2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar..
Cts-pazar hep okuldaydim bu hafta simdi eve geldim yeni..
Esime emanet edip gittim kizimi biraz gezmisler sonra kayinvalideme goturmus esim.Ben de soylememistim toplantım oldugunu hem o dinlensin bi gun diye hem de orda olursak gun biter diye ama erkekler rahati seviyor,annesine gidince rahat rahat takilmistir esim..Simdi eve geldim cadim uyumus kayinvalidemde,uyaninca gelirsiniz dedim artik..
Ben evde olmayı çok severim,bir yerde surekli kalmak beni hep rahatsiz eder..Simdi Allah razı olsun kayinvalidem bakiyo ama her gun ordayiz..Nasıl alisicam bu hayata bakalim..1-2 saat durup çıkmaya calisiyorum bakalim..
Onun disinda cadima sizden aldigim cesaretle kati vermeye başladım pilav tavuk,balik,makarna vs. Veriyorum artik aksam yemeginde..Kendi yediklerimizden veriyorum ama sebzeyi cozemedim nasıl veriyorsunuz?

Merhaba kizlar..
Esime emanet edip gittim kizimi biraz gezmisler sonra kayinvalideme goturmus esim.Ben de soylememistim toplantım oldugunu hem o dinlensin bi gun diye hem de orda olursak gun biter diye ama erkekler rahati seviyor,annesine gidince rahat rahat takilmistir esim..Simdi eve geldim cadim uyumus kayinvalidemde,uyaninca gelirsiniz dedim artik..
Ben evde olmayı çok severim,bir yerde surekli kalmak beni hep rahatsiz eder..Simdi Allah razı olsun kayinvalidem bakiyo ama her gun ordayiz..Nasıl alisicam bu hayata bakalim..1-2 saat durup çıkmaya calisiyorum bakalim..
Onun disinda cadima sizden aldigim cesaretle kati vermeye başladım pilav tavuk,balik,makarna vs. Veriyorum artik aksam yemeginde..Kendi yediklerimizden veriyorum ama sebzeyi cozemedim nasıl veriyorsunuz?
Sebzeyi de Çatal'a ezerek y da dişleyip ısırmasına izin vererek küçük bölerek verebilirsin. Iyi yapmışsın canım artık yaşına gelecek bebekler kaldı ki seninki beniö bebek givi Ocak başı doğumlu daha büyük.. Zamanı gelmişti..

Kvde oturma durmaya gelince ben de nefret ediyorum, zaten işten yorgun argın gelince eve gidip duş almak soyunmak istiyor insan ama çok zor.. Kimi gün oturup orada yemek yiyip kimi günde bebeği hemen alıp bir program yapmak Lazım. Bir de okul işlerini bahane ederek kalabilirsin..

Seni en iyi ben anlarım canım, bulduğun bir iki Sütyeninin Başkasını bulamazsın:KK43:( çübkü 85 d 100 ün de üstü:KK43: yandan alttan üstten taşar memeliler hep :KK43:((((

Malesef canım neler gördüm neler malesef :KK43:(

Ben sürünüyorım kızım yürüyordu epeydir onu Bıraktı üzgün bir dönem geçiriyoruz :KK43: ben pes etmiyorum Sabırla sakinlikle vermeye çalışıyorum şimdi meme de yok mutlaka ki yiyecektir diyr düşünüyorjm bir de blw bebeği gerçekten de kendi yemek ısırıp koparmak istiyor Kaşık bulamaç vs asla almıyor.. Senin oğlana ds kocaman bir alkış devamı da gelir inş :)

Iyi yapmışsın canım benim ablam da Orayı bir daha sil o zaman derdi kadın ne zaman öyle dese.. Sonunda kadın susmayı öğrendi iş çıkmasın diye:)) kötülüğü vs yoksa idare edeceksin evin temizleniyorsa ne ala:)

Kurbanda tatile gittik herkesin Bebrği var ama millet hep ay ne tatlı nasıl da yiyor ay ısırıyor mu ay eşiniz Nr kadar yardımcı diye diye bize nazar değdirdi. Ondan sonra iki su boyunca kızım bir şey yemedi Kocamla ben nerdeyse saç başa kavga edecektik:) birbirimize girdik... Berbat geçti en sonunda eşim bebeği pis giydir biz de kalabalıkta inmeyelim Yemeğe dedi öyle toparladık kendimizi.. Malesef nazara çok inanıyorum ve beni çok etkiler. Bir Topluluğa gireyim hemen başım çatlar giyinip takmışsam bir Şeyler :KK43:(

Malesef canım evime gelip de eşime enişteme asılanı da gördüm. Yardım edip acıdığımız kadının kendi kızını işyerinde kocama getirisini de gördüm. Manyak kadın benim de orada çalıştığımı hesap edememişti!!! O Yüzden hiç güvenmiyorum malesef. Hele yurtdışından gelen yabancılar sadece zengin koca Agına geliyor onları bağlayan ne ald var ne ahlak...
Ben Islak mendil süpürge yaparım temizliğimi:)))

Ben de doktoraya başlayacaktım evdeyim diye ama yalan oldu:)))

Daha önce de demiştim Triumph bir de bir marka daha var ona da bakayım onda da seksi Şeyler oluyor dantelden sadece. Söyleyeyim sana madkasını. Hazine gibi saklarım sütyenlerimi:)) kolay bulamıyorum diye..

