2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kesinlikle bırakma psikolojisinden canım sakin ipin ucunu kaçırma herşeyden ye ama az az eski haline asla donmek istemezsin sana güveniyorum ben hep diyorum asla kendime kötülükbyapmicam hi daha 72 üstünü asla görmem ins

ayy ben o bölgeyi kimseye açamam ya kadın doğumcu bile ne kadar utangaçsın deyip durdu ayy aman yaa sadece koltuk altını yatırabilirim aslında ben çok kıllı sayılama ama kas biyik yetiyor saolsun..bacaklarda epilasyon aleti yetiyor aslında nişanlı iken tüm vücut yaptırdı hep kuzenlerim ben cesaret edemedim yaşlanmadan yaptırırım inş beyaz olunca makine görmüyormuş:-)

nnightsaill nnightsaill yüksekova mi nasildi oralar seneye tayinimiz çıkacak ya oralar denk gelir diye acayip tırsıyorum ..kadın isi super olmuş neler yapiyo haftalık sil süpür olayı mi detaya giriyor mu kadın çok iyi 50tl ye ..benim esim de sevmiyordu çok arkadaşı zaten bende abartmıyorum ama vaya açıldı sayemde ben severim arkadaşlığı:KK66:
İnşallah canım :KK68:bana 62 iyi oluyo diyodum ama diyetisyene başlayınca 60 olayım demiştim 65 ten sonra herkes çok zayıflamışsın filan dedikçe zayiflamam gerekmiyormus gibi geldi bu haftasonu geçsin de pazartesi devam etcem inşallah. 60 olsam ne güzel olur ya :KK51:

canım bornoz kullanışlı olmuyor en iyisi büyük havlu

canım kilo verebilirler bazen, benimki 200 gr vermişti bir ayda almamıştı, hem ek gıda yemiyordu hem mama istemiyordu bir aydır yemeye başladı, yediği şeyler karbonhidrat ağırlıklı olsun birde muhallebi yapıyorsan piştikten sonra mama ekle

maşallah abdullaha

ay canım bende travazolu deniyim dur önce:)

canım değeri gayet güzel, bizimki 9,5 çıkmıştı

yok canım hep kolay çıkar sizinki, büyük paşam öyleydi üç azı çıkarmıştı anlamamıştık:)

canım ev işi işin açığı benim için terapi, ruhumu sakinleştirmek için yapıyorum rahatlamak için, yaptıkça sinirim geçiyor
canım muhallebi yapmıyorum. yatmadan gece maması veriyorum.aptamil bisküvili tahıllı gece maması veriyorum. inşallah yemeye başlar bizimki de.

Oğluşuma ek gıdaya ilk başladığımdan beri pütürlü verdim yediği kadar tabi:) geçen pazar eltimin oğlunun doğum gününde masadakilerden oğluma uygun olandan elimle bölüp verdim ayy boğazında kalır falan dediler bende hep veriyorum yiyor kalmaz dedim ayyy demez olaydım kızlar ertesi günden beri ne yese boğazına takılıyor oğlanın:KK43: eşime dedim böyle oldu buna da nazar ettiler dedim nazar demesen şaşardım sende dedi bana:KK43: bende bir kere beni desteklesen şaşardım dedim! Eltimin nazarı benim gözümde tescillendi gari!

Vay anam vayy.. Neler duyuyoruz bir de anlatıryorlar he... Ben de Ece kesinlikle kadın sokmama taraftarıyım çünkü maddi manevi zarar veriyorlar.. Bebeğin Yediği Yemeğe bile fesatlar yapıyorlar gözlük kutularımın içleri hep boş çalıp çırpıp gidiyorlar.. Bir keresinde yatılı kadın almıştım ve sonra bir baktık ki eve haftada beş Damacana su giriyor zeytinyağları bitiyor hasetliğinden döküyormuş. Allah Muhtaç etmesin gerçekten...
Birşeyi atlamışım birde onlarda evlilermiş galiba:110:
Ayy ne iğrenç insanlar var bazı insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor oğğğk midem bulanıyor böyle insanlardan..

