2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yeni Gelenler olmuş onlarada bi hoşgeldiniz diyim :anneadayı:
Sende hoşgeldin canım özlettin kendini:)
Maşallah kuzucuğa biyerini çimdikle ısır bişey yap nazar değecek kuzuya:)
Bizde ilk 2,3 ay deviti kullandık oda düzensiz kan ilacınıda hiç kullanmadık şüküe bizdede bi sorun yok..

Sende hoşgeldin canım özlettin kendini:)
Maşallah kuzucuğa biyerini çimdikle ısır bişey yap nazar değecek kuzuya:)
Bizde ilk 2,3 ay deviti kullandık oda düzensiz kan ilacınıda hiç kullanmadık şüküe bizdede bi sorun yok..
Sağol canım benim nazar boncuğu koyayım o zaman :) :nazar: .senin beni etiketledigin gün yazmıştım ama yiğit durmayınca yarım kalmıştı canım söyleyim dedim :KK15:

Burdayım canım :) . Merak edip sorduğun için Sağol canım. evet ara ara okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu. Çok yoğun oluyorum. İki çocuk ne zormuş :) bütün günümü alıyorlar .
Minigime gelince cok yaramaz yerinde hiç durmuyor yurutecide artık sevmez oldu toslayili çok oldu bir aydirda koltuklara tutunup yuruyor yuruteci napsin:)buyuk oglumla da oynuyorlar birbirlerine yoldas oldular buyuk oglum cok sikiliyordu kardesim ne zaman buyuyup benle oynayacak diye soruyordu tam oynayabilecek kadar degil ama bunada sukur .
Gecenlerde kızamık asimizi olduk ateş filan yapmadi ama çok huzursuzdu iki gün gece uyumadi mizirdandi durdu. Aylık gelisimide iyi gidiyormus bu ay 800 gram almış boyu 76 cm olmuş kemik gelisimide iyiymiş devir damlayida ilk bir ay kullandım sonrasında hiç kullanmadm. kaninida olctuler iyi çıktı üst seviyelerde. Kan ilacinida hiç kullanmadim bn düşük bekliyodum doktor devite ve kan damlasina gerek yok dedi pekmez içir dedi .
Ek gıdaya gelince oğlumun iştahı açık yemek secmiyor sabah öğle akşam ve yatirken yediriyorum ara öğünlerde de muz elma veriyorum . Hareketli bi cocuk şarkı çaldığı zaman alkış yapıyor çabuk öğreniyor bana çok düşkün pesimden hiç ayrilmiyor haliyle benim için bu biraz zor oluyor ..
Onun dışında da iyiyiz sizler nasilsiniz özlemişim burayı yazarım bundan sonra inşallah şimdilik benden bu kadar hadi kendinize iyi bakin iyi geceler :KK36:
Hoşgelfin pınar
Kocaman maşallah oğluşlarına :nazar:

Kızlar slm konuyla alakalı değil gölgeden giriyorum kadınlar kulübüne tlf kısa yok nasıl oluşturabilir sizdemi bu şekilde yapiyosunuz yoksa kısa yolmu

OOOOVV ıyı lafmıs ben kem kum eder bıde utanırdım herade ıyı demısın agzzına saglık

yuuuh yanı bol bol oku ınsallah gecer

benımde uzgunken ıs yapasım olmaz yatmak ısterım :)))) aslında esım duzenlı temızlese sorun olmayacak zavallı cok cırpınmıyor cenesı kuvvetlı ama :KK53:
okudum canım:) bizde benden başka iş yapan yok:) hakkını yemiyim büyük paşam çok yardım ediyor, sofra kuruyoruz yumurta çırpıyor:) oyuncakları sen topla ben toz alıyım diyor:)
Kadının gelişi yine muhteşem olmuş
Ne 1 msj atlamış nede hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış
Diorum sans akıllı zeki marifetli kadınsın diyee
Bidaha depil yüzkere evlensen koca modelin aynı olacak :KK66:
İşleyen değil kişneyen geciyorrrr
Bıktım bu örnekten ama napimmm
ay sağol canım ya o dediğin kadın sensin asıl:) değişmez diyorsun yani koca modeli:KK45::KK45: bu sözü söyle söyle benim evde hep dilimde sayende öğrendim:KK48: eşimin tepkisi kendini övmesen çatlarsın:KK57:
evet ya pijama partisi bebişlerde pijamalı olurdu ne güzel:-)