Canım gene türl Müslüman aile kadını başla oluyor ama ne bana be kendi aileme iyisi hiç rast gelmedi malesef bebek bakıcılarından tut da temizlikçiyi kadar. Tabi herkes bir değil ama bana birkez bile iyisi gelmedi. Lohusayken eşim şık şık pijama Eşofman alıyor ama hep Yırtık.. En sonunda akıllı eşim abla biye Hanım'ın kıyafetlerine makas arıyorsun dedi.. Kadın da kem kim etti etiketlerini kesmeye çalışıyordum vs dedi meğer o yırtıyormuş hasetliğine.. Eşiminkiler Pırıl Pırıl ama. Annem anlatsa inanmazdım ama bizzat yşadım:KK43:((

Ah canım bunlr benim göğsümün Üçte birine olur alttan yandan üstten Taşar hep:) sizinkiler iri meme bizimkiler kocamaaan kafam kadar meme :)) arada kocaman fark var..

Ah minicim seni en iyi ben anlarım:) herkes sütyen tavsiye eder bana ama bilmezler ki onlar el kadar:)

Gün gün aşıyoruz kendimizi:) I imspecial foto bile ekleyecek hahaha :))) ama kıyafetle dedi şevkimiz kaçtı :)))
Ne kadar memiklerimiz benziyorlar :KK48:
Canım sizin prda fiyatlar ne bilmiyorum ama triumph burda çok uçtu ,130 lira olmuş bir sutyeni,gittim emzirme sütyeni aldım aç kapa aç kapa şekli bozuldu şimdi buyuk beden alsam şişkoyum sırtım buyuk zayıflıyorum yavs yvs o tuzden o kdr patayı kıyamıyorum eski triumplarıma sırt uzatıcısı aldımöyle idare ediyorum ama hep dediğin gibi ordan fışkırıyor çokkk çekiyorum şu memelerimden çokk
Ablamda çok çekerdi onun benden beter sırtına vuruyordu ağrısı o 2 yıl oldu estetik aml oldu küçülttü çok rahatladı ,onads tıbbı bir rHatsızlık olmadığı sürece cesaret edemem görüntü için o yuzden böylr takılmaya devam :KK66:

P1
Merhaba kizlar..
Canım mesela çatalla yada elon le sebzeyı uzat ısırsın kopardığı kadar yesın..hemen nili alıp eve gesen gıtmeden ara anne evde ısım var hazırla geliyorum diye ama orda yıyorsanız mecbur gırersın önceden evde yemek yaparsan gırmedn gecebılırsın

Ne kadar memiklerimiz benziyorlar :KK48:
Canım sizin prda fiyatlar ne bilmiyorum ama triumph burda çok uçtu ,130 lira olmuş bir sutyeni,gittim emzirme sütyeni aldım aç kapa aç kapa şekli bozuldu şimdi buyuk beden alsam şişkoyum sırtım buyuk zayıflıyorum yavs yvs o tuzden o kdr patayı kıyamıyorum eski triumplarıma sırt uzatıcısı aldımöyle idare ediyorum ama hep dediğin gibi ordan fışkırıyor çokkk çekiyorum şu memelerimden çokk
Ablamda çok çekerdi onun benden beter sırtına vuruyordu ağrısı o 2 yıl oldu estetik aml oldu küçülttü çok rahatladı ,onads tıbbı bir rHatsızlık olmadığı sürece cesaret edemem görüntü için o yuzden böylr takılmaya devam :KK66:
Burda ucuz canım 10-20 dolara arayınca bulunuyor. En Güzeli zayıflayınca alırsın ya da eskileri olur zaten.. Ben de şu çocuk olayını emzirme vs kapatayım gidip küçültürcem boşuna taşıyoruz bedenimiz de büyüyor kime yaptırdı memnun mu? Ben de çok düşünüyorum ama bebekler Büyüyünce ya Allah Bismillah dedm olurum herhalde çünkü omzum çöküyor sütyen askısından :))

Pinking Tree Pinking Tree fark belli değil mi gerçekten ilki sutyen ıkıncısı emzirme sutyn:KK42:
Belli canım ben espirik yattım :) her türlü Fıstık gibisin gerçi idolümsün heheh :))