:nazar:
I imspecial bu saatte iş yapmaya nasıl üşenmiyosun yaa :) benimde var katlancaklar ama hiç bi güç bu saatte bana onları katlatamazzz. Sabah misafirim gelcek olsa bile onları katlamadan dolaba tıkarım müsait olduğum bi zamanda katlarım :) çok tembelim çooook:KK49::KK49:
ben katlamazsam o çamaşırlar rüyama girer:KK70:
Erkekler genelde hasta oldugunda nazli oluyorlar maalesef. Benim esimin yoktur oyle nazida babamin coktu. Nadir hasta olur ama oldumuda nazindan gecilmezdi :)
ay çok gıcık oluyor erkeğin nazı:KK53:
Gül güzelimi sütten kestim ya acaba diyorum emzirdiğim için çok seviniyordum. Bilmeden bu halim birilerini üzdü de Allah ondan mı bunu Aldı elimden?

Bir de geçen sene bu aylarda ablam yeğenimi Alıp Yanıma gelmişti babasız kalmıştı kuzum bir süre. Onları ayırdım diye şimdi Evladımdan uzak mı kalıyorum acaba diyorum :KK43: of ne bileyim kızlar:). Böyle Saçma Düşünceler var Aklımda..
hayır canım tam tersi iyi bir anne olduğun için Rabbim bir daha bahşetti sana bebek:KK66:
İster istemez düşünüp suçlaman kurman çok normal ama iki kurduğun fikirde bana yersiz geldi canımm
Şu yönde olabilir,nasıl anlatsam mesala en güzel öpğnümüz kahvaltıydı ağzını sapırdatarak yerdi üstüne 1 saat sonra meyvasını yerdi
Çocuğun ne kahvaltı ne meyva göresi yok,hanş bszen fark etmeden belkide bizler nazarmı ediyoruz yads nazar demiyimde ,çok sevinmek heveslennmek gibi
Sadece evlatlada ilgili değil,başka bir örn vereyim dielim yaza düğünün var en süperr elbiseyi alıyorsun kına gecen için bir heveslisin saçımı şöylr yapayım falan filan herley süper gidiyor hopppp bi bakmışsın bir sorun çıkıyor ve hoppp iptalll ,bozuluyorrr
Yani demem o ki,farkında olmadan çok hevesleniyorux planlar yapıyoruz ama bir bakıyorux o iş öyle yürümüyorr
Ayyy anlatabildim mi saçmaladım mı cnm ya
Seni aslında o kdr iyi anlıyorumki hamile kaldığın haberini aldığumdan beri kemdımı hep senin yerine koydum,evin iki katlı annemin evi 2 katlı inşp çıkarken bile ahhh bu kız ne yapcak diye aklıma geldin hep
Ama inanki zaman öyle geçiyorkiii herşeyy geride kalıyor ,aslında belkide bir bakıcaz ikinciyi hemen doğurman çok büyük kolaylık getircek sana :KK66:
çokta güzel anlatmışsın:KK9:
I imspecial dogum gunun kutlu olsun canim, evlatlarinla hayirli huzurlu seneleiniz olsun insallah :)

Kizlar cuma cumrts sinavlar var, 2-3 saat uzak sehirde gircem sinava otelde kalcaz gece, insallah guzel gecer dua edin lutfen.. Sonrada tr gelicem insallah, cok mutluyummm kizimi gorsunler sevsinlee istiyorum annannesi babannesi dedelerii :))
geçmiş ama inşallah kolay geçmiştir:)
:KK200::KK53:
DOKTOR EFLAL soruları cevaplıyoor :KK70: ayy ben sadece bepantenı bılıyom yaa cahıl kaldım bu konuda ama sukur bebısım hıc pısık olmadı oluncada hafıf oluyor hemen altını acıyorum bı don cekıyorum dolanıyor oyle :KK53:

ahh ne guzel dogum gunun kutlu olsuuunn :KK200:bebıslerınle esınle hayırlı bı hayat gecır ınsallah

