2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen bende gayret etmiyorum.vakti gelince , ki bu vakit bence vücudunun hazır olduğu zaman, kendiliğinden oluyor. Sadece konuşturmaya çalışıyorum anlatmaya çalışıyorum oda doktorun dediğine göre şu an kayıt aşamasında. Vakti gelince uygulamaya geçecek.

Benimki kısaca annemi sevmiyor bende onun annesini sevmiyorum artık..
Benim kv annem dedikodusunu çok yaptı eşime o sebeptrn konuşmuyorlar ama ben o kadını allaha havale etmişim ve başınada geliyor..

Ya bu KV ler neden yatıya gelir??? Hele de aynı şehirde yaşayanlar???
Bence gelin rahat etmesin diye geliyorlar
Bide benim kv 1 hafta kalır hafta sonuds kızını yanındaki gelini çağırır onlarda 1 2 gün kalır onlar gidince ben 1 hafta kendime gelmiyorum evime gelen misafirin arkadından konuşmak hiç hoşuma gitmez ama bide görümcemin ve eltimin çocukları gidene kadar afedersinizevimin içine s....lar
Yemek yerler yağlı elleri ile hertarafa yağ yaparlar onlar gidince koltuk moltuk ne varsa silerim

hayırlı sabahlar bu arada :))
oy kullanalım lutfen ınsallah vatanımız mılletımız ıcın en hayırlısı olur..
allah dusmana fırsat vermesın.....
Ben kullanmama taraftarıyım qma yine kullanacağım..
Bilmiyorum benim gibi düşünen varmı ben bütün halk bir olup oy kullanmasın diyorum belki bu ölümler katliamlar son bulur ama mümkün değil
Bu seçim yarışı için kardeşi kardeşe kırdırdılar 1 oy için canlar aldılar rabbim sen hayırla şu srçimide atlatmamıza vesile ol..

Ya bu KV ler neden yatıya gelir??? Hele de aynı şehirde yaşayanlar???
BENM kv en son oglum 23 gunlukken gelmıstı 2 yıl 2 aylık evlıyım toplam 5 kere falan geldı sebebı de tarla falan olması
ya aslında benm kv ıyıdır hostur gezmeyı sever cok konusur buraya gelınce baktı bı Numara yok gezecek yer yok evden cıkmıyoruz sevmedı
onun yerıne bızı cagırıyor oglum buraya gıdecem suraya gıdecem dıye kendını gezdırıyor

sıyası konusmak ıstemıyorum fakat bende kesınlıkle oy kullanılması taraftarıyım..
kesınlıkle senın gıbı dusunmuyorum malesef
oy kullanalım kı su terorıstler defolup gıtsın cok oyun var oyun kuranların allah belasını versın

Evet canim cok sukur ginderiyir, esim yalnz kalcak diye uzuluyorum ama.. Bence kv ile iyi olmak onu anne gibi gorebilmekle alakali, bende rahatim hicbir zaman kayinvalide vs diye dusunup gerilmedim, kendimi hep evlerinin kizi gibi gordum oyledavrandim,oda kabullendi beni hic sorun cikmadi masallah, ciksa bile ufak tefek atisiriz gecer gider annemizle nasilsa oyle yani.. Kendi annemizin yanlislarini gormeyip kv ninkini buyutmemek lazim.. Ben valla kvmide ozluyorum burdayken.

Canim almanyadaym ben, zaten bizim elimizden gelen pek bisey yok onlar zMani gelince her seyi yapiyor, ama bebeklee taklitle ogrenir ve arada cesaretlendirmekte lazim :)

cok guzel soylemısın :))
ben kv mı severım o sevgıdıgını bellı etmez ama :))
annem cok soylenır mesela amaaan anne kv bıle karısmıyor ha bu kadar derım

Bence bu seçimde çözüm olmayacak

kızlar çok şükür kaynanam gitti bugun bi oh çektim valla :) eşim bile annesi varken akşamları yatmadan yatmaya geldi eve sataşıp duruyor diye.bide beni düşünün.1 aydır kızımın iştahı düzelmişti saolsun iştahını bozup gittiçocugu mama yerken mıncıklıyor üstüne cıkcak nerdeyse cocugum mamadan soğudu işin yoksa tekrar mama yemeyi sevdir.annenin gelicegini duyunca kıskançlığına trip ata ata gitti anneme kavusucagım için de ayrıca mutluyum 2 ay olmuştur görüşmeyeli özledim ailemi

Baktim zayiflamaya baslitorsunuz dur demek istedim bu duruma :) kadin hafif tombili olacak caanim :)
bende dur dedim merak etme canım
2016 Anne adayları varmı aranizda :)
var car Pinking Tree angelsturkey Bi_bakiyim_gidiyom benim bildiklerim

bu seferde sizinkiler mi geliyor zor misafir ağırlAmak

Pinking Tree nAptın canım nasılsın

Çok kötüyüz canım darmadağın olduk.
Kanama devam ediyor üzülmeyeceksin hareket etmeyeceksin diyorlar çok zor.

Kızım ortalığı yıkıyor gece gündüz beş gün oldu öı bilmiyorım ama hiçbir şey edilmedi 39.5 derece ateş oluyor kucağıma almadığımda(
Düzeni bozuldu sefil gibi. Uyumuyor bütün gün ağlıyor kucak istiyor

Eşim desen o da pert işe kaçtı bugün. Kv geldi işk defa nasıl olacak bilmiyorum. Güzel bebeğim benim

kuzum benim ya üzme kendini artik unutmuş tr memeyi biberon almaya başladı mi yattigin yerde yanina alip oyuncakalri ile oynatsan insallah kolay olur kuzum diyecek bisey bulamadim

kuzum benim ya üzme kendini artik unutmuş tr memeyi biberon almaya başladı mi yattigin yerde yanina alip oyuncakalri ile oynatsan insallah kolay olur kuzum diyecek bisey bulamadim

Biberon emzik su süt Hiçbirini almıyor sadece beni istiyor kucağıma Alıp gezdireceğini ya da emzirecem.. İkisini de yapamıyorum ynıma gündüz alıyorum az da olsa çünkü kokusundan kusmuk bez kokusu tiksiniyorum ( istifra ettiğim için de o korkuyor.. Gece hepten film kopuyor

Aynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))
keske benimde babayi tercih etse

baya 3-4 adim atıyor canim artık ama emekleyerek daha hızlı yol aldığı için bırakıp öyle devam ediyor

Geçmişi okuyorum iyi kaynatmissiniz

@asliayet ben giderdim düğüne hem meraktan hemde giyinip suslenip hava atardim eşine dayisinin kizini vermek istemisler edim istememis ama ben yinede her bayram karşılaşmak için gider havami atarim ikizleri var onunda esim Allahtan almamisim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…