2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cikiyoruz canim disari. Hava guzelse parka goturuyorum ben salincakta salliyorum, kaydiraktam kaydiriyorum(kucagima oturtuyorum birkikte kayiyoruz) carsida geziyoruz. Bazen arabayla bi tur atip geliyoruz. Hava guzelse cik sende gotur parka cok eglenceli oluyo :) markete falan gotur. Alisveris arabasina bindiriyorum ben etrafina bakina bakina gidiyo cok seviyo :) ben oglumu ayakta sallayarak uyutuyorum. Guzel vakit gecirirsiniz insallah :) iyi eglenceler
Teşekkür ederim canım. Yarın öyle yapıyım bari. Yoksa bunalıyorum. Evde neler yapıyorsunuz?

AngelHeart AngelHeart ben çok çıkıyorum parka kafeye misafirlige gidiyoruz bebek arabasında duruyor oyun parklarında oynatiyorum kapalı alanlarında oyun alanı var avm de falan hic durma bu saate kadar durdugun hata çik gez
Çok sağol canım. Havalar da güzel gidiyor şükür. Cesaretlendirdiniz beni teşekkür ederim.

Geçmiş olsun canım oğlusun da sende iyileş bian önce ..bu arada normal doğum sonrası idrar torbası sarkması çok oluyor ondan idrar kaçırma oluyor inşallah kegel egzersizi ile gecer

Doğum veya hamilelik kürtaj sonrası kadınlarda en sık yaşanan şey canım. Gayet normal, tedavisi perine jimnastiği vs var. Çok geçmiş olsun.
Tesekkurler kizlar bi gidip goruneyim bakalim

Teşekkür ederim canım. Yarın öyle yapıyım bari. Yoksa bunalıyorum. Evde neler yapıyorsunuz?
Evde bazen kendi kendine oynuyo bazen birlikte oynuyoruz. Birlikte ben onu kovaliyorum kaciyo benden. Saklaniyorum ben ce-e oynuyoruz. Ben ses cikararak oyuncak araba suruyorum izlemeye bayiliyo. Sarki soyluyorum hareketlerinide yapiyorum seviyo zibidi. Sepete falan koyup gezdiriyorum evn icinde. Cik gez ama ya butun gun evin icinde sıkıliyo insqn.ben komsulwra falanda gidiyorum. Sen hic yalniz kalmadin mi bebeginle?

Ahhh ahh @Girlboymom keske burdada olsa kapali oyun parkkari hergun giderdim :KK43: burda kafeler bile kisin kapaniyo 1 tanesi acik oluyo sadece oda soguk oluyo nasi yrr anlamadim ya. Yuksekovada sosyal yasam burdan iyiydi valla :) park falan yyoktu tabi cocuk olmayinca ihtiyacimda yoktu :) kisin kapali oyun parkimiz genellikle evimiz ve komsular okur artik bizim aradada arkadaslar :)

Tesekkurler kizlar bi gidip goruneyim bakalim

Evde bazen kendi kendine oynuyo bazen birlikte oynuyoruz. Birlikte ben onu kovaliyorum kaciyo benden. Saklaniyorum ben ce-e oynuyoruz. Ben ses cikararak oyuncak araba suruyorum izlemeye bayiliyo. Sarki soyluyorum hareketlerinide yapiyorum seviyo zibidi. Sepete falan koyup gezdiriyorum evn icinde. Cik gez ama ya butun gun evin icinde sıkıliyo insqn.ben komsulwra falanda gidiyorum. Sen hic yalniz kalmadin mi bebeginle?
Pek kalmadım canım. Komşu da yok şuan. Bizimki daha yürümüyor. Yere battaniye atıyım olmazsa oynasın.

