- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok haklısın allah yardımcın olsun Pinking Tree nin dediğini bi yapsan görmezden gelsen biraz kendini geri çeksen bırak senin yokluğunu farketsin belki ozaman hatasını anlar birde dua et canım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin..Pinking Tree niye kizayim canım, yazıyorum ki belki bir çare bulurum bana hak verin diye yazmıyorum, dağınıklık şu bu hepsi bahane canım, ben bu işleri eşimle mutlu olduğumuz zaman seve seve yapıyordum, yemeklerimi aşkla yapıyordum, meyve tabağıni çayını çerezini sevgiyle hazırlıyordum, ayakkabını boyar çorabına varana kadar is kıyafetini hazır ederdim, sabah erken kalkıp ekmek yapardım uyumazdim çocuk yokkende, kahvaltısız gondermezdim, şimdi diyeceksin ki geçmişi boş ver zaten bunları çoktan unuttum, peki nasıl ilgi beklemiycem o zaman niye evliyim, duysn adamdan absürd şeyler bekliyorum zanneder, hayir normal hepinizin evliliğin de ki karı koca ilişkisini istiyorum, atla deve değil beklentim, bunlar olmayacaksa ben bu evde hizmetçi ya da çocuk bakıcısimiyim, çiçek dediğin su ister , bir çiçeğe sahibin sana su vermeyecek beklenti için de olma demek değil mi bu...
Yarın için randevu aldım eşime yazdım mesaj annen dahil kimse bilmeyecek dedim, dün hastanede gel ikimizede randevu alalım dedim köpurdu, kp ve kv oğlum sende gideceksin doktora halin normal değil dediler neyse..
Canım hasta ondandır bikaç gün takma yiyeceğini bol bol sıvı ver portakal suyunu sık ver c vitamini tüketsin inş çabucak iyileşir kuzucuk..Arkadaşlar oğlum dünden beri bişey yiyemiyor. Öğürüyor. Ihlamur verdim anne sütü içiyor o kadar. neden böyle oluyor ki?
İnşallah canım teşekkürler.Canım hasta ondandır bikaç gün takma yiyeceğini bol bol sıvı ver portakal suyunu sık ver c vitamini tüketsin inş çabucak iyileşir kuzucuk..
Merhaba hoşgeldin aramıza.Kizlar hepinize mrhaba sizleri uzun zamandirtakip ediyorum ama hic yazmadim kendimu tanitiyim 28 yasindayim 23 ocak digumlu nehir adinda br kizm var sizlere bisey danismak istiyrm ilk cocugum die mi bilmiyorum ama cok pimpirikliyikrndimden yoruldum cocugun her hareketini takip ediyrm mesela bnm ki hala parmagiyla isaret etmiyo normalmi yada aranizda bole olan var mi arkamdan aglamiyo beni taniyo ama biliyorm muzik cikinca oynamiyo bunu bile kafama takiyrm yoksa ben mi anormalim
Gecmis olsun canim bol bol emzir surubada devam edersen genelde 3.gunun sonunda geciyorGünaydın kızlar. Oğlum güne hasta uyandı. Daha doğrusu gece hiç uyumadı. Burnu tıkalı, boğazı şiş. Sabah bişeyler yedirmeye çalıştık fışkırır gîbi kustu. Doktoru aradık corsal grip şurubu verdi. İçirdik yarım ölçek. Halsiz yavrum. Tavsiyeleriniz var mı? Sizin de oldu mu? Teşekkürler.
Benimde berseyim sinbo 6yildir tik demediler,Hayırlı sabahlarrr, nasılsınız hanımlar? Bu arada bende sinbo kullanıyorum ve çok memnunum. Büyüklerden almıştım ama hiç kullanışlı değildi iyiki bunu almışım, küçük pratik ve güzel oluyor tostlar.
Kızlar ya siz 9. ay aşısını yaptirdiniz mi? Su takvime yeni eklenen kızamık asisini.
AngelHeart canım çok geçmiş olsun. Ben hemen ıhlamur kaynatiyorum böyle olunca, birde sık ılık su iciriyorum boğazı için. C vitaminli meyvelerde iyi geliyor ve en önemlisi sürekli burnunu aç. Inşallah bir an önce iyilesir kuzucuk. Hic dayanamıyorum onların hasta olmasina.
Gecmis olsun oksururk icin gotursen mi acaba kkzarmasin bogaziBenim kızım da hasta.
