- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Büyük çocuk gibi olmuş canım arda Allah o günlerini de göstersin inşallah :)Kafayı bozdum çizgi film halimizle
Ama çok eğlenceliiiiEki Görüntüle 1680029 Eki Görüntüle 1680030 Eki Görüntüle 1680031 Eki Görüntüle 1680032
hahah bu hafta diyetisyene gider gitmez ilk sorusu aşure yediniz mi oldu . Bıktım bu hafta aşure yiyenlerle başım dertte diyoAşure yemek ten bi hal oldum komşular veliler pek güzeldi ahmet te sevdi
Acıbadem neresindeAci badem keki
Hazır kekin bi kalibinin üstüne
1 yumurta
1cay bardağı seker
1cay bardagi ceviz
1 cay bardagi yağ
1cay bardağı hindistan cevizi karistilir sürülür 7 ek firinin üst tarafı acikken kızartılır çıtır çıtır cay kahve yanina cook pratik
Büyük çocuk gibi olmuş canım arda Allah o günlerini de göstersin inşallah :)
hahah bu hafta diyetisyene gider gitmez ilk sorusu aşure yediniz mi oldu . Bıktım bu hafta aşure yiyenlerle başım dertte diyo
Acıbadem neresinde
Afiyet olsunn...bende dun yine ysptim tekrar cok seviyruz esimde bende abdullah sevnedi hic yemedi...esim bi de diyo ki kimseye verme biz yiyelimAşure yemek ten bi hal oldum komşular veliler pek güzeldi ahmet te sevdi
Aha ha ha çok tatlı bende yapmak istiyorum:)Kafayı bozdum çizgi film halimizle
Ama çok eğlenceliiiiEki Görüntüle 1680029 Eki Görüntüle 1680030 Eki Görüntüle 1680031 Eki Görüntüle 1680032
Bende istiyorum lazer yaptırmayı. Evlenmeden önce yaptırmadığıma çok pişmanım kafamı vuruyorum duvarlara. Oğlanı emzirmeyi bırakınca gitmeyi düşünüyorum ben. Burda bi yer varmış makinesi ne bilmiyorum ama giden arkadaşlar memnun olduklarını söylediler.İyi geceler kuzlar bugün geçmişi okudum ama yazamadım babam köydeydi geldi onun yanına gittik abdullahı çok özlemişti:)
Pinking Tree minione bende lazer yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yüzümde bir sıkıntı yok aslında fazla tüyde yok bende ama ben yinede komple yapmak istiyorum korkmasaydım şimdiye çoktan yapmıştım bahsettiğiniz makina güzelmi acaba??
Ev almadan gitseydim iyi olurdu ev alsak eşim bırakmaz
Emziriken zararlımı bilmiyordum..Bende istiyorum lazer yaptırmayı. Evlenmeden önce yaptırmadığıma çok pişmanım kafamı vuruyorum duvarlara. Oğlanı emzirmeyi bırakınca gitmeyi düşünüyorum ben. Burda bi yer varmış makinesi ne bilmiyorum ama giden arkadaşlar memnun olduklarını söylediler.
Of kızlar ya hayatımda hiç uykusuzluk sorunu yaşamadım kafamı koyduğum gibi uyurdum ama şu 3-4 gündür çok zor ve çok geç uyuyorum ya haliylede gündüz uykulu uykulu dolanıyorum
Zararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hepEmziriken zararlımı bilmiyordum..
Canım bu aralar stres yaptıysan ondan uyuyamıyorsundır candy oyunlarını oyna hemen uyursun..
Ben de anneme öyle derdim fırına buzdolabının üstüne Aşure saklardım:))) afiyet bal şeker olsun.. Onların getirdikleri de hiç güzel olmazdı onların uyduruk aşûresine karşı anneminkileri feda edemezdim heheh:)Afiyet olsunn...bende dun yine ysptim tekrar cok seviyruz esimde bende abdullah sevnedi hic yemedi...esim bi de diyo ki kimseye verme biz yiyelim
Sağlık olsun canım, inş ileride Çifter Çifter olur..Pinking Tree bana kv bilezik yapti dogum hediyesi....kocamdan iyi...ne yazikki o da gitti kardesimin dugun hediyesi icin bozdurduk
minione cok tatli halleriniz.nerden buluyon boyle seyleri cok seker
Canım mutlaka git ama yüz bölgene ve a olan bölgene gitme depreştiriyor, fotolardan gördüğüm kadarıyla yüzün açkltrnli vs. Zaten açıl tüyleri lazer Görmüyor oradakiler de para için doğruyu söylemememiz etmezlerse yaptırma derler zaten. Ama bikini koltukaltı kesin çözüm.. Ve bacak da dahil Şart bence...İyi geceler kuzlar bugün geçmişi okudum ama yazamadım babam köydeydi geldi onun yanına gittik abdullahı çok özlemişti:)
Pinking Tree minione bende lazer yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yüzümde bir sıkıntı yok aslında fazla tüyde yok bende ama ben yinede komple yapmak istiyorum korkmasaydım şimdiye çoktan yapmıştım bahsettiğiniz makina güzelmi acaba??