ıncıler hayırlı olsun bundan sonrası kolay ılk cıkarken agır oluyor malesef

aha benım derdım :KK17:ev ısı zor nankoorr yap yap bıtmıyor

senın asker maddenle benım koy maddelerım bıtmez anacııım :KK53:

bu erkekler hep boyle benım esımde aman bır naz bır naz:eek: kac gun yatar bende hıc yatamam olsemde yemegımı ısımı yapıyorum kadın erkek esıtlıgı zırva.
hanı esıtlık yok arkadas farklıyız ıste :KK53:

allah kolaylık versıın :KK45:
çakma doktor:KK53::KK53:
anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı
canım ben haftada iki toz beziyle mobilyaların aynaların tozunu alırım , yerleri bazen her gün bazen iki üç günde bir silerim ruh halime bağlı:KK45: çok üzgünsem bol bol silerim:KK70: kuş varmış o çok kirletir bilirim o yüzden eşime izin vermiyorum:KK48:
Adım Pasaklı hatuna çıkmaz inş:) ben Temizlik yapıyordum sonra da ertesi günler bir Islak mendil Alıp hop toz alıyorum bir de küöük basit süpürgeler ile hemencecik oturduğumuz oda mutfağa süpürge oldu da bitti maşallah:)) Islak mendil büyük kolaylık :) tavsiye ederim...
ıslak mendil candır:KK48:
Bende telden çektiklerimi ekliyordum ama olmuyor..

Kırptımda olmuyor yada ben beceremedim..

Dün gwce bende uyuyamıyordum bilsem burdasınız sohbetinize dahil olurdum..
amanııın rusmu eşim evden çıkmaz artık:KK53:

Canım biri senin oğlun şöyle güzel böyle güzel diuince ben afallıyorum ne söyleyeceğimi bilemiyorum o an..

bende öyleyim gece uyuyamadığım zaman iş yaparım hatta bende dün gece kıyafet katlıyordum:))

geçmiş olsun canım benim eşimde öyle bir hasta olsun 1 hafta inler birde ben onu iyileştirmesem küser..
benimki küstü bile:KK53:
Ahh ahhh bnm cimri akrepte bana niye bişey almıyorsun demiştimde
Ayoarçası gşbi çocuk verdim sana daha ne olsun dedi :))
ha hay aynı benimkinin lafı
Benimki de sevgililer gününde öyle demişti bak sen şunlara :) Ama hakkını yemeyeyim benim akrebim cimri değildir :KK48:
seninki akrep değil o zaman:KK70:
be bilmiyorumcanim ..

Günaydın sekerler:KK66:

Allah için benim kocq:rolleyes: kelepçe ile alyans yenileme yapmıştı:-) hatta evlilik yıldönümünde saat almıştı 5yılda ilk bu yıl ama adam sonradan acildi bakalim 3.de ne alacak
sana ne alsa az:KK66:
Bir de benim kız Abdullah diyip duruyor:))) aysimason aysimason oğlum adını diyor Demişti de ben de kızıma tekrarladkm bir kere ve o günden beri de Abdullah da Abdullah :))

Etrafımızda da Abdullah yok :) bari kendi adını öğreneydi:) bir lere de kendi adını söylemişti o kadar :)
ay çok güldüm:KK70:
Günaydın şekerler

