2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen
aynen çaresi varsa bana da söyleyin:) soyununca kaçıyor giydirene kadar ter döküyorum:)
canım sağol:) aynen o bana iyi olsa ben ona köle olurum
canım ilk hamileliğimde bende sen gibiydim arada düşük olunca bunda da risk olunca mecburen zorla yatım ya çok zordu benim gibi biri için işini başkasının yapması yatmak
ay çok hoş güle güle kullanın markası fiyatı ne canım?
maşallah çağlara çok güzel bir gelişim
ayyy okurken imdat diye bağırmak istedim ne biçim kadın bu ya..
canım ya aslında bende gitmek isterim salona eşim asla kabul etmez saçımı bile boyattırmıyor odun!

fiyatı iyiymiş canım astronotun al gitsin nette 100 lira, büyüğe mont aldık lc den çok güzel ama küçüğe alamadık daha
canım işin zor ama uygun zamanda açıkça konuş derim o senin her şeyden önce kardeşin bunu ikinizde unutmayın kardeşinede böyle söyle bence, anlayacağı dilden konuş derim
canım Allah yardımcın olsun, hiç bir şey almıyor diyorsun, mama dene daha küçük çünkü inşallah alır serra
canım ilk baştan pütürlü verdim ben, cesaret şart bu işte
Sabah kursum var hic iyi olmadi bu cts kurslari..

Bu arada bugun ilk kez yurutecle devrildi kizim,ilk buyuk kazamiz çok sukur aglamadi pek..Yututece de guven olmuyormus..
geçmiş olsun kuzuya
12. ayda bir daha olacak canım
canım gitme bence ya kız çok güzelse çok üzülürsün şahsen ben üzülürüm, gitmemek için bahane istemişsin o gün belki hasta olursun
3 öğün canım
ha hay çok güzel yazmışsınbende bu kiloyla hayatta gitmem
oglumunda artık ılk arabası var hanımlaaar elektrık supurgesı

Canım Allah kavuştursun
Canım eşim odundur amma velakin bir bana anneme babam saygılıdır ne zaman istesem gideriz hatta ben gitmek istemem o der gidelim diye, annemi daha az seviyor farkındayım ama sala dile getirmez getirsin bende getiririm sen doğrusunu yapıyorsun eşin gibi davransan sen değer kaybedersin boş ver herkes görgüsünü gösterir bence, varsın sevmesin anneni o senin canın sen seviyorsun ya, görsem kesin bende severim
şükür gitmiş gözünaydın annen geliyormuş
amin canım, seni özlediği için protesto ediyor Ahmet paşa anlaşılan

Canım ya keşke elimizden bir şey gelse keşke yakın olsak geçecek bu günlerde inşaallah

Günaydın güzel anneler, uykusuzluk canıma tak dedi ne olur yok mu çaresi saat başı kalkar mı bir bebek çıldırıcam ya ne zaman düzelecek eme eme sömürüyor beni süt kalmıyor ki boş boş çekiyor canım yanıyor tok da yatsa aynı, uyku için var mı ilaç diye baktım netten, iki tane bitkisel buldum adlarını yazdım doktorumuza sorucam, gerçekten çok zor durumdayım, saat başı kalkıp güne 4 te 5 te başlamak kabus gibi, sabah eşime veriyorum söyleniyor bende patlıyorum sabaha kadar sen mi emziriyorsun şurda iki saat bakacaksın diyorum aff aff...

Büyüğün kaka tutması yine başladı aff afff birden hortladı, eşime psikiyatriste götürelim diyorum bön bön bakıyor cahilce konuşuyor...Alıcam randevu kp le gidicem gelmesin o

Canım sıkkın yani canlar öpüyorum, evi topluyum tekrar yapıp okula götürücem paşamı

Canım peki hiç mi bir şey yemiyor nasıl duruyor aç aç, keşke süt anne bulma imkanı olsa aklıma bu geldi saçma oldu galiba

Canim allah kolaylik versin, ne yazacagimi bilemedim

Canim ya kiyamam sanada bebisinede . gececek ama oda unutcak memeyi, eninde sonunda her bebegin yasadigi bi durum, hepimizin bebekleri uzulcek bu yuzden.. Rabbim yardim etsin.. Uzme kendini diyecegim ama elinde degil biliyorum, dua ediyorum senin icin..

