İster istemez düşünüp suçlaman kurman çok normal ama iki kurduğun fikirde bana yersiz geldi canımm
Şu yönde olabilir,nasıl anlatsam mesala en güzel öpğnümüz kahvaltıydı ağzını sapırdatarak yerdi üstüne 1 saat sonra meyvasını yerdi
Çocuğun ne kahvaltı ne meyva göresi yok,hanş bszen fark etmeden belkide bizler nazarmı ediyoruz yads nazar demiyimde ,çok sevinmek heveslennmek gibi
Sadece evlatlada ilgili değil,başka bir örn vereyim dielim yaza düğünün var en süperr elbiseyi alıyorsun kına gecen için bir heveslisin saçımı şöylr yapayım falan filan herley süper gidiyor hopppp bi bakmışsın bir sorun çıkıyor ve hoppp iptalll ,bozuluyorrr
Yani demem o ki,farkında olmadan çok hevesleniyorux planlar yapıyoruz ama bir bakıyorux o iş öyle yürümüyorr
Ayyy anlatabildim mi saçmaladım mı cnm ya
Seni aslında o kdr iyi anlıyorumki hamile kaldığın haberini aldığumdan beri kemdımı hep senin yerine koydum,evin iki katlı annemin evi 2 katlı inşp çıkarken bile ahhh bu kız ne yapcak diye aklıma geldin hep
Ama inanki zaman öyle geçiyorkiii herşeyy geride kalıyor ,aslında belkide bir bakıcaz ikinciyi hemen doğurman çok büyük kolaylık getircek sana