Hep öyle olur biz de ne zaman uçağa yetişecek olsa hanım kızımız uyumak ister:) ki 20 dkdan fazla uykusu 30 dk olmuştur :)))
Çok geçmiş olsun evde çamaşır astıysan vs o da etkiler dikkat et yine de. Kuzulara hiç dayanamıyorum :KK43:((
Sağol canımcım ya. Ben çamaşırı evin içine asmıyorum balkonun birazını kapattık oraya asıyorum. Ya geceleri hem üstünğ açıyo hemde halının üstüne gidiyo üşüttü heralde. Bugün daha iyice bakalım. Gerçi dışarı çıktık hava çok gğzeldi ama hafif esinti vardı buranın esintisi bitmez zaten. Çarpmamıştır daha fazla inşallahh

Burda ucuz canım 10-20 dolara arayınca bulunuyor. En Güzeli zayıflayınca alırsın ya da eskileri olur zaten.. Ben de şu çocuk olayını emzirme vs kapatayım gidip küçültürcem boşuna taşıyoruz bedenimiz de büyüyor kime yaptırdı memnun mu? Ben de çok düşünüyorum ama bebekler Büyüyünce ya Allah Bismillah dedm olurum herhalde çünkü omzum çöküyor sütyen askısından :))

Belli canım ben espirik yattım :) her türlü Fıstık gibisin gerçi idolümsün heheh :))
Çok araştırdı en sonunda tuğrul turana yaptırdı
Amelıyat sonrası en ufak ağrı sıxı olmadı,ertesı gün araba kullandı,izleri ilk çok kötü vr çok fszlaydı şuan incecik belli belirsizler,ufaklat ama tek sorun göğüs ucunu çok yukarı dikmiş olması gereken noktadan iki parmk yukardacduruyo onun dışında hiçbir sorun olmadı

Çok araştırdı en sonunda tuğrul turana yaptırdı
Amelıyat sonrası en ufak ağrı sıxı olmadı,ertesı gün araba kullandı,izleri ilk çok kötü vr çok fszlaydı şuan incecik belli belirsizler,ufaklat ama tek sorun göğüs ucunu çok yukarı dikmiş olması gereken noktadan iki parmk yukardacduruyo onun dışında hiçbir sorun olmadı
Düzeltme yapılamıyor mu peki? Ben acısından korkuyorum büyütör kolay küçültme zor diyor herkes altı ay kol kullanamıyormuşsun falan. Bu Bebiş sağlıkla doğarsa doğumdan üç dört yıl sonra yaptırırım ben de :) dru not alıyorum hemen

Kızlarr bugün doktora gidicez öğleden sonra . Hem oğlanı götürcez (öksürük, kan tahlili falan yapılsın bide genel muayene işte) hemde ben gidicem. Doğumdan 2-3 ay sonra hapşurma öksürme gidi durumlarda çişim kaçıp gidiyodu :) ama bi süre sonra (yaz döneminde) geçmişti şimdi tekrar başladı üşüttüğüm için oluyo sanırım ama yinede normal değil doğumdan önce böyle olmadı hiç. Bu sprunu yaşayan yok heralde dimi benden başka? Bakalım doktor ne dicekk?

Merhaba kızlar. Bebeğimle 4 gün yalnız olucam. Çok sıkılıyorum yalnız. Eşim akşam gelicek. Siz dışarı çıkıyormusunuz bebeğinizle ya da nasıl zaman geçiriyorsunuz?

Bi de boynum tutuk. Kucakta uyuyor sadece. Baya da uğraşmak gerekiyor. Başka nasıl uyuturum? Nasıl yapıcam ağlıyor çünkü.
Cikiyoruz canim disari. Hava guzelse parka goturuyorum ben salincakta salliyorum, kaydiraktam kaydiriyorum(kucagima oturtuyorum birkikte kayiyoruz) carsida geziyoruz. Bazen arabayla bi tur atip geliyoruz. Hava guzelse cik sende gotur parka cok eglenceli oluyo :) markete falan gotur. Alisveris arabasina bindiriyorum ben etrafina bakina bakina gidiyo cok seviyo :) ben oglumu ayakta sallayarak uyutuyorum. Guzel vakit gecirirsiniz insallah :) iyi eglenceler

Kızlarr bugün doktora gidicez öğleden sonra . Hem oğlanı götürcez (öksürük, kan tahlili falan yapılsın bide genel muayene işte) hemde ben gidicem. Doğumdan 2-3 ay sonra hapşurma öksürme gidi durumlarda çişim kaçıp gidiyodu :) ama bi süre sonra (yaz döneminde) geçmişti şimdi tekrar başladı üşüttüğüm için oluyo sanırım ama yinede normal değil doğumdan önce böyle olmadı hiç. Bu sprunu yaşayan yok heralde dimi benden başka? Bakalım doktor ne dicekk?
Geçmiş olsun canım oğlusun da sende iyileş bian önce ..bu arada normal doğum sonrası idrar torbası sarkması çok oluyor ondan idrar kaçırma oluyor inşallah kegel egzersizi ile gecer

Doğum veya hamilelik kürtaj sonrası kadınlarda en sık yaşanan şey canım. Gayet normal, tedavisi perine jimnastiği vs var. Çok geçmiş olsun.

X