2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yeni Gelenler olmuş onlarada bi hoşgeldiniz diyim
Sende hoşgeldin canım özlettin kendini:)
Maşallah kuzucuğa biyerini çimdikle ısır bişey yap nazar değecek kuzuya:)
Bizde ilk 2,3 ay deviti kullandık oda düzensiz kan ilacınıda hiç kullanmadık şüküe bizdede bi sorun yok..

Sağol canım benim nazar boncuğu koyayım o zaman :) .senin beni etiketledigin gün yazmıştım ama yiğit durmayınca yarım kalmıştı canım söyleyim dedim

Hoşgelfin pınar
Kocaman maşallah oğluşlarına

Kızlar slm konuyla alakalı değil gölgeden giriyorum kadınlar kulübüne tlf kısa yok nasıl oluşturabilir sizdemi bu şekilde yapiyosunuz yoksa kısa yolmu

okudum canım:) bizde benden başka iş yapan yok:) hakkını yemiyim büyük paşam çok yardım ediyor, sofra kuruyoruz yumurta çırpıyor:) oyuncakları sen topla ben toz alıyım diyor:)
ay sağol canım ya o dediğin kadın sensin asıl:) değişmez diyorsun yani koca modeli bu sözü söyle söyle benim evde hep dilimde sayende öğrendim eşimin tepkisi kendini övmesen çatlarsın
sağol canım vicdanı rahat etmedi sonunda aldı 7 araba değişti sanırım 7 senede saymıyorum artık, haliyle sonunda utandı yani iyi olmaya hiç niyeti yok dün yaptıklarını söylediklerini yazsam çarşıda aynen böyle ederdiniz odunuma
canım ben hep toparlayıcı taktım sana tavsiye destekli tak toparlayıcı sarkıtıyor benimkide büyük yani
çok hoşlar bende bu tarz aldım düğünde düzgün dursun dedim:) artık hep böyle takıcam arada çok fark oluyor diğerleriyle ama benimki markasız birde markalı bakayım daha iyiyse
Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran (
canım öyle düşünme büyük durmaz sana öyle geliyor sen bence al gamze doğru söylüyor
ha hay bende varım koca memeli yazdıklarına katılıyorum:)
Kızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki
canım harnup pekmezi ver o geçiriyor kendiminkini öyle geçirdim, soğuk sıkım bulursan çok daha iyi
canım bende 85 90 arası takıyorum sarkmış olmasa büyüklüğü dert etmiycem artık

maşallah canım kuzularına merak ettim gerçekten en son memlekete gittim geldim dedin yazmadın daha, miniğin öğün sayısını sorucam çok değil mi emziriyormusun bende mi öyle çoğaltayım yoksa, bizimkilerde oynuyor beraber küçük abiyi yoluyor bolca

Günaydın anneler, minik kuzum abiye adiii diyor:) adi del del diyor, abisiyle güzel oynuyor, elinden tableti almaya çalışıyor vermeyince saçını çekip bağırıyor, büyükte garibim bir şey yapmıyor kardeşine, annee anne akşama kadar susmuyor, bu aralar ağzı laf dolu bıdı bıdı bir şeyler anlatıyor tabi anlamıyoruz, yanından gidince ağlayarak peşime geliyor bırakıp gidicem sanıyor, abiyi okula götürmeden önce emzirince memeden ayrılmıyor anlıyor gideceğimi kerata:) yemek konusunda daha iyi hamdolsun bugünümüze tabi diğer bebeklerle kıyaslarsan kötü ama geçmişimize göre iyi:) baba demiyor sadece baaa:) çak yapıyor, alkış yapıyor, gel gel yapıyor, bay bay yapmıyor hala, zararlı şeylere dokununca gidince cıss hayır deyince duruyor bazende dönüp bana bağırıyor devam ediyor:) telefonda sesimi duyunca ııı ııı diye dert yanıyor, bir yere gideceğimizi anlayınca kapıya çıkınca kahkaha atıyor, kaç kaç diye kovalanmayı seviyor, aklıma gelmişken yazayım dedim:)

Haha kızlar cok guldum bi sütyen muhabbetini olmamisti cici çamaşırlar aştık kendimizi@Girlboymom aynen bende sungerli destekli jullaniyrum dogumdan bu yana babanne sutyenlerindendi digerleri duruyordu deneyim dedim cok guzel oldu emzirmekte sıkınti yasamafim kullandikca gevşedi cunku. o kadar da buyuk degiller benimkiler simdi normal oldular.tavsiye ederim bende psikolajik cok rahatliyirsun