canım evde onlardan tak ama dışarda telli sutyenle emzırmek sıkıntı olmuyor çok dayanmıyor sutyen yıpranıyor ama kendını ıyınuıssettıken sonra fesa olsun lac takıyorsun le jardının falan 95 i var ben 90 takıyorum ama onceden 95 takardım

deme kız öyle güle güle tak bılezıgı ohh ne güzel esın bak iyi olmaya calısıyor ınşallah devamı gelir canım :KK66:

bizde cook ozledık hosgeldın kuzu

ayy kapak olmuş çok iyi demişsin ya gercekten temiz eve misafirliğe gelmiyor ya
sağol canım vicdanı rahat etmedi sonunda aldı 7 araba değişti sanırım 7 senede saymıyorum artık, haliyle sonunda utandı:KK53: yani iyi olmaya hiç niyeti yok dün yaptıklarını söylediklerini yazsam çarşıda:KK11: aynen böyle ederdiniz odunuma
Canım en son komun toparlsyıcısını aldım
Onda ölçü farklı yabancı çamaşırlarda dahs doğrusu sırt 70 den başlıyo göğüs b,c,d,dd,e v.s gidiyor ben 85 d aldım türk ölçüsüne göre 100 yapıyo galiba :))))
canım ben hep toparlayıcı taktım sana tavsiye destekli tak toparlayıcı sarkıtıyor:KK43: benimkide büyük yani
Canım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır :-) bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardıEki Görüntüle 1681300 Eki Görüntüle 1681302 Eki Görüntüle 1681308
çok hoşlar bende bu tarz aldım düğünde düzgün dursun dedim:) artık hep böyle takıcam arada çok fark oluyor diğerleriyle:KK66: ama benimki markasız birde markalı bakayım daha iyiyse
Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran :KK43:(
canım öyle düşünme büyük durmaz sana öyle geliyor sen bence al gamze doğru söylüyor
Benim memeden büyük meme bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedm içi dolgulu olmadığından büyük durmuyor sen hep onları taktığım ıcın sana oylengelıyor bende oyledydım ınan sond o farkettım büro aşağı dogru büyük bırı normal olması gerektiği gıbı büyük yanı sen onunla küçük durduğunu sanma ben sana bi onla bide bunlarla olan foto atarım yarın ..ama emIrmeyı bırakınca bı beden düşüyor
ha hay bende varım koca memeli:KK70: yazdıklarına katılıyorum:)
Kızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya :KK43: o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki :KK43:
canım harnup pekmezi ver o geçiriyor kendiminkini öyle geçirdim, soğuk sıkım bulursan çok daha iyi
Kizlar sutyen muhabbeti olmus bende minione minione gibi artik sungerli takmiyorum :KK43: 24 yasinda babanne sutyenlerine gectim iyi mi :KK43: goguslerim buyuk ve vucut tipim ince olunca ustune bide sungerli takarsam devasa dimdik oluyorlar utaniyorum bende ya :KK43: 53 kilo 85 c filan dusunun.. Hamileliktenonce 75b :KK43:((
canım bende 85 90 arası takıyorum:KK43: sarkmış olmasa büyüklüğü dert etmiycem artık
Burdayım canım :) . Merak edip sorduğun için Sağol canım. evet ara ara okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu. Çok yoğun oluyorum. İki çocuk ne zormuş :) bütün günümü alıyorlar .
Minigime gelince cok yaramaz yerinde hiç durmuyor yurutecide artık sevmez oldu toslayili çok oldu bir aydirda koltuklara tutunup yuruyor yuruteci napsin:)buyuk oglumla da oynuyorlar birbirlerine yoldas oldular buyuk oglum cok sikiliyordu kardesim ne zaman buyuyup benle oynayacak diye soruyordu tam oynayabilecek kadar degil ama bunada sukur .
Gecenlerde kızamık asimizi olduk ateş filan yapmadi ama çok huzursuzdu iki gün gece uyumadi mizirdandi durdu. Aylık gelisimide iyi gidiyormus bu ay 800 gram almış boyu 76 cm olmuş kemik gelisimide iyiymiş devir damlayida ilk bir ay kullandım sonrasında hiç kullanmadm. kaninida olctuler iyi çıktı üst seviyelerde. Kan ilacinida hiç kullanmadim bn düşük bekliyodum doktor devite ve kan damlasina gerek yok dedi pekmez içir dedi .
Ek gıdaya gelince oğlumun iştahı açık yemek secmiyor sabah öğle akşam ve yatirken yediriyorum ara öğünlerde de muz elma veriyorum . Hareketli bi cocuk şarkı çaldığı zaman alkış yapıyor çabuk öğreniyor bana çok düşkün pesimden hiç ayrilmiyor haliyle benim için bu biraz zor oluyor ..
Onun dışında da iyiyiz sizler nasilsiniz özlemişim burayı yazarım bundan sonra inşallah şimdilik benden bu kadar hadi kendinize iyi bakin iyi geceler :KK36:

maşallah canım kuzularına merak ettim gerçekten en son memlekete gittim geldim dedin yazmadın daha, miniğin öğün sayısını sorucam çok değil mi emziriyormusun bende mi öyle çoğaltayım yoksa, bizimkilerde oynuyor beraber küçük abiyi yoluyor bolca:KK48:

Günaydın anneler, minik kuzum abiye adiii diyor:) adi del del diyor, abisiyle güzel oynuyor, elinden tableti almaya çalışıyor vermeyince saçını çekip bağırıyor, büyükte garibim bir şey yapmıyor kardeşine, annee anne akşama kadar susmuyor, bu aralar ağzı laf dolu bıdı bıdı bir şeyler anlatıyor tabi anlamıyoruz, yanından gidince ağlayarak peşime geliyor bırakıp gidicem sanıyor, abiyi okula götürmeden önce emzirince memeden ayrılmıyor anlıyor gideceğimi kerata:) yemek konusunda daha iyi hamdolsun bugünümüze tabi diğer bebeklerle kıyaslarsan kötü ama geçmişimize göre iyi:) baba demiyor sadece baaa:) çak yapıyor, alkış yapıyor, gel gel yapıyor, bay bay yapmıyor hala, zararlı şeylere dokununca gidince cıss hayır deyince duruyor bazende dönüp bana bağırıyor devam ediyor:) telefonda sesimi duyunca ııı ııı diye dert yanıyor, bir yere gideceğimizi anlayınca kapıya çıkınca kahkaha atıyor, kaç kaç diye kovalanmayı seviyor, aklıma gelmişken yazayım dedim:)

img1446963790806.jpg
P_20151108_081854.jpg
P_20151108_081500.jpg
minione minione sabah sabah gözün gönlün açılsın:-) ılk foto normal bod kalıp ikincibabanne:KK66:

Son düzenleme:
Haha kızlar cok guldum bi sütyen muhabbetini olmamisti cici çamaşırlar aştık kendimizi:KK70::KK70:@Girlboymom aynen bende sungerli destekli jullaniyrum dogumdan bu yana babanne sutyenlerindendi digerleri duruyordu deneyim dedim cok guzel oldu emzirmekte sıkınti yasamafim kullandikca gevşedi cunku. o kadar da buyuk degiller benimkiler simdi normal oldular.tavsiye ederim bende psikolajik cok rahatliyirsun

canım sorma hastalığı ağır geçti bu sefer gerçekten naz yapmadı ama artık bende onun hiç bir şeyini çekecek ruh hali kalmayınca sabırlı davranmadım, o kadar sırtımda taşıdım adam ne dese beğenirsin hastanın halinden anlamıyormuşum kötüymüşüm ben... hafta içi dönerim inşallah aranıza haftasonumda yoğun geçiyor

ha hay canım bugün eşim bilezik aldı şook şokk şok:KK48: pardesü aldı yemeğe götürdü ama burnumdan da getirdi kaba odun adam:KK11: hem elime ekmek verdi hem başıma tokmak vurdu, neyse asıl meseleye döneyim benim zaten evlenince üç bileziğim vardı bunu da eşim sağolsun ilk yıldan yemişti benden alıp, 7 sene sonra beyimiz kendi kendine aldı şu enli bileziklerden istiyordum, hoş benim verdiğim bileziklerin gramı daha çoktu:KK53: dedim heralde ben ölücem ölmeden önce iyilik yapıyor:KK53:

Olsun sen ganimetlerine bak hehehe :) zaten kocandan romantik bir yemek beklemiyordun en azından bunları yapmış :)) güle güle sağlıkla kullan inş

Nego Nego hosgeldin canimm...hayirli olsun bilezigin gule gule kullan tak da fotosunu koy da gorelim pek severim altina bakmayi takmayi:-)valla canim odunlarin ozelligi altina soz etmez yapalim der yapti da evlendikten sonra geri aldi o ayri.yap diyirum simdi tamam diyo da parasi yokki ben calisinca alicam ben yaptim ya diyecek fenaa:mad::mad:

nnightsaill nnightsaill caglar bey nasillar gecmis olsun canim

PINAR45 PINAR45 hosgeldin masallah kuzulara..

