Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan
Memeler babanne memesi gibi zaten
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo
Seni en iyi ben anlarım canım, bulduğun bir iki Sütyeninin Başkasını bulamazsın
( çübkü 85 d 100 ün de üstü
yandan alttan üstten taşar memeliler hep
((((
Amann yarabbiiii
şoklardayimmm
Ayy evden ırakk,herkes bir olmaz tabi ama daha kümseye güvenemezsin haklısın
Malesef canım neler gördüm neler malesef
(
Pinking Tree nasılsın canım serra nasıl? Yiyor mu bir şeyler, yemiyor diye sakın üzülme bak bana yemiyor dedim dedim sonunda canının istediğini yemeye başladı demek ki bizimkiler böyle alışma süreçleri uzun bebekler diye düşün, 5,5 aylıkken başladım inan şu bir aydır buraya yazdığım şeyleri sadece reklam izlerken yiyor bazen çok açsa ve sevdiği şeyse reklam olmadan üç dört kaşık alıyor artık, sakın pes etme sakın sabırlı olmaya çalış çok zor ama senin endişeni anlamasın her gün pes etmeden teklif et sonunda benimki yediyse her bebek yer inan asla yemiycek sandım asla...Birde sen blw yapmıştın ondan da senin yedirmene tepki verebilir alışma süreci uzun sürebilir
Ben sürünüyorım kızım yürüyordu epeydir onu Bıraktı üzgün bir dönem geçiriyoruz
ben pes etmiyorum Sabırla sakinlikle vermeye çalışıyorum şimdi meme de yok mutlaka ki yiyecektir diyr düşünüyorjm bir de blw bebeği gerçekten de kendi yemek ısırıp koparmak istiyor Kaşık bulamaç vs asla almıyor.. Senin oğlana ds kocaman bir alkış devamı da gelir inş :)
Ayy ne psikopat kadınmış o öyle ama ben şu an muhtacım valla bahsettiğim kadın gidince atıp tutmuştum kendim yaparım nolcak sanki diye olmadı oturduğum odayı anca yapabildim. Bu kadına da çok ısınamadım haftalardır şura çok kirlenmiş bura böyleymiş deyip duruyor ki öyle oturmuş kir de yok evde geçen geldiğinde mutfak da pek kirlenmiş dedi ee sen de kirlendigi için geliyorsun zaten temiz olsa burda işin ne dedim sapıttı kaldı cins mıdır nedir
Iyi yapmışsın canım benim ablam da Orayı bir daha sil o zaman derdi kadın ne zaman öyle dese.. Sonunda kadın susmayı öğrendi iş çıkmasın diye:)) kötülüğü vs yoksa idare edeceksin evin temizleniyorsa ne ala:)
Oğluşuma ek gıdaya ilk başladığımdan beri pütürlü verdim yediği kadar tabi:) geçen pazar eltimin oğlunun doğum gününde masadakilerden oğluma uygun olandan elimle bölüp verdim ayy boğazında kalır falan dediler bende hep veriyorum yiyor kalmaz dedim ayyy demez olaydım kızlar ertesi günden beri ne yese boğazına takılıyor oğlanın
eşime dedim böyle oldu buna da nazar ettiler dedim nazar demesen şaşardım sende dedi bana
bende bir kere beni desteklesen şaşardım dedim! Eltimin nazarı benim gözümde tescillendi gari!
Kurbanda tatile gittik herkesin Bebrği var ama millet hep ay ne tatlı nasıl da yiyor ay ısırıyor mu ay eşiniz Nr kadar yardımcı diye diye bize nazar değdirdi. Ondan sonra iki su boyunca kızım bir şey yemedi Kocamla ben nerdeyse saç başa kavga edecektik:) birbirimize girdik... Berbat geçti en sonunda eşim bebeği pis giydir biz de kalabalıkta inmeyelim Yemeğe dedi öyle toparladık kendimizi.. Malesef nazara çok inanıyorum ve beni çok etkiler. Bir Topluluğa gireyim hemen başım çatlar giyinip takmışsam bir Şeyler
(
Birşeyi atlamışım birde onlarda evlilermiş galiba
Ayy ne iğrenç insanlar var bazı insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor oğğğk midem bulanıyor böyle insanlardan..
Malesef canım evime gelip de eşime enişteme asılanı da gördüm. Yardım edip acıdığımız kadının kendi kızını işyerinde kocama getirisini de gördüm. Manyak kadın benim de orada çalıştığımı hesap edememişti!!! O Yüzden hiç güvenmiyorum malesef. Hele yurtdışından gelen yabancılar sadece zengin koca Agına geliyor onları bağlayan ne ald var ne ahlak...
Ben Islak mendil süpürge yaparım temizliğimi:)))
Ders calısmaya çalışmak ta pek zor
Ben de doktoraya başlayacaktım evdeyim diye ama yalan oldu:)))
Canım en son komun toparlsyıcısını aldım
Onda ölçü farklı yabancı çamaşırlarda dahs doğrusu sırt 70 den başlıyo göğüs b,c,d,dd,e v.s gidiyor ben 85 d aldım türk ölçüsüne göre 100 yapıyo galiba :))))
Daha önce de demiştim Triumph bir de bir marka daha var ona da bakayım onda da seksi Şeyler oluyor dantelden sadece. Söyleyeyim sana madkasını. Hazine gibi saklarım sütyenlerimi:)) kolay bulamıyorum diye..
aysimason Pinking Tree kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.
Canım gene türl Müslüman aile kadını başla oluyor ama ne bana be kendi aileme iyisi hiç rast gelmedi malesef bebek bakıcılarından tut da temizlikçiyi kadar. Tabi herkes bir değil ama bana birkez bile iyisi gelmedi. Lohusayken eşim şık şık pijama Eşofman alıyor ama hep Yırtık.. En sonunda akıllı eşim abla biye Hanım'ın kıyafetlerine makas arıyorsun dedi.. Kadın da kem kim etti etiketlerini kesmeye çalışıyordum vs dedi meğer o yırtıyormuş hasetliğine.. Eşiminkiler Pırıl Pırıl ama. Annem anlatsa inanmazdım ama bizzat yşadım
((
Canım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır
bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardı
Eki Görüntüle 1681300 Eki Görüntüle 1681302 Eki Görüntüle 1681308
Ah canım bunlr benim göğsümün Üçte birine olur alttan yandan üstten Taşar hep:) sizinkiler iri meme bizimkiler kocamaaan kafam kadar meme :)) arada kocaman fark var..
Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran
(
Ah minicim seni en iyi ben anlarım:) herkes sütyen tavsiye eder bana ama bilmezler ki onlar el kadar:)
Haha kızlar cok guldum bi sütyen muhabbetini olmamisti cici çamaşırlar aştık kendimizi
@Girlboymom aynen bende sungerli destekli jullaniyrum dogumdan bu yana babanne sutyenlerindendi digerleri duruyordu deneyim dedim cok guzel oldu emzirmekte sıkınti yasamafim kullandikca gevşedi cunku. o kadar da buyuk degiller benimkiler simdi normal oldular.tavsiye ederim bende psikolajik cok rahatliyirsun
Gün gün aşıyoruz kendimizi:)
I imspecial foto bile ekleyecek hahaha :))) ama kıyafetle dedi şevkimiz kaçtı :)))