2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@Mrssuperfine canım benim Allah sabrini arttirsin, kolaylastirsin. Aklım sende inanki, keşke yakin olsakta sana yardimci olabilsem. Aklıma geldikce senin için dua ediyorum. Kızını kucağına aldığın günü düşün, sana güç versin gözlerine ilk bakışın. Biraz sabrediceksin ve hersey daha güzel olacak inşallah.

@asliayet canım zor bir durum gerçekten ama sen büyüksün kardeşini hoş gör bence, yaptıklarını cahilliğine ver. Senin arabayı söylemene belliki kırılmış ve yanlis anlamis. Kendini korumaya almış ve çekinceleri var. Sen daha iyi bilirsin ama bi süre sonra kardeşini karşına alıp konuş bence. Ona değer verdiğini, elti olmanızın kardesliğinizin önüne geçmesini istemediğini onu çok sevdigini vb söyleyerek onu kilitlendiği durumdan çıkar. Bu kırgınlık çözülmezse aranıza daha çok mesafe girecek gibi. Allah yardimcin olsun.

Tamam cnm alistirayim ben de artık yoksa bizim yuzumuzden yavrum geçemiycek bi turlu katiya..
Bugün tencerede hamsi bugulama yaptım ilk kez biz de yedik cadima da catalla ezip verdik yedi..
KizlR inek sutune artik alistirmamiz mi lazim yoksa sizler calistiginiz ici mi veriyorsunuz?
Cnm calistigim icin deneyelim dedik ama snrm anne sütüne alisan ve emmeyi seven bebekler inek sütüne kolay alisamiyo..
Yoksa 1 yaşını beklemek dogrusu..
Cnm masallah epey katı yiyormus bebisin.Darısı bize dediğin gibi..
Bizim disimiz çıkmadı hala snrm biz kaldik sadece,hala damagi ile eziyor..
Aslinda salataligi filan veriyoruz parcaliyor onu iri cekirdeklerini filan yutuyor yerken,cok buyuk koparmazsa yutuyor parcalari..b

Gece gece olsa da yesek cnm tahinli seyleri severim kivami civik mi oluyor biraz normal kek kivami mi denemek isterim tahinli kek hic.yemedim..

Sabah kursum var hic iyi olmadi bu cts kurslari..

Bu arada bugun ilk kez yurutecle devrildi kizim,ilk buyuk kazamiz çok sukur aglamadi pek..Yututece de guven olmuyormus..
Gecmiş olsun cnm
Biz 5 defa düştük sanırım
Halıya takılıyo ve öyle düşüyor,allahtan halıda düştğğü için birset olmuyor ağlamıyor

Kızlar 9 ay aşısı kızamık aşısı ymis ama aşı takviminde kızamık aşısı 12. Ay diyor . Kafam karıştı . 2006 dan beri kızamık aşısının 12. Ayda yapıldığını okudum . Bir sitede de 9. Ayda kızamık aşısı yaptıran 15. Ay da 5-6 yaşta 22-13 yaşta tekrar KKK aşısı yaptırır. 12 ayda yaptıran ise 5-6 yaşta 12-13 yaşta yaptırır diye yaziyordu. Şimdi aşı olursa 12. Ayda da vurucaklar mi aşı takviminde yazıyo siz ne yaptınız ?

MMMMM tahın susam cok severım :)))
ama ıkı gundur dıyetteyım kılo verır vermez odul olarak yaparım ınsallahh :)))
tabı sen zayıfsın bızım yerımızede ye bacım sıfa olsun :)

praline sen bizi tombul mi seviyon

NE GUZEL TAVSIYELERDE BULUNMUşun tesekkur ederım :))
kardesım hıc hatasını Kabul etmez cok uzulse bıle dık durur emınım pısman olmstur ama hatalarım var demez ....
bende her duygumu dısımdan yasayan bırıyım maleseff
ınsaallh 15 gun sonar oraya gıdecez o zamana kadar gorusmem oraya gıdınce konusurum
dısı cıkmadıtysa prensesın sorun olabıllır tabı ogrenır ınsallah annesı benım bu kadar cesaretlı olmamda annemın payı cok fazla ne bulduysa soktu agzına sımdı ogrendı hapur hupur yutuyor

