2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen

Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm

Dolduruyor canım önümde bile dolduruyor akşam pilav yaparım yer sabah oğlunun önünde akşam pilav yedim şekerim çıktı der birde iyi niyetli anlatoyorki görmeniz lazım
ne garip kadınmış

kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
mamamia aldik biz kızıma almıştık oglanada kullaniyoruz 9-25 isofixli değil onlar çok paahali bu 250 civarıydı

ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemez hatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım
canım elbisen çok hoşmuş eminim çok yakışmıştr güle güle giy..esler bi yüze gülse hepimiz yağ olup eriyoruz sanırım

2010 13 haziran.
siz bizden bir ay büyüksüz

Aynısı bizdede var canım yaa bezini açar açmaz bide pipisini tutmaya çalışıyor resmen savaşıyoruz
aynen avuçlama olayida beni baydı

Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
nolmus akreplere bende 31 ekim doğumluyumcumartesi doğum günüm esim de akrep 22 ekimdi ipekte akrep 20 kasim bi oğlan farklı 23 aralik oğlak mi ne hic aklımda tutamiyorum farklı olunca 3.cye de akrep yapacam

doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)
ben hıc lekelenme yasamadım valla zıpkın gıbı bı hamıleydım ah ah hıc naz yapmadım esıme ıkıncıye tecrubelendım sunu alıp suraya koymayacagım dıyecektım kııı bak aklıma ne geldı 2 ay hıc mutfaga gırememıstım ev sını yemegı benım adam yaptıydı ama bak sımdı suclandım
bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)
heh ıste orasıda var alacaz heralde :)))

Eşim şimdide özür diledi çok nadir yaptığı birşeydir
Ah ahh bide ben hemen sırıtp barışmasam iyi olurdu ama huyum kurusun küsmeyi bile becermem:))
enısteye bı alkısss
bende boyleyım azıcık kussek surunurum resmen bakıs atarım laf atarım az hareketlerımle bellı ederım
bı laf soylese hemen gulerım sarılırım
azıcık surunse yalvarsa ıyı olurdu hanı

Ben hiç kullanmadım ama yengelerim kullanıyordu yumurta büyümesi iÇindi bu ilaç galiba yanlış hatılamıyorum dimi?
Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim

Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim
canım gecikme oluyor diye biliyorum:-(
İnşallah hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…