Burnu akıyo sesi kisildi çok fena öksürüyor. Calpol ıhlamur ve süt
Aklıma başka bisey gelmiyor :-(
Ama olmaz ki ya hem anne babasiniz hem essiniz napmak lazim bu adami yaa@praline canım haklısın rüyayla amel edilmez tamam da eşim sevmiyor canım hatta nefret ediyor bence, çünkü onun sevgisini çok derin yaşadım ben, şimdiki halinin seven adamla alakası yok, eşim açık açık diyor sen annesin ben babayım artık, aşkı meski unut dağınıklığı takmamak pek elimde değil takıntı bu durum bende
Yaaa bilmiyodum ben cok uzuldum erken dogummuydu kiKızlar uzun zamandır yazacağım, hep aklımda, ama cesaret edemiyorum. Haftasonu eşime anlattım, kendini ve onu üzdüğüm için kızdı, üzüldü de..
Arkadaşımız nazlı vardı, doğumda bebeğini doğurduktan sonra onu, güzel kızını kaybetti. O hiç aklımdan çıkmıyor. Doğururken sancı anımda da hep ona da dua ettim. Rabbim tez vakitte kolaycacık hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasp etsin inş..
Ben en azından bebeğimi gördüm kokladım, eşim onu da yapamadı denişti. Ne acı bir şey.. Sıcacık yumuşacık mis kokusunu eşine anlatsa bile anlar mı acaba... Hemşireler odaya iğne ile girdi vs yazdıkları hep aklımda
Şimdi hamileyim diye değil, ta o günden beri aklımda duamda.
Ondan haberi olan var mı? Mesaj atıp sormak üzmek de istemem ama çok merak ediyorum.
Bak sen su apdullaha arhanda zigon sehpanin en kucugunu cikiyor geri iniyor sipaSelam şekerler benim yaramax yerinde durmuyor artık sürekli yaramaxlık peşinde..
Öğle namazını kılarken orta sehpaya tırmanmış tırmanmayı biliyor inmeyi nilmiyor kendini düşürmüş yaramaz bir saat ağladı naz yapa yapa..
Aynen bende hep merak ettim bikac ay once sieye yazdiklarini okumustum cok uzgundu odasi vs hersey hazirlamislar filan gercekten zor, birde tup bebekmis
Pinking Tree ahh nazlıcık bnmde hiç aklımdan çıkmaz tüp bebeklr hsmile kalmıştı
Ne zmn aklıma gelse dua ederim inş hamiledir belkide doğurmuştur
Pinking Tree bende çok üzülmüstüm ona, çok dua etmiştim onun için. Birde tuptu ya daha cok içim acımıştı. Inşallah tekrar hamiledir ve sağlıkla kucagina alir bu defa yavrusunu.
Gerçekten ya nickini bilen varmi bakalim inşallah güzel haberler vardır.
Yaa ben niye hatırlamıyorum cok zor bi durumTeşekkürler canım, baktimda en son 2 ekimde girmis siteye. Rabbim tez vakitte çok daha hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin ve hayirlisiyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi de nasip etsin.
Ben kizimi dogmadan 3 hafta önce yakin bir arkadaşım da 20 haftalık doğum yaptı ve bebeğini kaybetti. Hayaller kuruyorduk bide birlikte buyutecektik çocuklarımizı. Şimdi her bir araya geldiğimizde içim acıyor Rabbim diyorum en kısa zamanda tekrar saglikli hayırlı bir evlat nasip eyle. Benim böyle içim acıyor o nasıl oluyodur Allah bilir. 10 aydır tekrarda hamile kalamadi, ah kızlar onada dua edermisiniz inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsin.
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim bilirim zorlugunuAmin inşallah olur ..benum de aynı şekilde amcamın kızı yasadı onada dua ısıtıyorum nur adı lütfen semum mesajıma yazdım ama herkesten ıstıyprum aklıma getirdin
Ben de arhandan once 3 dusuk yaptım allahim ne zor zamanlardi 4yil sonra hamile kalmistim zatenArdadan önce brnmde 12 haftalıktım bebeğim düşmüştü kürtaj olmuştum bidaha 10 ay kdr olmamıştı ne günlerdi eşime hadi diyordumm bugun bebek yapma günü offf diyordu bıkmıştı çünkü
Şindide bayramdannn bayramaaa
Asliii bebegini yalniz birakma sakin ben olsam yolarm saclariniHayirli aksamlar guzel anneler :)
Cok buyuk bi derdim var yardim edin akil verin
Dun yazmistim eltim bize geldi bugun eve geldik..
Eltim 6 yillik evli cocugu olmuyor tup bebek icin kvgilin eline bakiyor
Dun kardesim oglumu eltime birakmis bakmasi icin odaya girdiginde eltim oglumun sirtina vuruyormus hizlica kasten yaptigi belli.
Cok uzuldum bunu duyunca kinlendim...
Simdi buna ben nasil davraniyim bizede kalacaklar bi hafta falan esime soyledim toz kondurmuyor bana takintili muamelesi yapiyor akil verin cok korkuyorum zarar verir diye
Emeleme oyununa bayiliyor sipalarOğlım saçımı başımıyoldu resmen
Oyun oynadık biraz kovalamaca sarılmaca sonra ben yoruldum uzandım oğlum oyunun hızını alamadı bi tutam saçımı tutup çekti yetmiyormuş gibi iki üç tokatta attı
Yaramaz bıdığım benim:))
Ama belliydi bu ahmetin yaramazliklari :)Günaydın kızlar yataktan selamlar biella de bu saatte bebeler uyurken kalkar is yapardm ufak tefek ama bugün kalkmıyorum çünkü coook hastayım boğazımın acısı mahvetti beni gargara,sprey,ıhlamur bal zencefil kuşburnu denedim inşallah hafifler ama baya kötü oldum sanırım korktuğum burun ameliyatını 1 yıl sonra ahmet i sütten kesince yaptıracağım bi yıl sürekli boyle gecmeisn nolur Allahım
bu arada size bisey danışayım kızlar ben unutmusum heralde simdi erkek çocuk gelişimi kız çocuk gelisimi de farklı kızım bu dönemlerde ahmetin yaptıklarına yakin seyler yapardı ama asla bu kadar hareketli değildi ablasininnolmasindan da kaynaklı.herşeyi hızlı kavrıyor aslında güzel gibi görünebilir ama benim acından korkutucu olmaya başladı çünkü sadece öğrenme merakından midir bu yaramazlık evresi kızımda 2.5yaşa gelince sakinlesmisti yani 1 yıl sonra bu kadar hareketli olmaz dimi yani açıkçası ben ahmeti görünce sınıfındaki hiperaktif çocuğun küçüklüğünü görüyor gibi korkuyorum neler mi yapıyor dersiniz..
cabuk yapmaya başladığından mi yoksa gerçekten mi boyle ben anlamadım ...
Bizim kanepeden ters dönüp iniyor..karyyoladan ters dönüp iniyor hatta önceden kenarına gelip beklerdi ağlayıp bana bağırırdı simdi olayı çözmüş uyanıyor hopp iniyor dun koridora çıkmış beni arıyor ağlayarak ..
sandalye tepesi iste vitrinlerin ilk çekmecesine nasip çıkıyor hatta dun mutfakta iki çekmeceyi merdiven olarak kullanmış arkam dönük bi baktım mermere tutunmuş asılı kalmis
Mama sandalyesisin altından kayması normal ama artik yandaki kilidi kaldırıp altta cengel koymuştu esim hoplayarak iniyor bacağında mi acımıyor be mübarek...
Yürümeye başladı zaten üstüne yürümekte zorlandığı zamanlarda hemen ayı promosyonunda koşuyor..off anlstırken yoruldum daha neler var özet geçiyorum düşünün en son bakıcı ablada gamze bu cook yarmaz Allah korusun kucağımda tutuyorum baEn sakinliği öğrensın seton ve sıze sorayım dedım nolur akıl verın bu çocuk 3.ayındaykrn gören çok hareketli diyordu ben normal sanıyordum hala çok harektli acaba acı gerçekle yüzleşecek mıyım yada 2 yasında söz dinlemeye başlayınca az-cok akıllanır mı
Yaaaa uyansin hemen yapicam essolusu bi anne demiyor tuğba dese onada raziyimAnneler hadi size bir sır vereyim:)))
Bebekleri konuşmayan anneler ya da konuşsun isteyenler..
Dudağınızı onun yanağına dayayıp heceleyin an ne aaa nn nner anne anne deyin vr sonra karşısında dudak hareketi yaparak deyin.
