Aynen bende gayret etmiyorum.vakti gelince , ki bu vakit bence vücudunun hazır olduğu zaman, kendiliğinden oluyor. Sadece konuşturmaya çalışıyorum anlatmaya çalışıyorum oda doktorun dediğine göre şu an kayıt aşamasında. Vakti gelince uygulamaya geçecek.Ben kizimi oturtmak icin hic ugrasmadim kendiliginden oturmaya basladi.
Surunmesi de kendiliginden oldu
Surunmenin hemem ardindan kendiliginden tutunup.kalkmaya basladi.
Simdide kalktigi yerden tutunarak ilerliyor.
Masallah col hareketli
Yurumesi icinde herhangi bir performans harcamicam, ne kadar gec yurudu o.kadar iyi :)
Hangi ulke canim
Bende baska sehirdeyim ama annemle kaynanam ayni sehirde, gidince 1 hafta kaynanamda 1 hafta annemlerde kaliyorum hicbirsey anlamiyorum. 1 ay kalabilsem ancak hasret giderebilecem.
Canim benim kizda arada geceleri 10 kez kalkiyor ama dis yok hala
Benim annemde cok agir oturaklidir.
Ama kaynanam bir anlattigini 10 kez anlatir, cok luzumsuz bos konusan biri
Bir onceki bana geldiginde samimi 3 arkadasimda evlerine tek tek.caya davet ettiler bir suru hazirlikla
Hepsine patavatsiz konustu
Bu geldiginde de biri bile caya cagirmayi birak, hosgeldine bile gelmediler.
Anlamistir insallah degersizligini
Benimki kısaca annemi sevmiyor bende onun annesini sevmiyorum artık..Offf azı dişimizgeliyor sanırım
Çok zor bir gece gecirdim en sz 10 defa kalktık
Dişten böyle biliyorum ama ne zmn kv evr gelse ne o gece uyutuyor nede gittiklerinin gecesi
Zombi gibi güleryüz göster hizmet et sohbete eşlik et kafa salla
Ama bu kocalar kvleri ilr ne kdr uyumlu ne kdr görüşüyorlar nasıl davranıyorlar dkkat ediyorum burda hiççççç o konu geçmioo hep gelin kaynana muhabbeti o konuda bile çeken taraf yine biziz
Ben bir ilk olayım o zmn ben bahsedeyim bayramlar dışında senede 2 defa anca görür en fazla yarım saat oturur ondada muazzam keyif alacağınız hemen hemen dünya ülkelerini gexmiş bir ailem var,inanılmax sohbeti gzl şeker bir annm vardır,gittiği gzl yerleri yaşatırcasıns anlatır onu bile zoraki dinler,elinde tekefon onla oynar
Hiçççççç sevmemm,cok buyuk bir saygısızlık
Asla annesine yapmam kı gercekten kv çok konuşsn boş konuşan sıkıcı bir kadın olmasuna rağmen içimden sussds yeterrrrr nidaları geçsede dışardan belli etmemmm,mimiklerimle sohbeti dinledimi belli ederşm yorum yaparım ama eşimden sebep duuu bende senin anan gelsin ona aynını yapıcam desemde yine yapamam işte
Çünkü yapıml buuu
Bence gelin rahat etmesin diye geliyorlarYa bu KV ler neden yatıya gelir??? Hele de aynı şehirde yaşayanlar???
Ben kullanmama taraftarıyım qma yine kullanacağım..hayırlı sabahlar bu arada :))
oy kullanalım lutfen ınsallah vatanımız mılletımız ıcın en hayırlısı olur..
allah dusmana fırsat vermesın.....
BENM kv en son oglum 23 gunlukken gelmıstı 2 yıl 2 aylık evlıyım toplam 5 kere falan geldı sebebı de tarla falan olmasıYa bu KV ler neden yatıya gelir??? Hele de aynı şehirde yaşayanlar???
sıyası konusmak ıstemıyorum fakat bende kesınlıkle oy kullanılması taraftarıyım..Ben kullanmama taraftarıyım qma yine kullanacağım..
