2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cabım gündüz kendiliğinden uyumaz ama geceleri uyansada emzikle veya yüz üstü döndürüyorum takrar yatıyor en kötüsü emziriyorum yatıyor..
Ya önceden biZimkide emip uyumaya devam ediyodu ama son zamanlarda bazen uyumuyo sallamam gerekiyo gece :KK43: ben gece uykuya geçişte kendileri uyusa demiştim :) hani kafayı yastığa koyuyo dedin ya uyut beni diye :)

Ya önceden biZimkide emip uyumaya devam ediyodu ama son zamanlarda bazen uyumuyo sallamam gerekiyo gece :KK43: ben gece uykuya geçişte kendileri uyusa demiştim :) hani kafayı yastığa koyuyo dedin ya uyut beni diye :)
Onu yapmıyor işte:KK43:
Gece yatmaya giderken ya emerek yatıyor yada beraber uzanıyoruz öyle yatıyor tabi beni mıncıklayarak:)

Aynı sistemimiz aynı
Eskiden gece uyanır 5-10 dk emer memede uyurdu
Şindii uyanıyor sokak ışıkları içeri vuruyor tülün desenleribden çok korkunç gölgeler vuruyor
Öyle kalkmış onlara bakıyo korks korks ve emmiyorda
Zorla ayagımda sallıyorum bnm uykular gidio tabi tam 45dk geciyo yataga koyuyorum hoppp baxen uyanıyobazen uyuyo sonra 45 dk sonta kalkıo
Bu köpek dişi çok fenaymış kızlarrt ömrümden ömür gitttiii

sanda sanda slmlarrr
Doğduğundan beri sağ gözü hep tıkalıydı
Tam 9 ay üşenmeden masaj yaptım hemde gübde 4/5 defa 5 dk boyunca uyurken yapıyordum çünkü istemiyor
En son 3 hafta önce geçtiiii şükürler olsunn
Çok kötüydü her sabah o göz çapaktan açılmaz gözü kapalı uyanırdı
Hergun o göz hep sulanır hep akardı
Darısı size inşallah

Ayyyy kızlarrt muhteşem pastalar buldum
Adeta sanat eseri yaa hayran kaldım
Bebeğinizin kopyasını yapıyorlar ve saklanıp biblo olarak kullanılıyor yada yenilebilşyormuş
image.png
image.png
image.png
image.png

Bebeğinizin kopyasını yapıyorlar ve saklanıp biblo olarak kullanılıyor yada yenilebilşyormuşEki Görüntüle 1685842 Eki Görüntüle 1685843 Eki Görüntüle 1685844 Eki Görüntüle 1685845
Superde fiyat kaçtır acaba çoktur bunlar:KK70:

sanda sanda masaj yapmaya devam.et eğer acilmazsa da korkma benim kizimda vardi kucucuk 10 di bi operasyin yapmislardi tek sikinti azicik genel anestezi veriliyor hava şeklinde hangi sehirdesin ankara univrsitesi vakfi hastanesinde çok iyi doktorlar var .kızıma tel şirkinde sondalama oluyor ama kendiliginden açılır insallah

Selam kızlar moralim çok bozuk oğlum üç gündür gece uyumuyodu çok huzursuzdu. Bugün doktora götürdük tahlil yapıldı karın ultrasonunda bobreklerinde taş çıktı . Birinde bir tane 3 mm diğerinde de iki tane 5 mm . Duyunca neye ugradigimi şaşırdım çok Üzgünüm neden nasıl oldu bilmiyorum genetikte olabilirmiş . yarın Nefroloji ye götürcez ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((

Canım senle bi alakası yok kendini suclu hissetme ins yoktur ama öyle birşey varsa da uyarmış oldun sonuçta, ben de araştıracagim
Canım gözün aydın yokmuş öyle bir şey yeni paketler öyleymiş artık. Sonradan zaten bebeksiz olan kuyulara new yazılmış çok soran olmuş diye..

