- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Kızlar benim oğlum soyunmayı seviyor üstünü çıkardığım zaman kollarını havaya kaldırıyor çıkardıktan sonrada kaçıyor:))
Çığlık kıyamet giydiriyorum onu daha kolay hiydirme yönteminiz varmı??
aynen çaresi varsa bana da söyleyin:) soyununca kaçıyor giydirene kadar ter döküyorum:)Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen
canım sağol:) aynen o bana iyi olsa ben ona köle olurumne garip kadınmış
mamamia aldik biz kızıma almıştık oglanada kullaniyoruz 9-25 isofixli değil onlar çok paahali bu 250 civarıydı
canım elbisen çok hoşmuş eminim çok yakışmıştr güle güle giy..esler bi yüze gülse hepimiz yağ olup eriyoruz sanırım
siz bizden bir ay büyüksüz
aynen avuçlama olayida beni baydı
nolmus akreplerebende 31 ekim doğumluyumcumartesi doğum günüm esim de akrep 22 ekimdi ipekte akrep 20 kasim bi oğlan farklı 23 aralik oğlak mi ne hic aklımda tutamiyorum farklı olunca 3.cye de akrep yapacam
canım ilk hamileliğimde bende sen gibiydim arada düşük olunca bunda da risk olunca mecburen zorla yatım ya çok zordu benim gibi biri için işini başkasının yapması yatmakben hıc lekelenme yasamadım valla zıpkın gıbı bı hamıleydım ah ah hıc naz yapmadım esıme ıkıncıye tecrubelendım sunu alıp suraya koymayacagım dıyecektım kııı bak aklıma ne geldı 2 ay hıc mutfaga gırememıstım ev sını yemegı benım adam yaptıydı ama bak sımdı suclandım
heh ıste orasıda var alacaz heralde :)))
ay çok hoş güle güle kullanın markası fiyatı ne canım?Kızlarr yürüteç aldık oğluma çok sevdii ama başıma iş mi aldım bilemiyom onu koltuğun yanına götürüyo üstüne dizleriyle çıkıp koltuğa çıkıyo :) çok güzelde sürüyo valla tavsiye ederimmm
maşallah çağlara çok güzel bir gelişimBenim oğlan ilk günden eyvah dedirtti bize :)) şaka maka baya vakit geçirdi ya kendisi üstüne çıkmayıda keşfetti düşmedende inebiliyo. İyiki almışım ya eğer bugünki ilgisini kaybetmezse iyiki almışım :) zaten gözümün önünden ayırmıyorum sorun yok o yüzden :)
ayyy okurken imdat diye bağırmak istedim ne biçim kadın bu ya..kızlar gecen gün kaynanam geldi ,sinirden çatlıyorum hanfendi sabaha kadar sigara içip tv izlesin diye biz buz gibi odada yattık.çocugum elleri yüzü buz tutmuştu sanki.dün gece yatırmadım biz geçtik sobalı yere hanfendi aldı yorganını yastığını sobanın basına kurulup yattı ama yemezler biz yattık.dün gündüz cocugu uyutamadım sayesinde .tam uyutmaya çalışıyorum gelip karsımıza dikiliyor konuşuyor kahkaha atıyor dikildi e tabi cocugun dikkati dağıldı uyumadı.yine kendi çamaşırlarına karıştırıp bizimkileri atmış çok afedersiniz kendi menopozda ama iç çamaşırlarını kanlı kanlı yaymıştı halıya ıyyyyyy valla midem kalktı artık bütün gün mantar var mikrop var diyor bulaşcak valla yazık yavruma yazık giydirmiycem onun yıkadığı camasırları tekrar yüksek ısıda yıkamam lazım.dün bide beni oğluna şikayet ediyor.karın patlıcanları çürütmüş çöpe attı koca poşeti die allahım daha 5 gün bu kadın nasıl çekilir ki bilmiyorum.2 gündür kızım caykolik oldu sayesinde demli demli içiriyor kabız etti yavrumu
canım ya aslında bende gitmek isterim salona eşim asla kabul etmez saçımı bile boyattırmıyor odun!ağda salonuna gidiyorum Allah affetsin;(
astronot almayı düşünüyorum canım hatta dun baktım soobe de indirim var 48 ₺falandı ama benden kalmamış bugün başı şubeye bakıcam