Bilmiyorum benim gibi düşünen varmı ben bütün halk bir olup oy kullanmasın diyorum belki bu ölümler katliamlar son bulur ama mümkün değil
Bu seçim yarışı için kardeşi kardeşe kırdırdılar 1 oy için canlar aldılar rabbim sen hayırla şu srçimide atlatmamıza vesile ol..
Evet canim cok sukur ginderiyir, esim yalnz kalcak diye uzuluyorum ama.. Bence kv ile iyi olmak onu anne gibi gorebilmekle alakali, bende rahatim hicbir zaman kayinvalide vs diye dusunup gerilmedim, kendimi hep evlerinin kizi gibi gordum oyledavrandim,oda kabullendi beni hic sorun cikmadi masallah, ciksa bile ufak tefek atisiriz gecer gider annemizle nasilsa oyle yani.. Kendi annemizin yanlislarini gormeyip kv ninkini buyutmemek lazim.. Ben valla kvmide ozluyorum burdayken.ba ba ba ba dıyor esım gıderken aglıyor gelınce kollarını serce gıbı cırpıyor acayıp seker oluyor :))
ah ahh anne baska allah kavustursun... sen canakkaledesın annen hangı ılde
masallah ne guzel esın gonderıyor. teyze kızım 2 yıldır gelmıyor hollandadan hele bı uzak akraba var 10 yıl gondermemısler almanyada ayy allah korusun ne adamlar var
kolay gelsın bızım oglanında ust ıkı dısı bırden gelıyor bızımkı ıkı gun cook huysuzlanıyor kafası alev alev yanar aglar burnumdan getırır sonar gayet ıyı olur ama ılk ıkı gun evlerden ırak :)))
damat konusunda allah ıcın esım ıyı bı damattır annecıgım dıye konusur sohbet eder elı bos gıtmez arabayla sofor olur ne zaman kalalım desem kalırız annemı ozledım desem hadı kalk gıdelım der 250 km aramızda :)))
bende onun annesıgıle annnem babam dıye konusuruz hatta ben fenayım yaa arkalarından cok atarım yanı kotu bısey demem ama soyle dedı boyle dedı dıye :)))
onlar gelır hızmetcı olurum valla bak kv deyı kaldırmam yerınden ama oda sagolsun o once kalkmıssa kahvaaltıyı hazırlar :))
sukur cok ıyıyız evlenırken herkes kızdı bana daha yasın kucuk dıye ama ıyı kı evlenmısım sukurler olsun tabı hrkesın bı kac kotu huyu var kardes bızım kı dun delı ettı mesela herseye bı bahane yemek konusunda yok pısmemıs yok sunu eksık bende daha mutfaga gırmıyorum sen hazırla dedım :)))
Canim almanyadaym ben, zaten bizim elimizden gelen pek bisey yok onlar zMani gelince her seyi yapiyor, ama bebeklee taklitle ogrenir ve arada cesaretlendirmekte lazim :)Ben kizimi oturtmak icin hic ugrasmadim kendiliginden oturmaya basladi.
Surunmesi de kendiliginden oldu
Surunmenin hemem ardindan kendiliginden tutunup.kalkmaya basladi.
Simdide kalktigi yerden tutunarak ilerliyor.
Masallah col hareketli
Yurumesi icinde herhangi bir performans harcamicam, ne kadar gec yurudu o.kadar iyi :)
Hangi ulke canim
Bende baska sehirdeyim ama annemle kaynanam ayni sehirde, gidince 1 hafta kaynanamda 1 hafta annemlerde kaliyorum hicbirsey anlamiyorum. 1 ay kalabilsem ancak hasret giderebilecem.
Canim benim kizda arada geceleri 10 kez kalkiyor ama dis yok hala
Benim annemde cok agir oturaklidir.