Ev almadan gitseydim iyi olurdu ev alsak eşim bırakmaz
Ben de uyurdum şimdi uyuyamıyorum yat kalk yat kalk aylardır bizim vücut saatleri de şaştı :))Bende istiyorum lazer yaptırmayı. Evlenmeden önce yaptırmadığıma çok pişmanım kafamı vuruyorum duvarlara. Oğlanı emzirmeyi bırakınca gitmeyi düşünüyorum ben. Burda bi yer varmış makinesi ne bilmiyorum ama giden arkadaşlar memnun olduklarını söylediler.
Of kızlar ya hayatımda hiç uykusuzluk sorunu yaşamadım kafamı koyduğum gibi uyurdum ama şu 3-4 gündür çok zor ve çok geç uyuyorum ya haliylede gündüz uykulu uykulu dolanıyorum
Emziriken zararlımı bilmiyordum..
Canım bu aralar stres yaptıysan ondan uyuyamıyorsundır candy oyunlarını oyna hemen uyursun..
101 :) hamileyken çok oynadım diyorum Kızımın matematik Zekası gelişmiş olsun bari hehe :)) eşim de kumar zevki gelişmesin de diyor :))Zararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hep
Bi de bdv yi okumayı dene oraya sardım ben 2 konu sonra küt gidiyorumZararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hep
kaça anlastin canim şanslısın benim esim kabul etmiyor ya
haha aşure olunca akan sular duruyorBüyük çocuk gibi olmuş canım arda Allah o günlerini de göstersin inşallah :)
hahah bu hafta diyetisyene gider gitmez ilk sorusu aşure yediniz mi oldu . Bıktım bu hafta aşure yiyenlerle başım dertte diyo
Acıbadem neresinde
eline sağlık canım..esinde benim akildqnmisAfiyet olsunn...bende dun yine ysptim tekrar cok seviyruz esimde bende abdullah sevnedi hic yemedi...esim bi de diyo ki kimseye verme biz yiyelim
mesleğe ilk başladığımda nisanliydim is güç yok apara gitmektrnse arkadasin evine toplanır 101 oynardik hey gidi ama oynamayali 5yıl oldu unuttum sanırım ilk yıl evliliğin facedr oynardim ga ve kapatınca oda gittiZararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hep
Bi de bdv yi okumayı dene oraya sardım ben 2 konu sonra küt gidiyorum
Seninle biz çok geç olduk ilkini geçen ay oldum yoğundu bu sefer 3-4 gün sürdü ama hafif geçtiGünaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu
Demekki boyle oluyor canım benmde hafif gececek bu ay benim de 1 kg farketmisti 70im şuan kendime cekiduzen vericem..ama bence bedene takılma kalıplar çok farkediyor ben 40 giyiyorum şimdi ben 70 kg hep mutlu hissederim ama düşsem fena olmaz..sende görüntü olarak mutlu olduğun zamana dönünce bedene bakma memeler emzirmeyi bırakınca inecek böylece üst beden otomatik küçülecekSeninle biz çok geç olduk ilkini geçen ay oldum yoğundu bu sefer 3-4 gün sürdü ama hafif geçti
74 düm 72 kg yum adetten sonra ve birax karnımx indi azcukkk ama :))) halen şişmanım 42 olmuyor ama bacaklarım 38 :))))
Ayyy inş cnm yaaaDemekki boyle oluyor canım benmde hafif gececek bu ay benim de 1 kg farketmisti 70im şuan kendime cekiduzen vericem..ama bence bedene takılma kalıplar çok farkediyor ben 40 giyiyorum şimdi ben 70 kg hep mutlu hissederim ama düşsem fena olmaz..sende görüntü olarak mutlu olduğun zamana dönünce bedene bakma memeler emzirmeyi bırakınca inecek böylece üst beden otomatik küçülecek
Benim de son gidisimdi canım bıraktım artık diyetisyeni istediğim kiloya 1 kalmıştı şimdilik veremesem de sabit kalsın biraz düşüncesindeyim ama bırakma psikolojisi mi nedir deli gibi yiyorum hem de normalde hiç yemedigim şeylerikaça anlastin canim şanslısın benim esim kabul etmiyor ya
haha aşure olunca akan sular duruyorsen azimle devam et canm pazartesi başlıyorum tekrar ...adını öyle koymuşlar tadi belki onu veriyordur bende ilk öyle demistim
eline sağlık canım..esinde benim akildqnmis
mesleğe ilk başladığımda nisanliydim is güç yok apara gitmektrnse arkadasin evine toplanır 101 oynardik hey gidi ama oynamayali 5yıl oldu unuttum sanırım ilk yıl evliliğin facedr oynardim ga ve kapatınca oda gitti
herkes aynısını uyguluyor demekkki
İlk 2 ay çok yoğundu 3. Ay biraz azaldı ama yine yoğundu sonra normale döndü canımGünaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu