aynen çaresi varsa bana da söyleyin:) soyununca kaçıyor giydirene kadar ter döküyorum:)
canım sağol:) aynen o bana iyi olsa ben ona köle olurum
canım ilk hamileliğimde bende sen gibiydim arada düşük olunca bunda da risk olunca mecburen zorla yatım ya çok zordu benim gibi biri için işini başkasının yapması yatmak
ay çok hoş güle güle kullanın markası fiyatı ne canım?
maşallah çağlara çok güzel bir gelişim
ayyy okurken imdat diye bağırmak istedim ne biçim kadın bu ya..
canım ya aslında bende gitmek isterim salona eşim asla kabul etmez saçımı bile boyattırmıyor odun!
fiyatı iyiymiş canım astronotun al gitsin nette 100 lira, büyüğe mont aldık lc den çok güzel ama küçüğe alamadık daha
canım işin zor ama uygun zamanda açıkça konuş derim o senin her şeyden önce kardeşin bunu ikinizde unutmayın kardeşinede böyle söyle bence, anlayacağı dilden konuş derim
canım Allah yardımcın olsun, hiç bir şey almıyor diyorsun, mama dene daha küçük çünkü inşallah alır serra
canım ilk baştan pütürlü verdim ben, cesaret şart bu işte
geçmiş olsun kuzuya
12. ayda bir daha olacak canım
canım gitme bence ya kız çok güzelse çok üzülürsün şahsen ben üzülürüm, gitmemek için bahane istemişsin o gün belki hasta olursun
3 öğün canım
ha hay çok güzel yazmışsın
bende bu kiloyla hayatta gitmem
Canım Allah kavuştursun
Canım eşim odundur amma velakin bir bana
anneme babam saygılıdır ne zaman istesem gideriz hatta ben gitmek istemem o der gidelim diye, annemi daha az seviyor farkındayım ama sala dile getirmez getirsin bende getiririm
sen doğrusunu yapıyorsun eşin gibi davransan sen değer kaybedersin boş ver herkes görgüsünü gösterir bence, varsın sevmesin anneni o senin canın sen seviyorsun ya, görsem kesin bende severim
şükür gitmiş
gözünaydın annen geliyormuş
amin canım, seni özlediği için protesto ediyor Ahmet paşa anlaşılan
Canım ya keşke elimizden bir şey gelse keşke yakın olsak
geçecek bu günlerde inşaallah