2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Büyük çocuk gibi olmuş canım arda Allah o günlerini de göstersin inşallah :)
Aşure yemek ten bi hal oldum komşular veliler pek güzeldi ahmet te sevdi
hahah bu hafta diyetisyene gider gitmez ilk sorusu aşure yediniz mi oldu . Bıktım bu hafta aşure yiyenlerle başım dertte diyo

Acıbadem neresinde

İyi geceler kuzlar bugün geçmişi okudum ama yazamadım babam köydeydi geldi onun yanına gittik abdullahı çok özlemişti:)

Pinking Tree minione bende lazer yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum yüzümde bir sıkıntı yok aslında fazla tüyde yok bende ama ben yinede komple yapmak istiyorum korkmasaydım şimdiye çoktan yapmıştım bahsettiğiniz makina güzelmi acaba??

Ev almadan gitseydim iyi olurdu ev alsak eşim bırakmaz

Bende istiyorum lazer yaptırmayı. Evlenmeden önce yaptırmadığıma çok pişmanım kafamı vuruyorum duvarlara. Oğlanı emzirmeyi bırakınca gitmeyi düşünüyorum ben. Burda bi yer varmış makinesi ne bilmiyorum ama giden arkadaşlar memnun olduklarını söylediler.

Of kızlar ya hayatımda hiç uykusuzluk sorunu yaşamadım kafamı koyduğum gibi uyurdum ama şu 3-4 gündür çok zor ve çok geç uyuyorum ya haliylede gündüz uykulu uykulu dolanıyorum

Emziriken zararlımı bilmiyordum..

Canım bu aralar stres yaptıysan ondan uyuyamıyorsundır candy oyunlarını oyna hemen uyursun..

Canım bu aralar stres yaptıysan ondan uyuyamıyorsundır candy oyunlarını oyna hemen uyursun..
Zararlı olup olmadığını bilmiyorum canım araştırmadım ama lazere maruz kalıcaksın bi etkileme olabilir bebeğede. Hiçbişey kqr ertmiyo ya uyumama.. Candy crush oynuyorum zaten bide 101 oyununun hastayım oynarım hep

Afiyet olsunn...bende dun yine ysptim tekrar cok seviyruz esimde bende abdullah sevnedi hic yemedi...esim bi de diyo ki kimseye verme biz yiyelim
Ben de anneme öyle derdim fırına buzdolabının üstüne Aşure saklardım:))) afiyet bal şeker olsun.. Onların getirdikleri de hiç güzel olmazdı onların uyduruk aşûresine karşı anneminkileri feda edemezdim heheh:)

Pinking Tree bana kv bilezik yapti dogum hediyesi....kocamdan iyi...ne yazikki o da gitti kardesimin dugun hediyesi icin bozdurduk

minione cok tatli halleriniz.nerden buluyon boyle seyleri cok seker
Sağlık olsun canım, inş ileride Çifter Çifter olur..

Canım mutlaka git ama yüz bölgene ve a olan bölgene gitme depreştiriyor, fotolardan gördüğüm kadarıyla yüzün açkltrnli vs. Zaten açıl tüyleri lazer Görmüyor oradakiler de para için doğruyu söylemememiz etmezlerse yaptırma derler zaten. Ama bikini koltukaltı kesin çözüm.. Ve bacak da dahil Şart bence...

Ben de uyurdum şimdi uyuyamıyorum yat kalk yat kalk aylardır bizim vücut saatleri de şaştı :))

Emzirirken ve hamileyken Zararlı canım. Iyi bir yerse gittiğin emzirirken yapılmaz diye uyarıyorlar zaten. Ben tatil öncesi gitmiştim kadın beni geri yolladı :)

101 :) hamileyken çok oynadım diyorum Kızımın matematik Zekası gelişmiş olsun bari hehe :)) eşim de kumar zevki gelişmesin de diyor :))

