2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))
Allah iyiliğini versin :))))
Yerde yatak yapmıştın değilmi,ondan kalkabiliyor
Emin ol bizde öyle yerde yatsaydık ardayı araki bulasın ,yatagında yattığı için hiçbşyere kaçma şansınyok :)))
İnşallah hayırlısıyla atlatırız cnm ya ,minik kuşumda bebde rahatlarız

Kızlar bugün doktora gittik. Oğlum 70 gr kilo vermiş. İlk kez kilo veriyor. İştahı çok yok. Doktor artık kendi yediğinizi verebilirsiniz dedi tuZsuz olmak kaydı ile... Yarın kan tahliline gidicez. İnşallaj iştahı açılır ve kilo alır yavrum. Siz de durumlar nasıl?
canım inan hepimiz yaaadik bu durumh düzelir inş kansizlk bizdede var malesef çok değil ama

Canimcim en cok zorlayan kopek disleriymiş ondandir belki kucuk beyin huzursuz geceleri. Benim eltim işi geregi iyi anliyo dişlerden. Bi ara caglarin kopek disleri cikiyo zannettik o o zaman demisti en cok zorlayan kopek disleri oluyo diye. En kisa zamanda cikarda rahata kavusursunuz insallah. Biz bugunlerde iyiyiz. Sadece caglar gece uyurken nerdeyse butun odayi geziyo :) uyurgezer mi olcak nedir :) gerci kuzenin ogluda boylemiymis butun odayi gezermis. Gece gozluklerimde olmadigindan ve karanlik oldugundan oglusumu bulmam baya bi zor oluyo :))
:rolleyes:ayy çok güldüm köyde kauinvalideye gidince Ahmet te gezerdi yazın uykulu uykulu araki bulasin benimde lensim düşerse vay halime 3.5 derece:KK71:

Benim kizimdada var, 2-3 hafta oldu hala gecmedi :KK43: hatta kuyruk sokumuna dogru mantat bile olusmustu, dr gittik ilac verdi onunla mantar gecti ama pisigi hala devam ediyor :KK43: pisik kremi suruyorum iyi gelsede birakinca tekrar olusuyor
canım bez varken malesef bigün surmesen kızarıyor biz popolin aldık içeriği cinko zenginlesmis iyi geldi günlük kullanimda mantar icinde Safransari Safransari trosyd verdi 2 günde geçti ...

minione minione bizde dış cikariyriuz yine Allah şifa versin ardatahaya uykusuzluk çok zor:KK42:

Benim kizimdada var, 2-3 hafta oldu hala gecmedi :KK43: hatta kuyruk sokumuna dogru mantat bile olusmustu, dr gittik ilac verdi onunla mantar gecti ama pisigi hala devam ediyor :KK43: pisik kremi suruyorum iyi gelsede birakinca tekrar olusuyor
Benimki de 2 haftadir pisik. Gecip yeniden oluyor. Sudocrem, hametan, kullaniyorum

I imspecial benim sağ 4,5 sol 4 derece. Gece nasıl göremediğimi en iyş sen anlarsın o zaman :) bu gece pek kaçamamış ama yatağındaydı hep şaşırdım doğrusuuuu. Uyurken bile kıpır kıpır ya. Dinleniyo mudur acaba???
tabi cnm yoksa ertesi güne nerden bu enerji..ben şeffaf lens ule gece gündüz yillardr çok rahatm canım

Duha22 Duha22 günaydın abdullah nasıl annesi

I imspecial iyiyiz canim cokkk hareketlendi tutunup kalkiyo dolaplari aciyo top pesinde kosuyruz elinden tutuyorum ayagiyla vuruyo kahkaha atiyo cok hoşuna gidiyo topcu abdullah.istahimiz ayni yemiyor.bi de alkis ve bay bay yapiyi.tabi bunlari hizli bi şekilde bur anda ogrendi.oglum allah sana alemi acti diyorum...bu bebişler tam bir dahi .Allahim korusun kuzularımızi.

tabi cnm yoksa ertesi güne nerden bu enerji..ben şeffaf lens ule gece gündüz yillardr çok rahatm canım

Duha22 Duha22 günaydın abdullah nasıl annesi
Canım bende ara ara kullanıyorum lens. Şuanda bitti lensim burdada çok çeşit yok memlekete gidince alıcam artık o zamana kadar gözlüklüyüm yapcak bişey yok :)) sende gece çıkarmıyosun dimi?

minione minione benim eşim

Bizim Cadı da 60 gr vermiş. Sanırım üzüntülerinden mi oluyor nedir bilmiyorum. Yemeklerine tereyağı un karbonhidrat ağırlıklı Şeyler katabilirsin. Biz de kendi yemeklerimizi tuzsuz olarak ayırıp veriyoruz he yemiyor o ayrı:)

Bebişin kaç aylık oldu? Nasıl hissediyorsun kendini? Benim de bir süpriz yumurtam varmış.. Hayırlısı..
9 aylık oldu canım. Senin ki kaç aylık? Aa hamilemisin? Hayırlı uğurlu olsun canım. O yemeyince üzülüyorum ama yapıcak bişey yok. Belki doktor vitamin verecekmiş. Elbet böyle gitmicektir bu durum. Genleri bana ve babasına çektiyse çok iştahlı bir çocuk olur ilerde.