O da dudak hareketlerinizi kopyalayıp istediğiniz kelimeyi diyecektir:)
Evde biri yakaninca bebege mutlaka geciyor ya kacinilmaz maalesef allahim sifa versin hepimizeMinik kuzum çok hasta anlamıyorum dr bir şeyi yok dedi ama hiç bu kadar hasta olunca ağladığını bilmem, şimdi ayağimda uyuyor bırakınca uyanacak, abisini hazırlamam lazım okula götürecem, kollarım bacaklarım boynum ağrıyor sallamaktan,idrar kkültürü için idrari gönderdim bir daha idrar almam lazım laboratuvar için, öğleden sonra uyutunca alırım, ayağimda sallarken alıyorum.
Zaman bulursam cevap yazıcam
Iyi akşamlar aysimacim eline saglikİyi akşamlarkızlar bugün biraz temizlik yapayım dedim cuma günü günüm var huyum kurusun biri evime gelmesin diplöşe temizliğe giriyorum vamları sildim balkonu yıkadım şimdi alışverişe çıkacsm dönüştede gardrobumu katlayacam sanki gelenler gidip gardobumu açacak:))
Yarın dişçi randevum var bugün biraz işin kabasını slayım dedim yarında sil süpür sarma yspacam bana kolaylık dileyin:))
Gelenlerde yabanvı değil yengelerim gelecek nasıl bi yaramaz oğlum olduğunuda biliyorlar hatta bişey yapma dediler ama benim içim rahat etmez..
İnşallah canım bugün 2. Günümüz. Düzelir înşallahGecmis olsun canim bol bol emzir surubada devam edersen genelde 3.gunun sonunda geciyor
Benimde berseyim sinbo 6yildir tik demediler,
9ay asisini yaptırdım canim
Gecmis olsun oksururk icin gotursen mi acaba kkzarmasin bogazi
Ama olmaz ki ya hem anne babasiniz hem essiniz napmak lazim bu adami yaa
Yaaa bilmiyodum ben cok uzuldum erken dogummuydu ki
Bak sen su apdullaha arhanda zigon sehpanin en kucugunu cikiyor geri iniyor sipa
Yaa ben niye hatırlamıyorum cok zor bi durum
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim bilirim zorlugunu
Ben de arhandan once 3 dusuk yaptım allahim ne zor zamanlardi 4yil sonra hamile kalmistim zaten
Hehehhee bayramdan bayrama he
Asliii bebegini yalniz birakma sakin ben olsam yolarm saclarini
Emeleme oyununa bayiliyor sipalar
Ama belliydi bu ahmetin yaramazliklari :)
Bence normal gamzecim arhanda cok cabuk hareketlenmisti 5aydan sonra kilo alimi bile muthis bi hizla dibe vurdu ahmetlerin adindan bu anacim :)
Evde girmedigi delik yok yeminle, buzdolabinin altinda kucuk bi yer olurya oraya basmis yogurt tenceresini son anda aldim elinden sehpalarin ustunde gecenlerde dis kapidan cikiyoruz kosturarak ceket aldim geldim icerden cikmis gitmis apt icinde yakaladim henuz yurumuyor 3-4saniye ayakta duruyor simdilik
Hiperaktif degil benve merak etme
Yaaaa uyansin hemen yapicam essolusu bi anne demiyor tuğba dese onada raziyim
Dede baba mam (mama) digil digil, doli doli (ne oldugunu cozemedik ) del del (gel gel ) ve anlayamadigimiz bicok sey soyluyor ama anne yok
Evde biri yakaninca bebege mutlaka geciyor ya kacinilmaz maalesef allahim sifa versin hepimize
cok tesekkur ederim iste kafasina takiyo insanMerhaba hoşgeldin aramıza.
Hiç dert etme. Bütün bebekler aynı olacak diye bisey yok ki ikizler bile aynı olmuyor.
Benim kızım da genel olarak buradaki bebeklere göre geriden geliyor. (Bütün bebeklere maşallah)
Kızım emeklemiyor. Tutunup kalkmıyor. Neredeyse ek gıdaların hiçbirini doyacak kadar yemiyor. Anne sütüne düşkün değil zorla uykulu olunca boş bulunup emiyor.
