2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım bana 62 iyi oluyo diyodum ama diyetisyene başlayınca 60 olayım demiştim 65 ten sonra herkes çok zayıflamışsın filan dedikçe zayiflamam gerekmiyormus gibi geldi bu haftasonu geçsin de pazartesi devam etcem inşallah. 60 olsam ne güzel olur ya

canım muhallebi yapmıyorum. yatmadan gece maması veriyorum.aptamil bisküvili tahıllı gece maması veriyorum. inşallah yemeye başlar bizimki de.

Oğluşuma ek gıdaya ilk başladığımdan beri pütürlü verdim yediği kadar tabi:) geçen pazar eltimin oğlunun doğum gününde masadakilerden oğluma uygun olandan elimle bölüp verdim ayy boğazında kalır falan dediler bende hep veriyorum yiyor kalmaz dedim ayyy demez olaydım kızlar ertesi günden beri ne yese boğazına takılıyor oğlanın eşime dedim böyle oldu buna da nazar ettiler dedim nazar demesen şaşardım sende dedi bana bende bir kere beni desteklesen şaşardım dedim! Eltimin nazarı benim gözümde tescillendi gari!

Birşeyi atlamışım birde onlarda evlilermiş galiba
Ayy ne iğrenç insanlar var bazı insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor oğğğk midem bulanıyor böyle insanlardan..

ben katlamazsam o çamaşırlar rüyama girer
Erkekler genelde hasta oldugunda nazli oluyorlar maalesef. Benim esimin yoktur oyle nazida babamin coktu. Nadir hasta olur ama oldumuda nazindan gecilmezdi :)
ay çok gıcık oluyor erkeğin nazı
hayır canım tam tersi iyi bir anne olduğun için Rabbim bir daha bahşetti sana bebek
çokta güzel anlatmışsın
geçmiş ama inşallah kolay geçmiştir:)
çakma doktor
anneler sıze sorum var
efenım evımde muhabbet kusum var tabı bakımını tam olarak yapamıyorm haftada bır anca
odam tozlu hergun supurmeme ragmen sız nasıl tozdan arındırıyorsunuz evınızı
canım ben haftada iki toz beziyle mobilyaların aynaların tozunu alırım , yerleri bazen her gün bazen iki üç günde bir silerim ruh halime bağlı çok üzgünsem bol bol silerim kuş varmış o çok kirletir bilirim o yüzden eşime izin vermiyorum
ıslak mendil candır
benimki küstü bile
Ahh ahhh bnm cimri akrepte bana niye bişey almıyorsun demiştimde
Ayoarçası gşbi çocuk verdim sana daha ne olsun dedi :))
ha hay aynı benimkinin lafı
Benimki de sevgililer gününde öyle demişti bak sen şunlara :) Ama hakkını yemeyeyim benim akrebim cimri değildir
seninki akrep değil o zaman
sana ne alsa az
ay çok güldüm
e adam toptan almış sende isteme daha bir 10 sene
canım bence sen doğurursun sakla derim doğur yani
ay ben orkide istedim hem de çok almadı doğumumda

oyy ben bu karizmayı yerim ya güle güle kullansın

Nego hoş geldin canım bizde seni özledik iyileştirdinmi eşini:))
Bu sefer nazını çekmedim ilacı içmiyor beni bekletiyor diye bir güzelde kızdım kendimi pek gaddar gördüm ama napıyım canım 8 senedir inan bir kere bana bakmadı ben hasta olunca tak demişti canıma

hoşbuldum bu arada

Kızlar kendiniz ve bebeğiniz için internetten kıyafet alıyo musunuz? Alıyosunuz hangi siteler acaba bunlar paylaşır mısınız??
lcw dan alıyorum hem bebeğe hem kendime:) kendime birde hep modanisadan alıyorum canım, eskiden bebek için civilden almışlığım var
Benimki de aynı...
Yok o gavur adeti... Klasik biz sevgili değiliz...
e evliyiz evlilik yıldönümü kutlasınlar o zaman:)
Böyle anlatınca benim bile binip kullanasım geldi. Hep özenmişimdir akülü arabası olan çocuklara :) ilerde alırsak kesin bende binerim

