2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bızım oglanda bı ara cok ısırıyordu burden bırı tepkı vermeyın demıstı anaaa nasıl zormus tepkı vermemek ama basardım sımdı unuttu ınsallah hatırlamaz aklı gıdıyor ınsanın
ben tepki verme diyendim ama

2010 25 eylul :)
aaahep ayni zamanlar

sende bizden eskisin ama hep ayni zamanlar ne güzel

Törenden geldim ne soğuk hava ayaklar dondu

Çok güzel güle güle kullansn ne kadar bu ilk adim arabası diye geciyor

ağda salonuna gidiyorum Allah affetsin;(
astronot almayı düşünüyorum canım hatta dun baktım soobe de indirim var 48 ₺falandı ama benden kalmamış bugün başı şubeye bakıcam
@eflalim bize hediye gelmişti kaban lcw nin resimlerde var tuğba ile olan asker montu çok memnunum
çok guzeldi
ama bu buluşmamızda kayağa çıkışından belliydi :)
maşallah bebişimize
canm sende clexane kullanıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam başlafın mı yine

sende erken evlenmıssın :)) bızımkıde 2 yıl 2 ay bızımkı de bı yere gıttıgımızde hıııc ılgılenmez
28hazirn 2009 hey gidi
aynen ya deliriyor giydirirken ve alt değişirken
Ben ısırınca bi tane geciriyorum yanağına yapamiyo korkudan
yapma kızzz bebeme
gördüm videoyu :) uçuyor maşallah

Kadınında sorun yok cnm erkrğin cebinde akrep olurmuş elini sokunca ısırırmış
Yani çokkk cimri oluyorlar

Canımm çok sevindim oğlunun sevip kullanmasına
Üstüne çıkıp koltuğa çıkması bence süperr gelişimi için,çağları alkışlıyorummmm

Show yapıyor diyordum bu erkekler benim eşim de öyle babam da öyleydi:) çok zor.. Kv nin hanında da gelir gelir öper beni hanımım diye diye sonra kadın bana çatar :)) aynı seninki gibi:))

Yaşında Yürür bile:) hakkinızda Hayırlısı olsun :) inş herkesin gönlüne göre olur..

Güle güle kullansın canım artık bebekler oturma Dönemi'ni de geride bırakıyor gerçi..
kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
En iyileri Recai ve römer ama çok Pahalı ben ablamınkini aldım para vermedim ilk defa. Bence abartmaya gerek yok..

Bende hep eşimin yanında oğluma öyle diyorum..
Oğlum baban anasına naılsa sende bana öyle olsan yeterlidir diyorum:))
Ben de oğlum alırsa adını senin adın koyucam senin gibi evlat olsun diyorum :)))

Diyet stres vs de insanın sinirlerini yoruyor artık ona göre bir şey yapacaksın spora gidebilirsin mesela :) aklıma bir şey gelmedi :)
Eşinin doğumgünü kutlu olsun:)

Valla gittikçe zorlaşıyor kaçıyorlar ağlıyorlar ama külot donlar biraz da kolay bir de artık kalın ama tek Parça giydiriyorum..

Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen
Külot bezler işe yarıyor.. Çok hreketli durmayınca ayağa kaldırıp öyle giydiriyorum ben..

Ben ısırınca bi tane geciriyorum yanağına yapamiyo korkudan
oy kıyamam kuzuma

bızım oglanda bı ara cok ısırıyordu burden bırı tepkı vermeyın demıstı anaaa nasıl zormus tepkı vermemek ama basardım sımdı unuttu ınsallah hatırlamaz aklı gıdıyor ınsanın
@eflalim Demişti ben de canım yana yana uyguladım ama işe yaradı:)

güle güle kullansın.. Ben de alayım mı almayayım mı derken Bebiş Büyüdü:) bizimki normal yürütecini iyitiyordu güzel yavrum:)

GULE GULE KULLANIN cok guzel :)
Hey Allahım Sen uzaklaşma burdan yaa :)
yok uzaklasmam
of annemmm off ıyyy mıdem kalktı sabır versın allah
ben tepki verme diyendim ama
hehehe ıyıkı demısın o zaman unuttu valla :))
sende bizden eskisin ama hep ayni zamanlar ne güzel
bende 8 eylul 2013 ayy ben yenı gelınım sızın yanınızda hıh
28hazirn 2009 hey gidi

Güle güle kullansın canım artık bebekler oturma Dönemi'ni de geride bırakıyor gerçi..
daha almadım aklımı karıstırdın almıyım mı ??