kızlar yıne bır sorun var bende :))
efenım vaktı zamanında esım evlenmeyı cooook ıstıyormus bakmıs anasıgıl kız bulamıyor ben buluyum demıs o zamanlar teyzesının bı kızı varmıs anlattıgına gore ask sevme yokta evlılık olsun ıstemıs bırazda babasından kurtulmak ıcın..
zavallı o zaman memur degıl ınsaatlarda calısıyormus ama usta olarak amele falan degıl..
sonar annesıgıle soylemıs olur demısler teyzesı katıyyen olmaz demıs ınsaatta calısıyor ya... ha bu arada bu teyze buyuk kızını esım memur olacak dıye esıme vermeye calısmıs ama esım memur olmak ıstemeyınce oylece kapanmıs konu.
esımde zamanında teyzem bana kız verecektı o kız olmadı kucugu olsun demıs guyaa.
esımde teyzem ıstemıyor ama kız kesın ıster benı dıye bı dugunde kızı cekmıs kenera senle evlenmek ıstıyorum demıs !!!
kızda ben senı ıstemıyorum demıs...
esım cok uzulmus benı kucumsedıler memur olacakken verıyordu da ınsaat ısıne gırınce vermedıler dıye.
askere gıtmıs depresyona gırmıs hanı kara sevda degılde kucu3msen:mek agrına gıtmış :/ askerdeyken kızı apar topar evlendırmısler onada cok uzulmus tabı...
sonar esım memur oldu bız evlendık esım tabı 8 yıl kadar teyzesıyle kustü.
ben zorla barıstırdım. bayramda gıtmıstık .
bu teyze sımdı bıze oyle davranıyor kı amanıııın oyle boyle degıl cok ıyı yanı..
bu teyzenın 15 gun sonar oglunun dugunu var .
ben esımın ıstedıgı teyze kızını hıc gormedım lafı edılmez zaten
dugune hem gıtmek ıstıyorum cunku teyze cok uzgun esımı reddeddıgı ıcın hanı sonradan memur oldu arabası falan oldu culsuz kalmadı dıye kızda kv ıle kalıyor hanı dusunuyor kız bunla evlenseydı evı falan ayrı olurdu dıye.
bellı herseyımızı laf edıyorlar gıyımımızden gezdıgımız yere kadar kv de de ıyıce uzulsun dıye 1 e 5 katıp anlatıyor ..teyze kızı da evlendıgı yerde mutsuz anlaayacagınız cok uzgunler.
gıdıyım azcık kıskansınlar bıraz uzulsuner esımı kucuk gormenın hesabını sorayım mutlulugumuzla dıyorum..
hemde gıtmek ıstemıyorum cok kıskanıyorum sonucta evlenmek ıstemıs esım
ayy napsam etsem bılmıyrum napayım5 sızce yol gosterın bana

ceneme elıme kuvvet ne dertlıymısım ben yaaa

Kivami normal kek gibi oluyor, 2 su barda. Kadar un yeterli sanirim ama sen normal yaltigin keke gore ayarla, bayagi hos tadi, hem sutte olur :)

Canim bence kiskandirmak icin gitme, vakti zamaninda olmus bir olay gecmis gitmis, Allah esine daha iyisini nasip etmis simdi o kizi kiskandirmak icin gidersen nazar bile degebilir, bak onlar kucuk gormus sonrasinda pisman olmuslar, sende kiskandirirsin Allah korusun sonra pisman olcagin bisey olur.. Daha faa uzmeye gerek yok bence, kv nim yaptifida hos degil uzulsunlee diye oyle anlatmasi ben sahsen istemezdim, hatta oda mutlu olsun isterdim..,

cok cok guzel soyledın fakat esım onlar yuzunden askerde vıtılıgo ılletıne yakalanmıs. esım cok ınce dusuncelı duygusal hassas bı adamdır bende onlara karsı cok kızgınım guzellıkle yok dıyebıırlerdı ama herkese duyurup esımın gururunu kırmıslar herkes madem ıyı bırı nıye teyzesı kızı vermedı dıye dalga gecmısler koylu kafası ıste o yuzden cok cok kızgınım onlara tabı hıc bellı etmıyorum..
kv kendınce dogru olanı yapıyor naparsın kızın belkı hıc sucu yok zaten allah korusun kımsenın mutsuzlugunu ıstemem zaten ..
kıskandırmak degılde gıdıp kendımı bı gostereyım hahahaa kıskanclık damarım kalktı galıba aman ne bılıyım

ayy tesekkur ederım canım bu arada

Cnm saglik ocağı ısrarla çağırdı ben de yaptirdim suriyeli çocuklardan gecen salgin var 12.ayda da asi olucaksiniz dedi..Çocuk doktorum gerekli diil demişti ama saglik ocağı bu farkli falan filan diyince gittik..

Cnm ben gitmezdim snrm ben çok gerilirim boyle şeylerden ister istemez esimi de kiskanirdim belli etmesem de..
Vakti zamaninda yapmislar bi cahillik,onlar zaten yeterince pismanlik duyuyorlardir..
Bu tarz bi sey bizim ailede de olmustu amcama karsi..
Kivami normal kek gibi oluyor, 2 su barda. Kadar un yeterli sanirim ama sen normal yaltigin keke gore ayarla, bayagi hos tadi, hem sutte olur :)
Ay evet tahinli ya sut de yapar yalniz ne ara yapıcam bilmiyorum cadim pek musade etmiyo yapiim..

Kurstan geldim cadim sizdi keske biraz uyusa da bikac is yapsam..
Babasi bakti ben gelene kadar,bi de kizlar kac öğün yiyor bebisleriniz?
bizim minik kahvaltida corba iciyor,kahvaltısıni yatmadan once yiyor..
Yoğurt veriyorum meyveyi kahvaltısına koyduğum icin ayrica vermiyorum..Artik akşam yemeği de mi veriyorsunuz?

hem kıskanıyorum hem de sımdı gelmedıler falan dıyede lafta olmasını ıstemıyorum kv dun ılla gelın dıye tutturdu esımede kıskanıyorum dıyemem hemen havalanır sımarır kendı kendıme dert edıyorum :/

benım bıdık kesınlıkle tek basına yemıyor sofra kurulunca baslıyor aglamaya ant ıcmıs anasına yedırmemeye ıkı ogun yıyoruz bız ama yatmadan once ya yogurt yada meyve zorlada olsa verıyorum. anlayacagın ben ne zaman ıstersem degıl bızım bebe ne zaman ısterse :)) bı düzen yok malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…