Nego Nego
Canım gözün aydın yokmuş öyle bir şey yeni paketler öyleymiş artık. Sonradan zaten bebeksiz olan kuyulara new yazılmış çok soran olmuş diye..
Ohh canımm çok sağol ya bildirimini görünce inşallah bununla ilgilidir demiştim sabahtan beri şişeyi gördükçe bi tuhaf oluyodum içimi nasıl rahatlattin anlatamam

Selam kızlar moralim çok bozuk oğlum üç gündür gece uyumuyodu çok huzursuzdu. Bugün doktora götürdük tahlil yapıldı karın ultrasonunda bobreklerinde taş çıktı . Birinde bir tane 3 mm diğerinde de iki tane 5 mm . Duyunca neye ugradigimi şaşırdım çok Üzgünüm neden nasıl oldu bilmiyorum genetikte olabilirmiş . yarın Nefroloji ye götürcez ne yapıcam bilmiyorum :KK43:((
Çok geçmiş olsun inşallah cabuk atlatır böbrek taşı zordur:KK43:

Canım çok geçmiş olsun içerdiğin suya dikkat et sular yapabiliyormus

Allah iyiliğini versin :)))
İnanki bende süpermandan öğkk geldi ama napim t shirt sadece onda varda bizler için ve indirmdeydi sırf o yüzden devam ettik :))
Tmm tmm merak etme tedbirli anne brn bile sıyırıp yiyorum tahammül edemiyorum tadına :KK66:
Valla ilk sene dişimizi sıkıp konsept yapalım sonra kreşte anaokulunda kutlasın keratalar:) bana artık gına geldi pembe taçlı tüylü şeylerden :))

Günaydın dışarı çıkmayı yazdım bir türlü dönemedim, sizin oralarda hava nasıl bilmiyorum ama sivasa kar soğugu çoktan geldi, ben bile Üşüyorum ki kolay usuyen biri değilim, arabanın tekeri kirilmasaydi o arabamiz korunakliydi, kaç gündür yağmur var yani çıkarmam imkansız, uyku saati okul saatine denk geliyor hep, o uyanincada bir daha çıkmak zor oluyor bana, ev oturması dışında çıkmıyor bir aydır:KK43: geçen kış da aynıydı ben bu duruma büyükten alıştım market dışında kışın bir yere gidemeyiz, cafeymis başka yermis götürmez eşim, bende tek gidemem, bir markete giderim tek o kadar... yazacak çok şey var dünden beri çok uzgunum pc ye virüs girmiş rehine virüs denilenden, bütün fotoğraf arşivine bulaşmış, yavrularımin fotoları gitti, kardeşim kurtarmaya çalışacak, eşime defalarca yedekle dedim, o kadar sinirliyim ki eşime olan soğukluğum arttı nefret derecesinde:KK43: gerçekten moralim çok bozuk çok...
Canım haba güzel olduğunda pazara gidiyorsan götürürsün. Bir de dışarısı dediğimiz illa sokak olacak değil ya temiz hava. Günde 15 dk bahçeye çıkarsan o da yeter kuzuy. Ben kızıma şimdi öyle yapıyorum bahçede 15 dk hava alsın diye. Bir de dışarıda yiyor Evde yemiyor diye bahane sunabilirsin seni taviz ederlerse:)) 15 dk kimseye çaktırmadan git gel sen de vicdan azabı yapma..

minione minione canım çok tatlı bi superman olmuş oğlusun :) Zaten not yazsam da ayıp olur gibi geldi bakalım bir şekilde olup geçecek :) Ben ilk doğum günü diye heves ediyorum bundan sonrakileri buyuyene kadar aile içi kutlarız arkadaşları filan olunca kendisi nasıl isterse öyle devam ederiz. Geçen bir yazı okudum bir annenin farklı doğum günü fikirleri vardı özel yerlere gezi,piknik v.s. gibi hoşuma gitti. Bakalım buyusunler inş o zaman düşünülür bunlar :KK48:

