Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu melikgazi dediğin 600.000 nüfuslu ilçe... Hangi mahalle???Gültepe mi orayı bilmiyorum . Biz Melikgazi de oturuyoruz . peki hangi hastaneye doktora goturuyorsun çocuğunu ?
Eşim akupunktur ile bıraktı 2 seneyi geçti. Bir aylık sigara parasını bir günde doktora verdi. Yol konaklama da cabası. Ankarada bir prof. Yardımla bırakmak için bile %100 istemek gerekiyor.Ben ne zaman sigarayı bırakmayı düşünsem o gün daha çok içtim o yğzden düşünmüyorum artık...
Sen mahalle olarak söyleyince bn bilemedim neresi olduğunu o yüzden Melikgazi dedim . Belsinde oturuyorum. Senin oturdugun yer nereye bağlı yav çıkaramadım?Yahu melikgazi dediğin 600.000 nüfuslu ilçe... Hangi mahalle???
Eşim akupunktur ile bıraktı 2 seneyi geçti. Bir aylık sigara parasını bir günde doktora verdi. Yol konaklama da cabası. Ankarada bir prof. Yardımla bırakmak için bile %100 istemek gerekiyor.
Allah kurtarsın
Melikgazi ye bağlı seyyit burhanettin türbesinin bulunduğu gültepe parkının yanıSen mahalle olarak söyleyince bn bilemedim neresi olduğunu o yüzden Melikgazi dedim . Belsinde oturuyorum. Senin oturdugun yer nereye bağlı yav çıkaramadım?
Bizde her yolu denedik bastaHayatta en tiksindiğim bir kere bile denemediğim şey şu sigara. Arkadaş seçerken bile dikkat ederdim ama eşte edemedim bana bıraktım demişti evlenince balayında yanımdsn kaçıp kaçıp gelince foyası ortaya çıktı. Ara ara bıraksa da ger dönüyor
İstemeden de olmuyor ne ilaç ne hipnoz ne akupunktur çare oluyor malesef.
Eşin iyi yapmış helal olsun..
Bizde olmadıkk olmıycsz büyüyünce olcakmış babası istemıyor
İnşallah canım inşallah 3 yumurtamız var tüp bebek merkezinde doktor inşallah bu yumurtalardan 1 çocuk daha yapabiliriz dedi sonra çocuk düşünsem yine sil baştan başlayacağım..Abdullah olmuş ya kardeşi kardeşleri de olur inş tez vakitte gönlünüze göre kolayca..
Hahaha yok canım ikisi de bir diye yapmıcam:) belki 10-15 sene sonra:))) evet takınto var canım her şey yerleri yerinde büyükten küçüğe.. Çarşaf nevresm dolabımı görebin mağazada sanır kendini:))
Diştendir canım bizim kız da çok zorlarda... Patlasa da rahat etsek inş.. Çok dertleri var şu sıralar... Gititkçe de zorlaşıyor
Hahaha ilk defa sevineni görüyorum :)) biz olsak neler yazdıydık:))
Yok canım iki bana yeter:)) ben kendime bakamıyorum iki çocuğa nasıl bakarım allah bildi
Hahaha aynı nemim kv m:)) ama benimki gel beni şu saatte al der:) gidip alsam şuraya uğrayalım şunu şuraya bırakalım diye dolaştırır durur brr:)
Aynen canım daha dörtt aylıklen yeğenimle oynayabiliyorlarmoş emzil verip çekmece :)) inş abdullah da kardeşleri ile oynad abilik yapar:)
Aynı diyet gibi.. Ne zaman düşünsem fazla yiyorum..
Bizimkide öyle düşünüyor doktor yeni doğmuşken sünnet ettirin dedi bırakmadı eşim..Bizde olmadıkk olmıycsz büyüyünce olcakmış babası istemıyor
Benim dedemede öyle demişlerdi babam içmiyor ama hep abilerime kuzardı içmeyin siye dedemin ne çektiğini bi babam biliyordu(Bizde her yolu denedik basta
Elektronik sigara
Nikotin bandı
Özel sakizlardan
Kaçak ilaçlardan
Resmi ilaçlardan
Alo 171
Devlet hastanesi
Ama sonuc: kayınpederim 10 yaşından beri sigara içermiş. Kansere yakalanınca doktor genetik olarak da geçebilir demiş kanser icin. Çünkü ailedeki erkeklerin çoğu bundan vefat etmiş. E sigara da 1 numaralı yardımcı kansere. Böyle oldu. Allah kimsenin başına vermesin.
Yoksa gece çıkıp 2de 3 de çok sigara aldı. Sabaha ne kaldı derdim anlamazdı.
Sağol canımmm. Benimde sigarasoz günlerim başlamqk üzere. Çok az kaldı gelmelerine :)Eşim akupunktur ile bıraktı 2 seneyi geçti. Bir aylık sigara parasını bir günde doktora verdi. Yol konaklama da cabası. Ankarada bir prof. Yardımla bırakmak için bile %100 istemek gerekiyor.