Hediyelerden bahsedilmiş benimkide aldı kolye tüzük biileklik küpe set aldı birde ayrıyeten yüzük aldı ama hamilelik, doğum, sevgililer günü, doğum günü ve yıldönümü hepsini bu hediyeile geçiştirdi:KK70:
Şu erkekler ne uyanık önümüzdeki 10 senede hediye almaz artık hediyenin h sini demeden daha ogün sana set alfım diyor:KK30:
e adam toptan almış sende isteme daha bir 10 sene:KK70:
Canım 5 taneden sonra ben perte cikarim hic almasin daha iyi :-) ben hem bu hint isini takamam alttaki ince gibiydi benimki foto eklemistim o zaman hey gidi :KK66: aman hediye boş gönüller bir olsun..aslında ben 3.ye kesin karar versek küçüklükleei oma gore saklayıp saklamitcam kanepe altları doldu full :KK43:
canım bence sen doğurursun sakla derim:KK66: doğur yani:KK48:
Hahahaaa
Hayaller gerçeklerr :))))
Valla en güzellerini hakediyoruz ama olmayınca olmuyo işte :))
Ben çeyrek bile göremedim eşimden bir orkide almış hastanenin ordaki çiçekçiden o kdr
Onuda alt tarafı 3 ay çiçek açıcak diye 2 odun dalını 9 aydır sulamaktan bıktımm
Odunlar odun hediye alır :)))
ay ben orkide istedim hem de çok almadı doğumumda
Eki Görüntüle 1678412 :KK48:
Ooooo valla en şanslımız sensin
Allah kazs bela göstermesin sağlıklagüle güle kullan canım
Kendi arabamıds kendim aldım tek taşımı bile kendim aldım :KK55: ne kdr beleşe gelmişim bu adama
Bir liste yaptım,tek taşından,yspmadığı yemekli havyz başı düğününden,düğün sonrası altınları ile iş yerşne minübüs alındı,onlarıds katarsan üstğne birde doğum hediyrmş tam 100 binlira alacağım var:KK56:
:KK45:Hahahaaa rüyamda alırım artık
Ama saolsun oğluma dünyayı alıyor babası
Anasına bir bmw alamadı ama oğluns lamborghini aldı:KK51::KK48:
Evde adım atmaya yer kalmadı valla

oyy ben bu karizmayı yerim ya:nazar: güle güle kullansın

Nego Nego hoş geldin canım bizde seni özledik iyileştirdinmi eşini:))
Bu sefer nazını çekmedim ilacı içmiyor beni bekletiyor diye bir güzelde kızdım :KK45: kendimi pek gaddar gördüm ama napıyım canım 8 senedir inan bir kere bana bakmadı ben hasta olunca tak demişti canıma

hoşbuldum bu arada:KK48:

Kızlar kendiniz ve bebeğiniz için internetten kıyafet alıyo musunuz? Alıyosunuz hangi siteler acaba bunlar paylaşır mısınız??
lcw dan alıyorum hem bebeğe hem kendime:) kendime birde hep modanisadan alıyorum canım, eskiden bebek için civilden almışlığım var
Benimki de aynı...
Yok o gavur adeti... Klasik biz sevgili değiliz...
e evliyiz evlilik yıldönümü kutlasınlar o zaman:)
Böyle anlatınca benim bile binip kullanasım geldi. Hep özenmişimdir akülü arabası olan çocuklara :) ilerde alırsak kesin bende binerim :KK75::KK75:

Evet ya hep anne kız kombini oluyo. Bizim başımız kel mi acabaa?? :rolleyes::rolleyes:
ha hay ben denedim sığamadım:)
Kızlar 2. bebislere esya kullanma muhabbeti olmuş ben bakıyorum bu kıyafetler nasıl kullanilir diye küçükken kusmuk mama lekesi kaldı şimdi de ek gıda nerdeyse lekesiz kıyafetimiz yok nasıl kalacak bunlar 2.ye sizin de öyle mi biz mi pasakliyiz

evde itinayla kullanılır:)

I imspecial hasta hakları falan yok mu? Epidural talep ediyoruz ve vermiyorlar :KK43:( parasıyla değil mi arkadasım aaa:))

Ban epiduralci hastanede yok şimdi gelecek şimdi gelecek diyip yalan söylediler ama bu sefer hak hukuk her şeyi araştıracağım epidurali vermezlerse mahkemeye vereceğimi söyleyeceğim onları hahaah :))) hap olsa cebime koyup gideceğim o derece...
epidural yapan bir sürü hastane var canım araştırırsın
Aynen katılıyorum I imspecial :KK55:
Ben son aylarda doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum (haftasonlArı hariç). Çağlara kahvaltı yaptırırken atıştırıyprum geçiştiriyorum öyle maalesef. Aslında Çağlar kahvaltıdan 1saat sonra falan uyuyo ama canım istwmiyo ya öğlen eşim geldiğinde onla birlikte bişey yiyorym artık... Oğlum büyüse kendisi yesede birlikte yapsak rahat rahat. Gerçi o zamanda ben çalışcam... Sahi bu çocuklar ne zaman kendileri yicekler??
büyük kuzumam 1 yaşından beri önüne koydum yemeği döke saça yedi tabi o yerken ben ağzına teptim, iki yaşındna beri kendi doyurur karnını