Bi de bdv yi okumayı dene oraya sardım ben 2 konu sonra küt gidiyorum

kaça anlastin canim şanslısın benim esim kabul etmiyor ya

haha aşure olunca akan sular duruyor sen azimle devam et canm pazartesi başlıyorum tekrar ...adını öyle koymuşlar tadi belki onu veriyordur bende ilk öyle demistim

Afiyet olsunn...bende dun yine ysptim tekrar cok seviyruz esimde bende abdullah sevnedi hic yemedi...esim bi de diyo ki kimseye verme biz yiyelim
eline sağlık canım..esinde benim akildqnmis

mesleğe ilk başladığımda nisanliydim is güç yok apara gitmektrnse arkadasin evine toplanır 101 oynardik hey gidi ama oynamayali 5yıl oldu unuttum sanırım ilk yıl evliliğin facedr oynardim ga ve kapatınca oda gitti

Bi de bdv yi okumayı dene oraya sardım ben 2 konu sonra küt gidiyorum
herkes aynısını uyguluyor demekkki

Günaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu
Seninle biz çok geç olduk ilkini geçen ay oldum yoğundu bu sefer 3-4 gün sürdü ama hafif geçti
74 düm 72 kg yum adetten sonra ve birax karnımx indi azcukkk ama :))) halen şişmanım 42 olmuyor ama bacaklarım 38 :))))

Demekki boyle oluyor canım benmde hafif gececek bu ay benim de 1 kg farketmisti 70im şuan kendime cekiduzen vericem..ama bence bedene takılma kalıplar çok farkediyor ben 40 giyiyorum şimdi ben 70 kg hep mutlu hissederim ama düşsem fena olmaz..sende görüntü olarak mutlu olduğun zamana dönünce bedene bakma memeler emzirmeyi bırakınca inecek böylece üst beden otomatik küçülecek

Ben 3 yıloldu yaptıralı
Dr demeseydi belki utanır gidemezdim o bölgeye
Çünkü çok utanmıştım ,kilot lsstik altlarında kıldönmesi oluşuyordu bir kere operasyonla aldılar ikinciye başka yerde çıktı ve dr kesinlikle lszer olmalısın dedi o sebeple olmak durumunda kaldım
Eskiden tek tek iğne ile alırkardı benim gittiğim yaklaşık yeşil mercimek büyüklğğğnde atış atan makineye gitmiştim kol altı genital bölge topyarım saat sürüyordu acı eşiğim yüksek olmasına rağmen özellikle gent bölgr yok böylr bir acı resmen öldüm öldüm dirildim
Ki ben 15 yaşımdan beri jilet vurmamıştım ağdays alışkın biri olmama rağmen böyle bir acının tarifi yok ( gözünüzü korkutmıyım tüylerim benim çok güçlü gür ve siyahtı belkide ondandır sizler beyaz tenlisiniz kızlar belki benm kdr acı duymazsınız
Birde int araştırın yeni sistem ütüleme lazer hem lazer ucu daha büyük ütü yapar gibi daha kısa sürüyor ve az acıyormuş artıkhemn her yerde bu uygulanıyor bende 2 yıl sonra diğer yerler için gitmeyi düşünüyorum

Ayyy inş cnm yaaa
Çok tipsiz hissediyorum kendımi
Ancak fitto korseyi takıp minimiser sütyenle sımsıkı ayarda takarsam anca öyle tipim düzeliyo ama hiç yürüyemiyorum robot gibi kalıyorsun

Benim de son gidisimdi canım bıraktım artık diyetisyeni istediğim kiloya 1 kalmıştı şimdilik veremesem de sabit kalsın biraz düşüncesindeyim ama bırakma psikolojisi mi nedir deli gibi yiyorum hem de normalde hiç yemedigim şeyleri

Günaydın kızlar esimii annesinin yanina gönderdm yarin akşam gelecek bende kafamı dinleyim tabi iki çocukla nasıl olursa ..bu arada regl oldum ama yoğun değil geçen ay çok yoğundu sizinde ilk aylar boyle mi.oldu
İlk 2 ay çok yoğundu 3. Ay biraz azaldı ama yine yoğundu sonra normale döndü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…