2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
Amin canım hepimizin inşallah :)
bu mesajı okudum la akrep ney ola dıyorm ne alaka yanı ıyyy akreple nıye yasasın be kadın falan dıye dusundum bı an hahaha :KK48:
Hey Allahım :KK70::KK70: Sen uzaklaşma burdan yaa :)
Kızlarr yürüteç aldık oğluma çok sevdii ama başıma iş mi aldım bilemiyom onu koltuğun yanına götürüyo üstüne dizleriyle çıkıp koltuğa çıkıyo :) çok güzelde sürüyo valla tavsiye ederimmm
Güle güle kullanın canım. Bunlardan ben de istiyorum bi kaç türü var ya arabalisi filan bi karar vermedim. Başına iş almış olabilirsin bize de dedemiz normal yurutec almış 2 hafta önce. İlk bi kaç gün ohh be ne rahatmış keşke daha önce alsaydık filan dedim sonra benimki içinden çıkmayı keşfetti koltuğun ve bulduğu yüksek hertürlü yüzeyin üzerine şimdi ona da rahat bırakamıyorum :KK48:

Amin canım hepimizin inşallah :)

Hey Allahım :KK70::KK70: Sen uzaklaşma burdan yaa :)
Güle güle kullanın canım. Bunlardan ben de istiyorum bi kaç türü var ya arabalisi filan bi karar vermedim. Başına iş almış olabilirsin bize de dedemiz normal yurutec almış 2 hafta önce. İlk bi kaç gün ohh be ne rahatmış keşke daha önce alsaydık filan dedim sonra benimki içinden çıkmayı keşfetti koltuğun ve bulduğu yüksek hertürlü yüzeyin üzerine şimdi ona da rahat bırakamıyorum :KK48:
Benim oğlan ilk günden eyvah dedirtti bize :)) şaka maka baya vakit geçirdi ya kendisi üstüne çıkmayıda keşfetti düşmedende inebiliyo. İyiki almışım ya eğer bugünki ilgisini kaybetmezse iyiki almışım :) zaten gözümün önünden ayırmıyorum sorun yok o yüzden :)

hihami hihami ovulasyon testine sakın güvenme burda yumurtlamadan 5 gün önce tek ilişkiyle hamile kalan biri olarak yazıyorum:) ve bu minigime de 3 gün önce kaldım:) nerden biliyorsun dersen ateş ölçme yöntemiyle takip ettim yumurtlama günlerimi, ovuladyon yanılır bu yöntem yanilmaz:)

Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim
klomen gecikme yapabiliyor diye duymustum ama bende hic yapmadı cnm,gecikme varken test yaptıysan sonucu dogru olabilir...

Bende iki uc gunde bir degisiyorum, kizim emek yerken ustunu cok batirir onluk va fayda etmiyor ama biyere gitmeyeceksek degismiyorum kirli kirli geziyor :) kusunca degisirsim ama koktugu icin..gece yatarken pijamasini hiydiriyorum ayrica.
Mecburen her gun değişiyor cnm cunku kirleniyor yemek yerken filan..
Sabah kalkinca bi daha degisiyor cunku terlemis oluyor..

:KK11::KK11:kızlar gecen gün kaynanam geldi ,sinirden çatlıyorum hanfendi sabaha kadar sigara içip tv izlesin diye biz buz gibi odada yattık.çocugum elleri yüzü buz tutmuştu sanki.dün gece yatırmadım biz geçtik sobalı yere hanfendi aldı yorganını yastığını sobanın basına kurulup yattı ama yemezler biz yattık.dün gündüz cocugu uyutamadım sayesinde .tam uyutmaya çalışıyorum gelip karsımıza dikiliyor konuşuyor kahkaha atıyor dikildi e tabi cocugun dikkati dağıldı uyumadı.yine kendi çamaşırlarına karıştırıp bizimkileri atmış çok afedersiniz kendi menopozda ama iç çamaşırlarını kanlı kanlı yaymıştı halıya ıyyyyyy valla midem kalktı artık bütün gün mantar var mikrop var diyor bulaşcak valla yazık yavruma yazık giydirmiycem onun yıkadığı camasırları tekrar yüksek ısıda yıkamam lazım.dün bide beni oğluna şikayet ediyor.karın patlıcanları çürütmüş çöpe attı koca poşeti die allahım daha 5 gün bu kadın nasıl çekilir ki bilmiyorum.2 gündür kızım caykolik oldu sayesinde demli demli içiriyor kabız etti yavrumu

Bizim de 10 Nisan ama 2011 :)
:KK11::KK11:kızlar gecen gün kaynanam geldi ,sinirden çatlıyorum hanfendi sabaha kadar sigara içip tv izlesin diye biz buz gibi odada yattık.çocugum elleri yüzü buz tutmuştu sanki.dün gece yatırmadım biz geçtik sobalı yere hanfendi aldı yorganını yastığını sobanın basına kurulup yattı ama yemezler biz yattık.dün gündüz cocugu uyutamadım sayesinde .tam uyutmaya çalışıyorum gelip karsımıza dikiliyor konuşuyor kahkaha atıyor dikildi e tabi cocugun dikkati dağıldı uyumadı.yine kendi çamaşırlarına karıştırıp bizimkileri atmış çok afedersiniz kendi menopozda ama iç çamaşırlarını kanlı kanlı yaymıştı halıya ıyyyyyy valla midem kalktı artık bütün gün mantar var mikrop var diyor bulaşcak valla yazık yavruma yazık giydirmiycem onun yıkadığı camasırları tekrar yüksek ısıda yıkamam lazım.dün bide beni oğluna şikayet ediyor.karın patlıcanları çürütmüş çöpe attı koca poşeti die allahım daha 5 gün bu kadın nasıl çekilir ki bilmiyorum.2 gündür kızım caykolik oldu sayesinde demli demli içiriyor kabız etti yavrumu
Ayyy sen yazdıkça beni sinir basıyor burda esin bişi demiyo mu yaptıklarına

X