- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
Tek kelımeyle süperrrrrrrminione canım çok tatlı bi superman olmuş oğlusun :) Zaten not yazsam da ayıp olur gibi geldi bakalım bir şekilde olup geçecek :) Ben ilk doğum günü diye heves ediyorum bundan sonrakileri buyuyene kadar aile içi kutlarız arkadaşları filan olunca kendisi nasıl isterse öyle devam ederiz. Geçen bir yazı okudum bir annenin farklı doğum günü fikirleri vardı özel yerlere gezi,piknik v.s. gibi hoşuma gitti. Bakalım buyusunler inş o zaman düşünülür bunlar
@Mrssuperfine est. canım hiç kaba anlamadım sonuçta fikir almak için yazayım dedim. Dün ilaç muhabbeti panigine katılınca moralim bozuldu bu konuya yazamadım. İyi babanız ozeniyormus ne güzel benimki de ben nasıl olsun dersem ona tamam diyo yani evde 2 miz de kurlayabiliriz dışarıda 50 kişiyle de fark yok. Bunun zorluğu da hazırlıklarla tamamen kendim uğraşıyorum eskiden severdim doğum zamanı suyunu çıkardım hatta ama şimdi enerjim de kalmadı. Bi de umreye gideceğim diyo 15 ocakta dönecekmis 23 Ocak doğum günü oglusumun nasıl olacak bilmem gerçi hazırlıklar şimdiden tamamlanır. Ayyy ne alakasız konuştum ordan oraya
Bu arada konsepti kar kış gibi bişi düşünüyorum kızlar ama pek örnek bulamadım ya hayal gücümü çalıştıracagim ya da değiştireceğim. Herşey bembeyaz olmasın diye de karda açan çiçeklerin renklerinden kullanayım diyorum sarı mor gibi . Bi de kar yağarsa bi mekan var burda bahçe içinde kocaman caminin önüne de masa kurulur kar manzaralı nasıl olur sizce