Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım. Kaç aylık bebeğin?Kızlarr bugün yürüteçimizide aldık parka gittikk çok eğlendik ya kaç gündür sıkılmıştık evde :) baya gezindi yürüteçiyle, emekledi yerlerde, kaydıraktan kaydık birlikte en son salıncağa bindirdim zor indirdim sıpayı ya nasıl çığlık atıyo inmek istemiyo üstüne birde Gelibolu turu attık ve şimdi mutlu son: uyudu bende yatıcam eşim gelene kadar gece uyuyamadım yA yoruldum bide :) foto yüklücektim ama yine boyutu büyük dedi
10 aylık canım. 30 aralık doğumluyuz biz. Seninki kaç aylık?Ne güzel canım. Kaç aylık bebeğin?
saol kuzummm eşine bi an önce sifa sana bol sabır
saol canım sanada bol şifa serramada hemen iyileşmek nasip olsun
saol canmmDogum gunun kutlu olsun camim
başarılar sınavda canimmm tesekur ederimI imspecial dogum gunun kutlu olsun canim, evlatlarinla hayirli huzurlu seneleiniz olsun insallah :)
Kizlar cuma cumrts sinavlar var, 2-3 saat uzak sehirde gircem sinava otelde kalcaz gece, insallah guzel gecer dua edin lutfen.. Sonrada tr gelicem insallah, cok mutluyummm kizimi gorsunler sevsinlee istiyorum annannesi babannesi dedelerii :))
Amin canım saol
bizim kanarya vardı ben sevmem esim bakıyordu salonda baktı kızım alerjik astm oldu ama vazgeçmedi oğlan doğunca sattı zor oluyor ya ugrasmakHAHAHAHAHA bunu bende yapıyorum merak etme cıkmaz adın kusumuzu salona koyucam artık dıye dusunuyorum ama bız hep oturma odasında oturuyoruz hayvanla hıc ılgılenmıyorum zaten orda tek basına kalırsa depresyona gırebılır kardesıme versem esım ıstemez evlendıgımızden berı bızımle hergunde temızleyemıyoruz
28 Ocak doğumlu canım. 9 aylık.10 aylık canım. 30 aralık doğumluyuz biz. Seninki kaç aylık?
AYNI gun dogurmuşuz :))28 Ocak doğumlu canım. 9 aylık.
Aaa ne güzel :) aynı gün aynı şeyleri yaşamışız. saat kaçta?AYNI gun dogurmuşuz :))
28 Ocak doğumlu canım. 9 aylık.
1 ay var bebişleriniz arasında 20 ocakta doğcaktıda bekleyemedi Zibidi işte :)AYNI gun dogurmuşuz :))
sabırsızmış oğlun canım. benimki de gelmek bilmeyince suni sancıyla çağırdılar. :) 41. haftada.1 ay var bebişleriniz arasında 20 ocakta doğcaktıda bekleyemedi Zibidi işte :)
aksam dordu yırmı gece bebısımı karnımdan aldılar :) senın kıAaa ne güzel :) aynı gün aynı şeyleri yaşamışız. saat kaçta?
aaa aynen valla :))) sunı benım oglanı kesmedı ılla sezeryan ısterım dedısabırsızmış oğlun canım. benimki de gelmek bilmeyince suni sancıyla çağırdılar. :) 41. haftada.
hemde ne zor ! bazen cok konusuyor eşşekk kuş dıyor manyak kıyamıyorum da gorsen nasıl guzel :))bizim kanarya vardı ben sevmem esim bakıyordu salonda baktı kızım alerjik astm oldu ama vazgeçmedi oğlan doğunca sattı zor oluyor ya ugrasmak
Öyle canım akıl hesap yaparken kader kıs kıs Gülüyor be olacağı hiç belli değil. Inş Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eder Kolaylıklar verir..İster istemez düşünüp suçlaman kurman çok normal ama iki kurduğun fikirde bana yersiz geldi canımm
Şu yönde olabilir,nasıl anlatsam mesala en güzel öpğnümüz kahvaltıydı ağzını sapırdatarak yerdi üstüne 1 saat sonra meyvasını yerdi
Çocuğun ne kahvaltı ne meyva göresi yok,hanş bszen fark etmeden belkide bizler nazarmı ediyoruz yads nazar demiyimde ,çok sevinmek heveslennmek gibi
Sadece evlatlada ilgili değil,başka bir örn vereyim dielim yaza düğünün var en süperr elbiseyi alıyorsun kına gecen için bir heveslisin saçımı şöylr yapayım falan filan herley süper gidiyor hopppp bi bakmışsın bir sorun çıkıyor ve hoppp iptalll ,bozuluyorrr
Yani demem o ki,farkında olmadan çok hevesleniyorux planlar yapıyoruz ama bir bakıyorux o iş öyle yürümüyorr
Ayyy anlatabildim mi saçmaladım mı cnm ya
Seni aslında o kdr iyi anlıyorumki hamile kaldığın haberini aldığumdan beri kemdımı hep senin yerine koydum,evin iki katlı annemin evi 2 katlı inşp çıkarken bile ahhh bu kız ne yapcak diye aklıma geldin hep
Ama inanki zaman öyle geçiyorkiii herşeyy geride kalıyor ,aslında belkide bir bakıcaz ikinciyi hemen doğurman çok büyük kolaylık getircek sana
Başarılar diliyorum canım tr ye gelmeden önce değişiklik olacak sana. Hiç skkıntı stres yapma güzel geçecek inş dualarımız seninle..I imspecial dogum gunun kutlu olsun canim, evlatlarinla hayirli huzurlu seneleiniz olsun insallah :)
Kizlar cuma cumrts sinavlar var, 2-3 saat uzak sehirde gircem sinava otelde kalcaz gece, insallah guzel gecer dua edin lutfen.. Sonrada tr gelicem insallah, cok mutluyummm kizimi gorsunler sevsinlee istiyorum annannesi babannesi dedelerii :))
Ah inş Öyledir canım arada dellenmiyo Değilim:))allah zihin açıklığı versin canım:)
Seni çok iyi anlıyorum bemimde başıma nirşey gelse bende hep düşünüp kurumtu yaparım acaba ben birini üzdüm acaba ben istemiyerek bir kişiyi hormu gördüm derim kendi kendime..