Olsun sen ganimetlerine bak hehehe :) zaten kocandan romantik bir yemek beklemiyordun en azından bunları yapmış :)) güle güle sağlıkla kullan inş

Nego hosgeldin canimm...hayirli olsun bilezigin gule gule kullan tak da fotosunu koy da gorelim pek severim altina bakmayi takmayivalla canim odunlarin ozelligi altina soz etmez yapalim der yapti da evlendikten sonra geri aldi o ayri.yap diyirum simdi tamam diyo da parasi yokki ben calisinca alicam ben yaptim ya diyecek fenaa

nnightsaill caglar bey nasillar gecmis olsun canim

PINAR45 hosgeldin masallah kuzulara..

Selam kızlar babamız yok işte çıkmıyor benim işimin bitmemesinin sebebi eşimmiş

Şimdi üşenmezsem oğluşumla alışverişe çıkmayı düşünüyorum oğlumu nazar ettim galiba geceleri üstünü açmıyor dedim tak san gece üstünü açmaya başla uyku tulumu bizese gerekti artık:)
Öpüldünüüüz

Malesef telsiz (balensix) babanne sutyeni takıyorum essek kdr askısı olan
Memeler babanne memesi gibi zaten
Napim hiçbir sutyen olmuyo ,telli olunca emziremıyorum telsizlerde kocakarı sütyeni oluyo
Seni en iyi ben anlarım canım, bulduğun bir iki Sütyeninin Başkasını bulamazsın( çübkü 85 d 100 ün de üstü yandan alttan üstten taşar memeliler hep ((((

Amann yarabbiiii şoklardayimmm
Ayy evden ırakk,herkes bir olmaz tabi ama daha kümseye güvenemezsin haklısın
Malesef canım neler gördüm neler malesef (

Ben sürünüyorım kızım yürüyordu epeydir onu Bıraktı üzgün bir dönem geçiriyoruz ben pes etmiyorum Sabırla sakinlikle vermeye çalışıyorum şimdi meme de yok mutlaka ki yiyecektir diyr düşünüyorjm bir de blw bebeği gerçekten de kendi yemek ısırıp koparmak istiyor Kaşık bulamaç vs asla almıyor.. Senin oğlana ds kocaman bir alkış devamı da gelir inş :)

Iyi yapmışsın canım benim ablam da Orayı bir daha sil o zaman derdi kadın ne zaman öyle dese.. Sonunda kadın susmayı öğrendi iş çıkmasın diye:)) kötülüğü vs yoksa idare edeceksin evin temizleniyorsa ne ala:)

Kurbanda tatile gittik herkesin Bebrği var ama millet hep ay ne tatlı nasıl da yiyor ay ısırıyor mu ay eşiniz Nr kadar yardımcı diye diye bize nazar değdirdi. Ondan sonra iki su boyunca kızım bir şey yemedi Kocamla ben nerdeyse saç başa kavga edecektik:) birbirimize girdik... Berbat geçti en sonunda eşim bebeği pis giydir biz de kalabalıkta inmeyelim Yemeğe dedi öyle toparladık kendimizi.. Malesef nazara çok inanıyorum ve beni çok etkiler. Bir Topluluğa gireyim hemen başım çatlar giyinip takmışsam bir Şeyler (

Birşeyi atlamışım birde onlarda evlilermiş galiba
Ayy ne iğrenç insanlar var bazı insanlar nasıl böyle çirkinleşiyor oğğğk midem bulanıyor böyle insanlardan..
Malesef canım evime gelip de eşime enişteme asılanı da gördüm. Yardım edip acıdığımız kadının kendi kızını işyerinde kocama getirisini de gördüm. Manyak kadın benim de orada çalıştığımı hesap edememişti!!! O Yüzden hiç güvenmiyorum malesef. Hele yurtdışından gelen yabancılar sadece zengin koca Agına geliyor onları bağlayan ne ald var ne ahlak...
Ben Islak mendil süpürge yaparım temizliğimi:)))

Ders calısmaya çalışmak ta pek zor
Ben de doktoraya başlayacaktım evdeyim diye ama yalan oldu:)))

Daha önce de demiştim Triumph bir de bir marka daha var ona da bakayım onda da seksi Şeyler oluyor dantelden sadece. Söyleyeyim sana madkasını. Hazine gibi saklarım sütyenlerimi:)) kolay bulamıyorum diye..

