Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım kabul etti mi bakmayıaysimason @Mrssuperfine kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi 1sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.
Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkkCanım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardıEki Görüntüle 1681300 Eki Görüntüle 1681302 Eki Görüntüle 1681308
Benim memeden büyük meme bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedm içi dolgulu olmadığından büyük durmuyor sen hep onları taktığım ıcın sana oylengelıyor bende oyledydım ınan sond o farkettım büro aşağı dogru büyük bırı normal olması gerektiği gıbı büyük yanı sen onunla küçük durduğunu sanma ben sana bi onla bide bunlarla olan foto atarım yarın ..ama emIrmeyı bırakınca bı beden düşüyorTatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran (
Daha tam detaylı konuşmadık canım ben ona daha önceden söylemiştşm senin bakmanı çok isterim diye oda olur bende isterim dedide detaylı aralıkta falan konuşcam. Şubatta başlıcam ya karar değiştirmezsem. Bide bende daha karar veremedim 2. Dönem başlasam mı başlamasam mı ondanda ağırdan alıyorum. Ya ben çalışmayı çok severdim hoş hala seviyorumda yaz tatillerinde falan tenmuz iyi geçerdide ağustosta çok sıkılırdım şimdi oğlumu bırakması çok zor geliyo. Bide köyde benim kadrom köye gidersem sbah 8de gitcem öğleden sonra 3te gelicem çok uzun süre merkeze görevlendirme yaparlar mı onuda bilmiyorum ondan kararsızım...Ne güzel canım kabul etti mi bakmayı
Eğer maddî olarak zorlsnmassan 2.dönen zor olur başkasının sınıfını yarı dönem almakDaha tam detaylı konuşmadık canım ben ona daha önceden söylemiştşm senin bakmanı çok isterim diye oda olur bende isterim dedide detaylı aralıkta falan konuşcam. Şubatta başlıcam ya karar değiştirmezsem. Bide bende daha karar veremedim 2. Dönem başlasam mı başlamasam mı ondanda ağırdan alıyorum. Ya ben çalışmayı çok severdim hoş hala seviyorumda yaz tatillerinde falan tenmuz iyi geçerdide ağustosta çok sıkılırdım şimdi oğlumu bırakması çok zor geliyo. Bide köyde benim kadrom köye gidersem sbah 8de gitcem öğleden sonra 3te gelicem çok uzun süre merkeze görevlendirme yaparlar mı onuda bilmiyorum ondan kararsızım...
Heheee bekliyorum fotoları heycanla bebekBenim memeden büyük meme bulduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedm içi dolgulu olmadığından büyük durmuyor sen hep onları taktığım ıcın sana oylengelıyor bende oyledydım ınan sond o farkettım büro aşağı dogru büyük bırı normal olması gerektiği gıbı büyük yanı sen onunla küçük durduğunu sanma ben sana bi onla bide bunlarla olan foto atarım yarın ..ama emIrmeyı bırakınca bı beden düşüyor
Elbiseyle şekerHeheee bekliyorum fotoları heycanla bebek
Canım biz insanların geneline söylemedik bazı insanlar dedik evet kötüsüde var iyiside var allah iyisi ile karşılaştırsın inşallah..aysimason @Mrssuperfine kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.
Geçmiş olsunn kıyamam ben boncuk gözlümeeeKızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki
Geçmiş olsun canım sürekli su ver iyi gelir..Kızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki
Aboooow buneCanım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardıEki Görüntüle 1681300 Eki Görüntüle 1681302 Eki Görüntüle 1681308
Elbiseyle şeker
Geçmiş olsunn kıyamam ben boncuk gözlümeee
Ne yapmak gerekli bu durumda ,gece grce ıhlamur kaynatsan içermikş acaba canım
Az once uyandiginda su icireyim dedim acmadi agzini. Ihlamuruda sevmiyo zaten sipacanGeçmiş olsun canım sürekli su ver iyi gelir..
Ozaman süt ver canım boğazı kuruyunca dahada çok öksürür..Az once uyandiginda su icireyim dedim acmadi agzini. Ihlamuruda sevmiyo zaten sipacan
Burdayım canım :) . Merak edip sorduğun için Sağol canım. evet ara ara okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu. Çok yoğun oluyorum. İki çocuk ne zormuş :) bütün günümü alıyorlar .PINAR45 sen nerelerdesin ses ver bir merak ediyorum artık, başka yerlerde beğenilerini görüyorum okuyup yazamıyormusun acaba? Bir ses et canım.