Aynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))benım bıdık kesınlıkle tek basına yemıyor sofra kurulunca baslıyor aglamaya ant ıcmıs anasına yedırmemeyeıkı ogun yıyoruz bız ama yatmadan once ya yogurt yada meyve zorlada olsa verıyorum. anlayacagın ben ne zaman ıstersem degıl bızım bebe ne zaman ısterse :)) bı düzen yok malesef...
Kivami normal kek gibi oluyor, 2 su barda. Kadar un yeterli sanirim ama sen normal yaltigin keke gore ayarla, bayagi hos tadi, hem sutte olur :)
normal olduguma sevındımKiskanman normal canim her kadin kiskanir bende zamaninda esime az eziyet etmedimmerak ediyorsan git sinra bizede anlatirsin :)
ah keske bızım oglanında oyle bı krıterı olsaydıAynen ya benimkide oyle sofrayi hazirlarken bile bagirmaya basliyor biz yemek yerken hic susmaz, kafamizi sisiriyor, meyve vs kar etmiyor artik biz ne yersek onu yicek ve ben degil babasi yedircekmis :))
hiii bak kafamı karıstırdın@asliayet hiç bulaşma canım.
Kız bi içim sudur depresyona girmek var:) eşin karşısına geçip evlenmek istediğini söylemiş, hastalanmış, şimdi onun da içinde bak gördün mü siye gövde gösterisi yapmak vs bardır. Hiç külleri alevlendirmek hedef de gösterme hedef de olma.
Gitmeyi isteyip de gidememiş givi yap sizin adınıza kv gitsin olsun bitsin.
Ben olsam asla gitmezdim. Hele şimdi şu dobiş hâlimle hiç gitmezdim:))
Ben olsam gitmem.kızlar yıne bır sorun var bende :))
efenım vaktı zamanında esım evlenmeyı cooook ıstıyormus bakmıs anasıgıl kız bulamıyor ben buluyum demıs o zamanlar teyzesının bı kızı varmıs anlattıgına gore ask sevme yokta evlılık olsun ıstemıs bırazda babasından kurtulmak ıcın..
zavallı o zaman memur degıl ınsaatlarda calısıyormus ama usta olarak amele falan degıl..
sonar annesıgıle soylemıs olur demısler teyzesı katıyyen olmaz demıs ınsaatta calısıyor ya... ha bu arada bu teyze buyuk kızını esım memur olacak dıye esıme vermeye calısmıs ama esım memur olmak ıstemeyınce oylece kapanmıs konu.
esımde zamanında teyzem bana kız verecektı o kız olmadı kucugu olsun demıs guyaa.
esımde teyzem ıstemıyor ama kız kesın ıster benı dıye bı dugunde kızı cekmıs kenera senle evlenmek ıstıyorum demıs !!!
kızda ben senı ıstemıyorum demıs...
esım cok uzulmus benı kucumsedıler memur olacakken verıyordu da ınsaat ısıne gırınce vermedıler dıye.
askere gıtmıs depresyona gırmıs hanı kara sevda degılde kucu3msen:mek agrına gıtmış :/ askerdeyken kızı apar topar evlendırmısler onada cok uzulmus tabı...
sonar esım memur oldu bız evlendık esım tabı 8 yıl kadar teyzesıyle kustü.
ben zorla barıstırdım. bayramda gıtmıstık .
bu teyze sımdı bıze oyle davranıyor kı amanıııın oyle boyle degıl cok ıyı yanı..
bu teyzenın 15 gun sonar oglunun dugunu var .
ben esımın ıstedıgı teyze kızını hıc gormedım lafı edılmez zaten
dugune hem gıtmek ıstıyorum cunku teyze cok uzgun esımı reddeddıgı ıcın hanı sonradan memur oldu arabası falan oldu culsuz kalmadı dıye kızda kv ıle kalıyor hanı dusunuyor kız bunla evlenseydı evı falan ayrı olurdu dıye.
bellı herseyımızı laf edıyorlar gıyımımızden gezdıgımız yere kadar kv de de ıyıce uzulsun dıye 1 e 5 katıp anlatıyor ..teyze kızı da evlendıgı yerde mutsuz anlaayacagınız cok uzgunler.
gıdıyım azcık kıskansınlar bıraz uzulsuner esımı kucuk gormenın hesabını sorayım mutlulugumuzla dıyorum..
hemde gıtmek ıstemıyorum cok kıskanıyorum sonucta evlenmek ıstemıs esım
ayy napsam etsem bılmıyrum napayım5 sızce yol gosterın bana
ceneme elıme kuvvet ne dertlıymısım ben yaaa
Git git:)kızlar yıne bır sorun var bende :))
efenım vaktı zamanında esım evlenmeyı cooook ıstıyormus bakmıs anasıgıl kız bulamıyor ben buluyum demıs o zamanlar teyzesının bı kızı varmıs anlattıgına gore ask sevme yokta evlılık olsun ıstemıs bırazda babasından kurtulmak ıcın..
zavallı o zaman memur degıl ınsaatlarda calısıyormus ama usta olarak amele falan degıl..