Selam kızlar babamız yok işte çıkmıyor benim işimin bitmemesinin sebebi eşimmiş:KK62:

Şimdi üşenmezsem oğluşumla alışverişe çıkmayı düşünüyorum oğlumu nazar ettim galiba geceleri üstünü açmıyor dedim tak san gece üstünü açmaya başla uyku tulumu bizese gerekti artık:)
Öpüldünüüüz:KK15:

Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan:63:
Memeler babanne memesi gibi zaten :KK48:
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo:KK54:
Seni en iyi ben anlarım canım, bulduğun bir iki Sütyeninin Başkasını bulamazsın:KK43:( çübkü 85 d 100 ün de üstü:KK43: yandan alttan üstten taşar memeliler hep :KK43:((((

Amann yarabbiiii :KK57: şoklardayimmm:KK17:
Ayy evden ırakk,herkes bir olmaz tabi ama daha kümseye güvenemezsin haklısın
Malesef canım neler gördüm neler malesef :KK43:(

Pinking Tree Pinking Tree nasılsın canım serra nasıl? Yiyor mu bir şeyler, yemiyor diye sakın üzülme bak bana yemiyor dedim dedim sonunda canının istediğini yemeye başladı demek ki bizimkiler böyle alışma süreçleri uzun bebekler diye düşün, 5,5 aylıkken başladım inan şu bir aydır buraya yazdığım şeyleri sadece reklam izlerken yiyor bazen çok açsa ve sevdiği şeyse reklam olmadan üç dört kaşık alıyor artık, sakın pes etme sakın sabırlı olmaya çalış çok zor ama senin endişeni anlamasın her gün pes etmeden teklif et sonunda benimki yediyse her bebek yer inan asla yemiycek sandım asla...Birde sen blw yapmıştın ondan da senin yedirmene tepki verebilir alışma süreci uzun sürebilir
Ben sürünüyorım kızım yürüyordu epeydir onu Bıraktı üzgün bir dönem geçiriyoruz :KK43: ben pes etmiyorum Sabırla sakinlikle vermeye çalışıyorum şimdi meme de yok mutlaka ki yiyecektir diyr düşünüyorjm bir de blw bebeği gerçekten de kendi yemek ısırıp koparmak istiyor Kaşık bulamaç vs asla almıyor.. Senin oğlana ds kocaman bir alkış devamı da gelir inş :)

Ayy ne psikopat kadınmış o öyle ama ben şu an muhtacım valla bahsettiğim kadın gidince atıp tutmuştum kendim yaparım nolcak sanki diye olmadı oturduğum odayı anca yapabildim. Bu kadına da çok ısınamadım haftalardır şura çok kirlenmiş bura böyleymiş deyip duruyor ki öyle oturmuş kir de yok evde geçen geldiğinde mutfak da pek kirlenmiş dedi ee sen de kirlendigi için geliyorsun zaten temiz olsa burda işin ne dedim sapıttı kaldı cins mıdır nedir
Iyi yapmışsın canım benim ablam da Orayı bir daha sil o zaman derdi kadın ne zaman öyle dese.. Sonunda kadın susmayı öğrendi iş çıkmasın diye:)) kötülüğü vs yoksa idare edeceksin evin temizleniyorsa ne ala:)

