- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 31
Hiç bişi hissetmiyorum ama inş cnm saol :)canım gecikme oluyor diye biliyorum:-(
İnşallah hamilesindir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişi hissetmiyorum ama inş cnm saol :)canım gecikme oluyor diye biliyorum:-(
İnşallah hamilesindir..
Amin canım hepimizin inşallah :)Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
Hey Allahım Sen uzaklaşma burdan yaa :)bu mesajı okudum la akrep ney ola dıyorm ne alaka yanı ıyyy akreple nıye yasasın be kadın falan dıye dusundum bı an hahaha
Güle güle kullanın canım. Bunlardan ben de istiyorum bi kaç türü var ya arabalisi filan bi karar vermedim. Başına iş almış olabilirsin bize de dedemiz normal yurutec almış 2 hafta önce. İlk bi kaç gün ohh be ne rahatmış keşke daha önce alsaydık filan dedim sonra benimki içinden çıkmayı keşfetti koltuğun ve bulduğu yüksek hertürlü yüzeyin üzerine şimdi ona da rahat bırakamıyorumKızlarr yürüteç aldık oğluma çok sevdii ama başıma iş mi aldım bilemiyom onu koltuğun yanına götürüyo üstüne dizleriyle çıkıp koltuğa çıkıyo :) çok güzelde sürüyo valla tavsiye ederimmm
Benim oğlan ilk günden eyvah dedirtti bize :)) şaka maka baya vakit geçirdi ya kendisi üstüne çıkmayıda keşfetti düşmedende inebiliyo. İyiki almışım ya eğer bugünki ilgisini kaybetmezse iyiki almışım :) zaten gözümün önünden ayırmıyorum sorun yok o yüzden :)Amin canım hepimizin inşallah :)
Hey Allahım Sen uzaklaşma burdan yaa :)
Güle güle kullanın canım. Bunlardan ben de istiyorum bi kaç türü var ya arabalisi filan bi karar vermedim. Başına iş almış olabilirsin bize de dedemiz normal yurutec almış 2 hafta önce. İlk bi kaç gün ohh be ne rahatmış keşke daha önce alsaydık filan dedim sonra benimki içinden çıkmayı keşfetti koltuğun ve bulduğu yüksek hertürlü yüzeyin üzerine şimdi ona da rahat bırakamıyorum
Weiss 9-25kg isofix yok 4 yatar pozisyonu varkızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
klomen gecikme yapabiliyor diye duymustum ama bende hic yapmadı cnm,gecikme varken test yaptıysan sonucu dogru olabilir...Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim
2010 25 eylul :)@Duha22 2010 hangi ay sizin evlilik biz 11 temmuz
Mecburen her gun değişiyor cnm cunku kirleniyor yemek yerken filan..Bende iki uc gunde bir degisiyorum, kizim emek yerken ustunu cok batirir onluk va fayda etmiyor ama biyere gitmeyeceksek degismiyorum kirli kirli geziyor :) kusunca degisirsim ama koktugu icin..gece yatarken pijamasini hiydiriyorum ayrica.
Yok cnm adete 3 gün varken yapmıştımklomen gecikme yapabiliyor diye duymustum ama bende hic yapmadı cnm,gecikme varken test yaptıysan sonucu dogru olabilir...
11 nisan 2009@Duha22 2010 hangi ay sizin evlilik biz 11 temmuz
Bende bendeeeee 15 kasım 2009:))11 nisan 2009
O zaman gecikme olduysa test yapabilirsin bence cnm,bazen kist yapabiliyo klomen ondan da gecikme olabiliyor snrm..Yok cnm adete 3 gün varken yapmıştım
Bizim de 10 Nisan ama 2011 :)11 nisan 2009
Ayyy sen yazdıkça beni sinir basıyor burda esin bişi demiyo mu yaptıklarınakızlar gecen gün kaynanam geldi ,sinirden çatlıyorum hanfendi sabaha kadar sigara içip tv izlesin diye biz buz gibi odada yattık.çocugum elleri yüzü buz tutmuştu sanki.dün gece yatırmadım biz geçtik sobalı yere hanfendi aldı yorganını yastığını sobanın basına kurulup yattı ama yemezler biz yattık.dün gündüz cocugu uyutamadım sayesinde .tam uyutmaya çalışıyorum gelip karsımıza dikiliyor konuşuyor kahkaha atıyor dikildi e tabi cocugun dikkati dağıldı uyumadı.yine kendi çamaşırlarına karıştırıp bizimkileri atmış çok afedersiniz kendi menopozda ama iç çamaşırlarını kanlı kanlı yaymıştı halıya ıyyyyyy valla midem kalktı artık bütün gün mantar var mikrop var diyor bulaşcak valla yazık yavruma yazık giydirmiycem onun yıkadığı camasırları tekrar yüksek ısıda yıkamam lazım.dün bide beni oğluna şikayet ediyor.karın patlıcanları çürütmüş çöpe attı koca poşeti die allahım daha 5 gün bu kadın nasıl çekilir ki bilmiyorum.2 gündür kızım caykolik oldu sayesinde demli demli içiriyor kabız etti yavrumu
Biz daha eskiymişizBende bendeeeee 15 kasım 2009:))
Evlenmek için en ideal ay nisan bence...ilkbahar gelini olmak çok güzeldi...Bizim de 10 Nisan ama 2011 :)
Ayyy sen yazdıkça beni sinir basıyor burda esin bişi demiyo mu yaptıklarına
Ben aslında yaz düğünü istiyordum şöyle açık havada filan ama malum bizim işler yazın sıkışık oluyo diye nisanda yaptık eşim sonbaharı beklemek istemediEvlenmek için en ideal ay nisan bence...ilkbahar gelini olmak çok güzeldi...
Bende 28 mart istemiştim. 3. Tanışma yıldönümümüz idi. Ama ertesi gün yerel seçim vardı. Eşim o yüzden istemedi..Ben aslında yaz düğünü istiyordum şöyle açık havada filan ama malum bizim işler yazın sıkışık oluyo diye nisanda yaptık eşim sonbaharı beklemek istemedi