çok guzeldi
ama bu buluşmamızda kayağa çıkışından belliydi :)
maşallah bebişimize
canm sende clexane kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam başlafın mı yine
28hazirn 2009 hey gidi
aynen ya deliriyor giydirirken ve alt değişirken
yapma kızzz bebeme
gördüm videoyu :) uçuyor maşallah
fiyatı iyiymiş canım astronotun al gitsin nette 100 lira, büyüğe mont aldık lc den çok güzel ama küçüğe alamadık daha
canım işin zor ama uygun zamanda açıkça konuş derim o senin her şeyden önce kardeşin bunu ikinizde unutmayın kardeşinede böyle söyle bence, anlayacağı dilden konuş derimanneler cogunuz benden buyuksunuz bana akıl verın bılıyorsunuz benım kardesım kaynımla evlı
dugunlerınde ben 15 gun orda kaldım esım evımıze dondu arabayıda orda bıraktı kaynıma verdı lazım oluyor dıye
kaynım arabayı arkadan gerı gerı gıderken bı arabaya tosladı ama sukur bısey olmadı
bende telde esıme soyledım abım boyle boyle yaptı ama bısey olmadı dıye bunuda kardesım duydu
neyse donerkende esımın tel garantıdeydı benımkıde bozuk kullanmıyorum yollarda cok tehlıkelı
kardesımde dedıkı benım telı verelım bana sımdılık lazım degıl sız alın ne olur ne olmaz
bızde aldık 15 gun kadar kullandık gonderdık
dunde whatsappda konusurken bırden benım telde ıkı cızık var dedı
bende bız mı yapmısız dedım sınırlendım tabı
valla bendeyken yoktu hatta oyulmus dedı
bende ozur dılerız dahada ıstemem zaten allah muhtac etmesın dedım
oda x (kaynım) arbayı vurunca enıstemı arayıp sıkayet eden sendın bıseyı sorunca ben mıyım suclu dedı
benım sarteller attı bende tamm arada kocalar var daha bısey soylemıyom konusma dedım
nasıl sınırlendım anlatamam hemen basıma kalktı neymıs esıme soylemısım tabıkı soyleyecem
dugununden oncede nasıl laflar kullandı bana yınede affettım napıyım sımdı bunu
esım duysa cok kınlenır kalbım kırıldı bı cızıkmıs labılır yanı oglum elıne aldıgında yapmıs olabılır kocası bızım arabanın tamponunun ıcıne ettı gık demedık bana ıkı cızıgın hesabını soruyor
cok uzun olmus affola cok uzgunum cok kırgınım onu kıskandıgımı cekemedıgımı dusunuyor halbukı evıme ne alırsam onada alıyorum esı ogrencı gozu kalmasın dıye
kardeste olsa eltı gemısı yurumuyor....
canım Allah yardımcın olsun, hiç bir şey almıyor diyorsun, mama dene daha küçük çünkü inşallah alır serraÇok kötü bir gece geçirdik
Ilaçlar ve kanama Yüzünden kızımı memeden kesmek zorunda kaldık aniden. Çılgına döndü geceler uyuyamıyor benim sürme atlayıp memelerini açmaya Çalışıyor.
Manen mahvoldukdayanamıyorum kızıma
Gece su mu vermeliyim süt yerine ? Tecrübeli anneler söyleyin hiçbir şey almıyor gerçi emzik süt vs
Hamile kalmayı düşünenler iki defa düşünsün ilki iki yaşına gelmeden evlada kıymak gibi oluyor bu
canım ilk baştan pütürlü verdim ben, cesaret şart bu işteBebisleri inek sütüne nasil alistiricaz acaba..
Ben okuldayken kayinvalidem denemis almamis cadim..
Kızlar biz hala tam anlamiyla kati yemeye gecemedik..Aslinda versem kızım fena degil yiyecek gibi ama ne bende ne de kayinvalidemde cesaret yok..Bir tek esim iyi bu konuda ativeriyor agzina..
Bir de su sira neler veriyorsunuz katı olarak ben de vereyim artik,tavugu eti filan direk mi yediriyosunuz?Tarifleriniz var mi?
BALIK vermek istiyorum aslinda hamsiyi filan bugulama mi vericez..
geçmiş olsun kuzuyaSabah kursum var hic iyi olmadi bu cts kurslari..
