2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kolay gelsin:))
Benim kv gelince 1 hafta kalırdı normalde
Şimdi kalamıyor
yanındaki eltim hamile 7 24 uzanıyor iş güç yapmıyor hepsi kv deye kalmış biyere gidemiyor kvdeciğim:)

Kızlar bebişlerimiz ne alemde henüz yürüyen yokmu??
Benim oğlum uzun süre biyere tutunmadan ayakta durabiliyor ama yürümeye korkuyor:))

Sabah babamız uyanınca oğlum yüzüne bakmıyor ondan kaçıyor ne zaman eşim kahvaltısını bitirip çıkmaya yeltenir abdullah haba baba habaaa diye peşinde koşar:))

Sabahları babası ile ekmek almaya gidiyor
Tipini görseniz bi mutlu oluyor:)
Bizden durumlar bu sizin bebişler ne alemde:))

Kızlarr annem gitti ya gönderdik 1 saat önce alışmışım hemen ya ne çabuk geçti 1 hafta aslında pazarteside tatil ona ama malum yarın oy kullanıcak gitti mecburen ( off memlekete yada yakın biyere gitmek istiyorum artık yA her geçen yıl daha zor geliyo ayrılmak keşke ışınlanmayı bulsalarrr...

Allah kavuştursun. Hayırlı yolculuklar..
Eee insan güzele kolay alışıyor. Anneannemin lafi: herkes evinde yerinde sağ olsun..

Allah bidaha kavuştursun diyelim:)

Benim kizim iki aydir siraliyor ama ellerini birakmaya cok korkuyor, hatta ben tek elinden tutuyorum yurutmwye calisiyorum istemiyor emeklemek icin yere egiliyor :) onu gectim dis cikmadi hala bizde :)) esim 11 aylikken cikarmia kizimda ona cekti heralde..

Bende cok ozluyorym annemi ulkemi en sin haziranda ordaydim haftaya gidiyorum insallah, esim 1 ayligina izin verdi, yoksa gecmezdi burda karanlik kis, 4bucukta hava karariyor.. Bazen sabah 11de hava aksam uzeri gibi los oluyor, icim karariyor :/

Allah kavuştursun. Hayırlı yolculuklar..
Eee insan güzele kolay alışıyor. Anneannemin lafi: herkes evinde yerinde sağ olsun..
Teşekkürler canım. Tabikide sağ olsun sağlıklı olsunlarda uzakta olalım ama işte insan yanındada olmak istiyo yinede...

Allah bidaha kavuştursun diyelim:)
Teşekkürler canımm hepimiz kavuşuruz inşallah

Bende cok ozluyorym annemi ulkemi en sin haziranda ordaydim haftaya gidiyorum insallah, esim 1 ayligina izin verdi, yoksa gecmezdi burda karanlik kis, 4bucukta hava karariyor.. Bazen sabah 11de hava aksam uzeri gibi los oluyor, icim karariyor :/
Sen nerdeydin ben kaçırmışım galiba? 1 hafta geçiversinde Allah kavuştursun senide. İnşallah en kısa zamanda hrpimiz ailelerimize kavuşuruzz :)

Benimki elimden tutup yürümeyi çok seviyor bazen öyle evi turluyoruz ben yemek yaparken babası ile yürüyerek gelip beni izliyorlar:))

Dişede fazla takılma canım benim oğlum 6 dişini 1 buçuk iki ayda çıkardı perişan olduk çok zayıfladı halada toparlanamadı

kiz sen bana ne is gordun alinti yazioyor ismim yok
kullerden ocak annelerine benim adim olmadan alintilamayi nasil basardin :))))

Offf azı dişimizgeliyor sanırım
Çok zor bir gece gecirdim en sz 10 defa kalktık
Dişten böyle biliyorum ama ne zmn kv evr gelse ne o gece uyutuyor nede gittiklerinin gecesi
Zombi gibi güleryüz göster hizmet et sohbete eşlik et kafa salla
Ama bu kocalar kvleri ilr ne kdr uyumlu ne kdr görüşüyorlar nasıl davranıyorlar dkkat ediyorum burda hiççççç o konu geçmioo hep gelin kaynana muhabbeti o konuda bile çeken taraf yine biziz
Ben bir ilk olayım o zmn ben bahsedeyim bayramlar dışında senede 2 defa anca görür en fazla yarım saat oturur ondada muazzam keyif alacağınız hemen hemen dünya ülkelerini gexmiş bir ailem var,inanılmax sohbeti gzl şeker bir annm vardır,gittiği gzl yerleri yaşatırcasıns anlatır onu bile zoraki dinler,elinde tekefon onla oynar
Hiçççççç sevmemm,cok buyuk bir saygısızlık
Asla annesine yapmam kı gercekten kv çok konuşsn boş konuşan sıkıcı bir kadın olmasuna rağmen içimden sussds yeterrrrr nidaları geçsede dışardan belli etmemmm,mimiklerimle sohbeti dinledimi belli ederşm yorum yaparım ama eşimden sebep duuu bende senin anan gelsin ona aynını yapıcam desemde yine yapamam işte
Çünkü yapıml buuu