Oğluşuma ek gıdaya ilk başladığımdan beri pütürlü verdim yediği kadar tabi:) geçen pazar eltimin oğlunun doğum gününde masadakilerden oğluma uygun olandan elimle bölüp verdim ayy boğazında kalır falan dediler bende hep veriyorum yiyor kalmaz dedim ayyy demez olaydım kızlar ertesi günden beri ne yese boğazına takılıyor oğlanın:KK43: eşime dedim böyle oldu buna da nazar ettiler dedim nazar demesen şaşardım sende dedi bana:KK43: bende bir kere beni desteklesen şaşardım dedim! Eltimin nazarı benim gözümde tescillendi gari!
Kurbanda tatile gittik herkesin Bebrği var ama millet hep ay ne tatlı nasıl da yiyor ay ısırıyor mu ay eşiniz Nr kadar yardımcı diye diye bize nazar değdirdi. Ondan sonra iki su boyunca kızım bir şey yemedi Kocamla ben nerdeyse saç başa kavga edecektik:) birbirimize girdik... Berbat geçti en sonunda eşim bebeği pis giydir biz de kalabalıkta inmeyelim Yemeğe dedi öyle toparladık kendimizi.. Malesef nazara çok inanıyorum ve beni çok etkiler. Bir Topluluğa gireyim hemen başım çatlar giyinip takmışsam bir Şeyler :KK43:(

Birşeyi atlamışım birde onlarda evlilermiş galiba:110:
Ayy ne iğrenç insanlar var bazı insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor oğğğk midem bulanıyor böyle insanlardan..
Malesef canım evime gelip de eşime enişteme asılanı da gördüm. Yardım edip acıdığımız kadının kendi kızını işyerinde kocama getirisini de gördüm. Manyak kadın benim de orada çalıştığımı hesap edememişti!!! O Yüzden hiç güvenmiyorum malesef. Hele yurtdışından gelen yabancılar sadece zengin koca Agına geliyor onları bağlayan ne ald var ne ahlak...
Ben Islak mendil süpürge yaparım temizliğimi:)))

Ders calısmaya çalışmak ta pek zor :-)
Ben de doktoraya başlayacaktım evdeyim diye ama yalan oldu:)))

Canım en son komun toparlsyıcısını aldım
Onda ölçü farklı yabancı çamaşırlarda dahs doğrusu sırt 70 den başlıyo göğüs b,c,d,dd,e v.s gidiyor ben 85 d aldım türk ölçüsüne göre 100 yapıyo galiba :))))
Daha önce de demiştim Triumph bir de bir marka daha var ona da bakayım onda da seksi Şeyler oluyor dantelden sadece. Söyleyeyim sana madkasını. Hazine gibi saklarım sütyenlerimi:)) kolay bulamıyorum diye..

aysimason aysimason Pinking Tree Pinking Tree kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.

Canım gene türl Müslüman aile kadını başla oluyor ama ne bana be kendi aileme iyisi hiç rast gelmedi malesef bebek bakıcılarından tut da temizlikçiyi kadar. Tabi herkes bir değil ama bana birkez bile iyisi gelmedi. Lohusayken eşim şık şık pijama Eşofman alıyor ama hep Yırtık.. En sonunda akıllı eşim abla biye Hanım'ın kıyafetlerine makas arıyorsun dedi.. Kadın da kem kim etti etiketlerini kesmeye çalışıyordum vs dedi meğer o yırtıyormuş hasetliğine.. Eşiminkiler Pırıl Pırıl ama. Annem anlatsa inanmazdım ama bizzat yşadım:KK43:((

Canım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır :-) bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardıEki Görüntüle 1681300 Eki Görüntüle 1681302 Eki Görüntüle 1681308

Ah canım bunlr benim göğsümün Üçte birine olur alttan yandan üstten Taşar hep:) sizinkiler iri meme bizimkiler kocamaaan kafam kadar meme :)) arada kocaman fark var..

Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran :KK43:(

Ah minicim seni en iyi ben anlarım:) herkes sütyen tavsiye eder bana ama bilmezler ki onlar el kadar:)

Haha kızlar cok guldum bi sütyen muhabbetini olmamisti cici çamaşırlar aştık kendimizi:KK70::KK70:@Girlboymom aynen bende sungerli destekli jullaniyrum dogumdan bu yana babanne sutyenlerindendi digerleri duruyordu deneyim dedim cok guzel oldu emzirmekte sıkınti yasamafim kullandikca gevşedi cunku. o kadar da buyuk degiller benimkiler simdi normal oldular.tavsiye ederim bende psikolajik cok rahatliyirsun
Gün gün aşıyoruz kendimizi:) I imspecial foto bile ekleyecek hahaha :))) ama kıyafetle dedi şevkimiz kaçtı :)))

Pinking Tree Pinking Tree ayyy tüylerim diken diken oldu:KK17:
Ne insanlar var yaaa yazıklar olsun böyle insanlara evli adamlara saran insanları hiç anlamış değilim insanların cılkı çıkmış artık ayyy çok sinirlendim:KK11:
Canım sen sil ıslak mendil hatta hiç silme boşver...

Kızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya :KK43: o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki :KK43:
Canım öksürüğe dikkat et ciğerlere inmesin. Bebeklerde Bronşit Salgını var. Ihlamur ber çok geçmiş olsun..
Ü
Elbiseyle şeker:KK45:
Heyecanlar kursakta:)))

Canım biz insanların geneline söylemedik bazı insanlar dedik evet kötüsüde var iyiside var allah iyisi ile karşılaştırsın inşallah..
amin canım inş

Kizlar sutyen muhabbeti olmus bende minione minione gibi artik sungerli takmiyorum :KK43: 24 yasinda babanne sutyenlerine gectim iyi mi :KK43: goguslerim buyuk ve vucut tipim ince olunca ustune bide sungerli takarsam devasa dimdik oluyorlar utaniyorum bende ya :KK43: 53 kilo 85 c filan dusunun.. Hamileliktenonce 75b :KK43:((
Anam 85c diyorsan seninkiler de büyümüş merak etme ama emzirme bitince göğüsler yine eski halini alıyor diyorlar..

Oh maşallah kuzuna :) okula göndersen gidecek desene:) merak ettik seni uzak kalma öok fazla..

Arkadaşlar erken doğum riskim var
Canım 2016 ya mı yazacaktın. Geçen sene bu zamanlar benim de vardı ama vaktinde Doğdu. Sıkma Can'ını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Eki Görüntüle 1681484 Eki Görüntüle 1681485 Eki Görüntüle 1681487 minione minione sabah sabah gözün gönlün açılsın:-) ılk foto normal bod kalıp ikincibabanne:KK66:
Ouwww sexy lady:)) canım ben anlamadım tam hangi sütyen hangi foto :))) acaba bodysiz mi eklesen hehehe :))

Selam kızlar babamız yok işte çıkmıyor benim işimin bitmemesinin sebebi eşimmiş:KK62:

Şimdi üşenmezsem oğluşumla alışverişe çıkmayı düşünüyorum oğlumu nazar ettim galiba geceleri üstünü açmıyor dedim tak san gece üstünü açmaya başla uyku tulumu bizese gerekti artık:)
Öpüldünüüüz:KK15:
Aynen öyle kocasız ev dağılmıyor :))) güle güle gez hava öok güzel tadını Çıkarın ..

Kızlar gece size yazdığımda çok öksürüyosu ama gecenin ilerleyen saatlerinde bitti çok şükür. Şimdide tek tük öksürüyo. Geçmezse haftaiçi gitcez doktora.
Pinking Tree Pinking Tree üzüldğm canımcım ya hep kötüleri denk gelmiş sana. İnşallah Allah bundan sonra iyi yardımcılarla karşılaştırır seni :)

Bugün hava çok güzel ama Çağlar bey uyuyo kaç gündür 10-15 dakkada uyanan çocuk bugün uyuyacağı tuttu :) neyse uyudun dinlensin çıkarız inşallah kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyodu.

İyi pazarlar kızlarr öpüyorum hepinizii

Kızlar gece size yazdığımda çok öksürüyosu ama gecenin ilerleyen saatlerinde bitti çok şükür. Şimdide tek tük öksürüyo. Geçmezse haftaiçi gitcez doktora.
Pinking Tree Pinking Tree üzüldğm canımcım ya hep kötüleri denk gelmiş sana. İnşallah Allah bundan sonra iyi yardımcılarla karşılaştırır seni :)

Bugün hava çok güzel ama Çağlar bey uyuyo kaç gündür 10-15 dakkada uyanan çocuk bugün uyuyacağı tuttu :) neyse uyudun dinlensin çıkarız inşallah kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyodu.

İyi pazarlar kızlarr öpüyorum hepinizii

Hep öyle olur biz de ne zaman uçağa yetişecek olsa hanım kızımız uyumak ister:) ki 20 dkdan fazla uykusu 30 dk olmuştur :)))
Çok geçmiş olsun evde çamaşır astıysan vs o da etkiler dikkat et yine de. Kuzulara hiç dayanamıyorum :KK43:((

X