Biz küçülenleri akrabalar arasında paylaşıyoruz kuzenimin 5 yaşında oğlu var onun bebeklik koyafetlerini ablama berdi( ablam 2014eylülde doğum yaptı oğlu oldu pnunda ) ablamda küçüldükçe bana veriyo :) bende çağların bebeklik koyafetlerini yengemin kardeşinin oğlu oldu ona verdim bundan sonraki giyisilerinidr başka bi kuzenimin oğlu olcakmış ona göndercez :)
Tabi sevdiklerimi saklıyorum ama ilk doğduğunda doğumhanede giydirdiğimiz zıbını vermişim yanlışlıkla yaa çok üzüldüm ona ama yapcak bişey yok :KK43:
bizde de öyle:)
Kizlar bende hamileligi. İlk aylari cok fena oluyroum, kizima hamileyken cok uzak bir ulkedeysim ilk ay turk yemeklerini asla bulamazsin ve ben ruyamda kuru fasulye pilav goruyordum bana yediriyorlardi, uyandigimda agzimi sap sup yapiyodum :) birde annemin gunlerine gidiyordum ruyalarimda :KK70: teyzeler zeytinyagli dolmalar borekler yapmis masayi donatmis filan :KK70: uayndigimda oturup agliyordum :)) ne gunlerdi ya her yer kokuyordu, mide bulabtimi bastiracak kuru ekmek bile bulamiyordum, sadece tost ekmegi vardi :KK43:

Ah bilirim o Ekmeğe bile hasretliği... Ben de annem gün yapıyoruz diyince ağlardım manyak gibi :)) çok zor gurbet ya hem güzel hem zor.. Koştur koştur başbaşa yaşamak zevkli ailenle oturup bir Çay içememek kötü..
ahh hanımlar bende ilk oğlumda gurbetteydim güne giden hanımları gördükçe ağlardım , her şeyden tiksinmiştim yemek yapamazdım:KK43:
Yaaa kızlar bıktım ben bu kıllarımdan yaaa
Al al bitmiyor ya ne zor kadın olmak
Haftads bir kaş bıyıkmı alınır
Avuç içim ve ayak tabanım hariç heryerimden kıl çıkıyor :KK43:
İyiki lazerle kol altına ve kuşuma gitmişim
Onlarda olsaydı ardaya ne yemk yapardım ne ev işş
Pislikten evimedr girilmezdi
benimkiler ince yapıda canım ama tabi tüysüz olmayı çok isterdim çok:)
Hahahah sen yokken kaynatalım dedik yarın tak saati bari Görsün de utansın:) çok zevklisin kocacım saat almıştın güle güle kullanıyorum:) sen ne alsan güzel oluyor de:)
ha hay dediğini yaptım ver pil taktırayım dedi pili bitmiştide:KK70:
Oglus uyumuşken ben de kestireyim dedim gözümü kapattığım anda uyandı :KK45: Bi de nasıl huysuz mizliyo sürekli kucakta gezmek istiyo 3 aylık halimize geri döndük. Kandırıp yere bıraktım gak diye yanıma geldi şimdi gak da çak demek gak deyip elime vuruyor :KK67: Alıp parka götürsem iyi olacak useniyom ona da

benimlkide aynı yanından gidince ağlıyor kucak istiyor

Ayy ne psikopat kadınmış o öyle ama ben şu an muhtacım valla bahsettiğim kadın gidince atıp tutmuştum kendim yaparım nolcak sanki diye olmadı oturduğum odayı anca yapabildim. Bu kadına da çok ısınamadım haftalardır şura çok kirlenmiş bura böyleymiş deyip duruyor ki öyle oturmuş kir de yok evde geçen geldiğinde mutfak da pek kirlenmiş dedi ee sen de kirlendigi için geliyorsun zaten temiz olsa burda işin ne dedim sapıttı kaldı cins mıdır nedir
OOOOVV ıyı lafmıs ben kem kum eder bıde utanırdım herade ıyı demısın agzzına saglık