Bu arada bugun ilk kez yurutecle devrildi kizim,ilk buyuk kazamiz çok sukur aglamadi pek..Yututece de guven olmuyormus..
12. ayda bir daha olacak canımKızlar 9 ay aşısı kızamık aşısı ymis ama aşı takviminde kızamık aşısı 12. Ay diyor . Kafam karıştı . 2006 dan beri kızamık aşısının 12. Ayda yapıldığını okudum . Bir sitede de 9. Ayda kızamık aşısı yaptıran 15. Ay da 5-6 yaşta 22-13 yaşta tekrar KKK aşısı yaptırır. 12 ayda yaptıran ise 5-6 yaşta 12-13 yaşta yaptırır diye yaziyordu. Şimdi aşı olursa 12. Ayda da vurucaklar mi aşı takviminde yazıyo siz ne yaptınız ?
canım gitme bence ya kız çok güzelse çok üzülürsün şahsen ben üzülürüm, gitmemek için bahane istemişsin o gün belki hasta olursunkızlar yıne bır sorun var bende :))
efenım vaktı zamanında esım evlenmeyı cooook ıstıyormus bakmıs anasıgıl kız bulamıyor ben buluyum demıs o zamanlar teyzesının bı kızı varmıs anlattıgına gore ask sevme yokta evlılık olsun ıstemıs bırazda babasından kurtulmak ıcın..
zavallı o zaman memur degıl ınsaatlarda calısıyormus ama usta olarak amele falan degıl..
sonar annesıgıle soylemıs olur demısler teyzesı katıyyen olmaz demıs ınsaatta calısıyor ya... ha bu arada bu teyze buyuk kızını esım memur olacak dıye esıme vermeye calısmıs ama esım memur olmak ıstemeyınce oylece kapanmıs konu.
esımde zamanında teyzem bana kız verecektı o kız olmadı kucugu olsun demıs guyaa.
esımde teyzem ıstemıyor ama kız kesın ıster benı dıye bı dugunde kızı cekmıs kenera senle evlenmek ıstıyorum demıs !!!
kızda ben senı ıstemıyorum demıs...
esım cok uzulmus benı kucumsedıler memur olacakken verıyordu da ınsaat ısıne gırınce vermedıler dıye.
askere gıtmıs depresyona gırmıs hanı kara sevda degılde kucu3msen:mek agrına gıtmış :/ askerdeyken kızı apar topar evlendırmısler onada cok uzulmus tabı...
sonar esım memur oldu bız evlendık esım tabı 8 yıl kadar teyzesıyle kustü.
ben zorla barıstırdım. bayramda gıtmıstık .
bu teyze sımdı bıze oyle davranıyor kı amanıııın oyle boyle degıl cok ıyı yanı..
bu teyzenın 15 gun sonar oglunun dugunu var .
ben esımın ıstedıgı teyze kızını hıc gormedım lafı edılmez zaten
dugune hem gıtmek ıstıyorum cunku teyze cok uzgun esımı reddeddıgı ıcın hanı sonradan memur oldu arabası falan oldu culsuz kalmadı dıye kızda kv ıle kalıyor hanı dusunuyor kız bunla evlenseydı evı falan ayrı olurdu dıye.
bellı herseyımızı laf edıyorlar gıyımımızden gezdıgımız yere kadar kv de de ıyıce uzulsun dıye 1 e 5 katıp anlatıyor ..teyze kızı da evlendıgı yerde mutsuz anlaayacagınız cok uzgunler.
gıdıyım azcık kıskansınlar bıraz uzulsuner esımı kucuk gormenın hesabını sorayım mutlulugumuzla dıyorum..
hemde gıtmek ıstemıyorum cok kıskanıyorum sonucta evlenmek ıstemıs esım
ayy napsam etsem bılmıyrum napayım5 sızce yol gosterın bana
ceneme elıme kuvvet ne dertlıymısım ben yaaa
3 öğün canımKurstan geldim cadim sizdi keske biraz uyusa da bikac is yapsam..
Babasi bakti ben gelene kadar,bi de kizlar kac öğün yiyor bebisleriniz?
bizim minik kahvaltida corba iciyor,kahvaltısıni yatmadan once yiyor..
Yoğurt veriyorum meyveyi kahvaltısına koyduğum icin ayrica vermiyorum..Artik akşam yemeği de mi veriyorsunuz?
ha hay çok güzel yazmışsın@asliayet hiç bulaşma canım.