Demem o ki bu bebeklerin hepsi ayrı ayrı bireyler... Hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz... (Kimimiz uzun kimimiz kısa vsvs)
Ellerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...İyi akşamlarkızlar bugün biraz temizlik yapayım dedim cuma günü günüm var huyum kurusun biri evime gelmesin diplöşe temizliğe giriyorum vamları sildim balkonu yıkadım şimdi alışverişe çıkacsm dönüştede gardrobumu katlayacam sanki gelenler gidip gardobumu açacak:))
Yarın dişçi randevum var bugün biraz işin kabasını slayım dedim yarında sil süpür sarma yspacam bana kolaylık dileyin:))
Gelenlerde yabanvı değil yengelerim gelecek nasıl bi yaramaz oğlum olduğunuda biliyorlar hatta bişey yapma dediler ama benim içim rahat etmez..
Bizim bir iki arkadaş var biskuvi kraker koyuyor onlara bende oyle yapiyorum ama cizi koyuyo kadin ya bide halley ben en azindan tatli tuzlu kuru pasta alıyorumEllerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...
Ellerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...
Bizim bir iki arkadaş var biskuvi kraker koyuyor onlara bende oyle yapiyorum ama cizi koyuyo kadin ya bide halley ben en azindan tatli tuzlu kuru pasta alıyorum
Ama oyle pyle yapmayana salatasindan boregine tatlısı kurabiyesi hazırlanıyorum
Aksam oturmasi bu dediklerim
Sende sana nasıl ikram oluyorsa oyle yap cnm
Bizimki inmeyi bilmiyor direk atlıyor inmeyi öğrensede düşmese artıkGecmis olsun canim bol bol emzir surubada devam edersen genelde 3.gunun sonunda geciyor
Benimde berseyim sinbo 6yildir tik demediler,
9ay asisini yaptırdım canim
Gecmis olsun oksururk icin gotursen mi acaba kkzarmasin bogazi
Ama olmaz ki ya hem anne babasiniz hem essiniz napmak lazim bu adami yaa
Yaaa bilmiyodum ben cok uzuldum erken dogummuydu ki
Bak sen su apdullaha arhanda zigon sehpanin en kucugunu cikiyor geri iniyor sipa
Yaa ben niye hatırlamıyorum cok zor bi durum
Insallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim bilirim zorlugunu
Ben de arhandan once 3 dusuk yaptım allahim ne zor zamanlardi 4yil sonra hamile kalmistim zaten
Hehehhee bayramdan bayrama he
Asliii bebegini yalniz birakma sakin ben olsam yolarm saclarini
Emeleme oyununa bayiliyor sipalar
Ama belliydi bu ahmetin yaramazliklari :)
Bence normal gamzecim arhanda cok cabuk hareketlenmisti 5aydan sonra kilo alimi bile muthis bi hizla dibe vurdu ahmetlerin adindan bu anacim :)
Evde girmedigi delik yok yeminle, buzdolabinin altinda kucuk bi yer olurya oraya basmis yogurt tenceresini son anda aldim elinden sehpalarin ustunde gecenlerde dis kapidan cikiyoruz kosturarak ceket aldim geldim icerden cikmis gitmis apt icinde yakaladim henuz yurumuyor 3-4saniye ayakta duruyor simdilik
Hiperaktif degil benve merak etme
Yaaaa uyansin hemen yapicam essolusu bi anne demiyor tuğba dese onada raziyim
Dede baba mam (mama) digil digil, doli doli (ne oldugunu cozemedik ) del del (gel gel ) ve anlayamadigimiz bicok sey soyluyor ama anne yok
Evde biri yakaninca bebege mutlaka geciyor ya kacinilmaz maalesef allahim sifa versin hepimize
Ohh ohh miss becerikli hatunsun sen:)Iyi akşamlar aysimacim eline saglik
Bende bugun mutfağı temizledim ic dis dolap mis oldu ama baska bi yeri yapmadim :)
YuhEn doğrusunu yapıyorsun. İst un bi ucundan diğer ucuna üni arkadaşımızın evine gittik 4 kişi, yeni evliydi ve nescafelermizin yanına bi paket biskremi açıp ikişer tane koydu:))) ve sanahtan akşama kdr öyle oturduk giderken de ay kızlar dışarıdan bir şeu söyleseydim dedi. Getirdiklerimizi bile ikram etmedi :)))(
Bende öyleyim gittiğim yerde biri benle ilgilnse evine gelince 2 katını yaparım:)Ellerine saglik mis gibi....malesef bende oyleyim gecen hafta da benim misafirim vardi.esim deli gibi is yapiyon diyo her yeri temizliyorum.haxir alayim ugrasma diyo ben gityigim yerde biskuvi kraker mi yiyorum diyorum...