Allah kurtarsın
Benim esim de beni tavlamaya çalışırken çok havalı biçimde bıraktı :) Ofisinde sigara içiyormuş yanına gitmiştim hemen söndürdü utandı filan bi kere de yanıma geldiğinde off çok sigara kokuyor üstün demiştim cebinden paketi çıkardı attı çöpe o içtiğim son sigaraydi gözünde böyle bir imaj çizmek istemem dedi 3 sene ağzına sürmedi 1 senedir filan yine ufak ufak içmeye başladı sinir oluyorum ben de ailemde yok içen alışık olduğumuz bi koku değil nefret ederim yanımda ve evde içmiyo ama arabasına sinmiş hep kokusu bi yere giderken onun arabasına bile binemiyorum artıkHayatta en tiksindiğim bir kere bile denemediğim şey şu sigara. Arkadaş seçerken bile dikkat ederdim ama eşte edemedim bana bıraktım demişti evlenince balayında yanımdsn kaçıp kaçıp gelince foyası ortaya çıktı. Ara ara bıraksa da ger dönüyor
İstemeden de olmuyor ne ilaç ne hipnoz ne akupunktur çare oluyor malesef.
Eşin iyi yapmış helal olsun..
Canım biliyorsundur mutlaka ama bana zencefil bal iyi gelir hep. Bi de elmalı ıhlamur çayı demliyorum içine kabuk tarçın taze zencefil en son bal ekliyorum iyi geliyo eşimle bana. Bol bol soğan sarımsak, bi de etkisi olduğunu düşünüyorum pul biber çok yerim ben kolay kolay hastalanmam tabi çocuğa nasıl yedirebilirsin onu bilmemYazamadan çıkıyorum tabletin şarjini bitirmiş oğlum artık hafta içi oynamasıni yasakladım hem deli gibi oluyor oynayınca hem gözü bozulacak boynunda sorun çıkacak diye sınır koydum, o da dibine vurdu oyunun bugün:) yine öksürük oldu kreş bizi yoracak hastalık konusunda belli oldi, bağışıklığıni güçlendirmek için ne verebilirim tavsiye lazım bana? Şarj olsun gelicem:)
bi biz kaldık sanıyordum ilerde doktor amcalara büyük gidince oğlumu utandirirlarsa siizi ornek göstericem
Ayy kafa yapısı ayni bunlar zihniyeti nerden aliyor değiştiraek gidip rüşvetleBizde olmadıkk olmıycsz büyüyünce olcakmış babası istemıyor
aynı kafaBizimkide öyle düşünüyor doktor yeni doğmuşken sünnet ettirin dedi bırakmadı eşim..
senin emiri bizdede beni boğazım yanıyor ne zaman doğum izninden ayrılsam geri donsem mesleğe yeni başlamış gibi boğazım hep acili yani ilk senem 2yolda doğum dönüşü toplam meslekte 7 yılda 3 yıl böyleydim benim burnumun küçükken düşmem kaynakli ameliyatlık olması benim yaptirmamam etkili bu yıl 3dr da olmamı söyledi estetik değil dediler ama vurun ameliyatları bana pek zor ve tutması zor geliyor insanlar leblebi gibi yaptırıyor esas soruna gele yim hic üzülme seneye az hasta olacak.ipek te hasta oluyor zaten bünye müsait Allah sağlık verisn..bol c vitamini keçiboynuzu özütü eczande olandan...hasta olan çocuk annelerini uyarma benden tavsiye bunlar canimeymene bu öpücükteYazamadan çıkıyorum tabletin şarjini bitirmiş oğlum artık hafta içi oynamasıni yasakladım hem deli gibi oluyor oynayınca hem gözü bozulacak boynunda sorun çıkacak diye sınır koydum, o da dibine vurdu oyunun bugün:) yine öksürük oldu kreş bizi yoracak hastalık konusunda belli oldi, bağışıklığıni güçlendirmek için ne verebilirim tavsiye lazım bana? Şarj olsun gelicem:)
saol canım o kadar garip ve komikki darısı size yürüyor pıtır pıtır 10 adim falan aferinnn ahmete diye alkisliuorlar bugün.pıt erimiyor yoruluyor.eski.usul enayimiyim yavaş yavaş yürüyecek emekleyerek yaramazlık devam diyor herkes kahkaha atıyor bu kalki yor bi gayret tekrar adim kendini.alkışlıyor apartmanda biraktim biraz yürüdü Allahim elinden tutuyorum poposu yemiyor yere.çökmek istiyor.kavga ediyoruz.hayır pis.diyorum babası iki.elimden tutuyor yok inat kucağa alıyorum neymiş efendim istediğinde yürürmüşBen en önemli alintimi unutmuşum I imspecial Pinking Tree kızlar maşallah bebislerinize çok sevindim ne güzel bi duygudur yurumesi Allah bizlere de yaşatsın inşallah
Oooooo ne demişler kaynana koca çocuk ovulmez seni yalan çıkarırlar bende senin gibi kaynanam iyidir falan derim hep 5yıldır tabi iyiliği sonuçta karşılıklıymis inan karşılığı birak bi anda benimkide bayramda benimle atıştı yani kendi kendine ama ondan sonra şok oldum ...ve eltimle konusuyoruz sen iyi oldugundan millet iyi diyor hakikaten saf sanıyorlar iyi niyeti insanlara bi şöyle en ufak yanlışıni hemen saldırı hazır hele kaynana bi anda seni zaten el kızı moduna sokuyor kilo meselesine gelince sana tavsiyem onunla vah tüh moduna girme hatta ispat asamasima da girme ama şöyle anne o kadar çocuk buyurmussun çocuk hareketli zaten çocuk yürüme calismalarina girince eti dökülür deKaynanamlar geldi hoşgeldii. kilo vermeyen çocuğuma çok zayıflamış dendi üstüne bide Kardeşlerinede dedi zayıflamış diye. Bende duymazlıktan geliyorum Oğlanda uyanıp duruyo ya sigarasızlıktanda çatlamak üzereyimmm