2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[QUOTE asliayet post: 43305982, member: 625458"] praline bı yandan da teyze kızını merak edıyorum benden guzel mı falan dıye sanırım cok ergen dusunuyorm :/[/QUOTE]
Esine oyle yapmalari cok cirkin davranis olmus ama sonunda mutlu olan esin pisman olan onlar olmus bak :). Kiskanman normal canim her kadin kiskanir bende zamaninda esime az eziyet etmedim merak ediyorsan git sinra bizede anlatirsin :)

Aynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))

@asliayet hiç bulaşma canım.

Kız bi içim sudur depresyona girmek var:) eşin karşısına geçip evlenmek istediğini söylemiş, hastalanmış, şimdi onun da içinde bak gördün mü siye gövde gösterisi yapmak vs bardır. Hiç külleri alevlendirmek hedef de gösterme hedef de olma.

Gitmeyi isteyip de gidememiş givi yap sizin adınıza kv gitsin olsun bitsin.

Ben olsam asla gitmezdim. Hele şimdi şu dobiş hâlimle hiç gitmezdim:))

Kiskanman normal canim her kadin kiskanir bende zamaninda esime az eziyet etmedim merak ediyorsan git sinra bizede anlatirsin :)
normal olduguma sevındım 15 gun var meraklardayım
ama bılıyo musun allah oyle adaletlı kı teyze erkek kardesının kızını ogluna ıstedı onlarda ısı yok dıye vermedı esımı nasıl kırdıgını oyle bı anladı kı :)
hatta teyzeler arasında kavga cıktı bu mesele yuzunden teyzelerden bı tanesı demıs kı yaaa x (esıme) kızı vermedın ısı yok dıye aynısı senın basına geldı
nasılmıs anladın mı demıs hala küsler malesef
Aynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))
ah keske bızım oglanında oyle bı krıterı olsaydı

hiii bak kafamı karıstırdın (
evet esım onlara gıdınce benı over allaaah gorsen aslı soyle ıyı boyle guzel yemek yapar uzulsun dıye ınadına ınadına konusur ama sevgı ask kesınlıkle yokmus. gıtmesek mı kı off bende tombul tombul gıtmek ıstemıyorum yaa ama yakıstıgını soyluyorlar yaaa gıtmıyoruz desem esım nıye dıyecek kv tın tın yapacak kıskanıyorum dıyeemem kı bahane bul bana

Ben olsam gitmem.

Git git:)
Benim eşimde zamanında çok kız bakmış okadar bakmışlarki en son uzaktan bi akrabasına gitmişler bunlar kızla konuşmuşlar kız eşimi çok beğenmiş eşimde tam odadan çıkarken kız sormuş beni beğendinmi diye eşim allah sahibine başlasın demiş eşim kızı beğenmemiş..
Eşim kızın babası ve kendi babasının yanına gitmiş benim kp sormuş oğlum beğendinmi diye orta yerde herkes bakıyormuş eşimde utanmış kafasını sallamış he diye kv hemen fatihayı okumuş
önceden annesi sormuş oğlum beğendinmi diye bi eve gidelim demiş eşim çıkarken kara kara düşünüyormuş bişekilde istemediğini söylemiş onlara şimdi bende onların düğünlerine gidince kız gözlerini bana dikiyor hatta eşime bile

Ama ben kıza üzüldüm eşimi çok beğenmiş eşimde çok yanlış yapmış vaktinde:-(

Ben olsam gitmem.
kafam karıstı
amaaaa benım herıfınde boyle hıkayesı var ama akraba fılan degıl esya alırken kız magzada calısıyormus zavallı bıze yatak odası falan gostermıstı esım ordan almayalım dedı bende nıye deyınce anlattı ıyı bı fırca cekmıstım :))

Bu daha fena olmuş

Ya bana sanki kendini ispat etmeye gitmiş gibi olursun gibi geldi. Oysaki galip belli ondan gitme dedim.

Selammm
Bende de kv vardi esimin abisi gelmisti kahvaltiya cagirdim az evvel gittiler.sabah erjen kalktim kek filan yaptimesim yoruyon kendini hic gerek yok dedi ama ne yedireyim o zaman yapmak gerek dedim...kv nin oturasi vardi ama oglunu yolcu etcek gitti mecburen yoksa birde akşam yemeği yapacaktim...oglus uyursa bi ev sil supur yapacagim inş...hazır iş hevesi düşmuken:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…