Allah kavuştursun cnm
İnşallah oda olur,Allah gönlüne göre versin inş

Selam canlarım yoğunum yazamıyorum, sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okumadan yazmak adetim değil malum:) yarın inşallah yazabilirim, dün gün vardı bugün eltimin oğlunun doğumgünü var ve eşim yüzünden hediyesiz kaldım moralim çok bozuk eşim seçimde görevli, burda aldığım mağaza pazar günü açık olmaz, çarşıya çıkamam çok uzak neyse çok sinirliyim

Büyük paşam hasta kaç gündür onla uğraştım

ba ba ba ba dıyor esım gıderken aglıyor gelınce kollarını serce gıbı cırpıyor acayıp seker oluyor :))

ah ahh anne baska allah kavustursun... sen canakkaledesın annen hangı ılde

masallah ne guzel esın gonderıyor. teyze kızım 2 yıldır gelmıyor hollandadan hele bı uzak akraba var 10 yıl gondermemısler almanyada ayy allah korusun ne adamlar var
kolay gelsın bızım oglanında ust ıkı dısı bırden gelıyor bızımkı ıkı gun cook huysuzlanıyor kafası alev alev yanar aglar burnumdan getırır sonar gayet ıyı olur ama ılk ıkı gun evlerden ırak :)))
damat konusunda allah ıcın esım ıyı bı damattır annecıgım dıye konusur sohbet eder elı bos gıtmez arabayla sofor olur ne zaman kalalım desem kalırız annemı ozledım desem hadı kalk gıdelım der 250 km aramızda :)))
bende onun annesıgıle annnem babam dıye konusuruz hatta ben fenayım yaa arkalarından cok atarım yanı kotu bısey demem ama soyle dedı boyle dedı dıye :)))
onlar gelır hızmetcı olurum valla bak kv deyı kaldırmam yerınden ama oda sagolsun o once kalkmıssa kahvaaltıyı hazırlar :))
sukur cok ıyıyız evlenırken herkes kızdı bana daha yasın kucuk dıye ama ıyı kı evlenmısım sukurler olsun tabı hrkesın bı kac kotu huyu var kardes bızım kı dun delı ettı mesela herseye bı bahane yemek konusunda yok pısmemıs yok sunu eksık bende daha mutfaga gırmıyorum sen hazırla dedım :)))

Allah kavustursun canim. Gurbet zor

SU an nasıl sınırlıyım anlatamam Sabah sekızde kalktım esımı sandıga gonderdım o saatten berı bebeyle ugrasıyorum kahvaltı yaptır banyo yaptır kapı caldı bı teyze buzluga posetlerımı koyacam tamm teyze koyayım ver yok ılla bende gorecem la havle ev dagınık kuvet kova salonda kaldırmamıstım tamm teyze ben koyarım ver dıyorum zorla daldı ıcerı bende goruyum dıye
la havle evım musaıt degıl dıyemıyorum da madem posetını bana verırken guvenmıyon nıye getırdın sankı yıyoruz aman kızım karısmasın da soyle de boylede cok sınırlıyım coookkkk

Ben kizimi oturtmak icin hic ugrasmadim kendiliginden oturmaya basladi.
Surunmesi de kendiliginden oldu
Surunmenin hemem ardindan kendiliginden tutunup.kalkmaya basladi.
Simdide kalktigi yerden tutunarak ilerliyor.
Masallah col hareketli
Yurumesi icinde herhangi bir performans harcamicam, ne kadar gec yurudu o.kadar iyi :)

Hangi ulke canim
Bende baska sehirdeyim ama annemle kaynanam ayni sehirde, gidince 1 hafta kaynanamda 1 hafta annemlerde kaliyorum hicbirsey anlamiyorum. 1 ay kalabilsem ancak hasret giderebilecem.
Canim benim kizda arada geceleri 10 kez kalkiyor ama dis yok hala

Benim annemde cok agir oturaklidir.
Ama kaynanam bir anlattigini 10 kez anlatir, cok luzumsuz bos konusan biri
Bir onceki bana geldiginde samimi 3 arkadasimda evlerine tek tek.caya davet ettiler bir suru hazirlikla
Hepsine patavatsiz konustu
Bu geldiginde de biri bile caya cagirmayi birak, hosgeldine bile gelmediler.
Anlamistir insallah degersizligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…