Canım benim oğlum üstünü açmıyor..aysimason canim pijama kullanmiyrum bi aldim küçük geliyo artik.ona para vernek istemiyorum açıkçası.evde de giydigi şeyler pijama tarzı rahat kiyafetler onkarin ince olanini yatarken giydiryrum.gunduz de daha kalin olanlari emekledigi icin. Tabi birde sırtı üşümesin diye...uyku Tulumu dusunuyruz bizde bugun oglus un ihtitaclari icin alisverise ciktik bide oyuncak sepetimizi aldik ihtiyacimiz vardi.tulumu da esim netten alacak burdan baktim.uzerimiz acik yatiyruz da sabaha kadar hic örtmuyo oglus:)
Önce suda hYirl suyu çekince yağ gezdirir kızdırmazsım. Ben yumurtasını pişirirken va dikkat ediyorum ama yemekte bizimkinden ayırıyorum artık..
Ya beni heveslendiriyoraun halbuki hic hevealencek seyler soylemiyorsun ama ben heves ediyorum :)). İk ihafta sonra tr gitcem insallah guzel tatil yapmak istiyorum bendede ilk aylar bulanti olmustu, sonrasina Allah Kerim :)
Bende iki uc gunde bir degisiyorum, kizim emek yerken ustunu cok batirir onluk va fayda etmiyor ama biyere gitmeyeceksek degismiyorum kirli kirli geziyor :) kusunca degisirsim ama koktugu icin..gece yatarken pijamasini hiydiriyorum ayrica.Bisey sorucam kızlar şimdi benim oglus cokkk kusan bi bebekti gunde degistigimiz kıyafetin haddi hesabi yojtu artik cok az kusuyo kiyafetlrini iki gun giydiği oluyo
kusmadigi zaman.siz hergun değişiyor musunuz.oglus iki gun giyiyo garibime gidiyo.
Aynen en fazla 1 saat temiz kaliyor napim :)praline degis degis nereye kadar diyorsun yani:)))
Bende korunmak istemiyorum canım ama esime kabul ettiremiyorum. Ya hamile kalırsan kızım daha çok küçük ona kıyamam diyor. Bu akşam yine konuştum Hayır mümkün değil olmaz diyor. 2 yasina falan gelicekmis kizimiz ancak o zaman.. maceraya atamam onu diyor. Sanki birtek o düşünüyor kizimizi. Bende kizdim Allah nasip ederse doğduğumda kızım zaten iki yaşında falan olur diyorum yok anlamiyor.Canım neden korunuyorsun?
Bende tüp bebek yaptım ve korunmuyorum hatta evlendiğimizden beri hiç korunmadık biz..
Amin inş canımMerhamet duygusu olmayan insan öyle canım ister torunu olsun ister babası bakmaz ama kendidi kaybeder boşver sen..
Serra ve senin için hayırlısı neyse o olsun imşallah allah size bir kolaylık sunacaktır..
Ben istiyorum ama cesarette yok bir istiyorum bir tirsiyirum hayirlisi, yanlislikla olsa iyi olur nasip der gecerim :)) emzirme konusundan dolayi cesaretim yok benimde, tr de herkes illa 2 yas diyor sanki az emse gelisemeyecek cocuk, psikolojik baski var yani o konuda, yoksa ben 15-18 ay civari yeterli buluyorum. Sende hemen kesmene gerek yok bikac ay daha emzirebilirsin. ya bu sefer turkiyede rahat etmek istiyorum, hamileyken ilk aylar cok keyifsiz oluyorum ben sonrasindada zaten agirlasma deren hic gezemiyorum..Valla yap bebişi tr de annenler bakarken sen de dinlenirsin :)) köyü Zaman'ları atlatırsın.. Ya da orada Güzelce tatil yap bebek de peşine gelsin:))
Benim köyü geçmese kızım helak olmasa bir de emzirme sevdam vardı kendimle gurur duyuyordum bı Yüzden resmen kızımla aşk yaşıyorduk(( bunlr olmasa... Evim de çok tehlikeli merdivenli her yeri açık.. Ne bileyim ama gece kanamam olunca kaybettim diye öok korktum iyi ki olmuş modundayım şu anda kızıma arkadaş :)) Kızımın doğumgününde cinsiyeti de belli olur oh mis :))
Bir daha da bebek yapamazdım zaten iki sene sonra ikisini de yollarım kreşe ben de gezmelere giderim:)) siz de yeniden bebek düşünürsünüz
Ismi Serra canım, karışıyor isimler benzer diye herhalde..Pinking Tree kizinin ismi serra mi sare mi yoksa ikisi birden mi :)
Bence eşin hazır oluncaya kadar bekle çünkü ikinci hamilelikte eşinin suratını ben demiştim leri çekmek yerine desteğe ihtiyacın olacak.. Bebişin yürüsün vs o da kendi kendine oynadığını görünce aklı yatar belki.. Hakkınızda Hayırlısı. Bir de akıl hesap yaparken kader kıs kıs gülermiş:) biz korunuyorduk hamile kaldom bu işler hiç belli olmaz..Bende korunmak istemiyorum canım ama esime kabul ettiremiyorum. Ya hamile kalırsan kızım daha çok küçük ona kıyamam diyor. Bu akşam yine konuştum Hayır mümkün değil olmaz diyor. 2 yasina falan gelicekmis kizimiz ancak o zaman.. maceraya atamam onu diyor. Sanki birtek o düşünüyor kizimizi. Bende kizdim Allah nasip ederse doğduğumda kızım zaten iki yaşında falan olur diyorum yok anlamiyor.
