- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Cok uzuldum minik serrayaÇok kötü bir gece geçirdik
Ilaçlar ve kanama Yüzünden kızımı memeden kesmek zorunda kaldık aniden. Çılgına döndü geceler uyuyamıyor benim sürme atlayıp memelerini açmaya Çalışıyor.
Manen mahvoldukdayanamıyorum kızıma
Gece su mu vermeliyim süt yerine ? Tecrübeli anneler söyleyin hiçbir şey almıyor gerçi emzik süt vs
Hamile kalmayı düşünenler iki defa düşünsün ilki iki yaşına gelmeden evlada kıymak gibi oluyor bu
Nerdeee minione canim.bu gece az uyandik 4 kerecik.normalde 10 kez kalkiyirsak azdir.
Canim Allahim yar yardimcin olsun dua etnek geliyor elimden sadece...ama alisacak ins yavas yavas yemeye inek sutu icermi aceba verdim demistin ya.sut niyetine icer ins.Çok kötü bir gece geçirdik
Ilaçlar ve kanama Yüzünden kızımı memeden kesmek zorunda kaldık aniden. Çılgına döndü geceler uyuyamıyor benim sürme atlayıp memelerini açmaya Çalışıyor.
Gece su mu vermeliyim süt yerine ? Tecrübeli anneler söyleyin hiçbir şey almıyor gerçi emzik süt vs
Hamile kalmayı düşünenler iki defa düşünsün ilki iki yaşına gelmeden evlada kıymak gibi oluyor bu
Benimde 13 aylik kizim var ve şuan istemeden 7 haftalik hamileyim... 2 haftadir kizimi sutten kesmeye çalisiyorum ama ikimizde perişan oldukCanim Allahim yar yardimcin olsun dua etnek geliyor elimden sadece...ama alisacak ins yavas yavas yemeye inek sutu icermi aceba verdim demistin ya.sut niyetine icer ins.
Deliksiz uyku mu o da ne
Allah kolaylik versin cnm,memeye duskun bir bebis olunca biraz daha zorlasiyor isler ama mecbur alisacak ve geçecek bugunler..Çok kötü bir gece geçirdik
yaptım bileağda salonuna gidiyorum Allah affetsin;(
astronot almayı düşünüyorum canım hatta dun baktım soobe de indirim var 48 ₺falandı ama benden kalmamış bugün başı şubeye bakıcam
çok guzeldi
ama bu buluşmamızda kayağa çıkışından belliydi :)
maşallah bebişimize
canm sende clexane kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam başlafın mı yine
28hazirn 2009 hey gidi
aynen ya deliriyor giydirirken ve alt değişirken
yapma kızzz bebeme
gördüm videoyu :) uçuyor maşallah
katılıyorum kadını da baya eliaçıkKadınında sorun yok cnm erkrğin cebinde akrep olurmuş elini sokunca ısırırmış
Yani çokkk cimri oluyorlar
yaa sorma memeyi hic cekmegim halde kaç kere uyandik
canım ben biberonla veriyorum ama benden almıyor ben varsam içmiyor bakıcı verince aliyor..hamsiyi buğulama yaptim fırında dün bize bi koosesine tuz ekmeden azcik attım ordan yedirdi iki gündür yediği tek şey balık oldu..Bebisleri inek sütüne nasil alistiricaz acaba..
Ben okuldayken kayinvalidem denemis almamis cadim..
Kızlar biz hala tam anlamiyla kati yemeye gecemedik..Aslinda versem kızım fena degil yiyecek gibi ama ne bende ne de kayinvalidemde cesaret yok..Bir tek esim iyi bu konuda ativeriyor agzina..
Bir de su sira neler veriyorsunuz katı olarak ben de vereyim artik,tavugu eti filan direk mi yediriyosunuz?Tarifleriniz var mi?
BALIK vermek istiyorum aslinda hamsiyi filan bugulama mi vericez..
Canim ben cogunlukla kati olarak verdim hep, kizim cigneyebiliyor bubebeklede ilgili bi durum bence, bazi bebekler cignemeye zor alisiyormus. Ben eti baligi iyice pisirip catalla eziyorum, o sekilde yiyor, havuc patates fasulye, hepsini ya minik dogruyorum yada catalla ezip kucultup oyle veriyorum. Balik somon yiyoruz biraz soslayip firinliyorum, hamsi annem yapcak tencerede kizim icin domates sarimdak birlikte pisiririm, biz kizartma yeriz :)). Biz ne tur yiyecekler yiyorsak kizimada aynilarini salcasiz tuzsuz ve kucuk parcalar halinde yediriyorum kisacasi..Bebisleri inek sütüne nasil alistiricaz acaba..
Kızlar biz hala tam anlamiyla kati yemeye gecemedik..Aslinda versem kızım fena degil yiyecek gibi ama ne bende ne de kayinvalidemde cesaret yok..Bir tek esim iyi bu konuda ativeriyor agzina..
Bir de su sira neler veriyorsunuz katı olarak ben de vereyim artik,tavugu eti filan direk mi yediriyosunuz?Tarifleriniz var mi?
O priz kapaklarindan bizim eve girdigimizde vardi, bizden onceki kiraci cikarmamis :) benim kizimda prize fise cok merakli gecen tlf sarjdayken cikarmis tlf kabloyu agzina almisSlm kızlar burda havalar soğuk ama geçen babamız yemeğe götürdü bizi saolsun ahmet evde mama sandalyesinde oturmuyor orda oturdu gülsem mi ağlasam mi bilemedimdün avm de gezdik prizler için koruyucu aldim e bebekten habire kablolari çekiyor prizlere elini sokmaya calisiyor ..prizin içine yerleşiyor koruma baya ise yarar tavsiye ederim...oğlum cook yaramaz bi ek yerinde durmuyor ..zaten secim başkanlığı stresi çöktü bana inşallah kolay olur off..onun dışında sizi özledim hepinizinopuuorum ii tatller
Canım 1 yaşından sonra inek sütü öneriliyor kızımda öyle başlamıştım bunda çalışmaya başladım diye erken verdimKizlR inek sutune artik alistirmamiz mi lazim yoksa sizler calistiginiz ici mi veriyorsunuz?
nerde gereksiz tehlikeli şeyler orda bu bebekler Allah korusunO priz kapaklarindan bizim eve girdigimizde vardi, bizden onceki kiraci cikarmamis :) benim kizimda prize fise cok merakli gecen tlf sarjdayken cikarmis tlf kabloyu agzina almis
YAAA nerdeee dokuzda uyuttum 12 de kalktı 2 de yattı 5 bucukta kalktı 7 de yattı ama 9 da kalktı allah ıcın :))
ben herseyı tanelı verıyorum goturuyor vallaBebisleri inek sütüne nasil alistiricaz acaba..