2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok kötü bir gece geçirdik:KK43:

Ilaçlar ve kanama Yüzünden kızımı memeden kesmek zorunda kaldık aniden. Çılgına döndü geceler uyuyamıyor benim sürme atlayıp memelerini açmaya Çalışıyor.

Manen mahvolduk:KK43: dayanamıyorum kızıma:KK43:

Gece su mu vermeliyim süt yerine ? Tecrübeli anneler söyleyin hiçbir şey almıyor gerçi emzik süt vs

Hamile kalmayı düşünenler iki defa düşünsün ilki iki yaşına gelmeden evlada kıymak gibi oluyor bu:KK43:

Ilaçlar ve kanama Yüzünden kızımı memeden kesmek zorunda kaldık aniden. Çılgına döndü geceler uyuyamıyor benim sürme atlayıp memelerini açmaya Çalışıyor.

Gece su mu vermeliyim süt yerine ? Tecrübeli anneler söyleyin hiçbir şey almıyor gerçi emzik süt vs

Hamile kalmayı düşünenler iki defa düşünsün ilki iki yaşına gelmeden evlada kıymak gibi oluyor bu:KK43:
Cok uzuldum minik serraya :KK43: canim sen kendini suclu hissetme, Allah nasip etti o bebegi onunda rizki varmis bu dunyada.. ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum, hem fiziksel hem psikolojik olarak yoruluyorsundur, suan hassas donemdesin, bikac ay icinde hersey guzel olcak, yeni bebeginin esyalarini odasini hazirliyor olcaksin. Kizina guzel bir hediye veriyorsun, bir anne evladina kardes ten daha kiymetli bir hediye veremez..

Canim Allahim yar yardimcin olsun dua etnek geliyor elimden sadece...ama alisacak ins yavas yavas yemeye inek sutu icermi aceba verdim demistin ya.sut niyetine icer ins.

:KK45:Gece uyanan yok galiba :))
Herkesin bebeği deliksiz uyuyo galiba artık mhulyak mhulyak :KK50:
Deliksiz uyku mu o da ne:KK57:

Allah kolaylik versin cnm,memeye duskun bir bebis olunca biraz daha zorlasiyor isler ama mecbur alisacak ve geçecek bugunler..
Arkadaslara katiliyorum Rabbim rizkini muhakkak verir Serra nin..

Bebisleri inek sütüne nasil alistiricaz acaba..
Ben okuldayken kayinvalidem denemis almamis cadim..
Kızlar biz hala tam anlamiyla kati yemeye gecemedik..Aslinda versem kızım fena degil yiyecek gibi ama ne bende ne de kayinvalidemde cesaret yok..Bir tek esim iyi bu konuda ativeriyor agzina..
Bir de su sira neler veriyorsunuz katı olarak ben de vereyim artik,tavugu eti filan direk mi yediriyosunuz?Tarifleriniz var mi?
BALIK vermek istiyorum aslinda hamsiyi filan bugulama mi vericez..

ağda salonuna gidiyorum Allah affetsin;(
astronot almayı düşünüyorum canım hatta dun baktım soobe de indirim var 48 ₺falandı ama benden kalmamış bugün başı şubeye bakıcam

çok guzeldi

ama bu buluşmamızda kayağa çıkışından belliydi :)

maşallah bebişimize
canm sende clexane kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam başlafın mı yine

28hazirn 2009 hey gidi

aynen ya deliriyor giydirirken ve alt değişirken

yapma kızzz bebeme

gördüm videoyu :) uçuyor maşallah
yaptım bile :-) ama öper gibi caanim kıyar miyim ben ona:KK66: evet ya kaydıraga turmaniyordu uykusuz halini gördün normaldeki hareketi sen düşün:KK43:

Kadınında sorun yok cnm erkrğin cebinde akrep olurmuş elini sokunca ısırırmış
Yani çokkk cimri oluyorlar :KK66:
katılıyorum kadını da baya eliaçık:-)

Herkesin bebeği deliksiz uyuyo galiba artık mhulyak mhulyak :KK50:
yaa sorma memeyi hic cekmegim halde kaç kere uyandik

Kızlar biz hala tam anlamiyla kati yemeye gecemedik..Aslinda versem kızım fena degil yiyecek gibi ama ne bende ne de kayinvalidemde cesaret yok..Bir tek esim iyi bu konuda ativeriyor agzina..
Bir de su sira neler veriyorsunuz katı olarak ben de vereyim artik,tavugu eti filan direk mi yediriyosunuz?Tarifleriniz var mi?
canım ben biberonla veriyorum ama benden almıyor ben varsam içmiyor bakıcı verince aliyor..hamsiyi buğulama yaptim fırında dün bize bi koosesine tuz ekmeden azcik attım ordan yedirdi iki gündür yediği tek şey balık oldu..