sonar annesıgıle soylemıs olur demısler teyzesı katıyyen olmaz demıs ınsaatta calısıyor ya... ha bu arada bu teyze buyuk kızını esım memur olacak dıye esıme vermeye calısmıs ama esım memur olmak ıstemeyınce oylece kapanmıs konu.
esımde zamanında teyzem bana kız verecektı o kız olmadı kucugu olsun demıs guyaa.
esımde teyzem ıstemıyor ama kız kesın ıster benı dıye bı dugunde kızı cekmıs kenera senle evlenmek ıstıyorum demıs !!!
kızda ben senı ıstemıyorum demıs...
esım cok uzulmus benı kucumsedıler memur olacakken verıyordu da ınsaat ısıne gırınce vermedıler dıye.
askere gıtmıs depresyona gırmıs hanı kara sevda degılde kucu3msen:mek agrına gıtmış :/ askerdeyken kızı apar topar evlendırmısler onada cok uzulmus tabı...
sonar esım memur oldu bız evlendık esım tabı 8 yıl kadar teyzesıyle kustü.
ben zorla barıstırdım. bayramda gıtmıstık .
bu teyze sımdı bıze oyle davranıyor kı amanıııın oyle boyle degıl cok ıyı yanı..
bu teyzenın 15 gun sonar oglunun dugunu var .
ben esımın ıstedıgı teyze kızını hıc gormedım lafı edılmez zaten
dugune hem gıtmek ıstıyorum cunku teyze cok uzgun esımı reddeddıgı ıcın hanı sonradan memur oldu arabası falan oldu culsuz kalmadı dıye kızda kv ıle kalıyor hanı dusunuyor kız bunla evlenseydı evı falan ayrı olurdu dıye.
bellı herseyımızı laf edıyorlar gıyımımızden gezdıgımız yere kadar kv de de ıyıce uzulsun dıye 1 e 5 katıp anlatıyor ..teyze kızı da evlendıgı yerde mutsuz anlaayacagınız cok uzgunler.
gıdıyım azcık kıskansınlar bıraz uzulsuner esımı kucuk gormenın hesabını sorayım mutlulugumuzla dıyorum..
hemde gıtmek ıstemıyorum cok kıskanıyorum sonucta evlenmek ıstemıs esım
ayy napsam etsem bılmıyrum napayım5 sızce yol gosterın bana
ceneme elıme kuvvet ne dertlıymısım ben yaaa
kafam karıstıBen olsam gitmem.
amaaaa benım herıfınde boyle hıkayesı var ama akraba fılan degıl esya alırken kız magzada calısıyormus zavallı bıze yatak odası falan gostermıstıGit git:)
Benim eşimde zamanında çok kız bakmış okadar bakmışlarki en son uzaktan bi akrabasına gitmişler bunlar kızla konuşmuşlar kız eşimi çok beğenmiş eşimde tam odadan çıkarken kız sormuş beni beğendinmi diye eşim allah sahibine başlasın demiş eşim kızı beğenmemiş..
Eşim kızın babası ve kendi babasının yanına gitmiş benim kp sormuş oğlum beğendinmi diye orta yerde herkes bakıyormuş eşimde utanmış kafasını sallamış he diye kv hemen fatihayı okumuş
önceden annesi sormuş oğlum beğendinmi diye bi eve gidelim demiş eşim çıkarken kara kara düşünüyormuş bişekilde istemediğini söylemiş onlara şimdi bende onların düğünlerine gidince kız gözlerini bana dikiyor hatta eşime bile
Ama ben kıza üzüldüm eşimi çok beğenmiş eşimde çok yanlış yapmış vaktinde:-(
buna cok guldum hahahahakv hemen fatihayı okumuş
kafam karıstı
amaaaa benım herıfınde boyle hıkayesı var ama akraba fılan degıl esya alırken kız magzada calısıyormus zavallı bıze yatak odası falan gostermıstıesım ordan almayalım dedı bende nıye deyınce anlattı ıyı bı fırca cekmıstım :))
Kv demi yazmışım kp olacaktı yanlış yazmışımbuna cok guldum hahahaha
ama kızın o surat ıfadesını asla unutamam ://Bu daha fena olmuş
hahaha buna daha cok guldumKv demi yazmışım kp olacaktı yanlış yazmışım
Kv kuzmış kp drre bi dur eve gidelim demiş o zaman beni isteyeceklerini bilseydi engel olmazdı
Beni günahı kkadar sevmez kendisi
Ya bana sanki kendini ispat etmeye gitmiş gibi olursun gibi geldi. Oysaki galip bellikafam karıstı
amaaaa benım herıfınde boyle hıkayesı var ama akraba fılan degıl esya alırken kız magzada calısıyormus zavallı bıze yatak odası falan gostermıstıesım ordan almayalım dedı bende nıye deyınce anlattı ıyı bı fırca cekmıstım :))
hahaha galıp bellı demıYa bana sanki kendini ispat etmeye gitmiş gibi olursun gibi geldi. Oysaki galip belliondan gitme dedim.