@Mrssuperfine canim Allah kolaylik versin biraz sabret cok zordur eminimin ama gecicek iyi dusun iyi olsun canimcim ya kizinla yattigin yerde vakit gecirebilecek seyler uretmeye calissan
Nego canim oglunu nerde yatiriyosun? Bi ara bizde oyleydik hatta 2 gece 10-15 dakikaya bi uyandi bizde yere yatirdik simdi cok sukur duzene girdi bi yattigi yeri degistirmeyi deneyin isterseniz. Yurutecte fisher price in melodili fil yurutecini aldik 160 tl ye. Ilk arabam tarzi bisey. Hala oynuyo bizim sipa severek. Bazen ustune bindirip biz gezdiriyoruz bazen kendisi tutunup yuruyo cok keyif aliyo :)
I imspecial masallah ogluna canim :)

minione canım benim eşim de ne zaman gidelim desem gider saygılıdır ama bi gelince meraba der hal hatır sorar bitti. Gidinceye kadar bi daha konuşmaz laf atılırsa cevap verir ben de sinir oluyorum ama bi tavirdan filan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kendi ailesinin yanında da böyle sanırım sessiz yapılı olmasından dolayı böyle.

HAHAHA demı azıcık hava atsam kotu mu olur
canım ilk hamileliğimde bende sen gibiydim arada düşük olunca bunda da risk olunca mecburen zorla yatım ya çok zordu benim gibi biri için işini başkasının yapması yatmak
of of o bırıne muhtac olmak var ya sınır bozucu :/ @Mrssuperfine allah yardımcın olsun cok uzuldum ılk 1 bucuk ay yattım bulantılarım kusmalarım vardı esım yaptıgı halde o kadar zor oldu kı
canım işin zor ama uygun zamanda açıkça konuş derim o senin her şeyden önce kardeşin bunu ikinizde unutmayın kardeşinede böyle söyle bence, anlayacağı dilden konuş derim
o gunden berı konusmuyorduk dun annemı aradım o actı ben soguk konustm o hıc bısey olmamıs gıbı gulerek konustu pısman olmus bellı
canım gitme bence ya kız çok güzelse çok üzülürsün şahsen ben üzülürüm, gitmemek için bahane istemişsin o gün belki hasta olursun
anneme anlattım sen ondan guzelsın dedı genelde begenılırım ama bılmıyorum yaa esıme yok gıtmıyoruz dedım nıye dedı bende oyle ıste dedım anladı galıba nasıl hosuna gıtmıstır ha kıskanmama bayılırda kendısı

canım benim en fazla bi hafta sonra alışacak sık dişini karnindaki bebk için dök önüne makarnayi sofrabezini haliya ser tereyagli makarnayi tepsiye dök elbet ağzına alacak canim oda ona yeter ..Canım çok üzüldüm inan..

@asliayet hava atsan fena olmazdı ama olsun karar vermişsin

Nego bende uykusuz ve gena halde baş ağrısı cekiyorum temizlik yapmam lazim yarın is var ama bende takat yok inan benim esim de ipeği götüreyim dedigimde ne gerek var zırvaları yaptı şükür simdi düzeldi de gerek kalmadı ama zaman zaman iste kafası atıyor

Hoşgeldin anlat kendini bebegini hayırla büyüsün ..yasin Kaç çalışıyor musun kaç yıllık evkisin bebegin neler yapabiliyor ocagin kaçı doğum günü

bebeğim hayırlısıyla büyüyo :)
2 üniv mezunu ev hanımıyım 27 yaşındayım ilk bebeğim erkek
çalışmıyorum sarı balığımı büyütüyorum
4 yıllık evliyim

bebeğim diş çıkartmadı biraz kaygılıyım yürümüyo yürüteçde olmayı seviyo şuan hasta hapşuruyo burnu akıyo huysuz azcık

ocak 28 de doğum yaptım.

hosgelmışsin bende ev hanımıyım oglum var vee 28 ocak dogumlu :)))

Bizimki de chicco nun yuruteci. Ama gunde 15 dk bindiriyoruz, cok yararli degil diye. Artik yarim saate cikarayim bende :)

@nigth

ESIM KESIN KANDIRIR goturur benı haa esıme hıc dayanamam az taktık ver
ben tanistirilirsan kızla konuş sohbet et derim bebeklerden galan konuş onu tinlamadigini düşünsün ne kadar görgülü desin

Burda ne isin var ha çok alemsin aslı

maşallah oglusuna benim danadan tam bi ay küçük Geçmis olsun sanada yarışmada basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…