Evet ya hep anne kız kombini oluyo. Bizim başımız kel mi acabaa??
ha hay ben denedim sığamadım:)

evde itinayla kullanılır:)

epidural yapan bir sürü hastane var canım araştırırsın
büyük kuzumam 1 yaşından beri önüne koydum yemeği döke saça yedi tabi o yerken ben ağzına teptim, iki yaşındna beri kendi doyurur karnını

bizde de öyle:)

ahh hanımlar bende ilk oğlumda gurbetteydim güne giden hanımları gördükçe ağlardım , her şeyden tiksinmiştim yemek yapamazdım
benimkiler ince yapıda canım ama tabi tüysüz olmayı çok isterdim çok:)
Hahahah sen yokken kaynatalım dedik yarın tak saati bari Görsün de utansın:) çok zevklisin kocacım saat almıştın güle güle kullanıyorum:) sen ne alsan güzel oluyor de:)
ha hay dediğini yaptım ver pil taktırayım dedi pili bitmiştide

benimlkide aynı yanından gidince ağlıyor kucak istiyor

OOOOVV ıyı lafmıs ben kem kum eder bıde utanırdım herade ıyı demısın agzzına saglık

yuuuh yanı bol bol oku ınsallah gecer
benımde uzgunken ıs yapasım olmaz yatmak ısterım :)))) aslında esım duzenlı temızlese sorun olmayacak zavallı cok cırpınmıyor cenesı kuvvetlı ama

Kadının gelişi yine muhteşem olmuş
Ne 1 msj atlamış nede hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış
Diorum sans akıllı zeki marifetli kadınsın diyee
Bidaha depil yüzkere evlensen koca modelin aynı olacak
İşleyen değil kişneyen geciyorrrr
Bıktım bu örnekten ama napimmm

evet ya pijama partisi bebişlerde pijamalı olurdu ne güzel

Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan
Memeler babanne memesi gibi zaten
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo
canım evde onlardan tak ama dışarda telli sutyenle emzırmek sıkıntı olmuyor çok dayanmıyor sutyen yıpranıyor ama kendını ıyınuıssettıken sonra fesa olsun lac takıyorsun le jardının falan 95 i var ben 90 takıyorum ama onceden 95 takardım

deme kız öyle güle güle tak bılezıgı ohh ne güzel esın bak iyi olmaya calısıyor ınşallah devamı gelir canım

Ben geldim geçmişe dalıyorum nasıl özledim sizleri ya çok uzun geldi bu ayrılık
bizde cook ozledık hosgeldın kuzu

ayy kapak olmuş çok iyi demişsin ya gercekten temiz eve misafirliğe gelmiyor ya

Canım en son komun toparlsyıcısını aldım
Onda ölçü farklı yabancı çamaşırlarda dahs doğrusu sırt 70 den başlıyo göğüs b,c,d,dd,e v.s gidiyor ben 85 d aldım türk ölçüsüne göre 100 yapıyo galiba :))))

aysimason @Mrssuperfine kızlar ben temizliğe gelen ablanın hakkını yiyemem ya hem güzel yapıyo hem derliyo topluyo dağınıklık varsa hemde gözütok maşallah. Benim evim çok büyük değil bide vitrin falan biblo tarzı şeyler çok yoktur herkese 100tlye giderken bana 80e geliyodu( 1,5 yıl önce). Geliboluda oturuyoşar ama aslen benim çalıştığım köyden. Ablası koz kardeşi flan bar köyde hatta ablası bizim okulda hizmetli olarak çalışıyo oda çok temiz ve iyi insan. Kız kardeşininde oğlu benim öğrencimdi onuda ordan tanıyorum hepsi çok iyi çok çalışkan ve dürüst insanlar maşallah. Her zaman arayıp sorar. Annemler kaynanamlar geldiğinde mutlaka uğrar hoşgeldiniz der çok seviyoruz biz onla birbirimizi. Benim çoğu arkadaşımada o gidiyor kimseden olumsuz bişey duymadım aksine herkes çok sever sevilay ablamı çok şükür. Hatta işte inşalşah çalışmaya başladığımda oğluma onun bakmasını istiyorum. Zaman yaklaşınca detaylı görüşcem bakalım. Burda en çok güvendiğim insan o, çocuğumuda gönül rahatlığı ile bırakabilicem ona. Çok çalışkan çok neşeli enerjik ve vicdanlı bi insandır kendisi. Tabi sizin anlattığınız gibi insanlarda vardır muhakkak.

Mankende gzl duruyo tabii
Model bu canım I imspecial Eki Görüntüle 1681163
Canım bunları ben sadece evde kullanıyorum kızımda dışarıda kullandm ınan daha çok salıp kilo aldım emzıırrken ıc camasırı çok Öneml bak ben sosyete pazarından ye Nı aldım 20 sere dışarda emzırsem böle bunları kullanıyorum ama bunlar daha sıfır bak onları dışarda kullanma pierre cardin miorre falan bod kalıp büyük beden var le jardın hıcolmaZaa onda mutlaka 95 var 100de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…