2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
minione minione canım çok tatlı bi superman olmuş oğlusun :) Zaten not yazsam da ayıp olur gibi geldi bakalım bir şekilde olup geçecek :) Ben ilk doğum günü diye heves ediyorum bundan sonrakileri buyuyene kadar aile içi kutlarız arkadaşları filan olunca kendisi nasıl isterse öyle devam ederiz. Geçen bir yazı okudum bir annenin farklı doğum günü fikirleri vardı özel yerlere gezi,piknik v.s. gibi hoşuma gitti. Bakalım buyusunler inş o zaman düşünülür bunlar :KK48:

@Mrssuperfine est. canım hiç kaba anlamadım sonuçta fikir almak için yazayım dedim. Dün ilaç muhabbeti panigine katılınca moralim bozuldu bu konuya yazamadım. İyi babanız ozeniyormus ne güzel benimki de ben nasıl olsun dersem ona tamam diyo yani evde 2 miz de kurlayabiliriz dışarıda 50 kişiyle de fark yok. Bunun zorluğu da hazırlıklarla tamamen kendim uğraşıyorum eskiden severdim doğum zamanı suyunu çıkardım hatta ama şimdi enerjim de kalmadı. Bi de umreye gideceğim diyo 15 ocakta dönecekmis 23 Ocak doğum günü oglusumun nasıl olacak bilmem gerçi hazırlıklar şimdiden tamamlanır. Ayyy ne alakasız konuştum ordan oraya :KK51:

Bu arada konsepti kar kış gibi bişi düşünüyorum kızlar ama pek örnek bulamadım ya hayal gücümü çalıştıracagim ya da değiştireceğim. Herşey bembeyaz olmasın diye de karda açan çiçeklerin renklerinden kullanayım diyorum sarı mor gibi . Bi de kar yağarsa bi mekan var burda bahçe içinde kocaman caminin önüne de masa kurulur kar manzaralı nasıl olur sizce :KK73:
Tek kelımeyle süperrrrrrr

Ahhh bu kv ler ahhh
Anneme giderim soyar atleti bile çıkartır
Kv ye gideriz yazın sıcagı atletle gezilmez der giydirir
Ama ben ne yapıyorum o giydşrir ben hmn soyarım o örter ben açarım
Sende bildiğinden şaşma cnm
Bu sefer alıştıklrının dışına çıkmış oluyor bebekleriniz daha beter hastalığa meyillendiriyolsr haberleri yok
Hem erkek çocukları sıcağı sevmezlerr bunu halen öğrenemediler gittiii
Benim annemde balkona koyar leğen içine suyu doldurur soyar oğlanı havuZ keyfi yaptırır :)

Burada kar yağdı. Park bahçe hayal oldu:KK43:
Orası neresiydi canımcım :) oynancak gibiyse 10 dakika çıkında oynayın ya :) buraya yağsa giydirir çıkarırım ayarım karın üstüne :) ama buraya pek yağmazmış. Eşim 5 yıldır burda geçen seneye kadar yağmamış. Geçen yıl benim doğum yaptığım gün yağdı yılbaşında hastNede mahsur kalmıştık :) geldiğimizde ayağımda spor ayakkabı vardı kaycam diye korktum bebeğimizi eşim taşımıştı arabadan eve :) 2015 e hastanede girmiştik ne gğnlerdi ya 1 yıl bitmek üzere vay beee :) koca dana oldu :))

Orası neresiydi canımcım :) oynancak gibiyse 10 dakika çıkında oynayın ya :) buraya yağsa giydirir çıkarırım ayarım karın üstüne :) ama buraya pek yağmazmış. Eşim 5 yıldır burda geçen seneye kadar yağmamış. Geçen yıl benim doğum yaptığım gün yağdı yılbaşında hastNede mahsur kalmıştık :) geldiğimizde ayağımda spor ayakkabı vardı kaycam diye korktum bebeğimizi eşim taşımıştı arabadan eve :) 2015 e hastanede girmiştik ne gğnlerdi ya 1 yıl bitmek üzere vay beee :) koca dana oldu :))
Burası kayseri...
Kar yağıyo ama eriyo barajdan dolayı... Ama bizim burada, soğuğu içinde, derler...
Soğuk keser elini yüzünü... Eflalim in dediği gibi... Büyükler üşüyo... Özeniyorum valla dışarı çıkaranlara... 1 ay öncesine kadar burası da öyleydi... İlkbaharı dört gözle bekliyoruz... Kimbilir belki o zaman elele tutup yürüyebiliriz sokakta...