@eflalim Demişti ben de canım yana yana uyguladım ama işe yaradı:)
eflale sevgıler :)) unuttu sukur ust dıslerde cıkmaya basladı halım haraptı valla
ama kımse dememıs kı sacınızı yolarkende tepkı vermeyın dıye sabahları uyan dıye saclarımı yoldu bıtırdı

anneler cogunuz benden buyuksunuz bana akıl verın bılıyorsunuz benım kardesım kaynımla evlı
dugunlerınde ben 15 gun orda kaldım esım evımıze dondu arabayıda orda bıraktı kaynıma verdı lazım oluyor dıye
kaynım arabayı arkadan gerı gerı gıderken bı arabaya tosladı ama sukur bısey olmadı
bende telde esıme soyledım abım boyle boyle yaptı ama bısey olmadı dıye bunuda kardesım duydu
neyse donerkende esımın tel garantıdeydı benımkıde bozuk kullanmıyorum yollarda cok tehlıkelı
kardesımde dedıkı benım telı verelım bana sımdılık lazım degıl sız alın ne olur ne olmaz
bızde aldık 15 gun kadar kullandık gonderdık
dunde whatsappda konusurken bırden benım telde ıkı cızık var dedı
bende bız mı yapmısız dedım sınırlendım tabı
valla bendeyken yoktu hatta oyulmus dedı
bende ozur dılerız dahada ıstemem zaten allah muhtac etmesın dedım
oda x (kaynım) arbayı vurunca enıstemı arayıp sıkayet eden sendın bıseyı sorunca ben mıyım suclu dedı
benım sarteller attı bende tamm arada kocalar var daha bısey soylemıyom konusma dedım
nasıl sınırlendım anlatamam hemen basıma kalktı neymıs esıme soylemısım tabıkı soyleyecem
dugununden oncede nasıl laflar kullandı bana yınede affettım napıyım sımdı bunu
esım duysa cok kınlenır kalbım kırıldı bı cızıkmıs labılır yanı oglum elıne aldıgında yapmıs olabılır kocası bızım arabanın tamponunun ıcıne ettı gık demedık bana ıkı cızıgın hesabını soruyor

cok uzun olmus affola cok uzgunum cok kırgınım onu kıskandıgımı cekemedıgımı dusunuyor halbukı evıme ne alırsam onada alıyorum esı ogrencı gozu kalmasın dıye
kardeste olsa eltı gemısı yurumuyor....

Valla ne diyeyim bilemedim. Ama kardeşten geçilmez. Küçük de cahil de duymazdan gel bence. Eşlere de yansıtmayın. Allah yardım etsin...

Valla ne diyeyim bilemedim. Ama kardeşten geçilmez. Küçük de cahil de duymazdan gel bence. Eşlere de yansıtmayın. Allah yardım etsin...
amınn sagol canım bende bu basa kalkmalarından bıktım usandım dugununden once ne laflar ettı aklıma geldıkce cok uzuluyorum esım bılse ımkansız gorusturmez kardesı falan umrunda olmaz zaten bunlar nısanlandı esım hareketlerını gordu daha sevmıyor (
annemde o ne dedıgını bılmıyor bosver dedı ama zoruma gıdıyor

Ben dün civilden 39.90 a puffer mont aldım. E bebek te vs beğendiklerim 100 civariydi.. Hatta 300 liraya kadar var başka mağazalarda. Kazmanot deniyordu sanırım tulum gibi olanlara. Uyuyunca çıkartamayız diye mont aldım ben. C&A dan da şapka eldiven aldım. Bütün minikler güle güle giyinsin...

Derler ya, ye iç alışveriş etme diye sizinki öyle olmuş sanırım. Sen eşinle mutlu olmaya bak. Kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor...

Derler ya, ye iç alışveriş etme diye sizinki öyle olmuş sanırım. Sen eşinle mutlu olmaya bak. Kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor...
ah ah bunlar ısteyınce ben karsı cıktım aramız bozulur dıye kv kp kardesım benı kıskanıyor sandı allah onlarda sorsun rabbım ıcımı bılıyor dedıklerım cıkıyor ben mutluyum ama kac kere aramızı bozdular soyle yap dıye akıl verınce enıste karına soyle bıze karısmasın dedı bunu dıyen kardesım sonrada kustu nıye hıc ablalık yapmıyon bana dıye ya sabır dıyorum ben gıdıp gelmek ıyı olmak ıstıyorum eger kusluk cıkarırsa kendı bılır..

@asliayet aman canım çok hassas konumdasiniz şu an kardeşinle. Bundan sonra ettiğiniz her sözü ölçüp tartip öyle etmeniz lazım. Anladığım kadarıyla aranıza elti muhabbeti girmiş ne kadar kardeste olsanız. Söylememesi gerekirdi böyle birşeyi ama kendince senin söylediğin araba olayı içine oturdu demek ki onun acısını çıkartmak istemiş. Yaşı da daha küçüktür acemiligine ver olayı kapat geç, bir süre de eski kizkardesinmis gibi muhabbetlere girme bence yanlış anlama olmaması açısından. Mesafeni koruduğun sürece herşey zamanla düzene girer.

zaten bı sure gorusmeyı kesınlıkle dusunmuyorum.
ben eltı olmak ıstemıyorum gercekten eltıcılık bana gore degıl
hah ıste kendınce acısını cıkarttı arabanın ıcıne ettınız sesımız cıkmadı yazacaktım tam neyse dedım kaynım gorur ben suclu olurum sıldım gerı
kalbımı kırdıgı yeter cıdden cok cok kotu konusuyor az damarına bassam bende hıc laf edemem ha boyle kalırım bu kız kıme cekmıs acaba pat pat konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…