2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben 3 yıloldu yaptıralı
Dr demeseydi belki utanır gidemezdim o bölgeye
Çünkü çok utanmıştım ,kilot lsstik altlarında kıldönmesi oluşuyordu bir kere operasyonla aldılar ikinciye başka yerde çıktı ve dr kesinlikle lszer olmalısın dedi o sebeple olmak durumunda kaldım
Eskiden tek tek iğne ile alırkardı benim gittiğim yaklaşık yeşil mercimek büyüklğğğnde atış atan makineye gitmiştim kol altı genital bölge topyarım saat sürüyordu acı eşiğim yüksek olmasına rağmen özellikle gent bölgr yok böylr bir acı resmen öldüm öldüm dirildim
Ki ben 15 yaşımdan beri jilet vurmamıştım ağdays alışkın biri olmama rağmen böyle bir acının tarifi yok :KK43:( gözünüzü korkutmıyım tüylerim benim çok güçlü gür ve siyahtı belkide ondandır sizler beyaz tenlisiniz kızlar belki benm kdr acı duymazsınız
Birde int araştırın yeni sistem ütüleme lazer hem lazer ucu daha büyük ütü yapar gibi daha kısa sürüyor ve az acıyormuş artıkhemn her yerde bu uygulanıyor :KK66: bende 2 yıl sonra diğer yerler için gitmeyi düşünüyorum :KK66:
Ütüleme acısız ama kesinlikle faydası yok. Malesef acıtıyor lazer hele bir de genital bölgenin acısı normal doğumdan fazla:)) emla adlı kremi sürerdim ben ama kaşınmaktan korkudan Aklımı kaybederdim.
Benim koltukaltı iki üç seansta bitti ama genitale gidemedim düzenli korkudan :KK43: nasipse ona gideceğim inş

kaça anlastin canim şanslısın benim esim kabul etmiyor ya:KK43:

haha aşure olunca akan sular duruyor:KK66: sen azimle devam et canm pazartesi başlıyorum tekrar ...adını öyle koymuşlar tadi belki onu veriyordur bende ilk öyle demistim:KK70:

eline sağlık canım..esinde benim akildqnmis:KK66:

mesleğe ilk başladığımda nisanliydim is güç yok apara gitmektrnse arkadasin evine toplanır 101 oynardik hey gidi ama oynamayali 5yıl oldu unuttum sanırım ilk yıl evliliğin facedr oynardim ga ve kapatınca oda gitti:stop:

:rolleyes:herkes aynısını uyguluyor demekkki
Her haafta yarim gun 50 tl ye anlastik canim ben hamileligimi ogrendigimden beri aliyorum bi ara abla ameliyat oldu caglar 4 aylikken 1-2 ay gelemedi ev pek perisan oldu esim ondan sesini cikarmiyo. Gerci sagolsun esim ozrllijle o konuda anlayisli hamile oldugumu ogrendigimizde kendisi dedi sen ugrasma diye. Ben bekwrken 4,5 yil calistum bidr yuksekovadaydim hep yasitlarimdi ogretmen arkadaslarim deli gibi 101 oynardij universite ortami gibiydi :) burda oynicak arkadas bulsqm oynarim yine ama brnim esim arkadas edinmeyi birilerine gitmeyi pek sevmez ondwn facebooktan oynuyorum :)
QUOTE="Girlboymom, post: 43423046, member: 613381"]Günaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu[/QUOTE]
Benim hic yogun olmadi ya hep normal oldu eskisi gibi.

