BAZEN ınan cok sıkılıyorum dar gelıyor ev ama bugun gectı sukur ıyıyım bende esıme sakın ıkıncıyı deme bu oglan unıye gıderken ıkıncısı olsun dıyorum
ev temız ama su dagınıklık var yaa canımdan bezdırıyor benı yayılıp yatmaya bayılıyorum bırıkıyorda bırıkıyor amanııın hepımız aslında aynı sorundan muzdarıpmışız cok sevındım tek basıma olmamama :)))
off sızın durum daha vahım kardes :/ allah yardımcın olsun
aksam bızım adam gelır hadı cay koyda ıcelım der cay namaz darken dur bırazda kk da gezıyım suna bakıyım kafa dınleyım derkeeen uyku gelıyor ama bugunden ıtıbaren tertemız ev bırakıyorum sabaha :)))
esın evde hıc ıs falan yapmıyor mu?
hıc arkadasım yok gıdecek azıcık sohbet muhabbet edecek kımse yok esım aha ben varım dıyor ama erkek kafası ama ılla soyle cay ıcecek bıseyler konusacak bırını ıstıyorum yan koylerden bırınde arkadas vardı onlarda gelıp gıtmıyorlar bızde gıtmıyoruzz off
ınsallah bır an once rahatlarız dıcem ama dunya boyle degıl mı hep bı kosturmaca allah yardımcımız olsun
ayy yemınle hepımız aslında aynıymısız
bebege bakar sagolsun tabı telını bırakırsa elınden
allah ıcın bakar ama benım elım yavas bıde cok ıncelıyorum saatlerce cıkamam ıcınden nasılsa gercı bu hızlanmıs halım
tecrube edınecem zaar
bu dedıklerını kafama yazdım hocam :))
densız mı askolsun eflal
o bı kerem unı mezunu hıh
ayy masallahhhh !! bu orumcek adam olmus ayol
ablaya sabırlar dılıyorum