Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmenKızlar benim oğlum soyunmayı seviyor üstünü çıkardığım zaman kollarını havaya kaldırıyor çıkardıktan sonrada kaçıyor:))
Çığlık kıyamet giydiriyorum onu daha kolay hiydirme yönteminiz varmı??
2010 13 haziran.
Aynısı bizdede var canım yaa bezini açar açmaz bide pipisini tutmaya çalışıyor resmen savaşıyoruzVarsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen
Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))İnşallah donemseldir canım bugün de benimkinin doğumgünü :)
Canım ben hep kendime vakit ayırıyorum ama bu aralar o da iyi gelmiyo o anda iyiyim ertesi gün yine aynı sanırım hareketlenme sürecine alışamadım bunu kabullirsem geçecek :)
Şu alıntılar dün yaptım anca yazabiliyorum
ne garip kadınmışDolduruyor canım önümde bile dolduruyor akşam pilav yaparım yer sabah oğlunun önünde akşam pilav yedim şekerim çıktı der birde iyi niyetli anlatoyorki görmeniz lazım
mamamia aldik biz kızıma almıştık oglanada kullaniyoruz 9-25 isofixli değil onlar çok paahali bu 250 civarıydıkızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
amin canım, seninkinede akıl fikir versin
ohh yap bakalım keyif:) tadını çıkar güzelce
hah işte o bulmayan ben oluyorum galiba
Canım rızkını keseceğim diye düşünme hiç Rabbim onun rızkını senden daha çok düşünür öyle düşün sende
oo bebekle tadilat zor olur
Aldım canım ekliyim fotosunu:) kardeşimin düğünde hepinizin beğendiği bordo feraceyi giydim:) memnun kaldım:) eymende çok hareketli canım ya bu aralar daha hareketlendi tutunup kalkıyor eliptik bisiklete taktı:) anam yapmıyor ben yapıyım spor diyor
Eki Görüntüle 1670371 elbise bu yeşildi canım:)
doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)
ah canım inşallah çok çok kolay geçer, yakın olsak ben bile gelirim:) tabi iki çocukla beni alırsan
canım artık değişmiyorum kıyafet yetişmiyor çünkü:)
canım hiç acele etme bazen hormonlar böyle oyun oynar, eşinin hazır olması çok önemli:)
bende ağlarım sinir olurum bu huyuma
bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)
canım elbisen çok hoşmuş eminim çok yakışmıştr güle güle giy..esler bi yüze gülse hepimiz yağ olup eriyoruz sanırımya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemezhatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım
siz bizden bir ay büyüksüz2010 13 haziran.
aynen avuçlama olayida beni baydıAynısı bizdede var canım yaa bezini açar açmaz bide pipisini tutmaya çalışıyor resmen savaşıyoruz
nolmus akreplereUuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
Ben ısırınca bi tane geciriyorum yanağına yapamiyo korkudan]Benim oğlum göğüsümün ucunu ısıra ısıra yara yaptı ilk aylardakinden daha çok ağrıyor emzirmeyE çalışıyorum busefer bidaha ısırıyor
ben hıc lekelenme yasamadım valla zıpkın gıbı bı hamıleydım ah ah hıc naz yapmadım esıme ıkıncıye tecrubelendım sunu alıp suraya koymayacagım dıyecektım kııı bak aklıma ne geldı 2 ay hıc mutfaga gırememıstım ev sını yemegı benım adam yaptıydı ama bak sımdı suclandımdoğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)
heh ıste orasıda var alacaz heralde :)))bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)
enısteye bı alkısssEşim şimdide özür diledi çok nadir yaptığı birşeydir
Ah ahh bide ben hemen sırıtp barışmasam iyi olurdu ama huyum kurusun küsmeyi bile becermem:))
bu mesajı okudum la akrep ney ola dıyorm ne alaka yanı ıyyy akreple nıye yasasın be kadın falan dıye dusundum bı an hahahaUuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
bızım oglanda bı ara cok ısırıyordu burden bırı tepkı vermeyın demıstı anaaa nasıl zormus tepkı vermemek ama basardım sımdı unuttu ınsallah hatırlamaz aklı gıdıyor ınsanınBen ısırınca bi tane geciriyorum yanağına yapamiyo korkudan
Ben kıyamıyorum daha çok öpüyorumBen ısırınca bi tane geciriyorum yanağına yapamiyo korkudan
Ben hiç kullanmadım ama yengelerim kullanıyordu yumurta büyümesi iÇindi bu ilaç galiba yanlış hatılamıyorum dimi?Merhabalar kızlar aranızda klomen kullanan var mı acaba bi sorum olucaak
Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettimBen hiç kullanmadım ama yengelerim kullanıyordu yumurta büyümesi iÇindi bu ilaç galiba yanlış hatılamıyorum dimi?
canım gecikme oluyor diye biliyorum:-(Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim
güle güle kullanın canım:))Kızlarr yürüteç aldık oğluma çok sevdii ama başıma iş mi aldım bilemiyom onu koltuğun yanına götürüyo üstüne dizleriyle çıkıp koltuğa çıkıyo :) çok güzelde sürüyo valla tavsiye ederimmm