Ben 3 yıloldu yaptıralı
Çünkü çok utanmıştım ,kilot lsstik altlarında kıldönmesi oluşuyordu bir kere operasyonla aldılar ikinciye başka yerde çıktı ve dr kesinlikle lszer olmalısın dedi o sebeple olmak durumunda kaldım
Eskiden tek tek iğne ile alırkardı benim gittiğim yaklaşık yeşil mercimek büyüklğğğnde atış atan makineye gitmiştim kol altı genital bölge topyarım saat sürüyordu acı eşiğim yüksek olmasına rağmen özellikle gent bölgr yok böylr bir acı resmen öldüm öldüm dirildim
Ki ben 15 yaşımdan beri jilet vurmamıştım ağdays alışkın biri olmama rağmen böyle bir acının tarifi yok :KK43:( gözünüzü korkutmıyım tüylerim benim çok güçlü gür ve siyahtı belkide ondandır sizler beyaz tenlisiniz kızlar belki benm kdr acı duymazsınız
Birde int araştırın yeni sistem ütüleme lazer hem lazer ucu daha büyük ütü yapar gibi daha kısa sürüyor ve az acıyormuş artıkhemn her yerde bu uygulanıyor :KK66: bende 2 yıl sonra diğer yerler için gitmeyi düşünüyorum :KK66:
Yaa ama demeyin oyle cok aciyo diye yaa vazgecebilirim :) ya agdada aciyo benimde tuylerim gur vee siywh yandim ozamann :)

Ayyy inş cnm yaaa
Çok tipsiz hissediyorum kendımi
Ancak fitto korseyi takıp minimiser sütyenle sımsıkı ayarda takarsam anca öyle tipim düzeliyo ama hiç yürüyemiyorum robot gibi kalıyorsun
:rolleyes:ay çok komiksin canım ya senin guzelligin yeter sutyen bos kalip kullaniyorsun değil mi o baba anne gibi:KK31: durduran sutyenleri kullanma moral bozuyor

Benim de son gidisimdi canım bıraktım artık diyetisyeni istediğim kiloya 1 kalmıştı şimdilik veremesem de sabit kalsın biraz düşüncesindeyim ama bırakma psikolojisi mi nedir deli gibi yiyorum hem de normalde hiç yemedigim şeyleri

İlk 2 ay çok yoğundu 3. Ay biraz azaldı ama yine yoğundu sonra normale döndü canım
kesinlikle bırakma psikolojisinden canım sakin ipin ucunu kaçırma herşeyden ye ama az az eski haline asla donmek istemezsin sana güveniyorum ben hep diyorum asla kendime kötülükbyapmicam hi daha 72 üstünü asla görmem ins

Ütüleme acısız ama kesinlikle faydası yok. Malesef acıtıyor lazer hele bir de genital bölgenin acısı normal doğumdan fazla:)) emla adlı kremi sürerdim ben ama kaşınmaktan korkudan Aklımı kaybederdim.
Benim koltukaltı iki üç seansta bitti ama genitale gidemedim düzenli korkudan :KK43: nasipse ona gideceğim inş
ayy ben o bölgeyi kimseye açamam ya kadın doğumcu bile ne kadar utangaçsın deyip durdu ayy aman yaa sadece koltuk altını yatırabilirim aslında ben çok kıllı sayılama ama kas biyik yetiyor saolsun..bacaklarda epilasyon aleti yetiyor aslında nişanlı iken tüm vücut yaptırdı hep kuzenlerim ben cesaret edemedim yaşlanmadan yaptırırım inş beyaz olunca makine görmüyormuş:-)

nnightsaill nnightsaill yüksekova mi nasildi oralar seneye tayinimiz çıkacak ya oralar denk gelir diye acayip tırsıyorum ..kadın isi super olmuş neler yapiyo haftalık sil süpür olayı mi detaya giriyor mu kadın çok iyi 50tl ye ..benim esim de sevmiyordu çok arkadaşı zaten bende abartmıyorum ama vaya açıldı sayemde ben severim arkadaşlığı:KK66:

I imspecial 2,5 yildir burdayim ondan once 4,5 yil kaldim yuksrkovada ben cok mutluydum ordada ya. Kafa dengi bi suru arkadasim vardi velilerimiz esnaf hep cok iyi davrandi bize. Ama sunu unutmamak lazimki ben ogretmen oldugum icin rahattim yani olaylarin ortasindada ( tas atmalar, molotoflar falwn :) ) cok kaldim ama gostericiler sagolsun nerd4n ne zamwn gecmemiz gerektigini soyluyolardi. Canli muzik yapan kafeler vardi rahatlikla gidip gecenin bi yarisi evimize donebiliyoduk yada arkadaslarimizdan donebiliyoduk. Ama maalesefki asker ve polisler bizim gibi degildi tahmin edebilecegin glbl.sanirim mutlaka doguya gideceksiniz Umarim daha az terorun oldugu yerlere gidersiniz. Moralini bozmwk istemem ama 7nhazirandan sonra olanlar malum...insallah iyi yerlere gidersiniz yada Geliboluya gelebilirsiniz burda asker ve ogretmen es cok :)