Kız bi içim sudur depresyona girmek var:) eşin karşısına geçip evlenmek istediğini söylemiş, hastalanmış, şimdi onun da içinde bak gördün mü siye gövde gösterisi yapmak vs bardır. Hiç külleri alevlendirmek hedef de gösterme hedef de olma.
Gitmeyi isteyip de gidememiş givi yap sizin adınıza kv gitsin olsun bitsin.
Ben olsam asla gitmezdim. Hele şimdi şu dobiş hâlimle hiç gitmezdim:))
oglumunda artık ılk arabası var hanımlaaarelektrık supurgesı
Canım Allah kavuştursunKızlarr annem gitti ya gönderdik 1 saat öncealışmışım hemen ya ne çabuk geçti 1 hafta aslında pazarteside tatil ona ama malum yarın oy kullanıcak gitti mecburen ( off memlekete yada yakın biyere gitmek istiyorum artık yA her geçen yıl daha zor geliyo ayrılmak keşke ışınlanmayı bulsalarrr...
Canım eşim odundur amma velakin bir banaOfff azı dişimizgeliyor sanırım
Çok zor bir gece gecirdim en sz 10 defa kalktık
Dişten böyle biliyorum ama ne zmn kv evr gelse ne o gece uyutuyor nede gittiklerinin gecesi
Zombi gibi güleryüz göster hizmet et sohbete eşlik et kafa salla
Ama bu kocalar kvleri ilr ne kdr uyumlu ne kdr görüşüyorlar nasıl davranıyorlar dkkat ediyorum burda hiççççç o konu geçmioo hep gelin kaynana muhabbeti o konuda bile çeken taraf yine biziz
Ben bir ilk olayım o zmn ben bahsedeyim bayramlar dışında senede 2 defa anca görür en fazla yarım saat oturur ondada muazzam keyif alacağınız hemen hemen dünya ülkelerini gexmiş bir ailem var,inanılmax sohbeti gzl şeker bir annm vardır,gittiği gzl yerleri yaşatırcasıns anlatır onu bile zoraki dinler,elinde tekefon onla oynar
Hiçççççç sevmemm,cok buyuk bir saygısızlık
Asla annesine yapmam kı gercekten kv çok konuşsn boş konuşan sıkıcı bir kadın olmasuna rağmen içimden sussds yeterrrrr nidaları geçsede dışardan belli etmemmm,mimiklerimle sohbeti dinledimi belli ederşm yorum yaparım ama eşimden sebep duuu bende senin anan gelsin ona aynını yapıcam desemde yine yapamam işte
Çünkü yapıml buuu
şükür gitmişkızlar çok şükür kaynanam gitti bugun bi oh çektim valla :) eşim bile annesi varken akşamları yatmadan yatmaya geldi eve sataşıp duruyor diye.bide beni düşünün.1 aydır kızımın iştahı düzelmişti saolsun iştahını bozup gittiçocugu mama yerken mıncıklıyor üstüne cıkcak nerdeyse cocugum mamadan soğuduişin yoksa tekrar mama yemeyi sevdir.annenin gelicegini duyunca kıskançlığına trip ata ata gitti anneme kavusucagım için de ayrıca mutluyum 2 ay olmuştur görüşmeyeli özledim ailemi
amin canım, seni özlediği için protesto ediyor Ahmet paşa anlaşılanKızlar 7de geldim eve cabuk bitirdim hızlı başkanvatanimiz için güzel şeyler olur inşallah...ahmet oglen geldi emZirdim gün boyu çok özlemiş beni cook mutlu yemek yememis istahsiZ vu ara hep reddediyor ben yediemince yedi aksam siz nasilsinz
Çok kötüyüz canım darmadağın olduk.
Kanama devam ediyor üzülmeyeceksin hareket etmeyeceksin diyorlar çok zor.
Kızım ortalığı yıkıyor gece gündüz beş gün oldu öı bilmiyorım ama hiçbir şey edilmedi 39.5 derece ateş oluyor kucağıma almadığımda(
Düzeni bozuldu sefil gibi. Uyumuyor bütün gün ağlıyor kucak istiyor
Eşim desen o da pert işe kaçtı bugün. Kv geldi işk defa nasıl olacak bilmiyorum. Güzel bebeğim benim
Canım ya keşke elimizden bir şey gelse keşke yakın olsak