Oğluşuma ek gıdaya ilk başladığımdan beri pütürlü verdim yediği kadar tabi:) geçen pazar eltimin oğlunun doğum gününde masadakilerden oğluma uygun olandan elimle bölüp verdim ayy boğazında kalır falan dediler bende hep veriyorum yiyor kalmaz dedim ayyy demez olaydım kızlar ertesi günden beri ne yese boğazına takılıyor oğlanın:KK43: eşime dedim böyle oldu buna da nazar ettiler dedim nazar demesen şaşardım sende dedi bana:KK43: bende bir kere beni desteklesen şaşardım dedim! Eltimin nazarı benim gözümde tescillendi gari!
yuuuh yanı bol bol oku ınsallah gecer
canım ben haftada iki toz beziyle mobilyaların aynaların tozunu alırım , yerleri bazen her gün bazen iki üç günde bir silerim ruh halime bağlı:KK45: çok üzgünsem bol bol silerim:KK70: kuş varmış o çok kirletir bilirim o yüzden eşime izin vermiyorum
benımde uzgunken ıs yapasım olmaz yatmak ısterım :)))) aslında esım duzenlı temızlese sorun olmayacak zavallı cok cırpınmıyor cenesı kuvvetlı ama :KK53:

:nazar:
ben katlamazsam o çamaşırlar rüyama girer:KK70:

ay çok gıcık oluyor erkeğin nazı:KK53:

hayır canım tam tersi iyi bir anne olduğun için Rabbim bir daha bahşetti sana bebek:KK66:

çokta güzel anlatmışsın:KK9:

geçmiş ama inşallah kolay geçmiştir:)

çakma doktor:KK53::KK53:

canım ben haftada iki toz beziyle mobilyaların aynaların tozunu alırım , yerleri bazen her gün bazen iki üç günde bir silerim ruh halime bağlı:KK45: çok üzgünsem bol bol silerim:KK70: kuş varmış o çok kirletir bilirim o yüzden eşime izin vermiyorum:KK48:

ıslak mendil candır:KK48:

benimki küstü bile:KK53:

ha hay aynı benimkinin lafı

seninki akrep değil o zaman:KK70:

sana ne alsa az:KK66:

ay çok güldüm:KK70:

e adam toptan almış sende isteme daha bir 10 sene:KK70:

canım bence sen doğurursun sakla derim:KK66: doğur yani:KK48:

ay ben orkide istedim hem de çok almadı doğumumda

oyy ben bu karizmayı yerim ya:nazar: güle güle kullansın
Kadının gelişi yine muhteşem olmuş
Ne 1 msj atlamış nede hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış
Diorum sans akıllı zeki marifetli kadınsın diyee
Bidaha depil yüzkere evlensen koca modelin aynı olacak :KK66:
İşleyen değil kişneyen geciyorrrr
Bıktım bu örnekten ama napimmm

bende çok severim 101 oynamayı:KK66:

benim eşimde eve yardıma birini almayı istemiyor:KK43:

Eşim zamanımda taksicilik yapıyordu binbir türlü insan biniyormuş birgün iki temizlik işinde çalışan bayan binmiş birbirlerine ayarttıkları ev sahiplerin eşkerini anlatıyorlarmış ogün bugün temizlikçi düşmanı oldu..
Kesinlikle eve almama müsade etmiyor:KK43:

Benim eşimde bu gece yok şehir dışına gidecek yakın olsaydık pijama partisi yapardık:)

Benim reglim hep yoğundu böyle giderse hepte yoğun olacak ağrı kesici keser diyorlar ben okadar içiyoruö hiç kesmiyor..

ayyy bende bundan korkuyorum benim kuzenimde tüm vücuda gitmişti oda genital bölge çok acıyor demişti:rolleyes:
evet ya pijama partisi bebişlerde pijamalı olurdu ne güzel:-)

Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan:63:
Memeler babanne memesi gibi zaten :KK48:
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo:KK54:
canım evde onlardan tak ama dışarda telli sutyenle emzırmek sıkıntı olmuyor çok dayanmıyor sutyen yıpranıyor ama kendını ıyınuıssettıken sonra fesa olsun lac takıyorsun le jardının falan 95 i var ben 90 takıyorum ama onceden 95 takardım

canım sorma hastalığı ağır geçti bu sefer gerçekten naz yapmadı ama artık bende onun hiç bir şeyini çekecek ruh hali kalmayınca sabırlı davranmadım, o kadar sırtımda taşıdım adam ne dese beğenirsin hastanın halinden anlamıyormuşum kötüymüşüm ben... hafta içi dönerim inşallah aranıza haftasonumda yoğun geçiyor

ha hay canım bugün eşim bilezik aldı şook şokk şok:KK48: pardesü aldı yemeğe götürdü ama burnumdan da getirdi kaba odun adam:KK11: hem elime ekmek verdi hem başıma tokmak vurdu, neyse asıl meseleye döneyim benim zaten evlenince üç bileziğim vardı bunu da eşim sağolsun ilk yıldan yemişti benden alıp, 7 sene sonra beyimiz kendi kendine aldı şu enli bileziklerden istiyordum, hoş benim verdiğim bileziklerin gramı daha çoktu:KK53: dedim heralde ben ölücem ölmeden önce iyilik yapıyor:KK53:
deme kız öyle güle güle tak bılezıgı ohh ne güzel esın bak iyi olmaya calısıyor ınşallah devamı gelir canım :KK66:

Ben geldim geçmişe dalıyorum nasıl özledim sizleri ya çok uzun geldi bu ayrılık:KK68:
bizde cook ozledık hosgeldın kuzu

Ayy ne psikopat kadınmış o öyle ama ben şu an muhtacım valla bahsettiğim kadın gidince atıp tutmuştum kendim yaparım nolcak sanki diye olmadı oturduğum odayı anca yapabildim. Bu kadına da çok ısınamadım haftalardır şura çok kirlenmiş bura böyleymiş deyip duruyor ki öyle oturmuş kir de yok evde geçen geldiğinde mutfak da pek kirlenmiş dedi ee sen de kirlendigi için geliyorsun zaten temiz olsa burda işin ne dedim sapıttı kaldı cins mıdır nedir
ayy kapak olmuş çok iyi demişsin ya gercekten temiz eve misafirliğe gelmiyor ya

İnşallah canım :KK68:bana 62 iyi oluyo diyodum ama diyetisyene başlayınca 60 olayım demiştim 65 ten sonra herkes çok zayıflamışsın filan dedikçe zayiflamam gerekmiyormus gibi geldi bu haftasonu geçsin de pazartesi devam etcem inşallah. 60 olsam ne güzel olur ya :KK51:

evet ya pijama partisi bebişlerde pijamalı olurdu ne güzel:-)

canım evde onlardan tak ama dışarda telli sutyenle emzırmek sıkıntı olmuyor çok dayanmıyor sutyen yıpranıyor ama kendını ıyınuıssettıken sonra fesa olsun lac takıyorsun le jardının falan 95 i var ben 90 takıyorum ama onceden 95 takardım

deme kız öyle güle güle tak bılezıgı ohh ne güzel esın bak iyi olmaya calısıyor ınşallah devamı gelir canım :KK66:

bizde cook ozledık hosgeldın kuzu

ayy kapak olmuş çok iyi demişsin ya gercekten temiz eve misafirliğe gelmiyor ya
Canım en son komun toparlsyıcısını aldım
Onda ölçü farklı yabancı çamaşırlarda dahs doğrusu sırt 70 den başlıyo göğüs b,c,d,dd,e v.s gidiyor ben 85 d aldım türk ölçüsüne göre 100 yapıyo galiba :))))

Mankende gzl duruyo tabii
Model bu canım I imspecial
image.png

aysimason aysimason @Mrssuperfine kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.

Mankende gzl duruyo tabii
Model bu canım I imspecial Eki Görüntüle 1681163
Canım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır :-) bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardı P_20151107_221905.jpg P_20151107_221939.jpg P_20151107_221947.jpg

X