I imspecial 2,5 yildir burdayim ondan once 4,5 yil kaldim yuksrkovada ben cok mutluydum ordada ya. Kafa dengi bi suru arkadasim vardi velilerimiz esnaf hep cok iyi davrandi bize. Ama sunu unutmamak lazimki ben ogretmen oldugum icin rahattim yani olaylarin ortasindada ( tas atmalar, molotoflar falwn :) ) cok kaldim ama gostericiler sagolsun nerd4n ne zamwn gecmemiz gerektigini soyluyolardi. Canli muzik yapan kafeler vardi rahatlikla gidip gecenin bi yarisi evimize donebiliyoduk yada arkadaslarimizdan donebiliyoduk. Ama maalesefki asker ve polisler bizim gibi degildi tahmin edebilecegin glbl.sanirim mutlaka doguya gideceksiniz Umarim daha az terorun oldugu yerlere gidersiniz. Moralini bozmwk istemem ama 7nhazirandan sonra olanlar malum...insallah iyi yerlere gidersiniz yada Geliboluya gelebilirsiniz burda asker ve ogretmen es cok :)
İnşallah canım hayırlısı bakalım..genel olarak asker polis harici rahat bir yer ama iste biz onlardan olunca neyse bakalım ..4.5 yılda az değil ozluyorsndr orayı da gerçi hrryeri güzellestren sevdiğim insanlarn olması..bende kırıkkaleyi çok severim ilk görev yerim

kesinlikle bırakma psikolojisinden canım sakin ipin ucunu kaçırma herşeyden ye ama az az eski haline asla donmek istemezsin sana güveniyorum ben hep diyorum asla kendime kötülükbyapmicam hi daha 72 üstünü asla görmem ins

ayy ben o bölgeyi kimseye açamam ya kadın doğumcu bile ne kadar utangaçsın deyip durdu ayy aman yaa sadece koltuk altını yatırabilirim aslında ben çok kıllı sayılama ama kas biyik yetiyor saolsun..bacaklarda epilasyon aleti yetiyor aslında nişanlı iken tüm vücut yaptırdı hep kuzenlerim ben cesaret edemedim yaşlanmadan yaptırırım inş beyaz olunca makine görmüyormuş:-)

nnightsaill nnightsaill yüksekova mi nasildi oralar seneye tayinimiz çıkacak ya oralar denk gelir diye acayip tırsıyorum ..kadın isi super olmuş neler yapiyo haftalık sil süpür olayı mi detaya giriyor mu kadın çok iyi 50tl ye ..benim esim de sevmiyordu çok arkadaşı zaten bende abartmıyorum ama vaya açıldı sayemde ben severim arkadaşlığı:KK66:

Ben de doğumda acı verici değil Utanç verici diye bağırıyordum bir de doktorum erkekti:)) çok utanmıştım ama utana sıkıla yarısını örterek yarısını aça kapata yaptırmak Lazım öok büyük Rahatlık :))

Zararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hep
bende çok severim 101 oynamayı:KK66:

kaça anlastin canim şanslısın benim esim kabul etmiyor ya:KK43:

haha aşure olunca akan sular duruyor:KK66: sen azimle devam et canm pazartesi başlıyorum tekrar ...adını öyle koymuşlar tadi belki onu veriyordur bende ilk öyle demistim:KK70:

eline sağlık canım..esinde benim akildqnmis:KK66:

mesleğe ilk başladığımda nisanliydim is güç yok apara gitmektrnse arkadasin evine toplanır 101 oynardik hey gidi ama oynamayali 5yıl oldu unuttum sanırım ilk yıl evliliğin facedr oynardim ga ve kapatınca oda gitti:stop:

:rolleyes:herkes aynısını uyguluyor demekkki
benim eşimde eve yardıma birini almayı istemiyor:KK43:

Eşim zamanımda taksicilik yapıyordu binbir türlü insan biniyormuş birgün iki temizlik işinde çalışan bayan binmiş birbirlerine ayarttıkları ev sahiplerin eşkerini anlatıyorlarmış ogün bugün temizlikçi düşmanı oldu..
Kesinlikle eve almama müsade etmiyor:KK43:

Günaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu
Benim eşimde bu gece yok şehir dışına gidecek yakın olsaydık pijama partisi yapardık:)

Benim reglim hep yoğundu böyle giderse hepte yoğun olacak ağrı kesici keser diyorlar ben okadar içiyoruö hiç kesmiyor..

Ben 3 yıloldu yaptıralı

Kızlar buna çoklkk güldümmm yaEki Görüntüle 1680764

ayyy bende bundan korkuyorum benim kuzenimde tüm vücuda gitmişti oda genital bölge çok acıyor demişti:rolleyes:

Pinking Tree Pinking Tree canım tüylerimin geneli açık renk koltuk altı ve genitaldede fazla yok ama ağdadan bıktım artık onun için yapmak istiyorum ama süt verdiğim için şimdilik iptal oldu malesef..
Iyi bir yer ve doğru makine işe çabuk biter seninki benim Koltuksltın 2-3 seansta bitmişti. Bikini bölgesi için de korkutmuş givi olmayayım ben de tekrar ve düzenli gitmek istiyorım ileride inş:) zaman çabuk geçiypr Çünkü..

bende çok severim 101 oynamayı:KK66:

benim eşimde eve yardıma birini almayı istemiyor:KK43:

Eşim zamanımda taksicilik yapıyordu binbir türlü insan biniyormuş birgün iki temizlik işinde çalışan bayan binmiş birbirlerine ayarttıkları ev sahiplerin eşkerini anlatıyorlarmış ogün bugün temizlikçi düşmanı oldu..
Kesinlikle eve almama müsade etmiyor:KK43:
:rolleyes:

Vay anam vayy.. Neler duyuyoruz bir de anlatıryorlar he... Ben de Ece kesinlikle kadın sokmama taraftarıyım çünkü maddi manevi zarar veriyorlar.. Bebeğin Yediği Yemeğe bile fesatlar yapıyorlar gözlük kutularımın içleri hep boş çalıp çırpıp gidiyorlar.. Bir keresinde yatılı kadın almıştım ve sonra bir baktık ki eve haftada beş Damacana su giriyor zeytinyağları bitiyor hasetliğinden döküyormuş. Allah Muhtaç etmesin gerçekten...

:rolleyes:ay çok komiksin canım ya senin guzelligin yeter sutyen bos kalip kullaniyorsun değil mi o baba anne gibi:KK31: durduran sutyenleri kullanma moral bozuyor
Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan:63:
Memeler babanne memesi gibi zaten :KK48:
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo:KK54:

Vay anam vayy.. Neler duyuyoruz bir de anlatıryorlar he... Ben de Ece kesinlikle kadın sokmama taraftarıyım çünkü maddi manevi zarar veriyorlar.. Bebeğin Yediği Yemeğe bile fesatlar yapıyorlar gözlük kutularımın içleri hep boş çalıp çırpıp gidiyorlar.. Bir keresinde yatılı kadın almıştım ve sonra bir baktık ki eve haftada beş Damacana su giriyor zeytinyağları bitiyor hasetliğinden döküyormuş. Allah Muhtaç etmesin gerçekten...
Amann yarabbiiii :KK57: şoklardayimmm:KK17:
Ayy evden ırakk,herkes bir olmaz tabi ama daha kümseye güvenemezsin haklısın