Ama sonrasındada şınu düşünürüm allah sevdiği kulunu zora sokar kulum isyanmı edecek yoksa şükürmü edecek diye..
Sen şükredenlerdensin ne mutlu sana bu zor durumda bile şükretmeyi biliyorsun isyan etmiyorsun:)
Allah Razı olsun amin canım..Birşey olmaz canım sende kuzucuklarını büyütüp gidersin:))
Geçmiş olsun bu arada inşallah çabucak iyileşirsiniz kıyamam size
Ahhh Yeşilköy Pazarına mı:) önceden çok giderdim orada otururdu kendi ailem:) 11. Sırada orijinale ykın ürünler satıyor adam hem de bu zamanda çok ucuA Satıyor:) gittiysen görmüşsündür inş:)Sosyete pazarına gidiyorux kızlar ,son güneşli günleri bulmuşken değerlendirnek gerek
Hepinizin yerine gezicem
Aslında halı kaydırmaz almaya gidiyorum öyle bir bakınır geliriz inşallah
Annemin evini de sildim de ne pratiksin maşallah diyor garibim Islak mendille sildiğimi bilse kalpten gider :))Aha haa ha ıslak mendil kullanmak pasaklılıksa benden pasaklısı yok ben bazen parkeleri bile ıslak mendille siliyorum:))
Yoksa işle başa çıkamam:))
O da canlı kıyamam ama hayvan bakımı çok zor eşin işyerine götürsün:))HAHAHAHAHA bunu bende yapıyorum merak etme cıkmaz adın kusumuzu salona koyucam artık dıye dusunuyorum ama bız hep oturma odasında oturuyoruz hayvanla hıc ılgılenmıyorum zaten orda tek basına kalırsa depresyona gırebılır kardesıme versem esım ıstemez evlendıgımızden berı bızımle hergunde temızleyemıyoruz
Ben de öyle hatta tvyi bile :))ben koltuk halı sehpa ne varsa hahahaha
esım ımam mıllete namazı mı bozduracan kus sesıyle eşşek aşkoş pişt faln der artıkO da canlı kıyamam ama hayvan bakımı çok zor eşin işyerine götürsün:))
sobada da işe yarıyorBen de öyle hatta tvyi bile :))
Erken geldi ama suni sancı verdiler banada. Muayeneye gitmiştik 5cm açılmam varmış ama hiiiiç sancım yoktu olmadıda ertesi sabaha bekledik sancı gelmeyince suni sancı verdiler. 2,5saat sancıdan sonra çıktı geldi minnak tosbaaasabırsızmış oğlun canım. benimki de gelmek bilmeyince suni sancıyla çağırdılar. :) 41. haftada.
Tüh canım hamile kalmadan aldırmak daha kolay. Benimki kalmadan once gaza gelip bi söz vermişti doğumdan az önce de yaptı dediğini şimdi diyorum ikinciye ne olacak diye akıllandı bakarız diyoYa kızlar hamile kaldım, doğum Yaptım, yine hamile kaldım ama benim eski romantik kocam zırnık almadı. Hadi kocaman Mücevher setler yatlar katlar almıyor tamam bir gül al, bir bilezik al, hiç değilse çeyrek al gel :)) hiçbiri yok.
Ilkinde istemedim ama ikincisinde peşin almak istiyorum:))
He bir de diyor ki lohusa külodu, atleti almıştım ya:) hediyeye bak :) pehh karısına babaanne donu almış:))
Ahahahahahaesım ımam mıllete namazı mı bozduracan kus sesıyle eşşek aşkoş pişt faln der artık
esım ımam mıllete namazı mı bozduracan kus sesıyle eşşek aşkoş pişt faln der artık
sobada da işe yarıyor