- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Ütüleme acısız ama kesinlikle faydası yok. Malesef acıtıyor lazer hele bir de genital bölgenin acısı normal doğumdan fazla:)) emla adlı kremi sürerdim ben ama kaşınmaktan korkudan Aklımı kaybederdim.Ben 3 yıloldu yaptıralı
Dr demeseydi belki utanır gidemezdim o bölgeye
Çünkü çok utanmıştım ,kilot lsstik altlarında kıldönmesi oluşuyordu bir kere operasyonla aldılar ikinciye başka yerde çıktı ve dr kesinlikle lszer olmalısın dedi o sebeple olmak durumunda kaldım
Eskiden tek tek iğne ile alırkardı benim gittiğim yaklaşık yeşil mercimek büyüklğğğnde atış atan makineye gitmiştim kol altı genital bölge topyarım saat sürüyordu acı eşiğim yüksek olmasına rağmen özellikle gent bölgr yok böylr bir acı resmen öldüm öldüm dirildim
Ki ben 15 yaşımdan beri jilet vurmamıştım ağdays alışkın biri olmama rağmen böyle bir acının tarifi yok ( gözünüzü korkutmıyım tüylerim benim çok güçlü gür ve siyahtı belkide ondandır sizler beyaz tenlisiniz kızlar belki benm kdr acı duymazsınız
Birde int araştırın yeni sistem ütüleme lazer hem lazer ucu daha büyük ütü yapar gibi daha kısa sürüyor ve az acıyormuş artıkhemn her yerde bu uygulanıyor bende 2 yıl sonra diğer yerler için gitmeyi düşünüyorum
Benim koltukaltı iki üç seansta bitti ama genitale gidemedim düzenli korkudan nasipse ona gideceğim inş