Nerdesin tatlım sen günlerdir yaa
Şu kocana iyi bakta hasta olmasın evde oturmasın h içi de rahat rahat yazışalım dimi ama
Boşver hedşyeyi almazsa almasın bşrgün gelecek iki delikanlıdan en güzelini alıcaksın inş :KK66:
canım sorma hastalığı ağır geçti bu sefer gerçekten naz yapmadı ama artık bende onun hiç bir şeyini çekecek ruh hali kalmayınca sabırlı davranmadım, o kadar sırtımda taşıdım adam ne dese beğenirsin hastanın halinden anlamıyormuşum kötüymüşüm ben... hafta içi dönerim inşallah aranıza haftasonumda yoğun geçiyor
Anammm ne bilezik şu :)) kimse bir türlü aldıramamış haha:))

ha hay canım bugün eşim bilezik aldı şook şokk şok:KK48: pardesü aldı yemeğe götürdü ama burnumdan da getirdi kaba odun adam:KK11: hem elime ekmek verdi hem başıma tokmak vurdu, neyse asıl meseleye döneyim benim zaten evlenince üç bileziğim vardı bunu da eşim sağolsun ilk yıldan yemişti benden alıp, 7 sene sonra beyimiz kendi kendine aldı şu enli bileziklerden istiyordum, hoş benim verdiğim bileziklerin gramı daha çoktu:KK53: dedim heralde ben ölücem ölmeden önce iyilik yapıyor:KK53:

Pinking Tree Pinking Tree Allah yardımcınız olsun canım

Nego Nego uyku probleminden ben de delircem ama gündüz uykusundan:KK53: çok şükür gece uyanmamiz çok yok ama gündüzleri hiç uyumuyor nedenini bulmaya çalışıyorum. Yavaş yavaş gece beslenmesini kesmeye çalış canım o ise yarıyor gece uykusunda
canım gündüzde aynıyız ki, ayağımda olursa uyuyor yoksa yok düşün halimi o halde ev işi oğlanı okula götür getir bazen diyorum süper güçlerim var heralde nasıl yapıyorum bu kadar işi:KK53: büyüğü okula götürüp getirirken kv bana çıkıyor o arada sağolsun hemen alıyor ayağına sallamaya başlıyor öyle uyuyor miniğim:)
Pinking Tree Pinking Tree canim Allah kolaylik versin biraz sabret cok zordur eminimin ama gecicek iyi dusun iyi olsun canimcim ya kizinla yattigin yerde vakit gecirebilecek seyler uretmeye calissan
Nego Nego canim oglunu nerde yatiriyosun? Bi ara bizde oyleydik hatta 2 gece 10-15 dakikaya bi uyandi bizde yere yatirdik simdi cok sukur duzene girdi bi yattigi yeri degistirmeyi deneyin isterseniz. Yurutecte fisher price in melodili fil yurutecini aldik 160 tl ye. Ilk arabam tarzi bisey. Hala oynuyo bizim sipa severek. Bazen ustune bindirip biz gezdiriyoruz bazen kendisi tutunup yuruyo cok keyif aliyo :)
I imspecial masallah ogluna canim :)
canım yerde de aynı beşikte de koynumda da aynı sürekli ayağımda olursa uyur bir tek, sevdim yürütecinizi bakalım eşim tamam derse bende istiyorum:)
:KK52:,
HAHAHA demı azıcık hava atsam kotu mu olur :KK70:

of of o bırıne muhtac olmak var ya sınır bozucu :/ Pinking Tree Pinking Tree allah yardımcın olsun cok uzuldum ılk 1 bucuk ay yattım bulantılarım kusmalarım vardı esım yaptıgı halde o kadar zor oldu kı

o gunden berı konusmuyorduk dun annemı aradım o actı ben soguk konustm o hıc bısey olmamıs gıbı gulerek konustu pısman olmus bellı

anneme anlattım sen ondan guzelsın dedı:KK53: genelde begenılırım ama bılmıyorum yaa :KK53::KK53: esıme yok gıtmıyoruz dedım nıye dedı bende oyle ıste dedım anladı galıba :KK53::KK53::KK53: nasıl hosuna gıtmıstır ha kıskanmama bayılırda kendısı :oops:
iyi bari canım inşallah soğukluk olmaz kardeşinle aranızda
herkese merhabalar :)

bende ocak annesiyim oğluşum var :)
hoş geldin:)
canım benim en fazla bi hafta sonra alışacak sık dişini karnindaki bebk için dök önüne makarnayi sofrabezini haliya ser tereyagli makarnayi tepsiye dök elbet ağzına alacak canim oda ona yeter ..Canım çok üzüldüm inan..