Pinking Tree Pinking Tree est. canım hiç kaba anlamadım sonuçta fikir almak için yazayım dedim. Dün ilaç muhabbeti panigine katılınca moralim bozuldu bu konuya yazamadım. İyi babanız ozeniyormus ne güzel benimki de ben nasıl olsun dersem ona tamam diyo yani evde 2 miz de kurlayabiliriz dışarıda 50 kişiyle de fark yok. Bunun zorluğu da hazırlıklarla tamamen kendim uğraşıyorum eskiden severdim doğum zamanı suyunu çıkardım hatta ama şimdi enerjim de kalmadı. Bi de umreye gideceğim diyo 15 ocakta dönecekmis 23 Ocak doğum günü oglusumun nasıl olacak bilmem gerçi hazırlıklar şimdiden tamamlanır. Ayyy ne alakasız konuştum ordan oraya :KK51:

Bu arada konsepti kar kış gibi bişi düşünüyorum kızlar ama pek örnek bulamadım ya hayal gücümü çalıştıracagim ya da değiştireceğim. Herşey bembeyaz olmasın diye de karda açan çiçeklerin renklerinden kullanayım diyorum sarı mor gibi . Bi de kar yağarsa bi mekan var burda bahçe içinde kocaman caminin önüne de masa kurulur kar manzaralı nasıl olur sizce :KK73:
Konsepte bayıldımmm mor leylak rengi vs çok yakışır ve inş kar olur sizin orada:) ben de ilk sene dışarıda yapacağım ama sonra uğraşmam gına geldi süs püsten:) eşim hevesli sağolsun kızına.. Bir de özel Günlere önem verir.. Ama gene sen uğraş en güzelini yap parası benden der:) başının Eti'ni yememe izin vermez :) umreye giderse kocan allah kabul etsin şimdiden keşke birlikte gitseniz:) hazırlıkları önceden yapmak en güzeli son dk ya bırakma bir de..

Offf sinirden saçma sapan mesajlar yazmışım kusura bakmayın, tabletde kullamiyorum bir türlü, aklım fotolarda ne olur kurtulsunlar o kadar yanıyor ki içim:KK43:

Bende bahçeye çıkarırım kuzumu kızlar park şart değil ya:) kocaman bahçe
Can'ım önemli olan temiz açık hava.. Ben de kapının önüne koyuyorum şu sıralar :) napalım...

Orası neresiydi canımcım :) oynancak gibiyse 10 dakika çıkında oynayın ya :) buraya yağsa giydirir çıkarırım ayarım karın üstüne :) ama buraya pek yağmazmış. Eşim 5 yıldır burda geçen seneye kadar yağmamış. Geçen yıl benim doğum yaptığım gün yağdı yılbaşında hastNede mahsur kalmıştık :) geldiğimizde ayağımda spor ayakkabı vardı kaycam diye korktum bebeğimizi eşim taşımıştı arabadan eve :) 2015 e hastanede girmiştik ne gğnlerdi ya 1 yıl bitmek üzere vay beee :) koca dana oldu :))
Ben de doğum yaptıktan sonra Kocaman Kocaman kar yağdı camdan bebeğim kucağım seyrettim:) film sahnesi gibiydi:) ah ah...

Kötü olmuş canım ya çok ayıp etmiş kv. Benim kv kendi halindedir sagolsun karismaz bana. doğumdan sonra gelenlere ayak izi sabun dagitmistim kutuda, şimdi biraz daha farklı olsun istiyorum. En fazla 20 kişi oluruz aile içi yani, dediğin sitelere bi bakayım canım.
Brnimki de gıcık olayım diye yapıyordu başardı :)
Tespih kadife kaplı Kuran Sabun lavanta kesesi şeker çikolata kutuları mum minik kumbaralar dağıtmıştım aklıma gelenler bunlar. Ama ailece yakın çevreye magnet fotoğrafla çerçeve vs güzel fikir. Bir de neye karar verirsen fiyat araştırması yap aynı şeyi yarı Yarıya bulabiliyorsun..

Merhaba kızlar 12 ocak dopumlu bir oğluşum var.35 haftalık doğdu.gözyaşu tıkanıklıpı var 5 aydır masaj yapıyorum geçmedi doktor bir yaşına kadar yapacaksın dedi açılmazsa bir operasyınla cacagız dedi.bu durumu yaşayan varmı aranızda korkuyorum ben
Canım masaja devam et umudunu kaybetme sütünle gözünü temizle buna da çok inanıyorum ve de duayı oku. Yeğenim de operasyon geçirdi inş gerekilmez ama olursa da çabucak geçer gider inş.. Geçmiş olsun annesi..