Düzeltme yapılamıyor mu peki? Ben acısından korkuyorum büyütör kolay küçültme zor diyor herkes altı ay kol kullanamıyormuşsun falan. Bu Bebiş sağlıkla doğarsa doğumdan üç dört yıl sonra yaptırırım ben de :) dru not alıyorum hemen
Belki olur ama ablam artık kabullendi çok üşeniyor
Dr başarılı amabiraz garip bir kişilik çok konuşamıyorsun yorum yapamıyorsun seniazarluyor sus diye kızıyor ömrümde böylr bir dr görmedim ama gel görki işi eli başarılı
Kız arkadaşım x bir dr da oldu tam 1 ay yataktan kalkamadı 2 yıldır göğüs ucunda his yok
Ama ablamda en ufak şikayet olmadı diren bile takılmadı en ugak ertesi gün ağrısı bile olmadı
Mutlaka uğrarsın muayene olursun fikşr olur sana :KK66:

Düzeltme yapılamıyor mu peki? Ben acısından korkuyorum büyütör kolay küçültme zor diyor herkes altı ay kol kullanamıyormuşsun falan. Bu Bebiş sağlıkla doğarsa doğumdan üç dört yıl sonra yaptırırım ben de :) dru not alıyorum hemen
Dr başarılı amabiraz garip bir kişilik çok konuşamıyorsun yorum yapamıyorsun seniazarluyor sus diye kızıyor ömrümde böylr bir dr görmedim ama gel görki işi eli başarılı
Kız arkadaşım x bir dr da oldu tam 1 ay yataktan kalkamadı 2 yıldır göğüs ucunda his yok
Ama ablamda en ufak şikayet olmadı diren bile takılmadı en ugak ertesi gün ağrısı bile olmadı

Merhaba kızlar. Bebeğimle 4 gün yalnız olucam. Çok sıkılıyorum yalnız. Eşim akşam gelicek. Siz dışarı çıkıyormusunuz bebeğinizle ya da nasıl zaman geçiriyorsunuz?
Hergün çıkıyoruz çünkü 3. Cümayımızdan beri öyle alıştım
Öğlen uyanır yemeğini yediririm hava gzlse parka kötüyse avm ye gidiyoruz
Gelince ikindi uykusuns kolay yatıyor böylece vakit geciyor işte

Pek kalmadım canım. Komşu da yok şuan. Bizimki daha yürümüyor. Yere battaniye atıyım olmazsa oynasın.
Benim oğlanda yürümüyo emekliyo. Bende emekliyorum onla beraber :) oğlumun en sevdiği şey dolap çekmece karıştırıp içine girmek :) içi dolu olan dolabın önüne koy hiç sıkılmadan oynuyo tabi dağıtıyo heryeri topluyorum ardından :) evdede sürekli aynı odada kalmayın sıkılıyolar aynı odada ara ara götür diğer odalarada. Banyoya hele bayılıuo :) yerde yatıyoruz oğlumla bizçarşafları falan toplarken yatıyorum kenarına bi çekiyorum çarşafı yuvarlanıyo çok seviyo tabi yavaş çekiyorum deneyebilirsin istersen. Çamaşır sepeti falan varsa bindir içine ittir arkasından gezin bütün evi :) hem oynarken yoruluyolar. Hava güzelse çıkın bıgünde pazar market varsa bişey almıcaksan bile gezdir hem bakmayı seviyolar eğleniyolar hemde yoruluyolar.

Benim oğlanda yürümüyo emekliyo. Bende emekliyorum onla beraber :) oğlumun en sevdiği şey dolap çekmece karıştırıp içine girmek :) içi dolu olan dolabın önüne koy hiç sıkılmadan oynuyo tabi dağıtıyo heryeri topluyorum ardından :) evdede sürekli aynı odada kalmayın sıkılıyolar aynı odada ara ara götür diğer odalarada. Banyoya hele bayılıuo :) yerde yatıyoruz oğlumla bizçarşafları falan toplarken yatıyorum kenarına bi çekiyorum çarşafı yuvarlanıyo çok seviyo tabi yavaş çekiyorum deneyebilirsin istersen. Çamaşır sepeti falan varsa bindir içine ittir arkasından gezin bütün evi :) hem oynarken yoruluyolar. Hava güzelse çıkın bıgünde pazar market varsa bişey almıcaksan bile gezdir hem bakmayı seviyolar eğleniyolar hemde yoruluyolar.
Teşekkürler canım. Benimki de ne hikmetse banyoya bayılıyor. :) dediğin gibi tek bir odada sıkılıyor. 1 saat bile çıksak yeter. Hem o sıkılmaz hem de ben.

nnightsaill nnightsaill AngelHeart AngelHeart kızlar benim oğlumda banyo ve tuvalete bayılıyor biz gidince kapısında nöbet tutuyor ışıkları açık olsa bile gidiyor kapısında oturuyor:)