Burası kayseri...
Kar yağıyo ama eriyo barajdan dolayı... Ama bizim burada, soğuğu içinde, derler...
Soğuk keser elini yüzünü... Eflalim in dediği gibi... Büyükler üşüyo... Özeniyorum valla dışarı çıkaranlara... 1 ay öncesine kadar burası da öyleydi... İlkbaharı dört gözle bekliyoruz... Kimbilir belki o zaman elele tutup yürüyebiliriz sokakta...
İnşallah hava arada düzelirde çıkarsınız canım ya.

Ben hediyelik dağıtmayacağım çünkü sözümden Kızımın mevlidine hep hediyelik dağıttım kaynana ds çantasına avuç avuç doldurdu bizim taraf alamadı :)) bana sinir basıyor öyle olunca..

Nasıl bir Şeyler istiyorsan? 1 yazılı sabunlarda kampanya vardı kkda. Ona bak istersen.
Sonra lüks istiyorsan partiavm uyguna istiyorsan Birmax vs.
Kötü olmuş canım ya çok ayıp etmiş kv. Benim kv kendi halindedir sagolsun karismaz bana. doğumdan sonra gelenlere ayak izi sabun dagitmistim kutuda, şimdi biraz daha farklı olsun istiyorum. En fazla 20 kişi oluruz aile içi yani, dediğin sitelere bi bakayım canım.

Çok geçmiş olsunnn kıyamam ben serra prensese
Bol bol desitin sürüp hergün yıksyarak ama beyaz hacı şakirle kese köpüp yapıp bol sudocream le geçirdik çok şükür

Canım gzl bir konuya değindin d günü hazırlıkları yaşasınnnnnnn
İnstagramda etiket_bas sayfası çok ucux ve kapıda ödeme ama sanırım mıknatısı kendin silikon tabancasıyla yapıştırcaksn sanırım belkide hazır yapıyorlardır
O siteyi çok beğendim 15 kişilik d günü konseptı 60 lira,zaten evde aile arasında yapıcaz benim annm babm ablam eşi falan eşimin ailesi 12 kişi falanız işte,kısmetse ben etiketlerimi orda yaptırcam ama zaten gelenler ailemiz olduğu için magnet değilde 4 aile için güzelbir çerçevede resim yaptırıp öyle hediye veririm yads kupa bardağa resim bastırabilirim :KK66:
Fikirlerin çok güzelmiş canım, bizde aile içinde yapıcaz inşallah en fazla 20 kişi oluruz, cerceveli fotoğraf mantikli gerçekten, instagramim yok ama kardesiminkinden bi bakiyim fiyati çok uygunmus tesekkurler canım.

Kar yagmaya başlamış bile ne güzel, buradada hava günlük guneslik. Kizimi parka görürsem iyi olacak.

Nego Nego çok üzüldüm ailenin tavrına. Bizdede abimin iki oglu var, biri 4,5 biri 2,5 yasinda cok cok yaramazlar ama biz hep cagirir nereye gidersekte onlarida gotururuz. Onlar bizim canımız elbette bizde yardimci olacaz, psikolojileri bozulmasin diye dikkat ederiz, annelerinin kurallarini hic delmeyiz kendi otoriteleri önemli diye. Hem annelerininde nefes almaya ihtiyaci var. Aileler daha anlayisli ve hassas olmali.

Son düzenleme:
Abdullah da cok bunalıyor usaniyor deli gibi dışarı istiyor
az once dis kapinin onunde patates çuvali vardi onu yatak odasinin balkonunu kiler olarak kullaniyrum oraya tasidim kovaya bölerek cok buyuk çuval
Abdullah yürütecle mahvoldu peşimde oyle agliyor ki disari cikmak icin eşikten de geçemiyor
balkondayjen emekleyerek geldi arkamdan bir seviniyo farkli yer gordu kurcalayacak birsürüsey var hep gitnek istiyrdu ben soguk diye engel oluyrdum
gerçekten farkli ortam istiyorlar
burasi da buzz gibi cok soguk
napicaz bu kış cok zor geçecek belli saglik olsun idare edicez

Bugün gözümü kararttim deli gibi yağmur yağıyor çıkaramadım yine:) ama uyansin kapinin önüne şemsiye alıp inicem oğlumla:) fotoğraflar kurtulabilirmis yüksek ihtimal:) kardeşim sağolsun normalde sinirli terstir pek anlayışlı ilgili davrandı:) uzun sürer dedi, isterse bir ay sürsun, kurtarsin hediye alicam:)

Birde ishal oldu minigim eltimin oğlu ishaldi, şimdi benim büyük oğlumun babannesinde bir sepet oyuncağı var evden indirmiştim, her gelen çocuk oynar, iki günn önce kv de misafir vardı eltimde bende gittik, e aynı oyuncaklarla oynadılar, ertesi sabah benimkide ishal oldu yani dünden beri, eltime kalsa kendini temiz sanıyor ama buraya daha önce çok yazdım silmez süpürmez evi, benim için en önemlisi wc temizliği onu ayda yılda bir yapar, eltim sık sık ishal oluyor hep bakteri çıkıyor, bebeğide oluyor haliyle:KK43: ben o kadar yorula yorula temizlik yapayım çocuklarım için e sonuç yavrum onlar yüzünden bakteri kapsin:KK43: sinir bunun içinde tepemde, ya kendi oyuncağıni çıkar sende kv me oynasın çocuğun haksizmiyim, her gün çıkıyor üstelik kv me
Aile hekimine mi götürsem yoksa yarın doktora mı, muz veriyorum dünden beri, sizin bildiginiz bir yöntem var mı

PINAR45 PINAR45 Canım sana heveslendim dün oğluma çok yedirdim, kustu sayemde:) dediğin gibi bebegine göre vermek lazım:) birden abarttim miktarı

Ahhh bu kv ler ahhh
Anneme giderim soyar atleti bile çıkartır
Kv ye gideriz yazın sıcagı atletle gezilmez der giydirir
Ama ben ne yapıyorum o giydşrir ben hmn soyarım o örter ben açarım
Sende bildiğinden şaşma cnm
Bu sefer alıştıklrının dışına çıkmış oluyor bebekleriniz daha beter hastalığa meyillendiriyolsr haberleri yok
Hem erkek çocukları sıcağı sevmezlerr bunu halen öğrenemediler gittiii
Ahahahaa aynı ben oğlum benim yanlız ben bakarım hissiyatını veriyorum asık bir suratla kenardan bakarlar :-)
Gerçekten benim kv deye kalsa bendeoğlumu dışarıya bileçıkarmıyacam..

sanda sanda büyük oğlum da vardı, bende hep masaj yaptım, birde okurmusun bilmem ama ben inanıyorum onu okuduktan sonra birden bitti tıkanıklığı, murselat süresi 7 defa okunacak
Okurum tabiki tam olarak ne zaman açıldı biliyormusun 1 yaşa az kaldıda bizim açılmayacak sanmaya başladım

Kızlar iki gündür oğlumun uykusu gelince yastığı alıyor üzerine uzanıp eee eee eee diyır:KK70:
Ne duruyorsun kadın uyutsana beni diyor:))
uyutsana dicene kapatıp göZünü uyusana dimi ne bekliyosun :) illa biz uyuycaz. Bizimkide ya yatar yada kucağına alır yastığını parmağınıda emer ama gözünü kapatıp uyumaz deli oluyorum bende. Ah bi uyuyuverse kendisi... Dün akşam 8:30 gibi ilk defa yatarak emzirdim oğlanı onuda nezleyim halim pek yoktu. O emerken tv izliyodum bende sonra arkasıba döndü bi baktım uyumuş :) çok sevindim tabi sallamadan uyuduğu için ama gece 3 kere salladım emdikten sonra uyumadığı için :) sevincim kaldı kursağımda :KK43:

uyutsana dicene kapatıp göZünü uyusana dimi ne bekliyosun :) illa biz uyuycaz. Bizimkide ya yatar yada kucağına alır yastığını parmağınıda emer ama gözünü kapatıp uyumaz deli oluyorum bende. Ah bi uyuyuverse kendisi... Dün akşam 8:30 gibi ilk defa yatarak emzirdim oğlanı onuda nezleyim halim pek yoktu. O emerken tv izliyodum bende sonra arkasıba döndü bi baktım uyumuş :) çok sevindim tabi sallamadan uyuduğu için ama gece 3 kere salladım emdikten sonra uyumadığı için :) sevincim kaldı kursağımda :KK43:
Cabım gündüz kendiliğinden uyumaz ama geceleri uyansada emzikle veya yüz üstü döndürüyorum takrar yatıyor en kötüsü emziriyorum yatıyor..

X