Birde ishal oldu minigim eltimin oğlu ishaldi, şimdi benim büyük oğlumun babannesinde bir sepet oyuncağı var evden indirmiştim, her gelen çocuk oynar, iki günn önce kv de misafir vardı eltimde bende gittik, e aynı oyuncaklarla oynadılar, ertesi sabah benimkide ishal oldu yani dünden beri, eltime kalsa kendini temiz sanıyor ama buraya daha önce çok yazdım silmez süpürmez evi, benim için en önemlisi wc temizliği onu ayda yılda bir yapar, eltim sık sık ishal oluyor hep bakteri çıkıyor, bebeğide oluyor haliyle:KK43: ben o kadar yorula yorula temizlik yapayım çocuklarım için e sonuç yavrum onlar yüzünden bakteri kapsin:KK43: sinir bunun içinde tepemde, ya kendi oyuncağıni çıkar sende kv me oynasın çocuğun haksizmiyim, her gün çıkıyor üstelik kv me
Aile hekimine mi götürsem yoksa yarın doktora mı, muz veriyorum dünden beri, sizin bildiginiz bir yöntem var mı

PINAR45 PINAR45 Canım sana heveslendim dün oğluma çok yedirdim, kustu sayemde:) dediğin gibi bebegine göre vermek lazım:) birden abarttim miktarı

Eflalim ishalini kesme bence uzun sürerse doktora götüresin mikrobik ise vs ama ilk gün müdahale edilmemesi daha doğru diye biliyorum.. Bir de cıvıklığı değil bez sayısı önemli..

Kızlar iki gündür oğlumun uykusu gelince yastığı alıyor üzerine uzanıp eee eee eee diyır:KK70:
Ne duruyorsun kadın uyutsana beni diyor:))
Oh kuzum benim :) benim kızım da oyuncaklarını uyutuyor pişpışlıyor bana bakıp gülerek :)

Aynı sistemimiz aynı
Eskiden gece uyanır 5-10 dk emer memede uyurdu
Şindii uyanıyor sokak ışıkları içeri vuruyor tülün desenleribden çok korkunç gölgeler vuruyor
Öyle kalkmış onlara bakıyo korks korks ve emmiyorda
Zorla ayagımda sallıyorum bnm uykular gidio tabi tam 45dk geciyo yataga koyuyorum hoppp baxen uyanıyobazen uyuyo sonra 45 dk sonta kalkıo
Bu köpek dişi çok fenaymış kızlarrt ömrümden ömür gitttiii
ah o dişler mahvetti bizi :KK43:(

Bebeğinizin kopyasını yapıyorlar ve saklanıp biblo olarak kullanılıyor yada yenilebilşyormuşEki Görüntüle 1685842 Eki Görüntüle 1685843 Eki Görüntüle 1685844 Eki Görüntüle 1685845

Bayıldımmm bayıldımmm ama bir dünya paradır bunlar... Renkli alçıdan Bebek kalıbı da çıkartıyorlar hatıra niyetine.. Ben pastamıza karar verdim onun resmini ekleyeyim fikir verin kızlar :))

Allah allah neden oluyormuş minnacık kuzu daha... Çok geçmiş olsun inş kendiliğinden yok olur gider yavruma nazar mı değdi acaba.. Maşallah ona..

Nego Nego

Ohh canımm çok sağol ya bildirimini görünce inşallah bununla ilgilidir demiştim sabahtan beri şişeyi gördükçe bi tuhaf oluyodum içimi nasıl rahatlattin anlatamam
Öğrenir öğrenmez yazdım hihamicim.. Sizinkiler yeni seri imiş çok şükür, sağlıkla afiyetle kullansın oğluşun inş..