Pinking Tree Pinking Tree canım bence inek sütü yada devam sütü ver biberonla gece inşallah kolay atlatırsınz cook zor kiyamam size ben ya:KK43:

Duha22 Duha22 bizde cook kalkıyoruz bu ara ağzını kilitlemeyi adet edindi ya :KK43: babası da diyor iştah tamamen gitti hep kilitliyir kulaklarini eliyle kapatip kafasini sallaiyor inşallah gecicidir çocuk ben ise başlayınca iştahsız bisey.oldu:KK43:

Slm kızlar burda havalar soğuk ama geçen babamız yemeğe götürdü bizi saolsun ahmet evde mama sandalyesinde oturmuyor orda oturdu gülsem mi ağlasam mi bilemedim :KK66: dün avm de gezdik prizler için koruyucu aldim e bebekten habire kablolari çekiyor prizlere elini sokmaya calisiyor ..prizin içine yerleşiyor koruma baya ise yarar tavsiye ederim...oğlum cook yaramaz bi ek yerinde durmuyor ..zaten secim başkanlığı stresi çöktü bana inşallah kolay olur off..onun dışında sizi özledim hepinizinopuuorum ii tatller

Canim ben cogunlukla kati olarak verdim hep, kizim cigneyebiliyor bubebeklede ilgili bi durum bence, bazi bebekler cignemeye zor alisiyormus. Ben eti baligi iyice pisirip catalla eziyorum, o sekilde yiyor, havuc patates fasulye, hepsini ya minik dogruyorum yada catalla ezip kucultup oyle veriyorum. Balik somon yiyoruz biraz soslayip firinliyorum, hamsi annem yapcak tencerede kizim icin domates sarimdak birlikte pisiririm, biz kizartma yeriz :)). Biz ne tur yiyecekler yiyorsak kizimada aynilarini salcasiz tuzsuz ve kucuk parcalar halinde yediriyorum kisacasi..

Slm kızlar burda havalar soğuk ama geçen babamız yemeğe götürdü bizi saolsun ahmet evde mama sandalyesinde oturmuyor orda oturdu gülsem mi ağlasam mi bilemedim :KK66: dün avm de gezdik prizler için koruyucu aldim e bebekten habire kablolari çekiyor prizlere elini sokmaya calisiyor ..prizin içine yerleşiyor koruma baya ise yarar tavsiye ederim...oğlum cook yaramaz bi ek yerinde durmuyor ..zaten secim başkanlığı stresi çöktü bana inşallah kolay olur off..onun dışında sizi özledim hepinizinopuuorum ii tatller
O priz kapaklarindan bizim eve girdigimizde vardi, bizden onceki kiraci cikarmamis :) benim kizimda prize fise cok merakli gecen tlf sarjdayken cikarmis tlf kabloyu agzina almis :KK43:

Herkesin bebeği deliksiz uyuyo galiba artık mhulyak mhulyak
YAAA nerdeee dokuzda uyuttum 12 de kalktı 2 de yattı 5 bucukta kalktı 7 de yattı ama 9 da kalktı allah ıcın :))
ben herseyı tanelı verıyorum goturuyor valla :KK70: meyveyı mesea elmayı dılım seklınde verıyorum baya oyalanııyor muzu dılım dılım verıyorum yıyor kıvı de aynı sekılde hıc bogazına takılmadı masallah hatta kasar peynırı catalla boluyorum tum tum verıyorum cıgnıyor on dıslerıyle kahvaltıda ıyıce bunaldıysam hemen salatalık verıyorum ısırarak yıyor anlayacagın ne bulursam verıyorum :KK70: sımdıye kadar balıklardan alabalık sazan turna verdım fındık buyuklugunde yada nohut kadar bolup bolup verdım yedı :):))
hamsı yıde deneyecegım ınsallah sever
tabı bu alıskanlık meselesı benımkını hep tanelıye alıstırdım hıc pure vermedım dıyebılırım ınsallah nılde alısır
ınek sutu vermıyorum ama bı kac kere muhallebısıne katmıstım

Kizlar bir kek yaptim tadi harika otesi resmen bagimlilik yapti bana, 3-4 dilimi rahat goturuyor insan. Misafirleeinize yapabilirsiniz tarifi cok kolay.
3 yumurta
1bucuk su bardagi seker
Yarim bardk siviyag
Yarim bardak sut
Yarim bardk tahin
Kabartma tzu, vanilya, un kivama gore unu ayarlarsnz, 180 derecede pisirin. Kalibin icini yaglayip susam serpistirirseniz gorsel olarak daha hos oluyor :KK66:

X