Canım gene türl Müslüman aile kadını başla oluyor ama ne bana be kendi aileme iyisi hiç rast gelmedi malesef bebek bakıcılarından tut da temizlikçiyi kadar. Tabi herkes bir değil ama bana birkez bile iyisi gelmedi. Lohusayken eşim şık şık pijama Eşofman alıyor ama hep Yırtık.. En sonunda akıllı eşim abla biye Hanım'ın kıyafetlerine makas arıyorsun dedi.. Kadın da kem kim etti etiketlerini kesmeye çalışıyordum vs dedi meğer o yırtıyormuş hasetliğine.. Eşiminkiler Pırıl Pırıl ama. Annem anlatsa inanmazdım ama bizzat yşadım((

Ah canım bunlr benim göğsümün Üçte birine olur alttan yandan üstten Taşar hep:) sizinkiler iri meme bizimkiler kocamaaan kafam kadar meme :)) arada kocaman fark var..

Tatlım bunlar çok güzel ana gercekten bnm memeler çık buyukkkk
Bunkarla hepten buyuk duruyorlar
En sz 10 model denedim sonuç hep hüsran (

Ah minicim seni en iyi ben anlarım:) herkes sütyen tavsiye eder bana ama bilmezler ki onlar el kadar:)

Gün gün aşıyoruz kendimizi:) I imspecial foto bile ekleyecek hahaha :))) ama kıyafetle dedi şevkimiz kaçtı :)))

Pinking Tree ayyy tüylerim diken diken oldu
Ne insanlar var yaaa yazıklar olsun böyle insanlara evli adamlara saran insanları hiç anlamış değilim insanların cılkı çıkmış artık ayyy çok sinirlendim
Canım sen sil ıslak mendil hatta hiç silme boşver...

Kızlar ya Çağlar fena öksürüyo bugün ya gündüz azdıda şimdi arttı. Uyuyo ama sürekli öksürük uyandırıyo ya o öksürdükçe benim ciğerlerim acıyo sanki
Canım öksürüğe dikkat et ciğerlere inmesin. Bebeklerde Bronşit Salgını var. Ihlamur ber çok geçmiş olsun..
Ü
Elbiseyle şeker
Heyecanlar kursakta:)))

Canım biz insanların geneline söylemedik bazı insanlar dedik evet kötüsüde var iyiside var allah iyisi ile karşılaştırsın inşallah..
amin canım inş

Anam 85c diyorsan seninkiler de büyümüş merak etme ama emzirme bitince göğüsler yine eski halini alıyor diyorlar..

Oh maşallah kuzuna :) okula göndersen gidecek desene:) merak ettik seni uzak kalma öok fazla..

Arkadaşlar erken doğum riskim var
Canım 2016 ya mı yazacaktın. Geçen sene bu zamanlar benim de vardı ama vaktinde Doğdu. Sıkma Can'ını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Eki Görüntüle 1681484 Eki Görüntüle 1681485 Eki Görüntüle 1681487 minione sabah sabah gözün gönlün açılsın ılk foto normal bod kalıp ikincibabanne
Ouwww sexy lady:)) canım ben anlamadım tam hangi sütyen hangi foto :))) acaba bodysiz mi eklesen hehehe :))

Aynen öyle kocasız ev dağılmıyor :))) güle güle gez hava öok güzel tadını Çıkarın ..

Kızlar gece size yazdığımda çok öksürüyosu ama gecenin ilerleyen saatlerinde bitti çok şükür. Şimdide tek tük öksürüyo. Geçmezse haftaiçi gitcez doktora.
Pinking Tree üzüldğm canımcım ya hep kötüleri denk gelmiş sana. İnşallah Allah bundan sonra iyi yardımcılarla karşılaştırır seni :)

Bugün hava çok güzel ama Çağlar bey uyuyo kaç gündür 10-15 dakkada uyanan çocuk bugün uyuyacağı tuttu :) neyse uyudun dinlensin çıkarız inşallah kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyodu.

İyi pazarlar kızlarr öpüyorum hepinizii

Hep öyle olur biz de ne zaman uçağa yetişecek olsa hanım kızımız uyumak ister:) ki 20 dkdan fazla uykusu 30 dk olmuştur :)))
Çok geçmiş olsun evde çamaşır astıysan vs o da etkiler dikkat et yine de. Kuzulara hiç dayanamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…