PINAR45 PINAR45 canım panik olma bu durum çoğu bebekte olabiliyor kendi kendine eriyebilir
Öylemi canım ya inşallah erir kendi kendine :KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah cabuk atlatır böbrek taşı zordur:KK43:
Evet bide küçücük yavrumya büyükler bile dayanamiyo acisina
Valla ilk sene dişimizi sıkıp konsept yapalım sonra kreşte anaokulunda kutlasın keratalar:) bana artık gına geldi pembe taçlı tüylü şeylerden :))

Canım haba güzel olduğunda pazara gidiyorsan götürürsün. Bir de dışarısı dediğimiz illa sokak olacak değil ya temiz hava. Günde 15 dk bahçeye çıkarsan o da yeter kuzuy. Ben kızıma şimdi öyle yapıyorum bahçede 15 dk hava alsın diye. Bir de dışarıda yiyor Evde yemiyor diye bahane sunabilirsin seni taviz ederlerse:)) 15 dk kimseye çaktırmadan git gel sen de vicdan azabı yapma..

Konsepte bayıldımmm mor leylak rengi vs çok yakışır ve inş kar olur sizin orada:) ben de ilk sene dışarıda yapacağım ama sonra uğraşmam gına geldi süs püsten:) eşim hevesli sağolsun kızına.. Bir de özel Günlere önem verir.. Ama gene sen uğraş en güzelini yap parası benden der:) başının Eti'ni yememe izin vermez :) umreye giderse kocan allah kabul etsin şimdiden keşke birlikte gitseniz:) hazırlıkları önceden yapmak en güzeli son dk ya bırakma bir de..

Can'ım önemli olan temiz açık hava.. Ben de kapının önüne koyuyorum şu sıralar :) napalım...

Ben de doğum yaptıktan sonra Kocaman Kocaman kar yağdı camdan bebeğim kucağım seyrettim:) film sahnesi gibiydi:) ah ah...

Brnimki de gıcık olayım diye yapıyordu başardı :)
Tespih kadife kaplı Kuran Sabun lavanta kesesi şeker çikolata kutuları mum minik kumbaralar dağıtmıştım aklıma gelenler bunlar. Ama ailece yakın çevreye magnet fotoğrafla çerçeve vs güzel fikir. Bir de neye karar verirsen fiyat araştırması yap aynı şeyi yarı Yarıya bulabiliyorsun..

Canım masaja devam et umudunu kaybetme sütünle gözünü temizle buna da çok inanıyorum ve de duayı oku. Yeğenim de operasyon geçirdi inş gerekilmez ama olursa da çabucak geçer gider inş.. Geçmiş olsun annesi..

Eflalim ishalini kesme bence uzun sürerse doktora götüresin mikrobik ise vs ama ilk gün müdahale edilmemesi daha doğru diye biliyorum.. Bir de cıvıklığı değil bez sayısı önemli..

Oh kuzum benim :) benim kızım da oyuncaklarını uyutuyor pişpışlıyor bana bakıp gülerek :)

ah o dişler mahvetti bizi :KK43:(

Bayıldımmm bayıldımmm ama bir dünya paradır bunlar... Renkli alçıdan Bebek kalıbı da çıkartıyorlar hatıra niyetine.. Ben pastamıza karar verdim onun resmini ekleyeyim fikir verin kızlar :))

Allah allah neden oluyormuş minnacık kuzu daha... Çok geçmiş olsun inş kendiliğinden yok olur gider yavruma nazar mı değdi acaba.. Maşallah ona..

Öğrenir öğrenmez yazdım hihamicim.. Sizinkiler yeni seri imiş çok şükür, sağlıkla afiyetle kullansın oğluşun inş..
Sağol canım genetikte olabilir dedi doktor ,arastirilacak.
Canım çok geçmiş olsun içerdiğin suya dikkat et sular yapabiliyormus
Sağol canım bazen cesmeden veriyodum ondanmi olduki bundan sonra dikkat ederm

Çeşmeden olabilir kaynatıp vermek gerekiyor demişti doktor bağırsak paraziti ağız içi yaralar için bile gerekliymiş demişti.

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm..
Çeşme suyu hep kireç canım dikkat et..

Akşam akşam canım sıkıldı:-(
Annemlere gitmiştim sevgili yengem duydu orda olduğumu çat oda geldi onunla konuşacağımı düşündü..
suratına bile bakmadım ne mantıkla geliyorsa yanıma selam verdi içimden aldım selamını çok kızgınım pna çok

X