@asliayet hava atsan fena olmazdı ama olsun karar vermişsin:KK66:

Nego Nego bende uykusuz ve gena halde baş ağrısı cekiyorum temizlik yapmam lazim yarın is var ama bende takat yok inan benim esim de ipeği götüreyim dedigimde ne gerek var zırvaları yaptı şükür simdi düzeldi de gerek kalmadı ama zaman zaman iste kafası atıyor :KK66:
canım ya sen birde çalışıyorsun daha da yoruluyorsun, götürücem doktora eşim gelmesin keyfi bilir kp le giderim ben:)
Kızlarr bu arada annem burdayken 1 kilo almışımm 53kg idim 54 olmuşumm :KK57::KK57:
Ama geçen hafta ne rahatmışım yaaaa. Ya annem Çağlara bakıyodu ben iş yapıyodum yada ben bakıyodum o iş yapıyodu 4,5 eşimde evdeydi rahata alışmışım pek zor geldi bugünnn:rolleyes::rolleyes:
yaa ama ama olmaz ki burda 72 kilo bir hatun var:KK43:
Pinking Tree Pinking Tree ne desem bilemedim cnm ama hepsi gececek insallah..
Bir yakinimin kizinin da babasini özledigi icin 40 dereceye çıkıyordu atesi,sıkıntılı bir süreç geciriyorlarken kari-koca..Babasi gelince atesi düşüyordu kuzunun..
Nego Nego cnm ben de aksam vereyim artik olmadi yedigimizden..Dedigin gibi bu is cesaret isi artık vericem katiyi..
ver canım ver tabi gözetimin altında
Valla canım benim özel bişey yapmadım kafayada takmadım hiç 7. Aydan sonra kendiliğinden gitti kilolar çok şükür :) hamile kaldığımda 51 kiloydum bakalım 51e düşebilcem mi ? Darısı herkesin başına
aminnnnn birde benimki gitse anlamıyorum bu kadar koşturuyorum uykum yo ama hala şişkoyum:KK43:
Kötülük olsun eziyet olsun kaynanalık yapmak için cnmmm :KK53:

Canımm ya ne diyeceğimi bilemiyorum
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
Dualarımızdasınn inşallah

Canımm yaa şu 5 gecedir berbat durumdayız uykumuz mshfoldu saat başı hatta yarım saatte bşr uyanuyor artık seni daha iyi anlıyorum
Henüz slmadım denemedim ama tavsşye ettiler hippin iyi gecsler uyku çayı varmış onu alıpvermek istıyorum

Aslında benınkıde sevmediğinden depil tıpkı senin eşin gibi kendi ailesinin yanındads çok muhabbet etmiyo,yapısı bu sanırım
Bu akreplerin demekki tipik özellikkeri bu :mad:

Ohh maşallah ne güzel Allah bozmasın

Hoşgeldin aramıza
Oğlumun adıda arda :))

Hahahaa aynen öyle canım valla
Buralardayım kızlarr cok kötü geceler geçirşyorum
Uykumuz gündüz iyi gece yarım saatte bşre düşmüş durumda ve ben zombi gşbiyim:KK57:
Az evvel zorla ağzına baktım ben azıları beklerken köpek dişleri yolda geliyolar:KK47:
İştahımız kapandı ne meyva ne kahvaltı günde 1 öğün corba içiyor o kdr :KK34:

canım o çaylarda içmez ki benimki biliyorsun yemiyor içmiyor:KK43:

Pinking Tree Pinking Tree nasılsın canım serra nasıl? Yiyor mu bir şeyler, yemiyor diye sakın üzülme bak bana yemiyor dedim dedim sonunda canının istediğini yemeye başladı demek ki bizimkiler böyle alışma süreçleri uzun bebekler diye düşün, 5,5 aylıkken başladım inan şu bir aydır buraya yazdığım şeyleri sadece reklam izlerken yiyor bazen çok açsa ve sevdiği şeyse reklam olmadan üç dört kaşık alıyor artık, sakın pes etme sakın sabırlı olmaya çalış çok zor ama senin endişeni anlamasın her gün pes etmeden teklif et sonunda benimki yediyse her bebek yer inan asla yemiycek sandım asla...Birde sen blw yapmıştın ondan da senin yedirmene tepki verebilir alışma süreci uzun sürebilir

Ayy ne psikopat kadınmış o öyle ama ben şu an muhtacım valla bahsettiğim kadın gidince atıp tutmuştum kendim yaparım nolcak sanki diye olmadı oturduğum odayı anca yapabildim. Bu kadına da çok ısınamadım haftalardır şura çok kirlenmiş bura böyleymiş deyip duruyor ki öyle oturmuş kir de yok evde geçen geldiğinde mutfak da pek kirlenmiş dedi ee sen de kirlendigi için geliyorsun zaten temiz olsa burda işin ne dedim sapıttı kaldı cins mıdır nedir

Kızlar oğluşuma bornoz takımı almayı düşünüyorum bu kullandığım havlular küçük geliyor ona..
önerdiğiniz bi marka varmı birde büykmü alsam küçükmü karar veremedim siz aldınızmı bende alayımmı karar veremedimo_O
canım bornoz kullanışlı olmuyor en iyisi büyük havlu
Kızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?
canım kilo verebilirler bazen, benimki 200 gr vermişti bir ayda almamıştı, hem ek gıda yemiyordu hem mama istemiyordu bir aydır yemeye başladı, yediği şeyler karbonhidrat ağırlıklı olsun birde muhallebi yapıyorsan piştikten sonra mama ekle
I imspecial iyiyiz canim cokkk hareketlendi tutunup kalkiyo dolaplari aciyo top pesinde kosuyruz elinden tutuyorum ayagiyla vuruyo kahkaha atiyo cok hoşuna gidiyo topcu abdullah.istahimiz ayni yemiyor.bi de alkis ve bay bay yapiyi.tabi bunlari hizli bi şekilde bur anda ogrendi.oglum allah sana alemi acti diyorum...bu bebişler tam bir dahi .Allahim korusun kuzularımızi.
maşallah abdullaha
Cok sagol canim
Travazol ve hametanla kurtardim gibi. Sudocremde suruyorum insallah gecer. Yoksa dedigin gibi yapacam.
ay canım bende travazolu deniyim dur önce:)
evet verdik canım.
hemoglobin: 12.6 normal sınır aralığı: 13.5-18.0
doktora mail gönderdim şimdi. kansızlık gözüküyor canım.
canım değeri gayet güzel, bizimki 9,5 çıkmıştı
Iyi aksamlar kızlar ..
Cadimi uyutuyorum bugun fark ettim kizimin alt disi patlamis bi tane .:KK70:ilk disimiz de cikmis oldu boylece..Hic farkinda degilim tesadufen gordum..
ates filan olmadi simdiden sonra olabilir mi yoksa cikarken mi oluyor genelde kizlar?
yok canım hep kolay çıkar sizinki, büyük paşam öyleydi üç azı çıkarmıştı anlamamıştık:)
Canimm o kadar ev isi nasil yapiyon masallah biliyrum temizlik topigi tam senlik.ben yapamiyrum abdullahla.supuruyrim siliyrum toz aLma kaliyo.yemek yapiyrsam ayni gun temizlik yapamiyrum.isleri bolum bolum yapiyrum hepsi bitene dek obur yaptigim yerler kirleniyo oyle cikmaz oluyr ki....

canım ev işi işin açığı benim için terapi, ruhumu sakinleştirmek için yapıyorum rahatlamak için, yaptıkça sinirim geçiyor

X