Birde dolap boşaltmaya bayılıyor seccade ve tezbihletimün olduğu bir dolap var sürekli orayı boşaltıyor yaramaz oğlum..

tüm hastaları acısız Yazmış not aldım ben bu doktoru :)) bir de yukarıda OLMASINA Barbie bebek memesi diyorlarmış :))) yani öylesine makbul müş:)) ileride bende yaptıracam inş:)

Kizlar cok sinirliyim ya. Doktor bana idrsr tahlili yapti enfeksiyon cikti. Belki enfeksiyondandir ilac yazicam dedi bende bebegimi emziriyorum dedim bebege zararli olmayan ilaclar yazicam dedi. Ilaclari aldik eve geldik prospektuslerini bi okudum 3 ilactada emziren anneler icin uygun degil emzirilme birakilmali yada anne sutune gecer yaziyo. Nasik doktorluk bu ya anlamiyorum ben...

Oglusumunda biseyi yokmus cok sukur oksurugu distendir dedi, balgam sökücü verdi. Kopek disleride yolda dedi bide ust disinin biri hala cikmadi ya kac hafta oldu. vitamin vermisti daha onceki gittigimizde ama ben vermiyodum onu ver dedi. Kan tahlili yaptirsak mi dedim 1 yaşinda yaptircaz zaten az kalmis gerek yok simdi dedi. Ole iste...
AngelHeart AngelHeart naptin canim nasik gecti gununuz?

Ben simdi bunlari yazarken benim oglanda cekmeceleri karistiruyo :) offf offf bitmiyo daginiklik bitmiyoooo...

Az oncede esime kizdim ya biseyi unutunca yada hata yapinca soyleniyo ya dedim bi kerede olur oyke askim canin sagoksun de ya dedim hani oyle buyuk biseyde degil sut almayi unutmusum yani laflarinu bi duysaniz memleketi yikiyom sanirsiniz :) o bisey yapinca ben olur askim nolcak canin sagolsun diyorum amambeyfendi kiyamet kopa

Kizlar cok sinirliyim ya. Doktor bana idrsr tahlili yapti enfeksiyon cikti. Belki enfeksiyondandir ilac yazicam dedi bende bebegimi emziriyorum dedim bebege zararli olmayan ilaclar yazicam dedi. Ilaclari aldik eve geldik prospektuslerini bi okudum 3 ilactada emziren anneler icin uygun degil emzirilme birakilmali yada anne sutune gecer yaziyo. Nasik doktorluk bu ya anlamiyorum ben...

Oglusumunda biseyi yokmus cok sukur oksurugu distendir dedi, balgam sökücü verdi. Kopek disleride yolda dedi bide ust disinin biri hala cikmadi ya kac hafta oldu. vitamin vermisti daha onceki gittigimizde ama ben vermiyodum onu ver dedi. Kan tahlili yaptirsak mi dedim 1 yaşinda yaptircaz zaten az kalmis gerek yok simdi dedi. Ole iste...

Ben simdi bunlari yazarken benim oglanda cekmeceleri karistiruyo :) offf offf bitmiyo daginiklik bitmiyoooo...

Az oncede esime kizdim ya biseyi unutunca yada hata yapinca soyleniyo ya dedim bi kerede olur oyke askim canin sagoksun de ya dedim hani oyle buyuk biseyde degil sut almayi unutmusum yani laflarinu bi duysaniz memleketi yikiyom sanirsiniz :) o bisey yapinca ben olur askim nolcak canin sagolsun diyorum amambeyfendi kiyamet kopa
Canım geçmiş olsun emzirdiğini dktora sölemişmiydin ben her gittiğimde ilaç yazmadan önce emzirdiğimi döylüyorum ona göre ilaç yazıyorlar..

Benim bildiğim o yazıyı tedbir olsun diye tüm ilaçlara yaziyolar benim kadın doğum doktorum da düşük önleyici vermişti hamilelerin kullanması sakıncalı gibi bişi yazıyordu

Canım geçmiş olsun emzirdiğini dktora sölemişmiydin ben her gittiğimde ilaç yazmadan önce emzirdiğimi döylüyorum ona göre ilaç yazıyorlar..
Söyledim canım ya söylemem mi ya hihami hihami birinde direk bu ilaç kullanılıyosa emZirme bırakılmalıdır yazıyo birinde içindeki madde anne sütüne geçer yazıyo

X