9 aylık oldu canım. Senin ki kaç aylık? Aa hamilemisin? Hayırlı uğurlu olsun canım. O yemeyince üzülüyorum ama yapıcak bişey yok. Belki doktor vitamin verecekmiş. Elbet böyle gitmicektir bu durum. Genleri bana ve babasına çektiyse çok iştahlı bir çocuk olur ilerde.

Büyüdükten sonra da iştahlı kilolu olmasalar daha iyi ama bizimki de bize çektiyse ileride yandı:) biz 10 Ay'ı bitiriyoruz canım:) karnındaki bebişi sordum ben kaç aylık diye:)
Vitamini de almıyorlar bu bir süreç bence Dişi vs böyle zorluyor bebekleri..

canım inan hepimiz yaaadik bu durumh düzelir inş kansizlk bizdede var malesef çok değil ama

:rolleyes:ayy çok güldüm köyde kauinvalideye gidince Ahmet te gezerdi yazın uykulu uykulu araki bulasin benimde lensim düşerse vay halime 3.5 derece:KK71:

canım bez varken malesef bigün surmesen kızarıyor biz popolin aldık içeriği cinko zenginlesmis iyi geldi günlük kullanimda mantar icinde Safransari Safransari trosyd verdi 2 günde geçti ...

minione minione bizde dış cikariyriuz yine Allah şifa versin ardatahaya uykusuzluk çok zor:KK42:
İnşallah düzelir canım. Bugün kan tahliline gidicez. Gene topuktan mı kan alıyorlar?

Büyüdükten sonra da iştahlı kilolu olmasalar daha iyi ama bizimki de bize çektiyse ileride yandı:) biz 10 Ay'ı bitiriyoruz canım:) karnındaki bebişi sordum ben kaç aylık diye:)
Vitamini de almıyorlar bu bir süreç bence Dişi vs böyle zorluyor bebekleri..
Haklısın canım bu da geçicek inşallah. Hamile değilim canım :) profil resmim kalmış öyle. :)

Haklısın canım bu da geçicek inşallah. Hamile değilim canım :) profil resmim kalmış öyle. :)

Yok canım profil fotosu değil:) bi arkadaş hamile sevdeangel o zaman biri galiba ama ben karıştırdım seninle:) kafam gitmiş kusura bakma:) yoksa bende de profil vs hala aynı:)

Selam anneler, ev işiyle uğraşıyorum alıntı yapamadım geçmişi okudum

Safransari Safransari canım daha once yazmıştım, buyuk oğlumun oyle pişigi olmuştu, bir türlü geçmemişti, kadir tugcunun siteden bir solüsyonla krem adı alıp kullandım bir gunde söndü o sivilce pişikler, eau boriqu % 3 solüsyon eczanede yaptiracaksin her altını açtığında temizledikten sonra bunla silip kuruduktan sonra günde iki kere ultralan pomad süreceksin, şimdi bu kuzumda öyle oluyor sudocrem denedim geçiriyor
Tekrar oluyor, kuyruk sokumunda özellikle sivilce şeklinde, tedavi olmayınca beyazlasiyor, bende yaptıracagim solüsyon, ultralan sürmedigin zamanda pişik kremi süreceksin, kadir bey desitin demişti, bende hepsi var gerçi

Selam kızlar komşuya oturmaya gittim sayfalar birikmiştir diyordum burda hiç kimse yazmamış :KK61: Bu bebisler ayaklanali işimiz zorlaştı anlaşılan :) Komşuma kıl oldum da onu anlatayım diye yazıyorum :KK48: oglusumdan 1 ay küçük ikiz bebekleri var benimkini emekliyo ve siraliyo görünce bozuldu aklıma bile gelmezdi buna da bozulunacagi :oops: Benimkiler küçük ama 1 ay hatta bunlar erken doğdu 1.5 ay küçükler dedi yaa şaka gibi :KK70: Diyemedim ki benimki 1.5 ay önce de emekliyodu diye. Yanlız sadece hafif kıl oldum eskiden olsa sinirlenirdim filan anne olmayı öğreniyorum artık sanırım :p

X