Ama kaynanam bir anlattigini 10 kez anlatir, cok luzumsuz bos konusan biri
Bir onceki bana geldiginde samimi 3 arkadasimda evlerine tek tek.caya davet ettiler bir suru hazirlikla
Hepsine patavatsiz konustu
Bu geldiginde de biri bile caya cagirmayi birak, hosgeldine bile gelmediler.
Anlamistir insallah degersizligini
cok guzel soylemısın :))Evet canim cok sukur ginderiyir, esim yalnz kalcak diye uzuluyorum ama.. Bence kv ile iyi olmak onu anne gibi gorebilmekle alakali, bende rahatim hicbir zaman kayinvalide vs diye dusunup gerilmedim, kendimi hep evlerinin kizi gibi gordum oyledavrandim,oda kabullendi beni hic sorun cikmadi masallah, ciksa bile ufak tefek atisiriz gecer gider annemizle nasilsa oyle yani.. Kendi annemizin yanlislarini gormeyip kv ninkini buyutmemek lazim.. Ben valla kvmide ozluyorum burdayken.
Bence bu seçimde çözüm olmayacaksıyası konusmak ıstemıyorum fakat bende kesınlıkle oy kullanılması taraftarıyım..
kesınlıkle senın gıbı dusunmuyorum malesef
oy kullanalım kı su terorıstler defolup gıtsın cok oyun var oyun kuranların allah belasını versın
Baktim zayiflamaya baslitorsunuz dur demek istedim bu duruma :) kadin hafif tombili olacak caanim :)
var car2016 Anne adayları varmı aranizda :)
bu seferde sizinkiler mi geliyor zor misafir ağırlAmakkızlar çok şükür kaynanam gitti bugun bi oh çektim valla :) eşim bile annesi varken akşamları yatmadan yatmaya geldi eve sataşıp duruyor diye.bide beni düşünün.1 aydır kızımın iştahı düzelmişti saolsun iştahını bozup gittiçocugu mama yerken mıncıklıyor üstüne cıkcak nerdeyse cocugum mamadan soğuduişin yoksa tekrar mama yemeyi sevdir.annenin gelicegini duyunca kıskançlığına trip ata ata gitti anneme kavusucagım için de ayrıca mutluyum 2 ay olmuştur görüşmeyeli özledim ailemi
Pinking Tree nAptın canım nasılsın
kuzum benim ya üzme kendini artik unutmuş tr memeyi biberon almaya başladı mi yattigin yerde yanina alip oyuncakalri ile oynatsan insallah kolay olur kuzum diyecek bisey bulamadimÇok kötüyüz canım darmadağın olduk.
Kanama devam ediyor üzülmeyeceksin hareket etmeyeceksin diyorlar çok zor.
Kızım ortalığı yıkıyor gece gündüz beş gün oldu öı bilmiyorım ama hiçbir şey edilmedi 39.5 derece ateş oluyor kucağıma almadığımda(
Düzeni bozuldu sefil gibi. Uyumuyor bütün gün ağlıyor kucak istiyor
Eşim desen o da pert işe kaçtı bugün. Kv geldi işk defa nasıl olacak bilmiyorum. Güzel bebeğim benim
kuzum benim ya üzme kendini artik unutmuş tr memeyi biberon almaya başladı mi yattigin yerde yanina alip oyuncakalri ile oynatsan insallah kolay olur kuzum diyecek bisey bulamadim
keske benimde babayi tercih etseAynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))
baya 3-4 adim atıyor canim artık ama emekleyerek daha hızlı yol aldığı için bırakıp öyle devam ediyorKızlar bebişlerimiz ne alemde henüz yürüyen yokmu??
Benim oğlum uzun süre biyere tutunmadan ayakta durabiliyor ama yürümeye korkuyor:))
Sabah babamız uyanınca oğlum yüzüne bakmıyor ondan kaçıyor ne zaman eşim kahvaltısını bitirip çıkmaya yeltenir abdullah haba baba habaaa diye peşinde koşar:))
Sabahları babası ile ekmek almaya gidiyor
Tipini görseniz bi mutlu oluyor:)
Bizden durumlar bu sizin bebişler ne alemde:))