Biz kimyasal olan bir asilamadan sonra direk tüp bebege gectik, hatta doktor bence denemeye devam edin normal yollardan olabilir demisti o yuzden ya hemen olursa diyor, bende ya senelerce olamazsa dedim, bir sene denedik olmadı.. kizim bana yeter dedi gitti uyumaya. Nasıl kıracam bu inadını, sinir etti beni gece gece.
Oh maşallah. Iite ben o emzirme aşıklarındandın iki yaşına kadar alsın istiyordum ama nasip. Gerçi şimdi hamile kalsan kozın 11 aylık olacak ay ve 6 ay daha emzirebiliyorsun hamile iken 17 oldu bile bir buçuk yaşına geliyor.. Ben emzirmiyprsun çünkü ağır ilaç alıyorum bebeğe Zararlı diyr..Amin inş canım
Ben istiyorum ama cesarette yok bir istiyorum bir tirsiyirum hayirlisi, yanlislikla olsa iyi olur nasip der gecerim :)) emzirme konusundan dolayi cesaretim yok benimde, tr de herkes illa 2 yas diyor sanki az emse gelisemeyecek cocuk, psikolojik baski var yani o konuda, yoksa ben 15-18 ay civari yeterli buluyorum. Sende hemen kesmene gerek yok bikac ay daha emzirebilirsin. ya bu sefer turkiyede rahat etmek istiyorum, hamileyken ilk aylar cok keyifsiz oluyorum ben sonrasindada zaten agirlasma deren hic gezemiyorum..
Bizim ailede masallah doguran dogurana kizlar hatta gecen hafta ayni gunde iki bebek dunyYa geldi, daha uc hamile var arkaaslarimdanda var isteyende var :))) son iki yilda 10-15 bebek dunyaya gelmistir kizimin yasiti cok masallah :)
kac yıllık evlısınız :))@asliayet canim esim yardim etmez ev islerinde daginikligiyla yük olur sadece iş yapmaz yapamaz.ne yazikki kv şunu al da şuraya koy dememiş.
benımkıylede her gun kavga kıyamet korunmak ıstemıyor ama bebıs olmasınıda ıstemıyor ben korunuyum dıyorum ona da yok eee o zaman :))Bende korunmak istemiyorum canım ama esime kabul ettiremiyorum. Ya hamile kalırsan kızım daha çok küçük ona kıyamam diyor. Bu akşam yine konuştum Hayır mümkün değil olmaz diyor. 2 yasina falan gelicekmis kizimiz ancak o zaman.. maceraya atamam onu diyor. Sanki birtek o düşünüyor kizimizi. Bende kizdim Allah nasip ederse doğduğumda kızım zaten iki yaşında falan olur diyorum yok anlamiyor.
Biz kimyasal olan bir asilamadan sonra direk tüp bebege gectik, hatta doktor bence denemeye devam edin normal yollardan olabilir demisti o yuzden ya hemen olursa diyor, bende ya senelerce olamazsa dedim, bir sene denedik olmadı.. kizim bana yeter dedi gitti uyumaya. Nasıl kıracam bu inadını, sinir etti beni gece gece.
5 yil 4 aylik evliyiz canim:)...oglus a da eh iste bakiyo.bir yere gittigimizde daha cok ilgileniyo ama evde lazim bana.oyle iste yuvarlanip gidiyruz:))asliayet: 43262099 .!.:kac yıllık evlısınız :))
abdullaha baksa barı :/
5 yil 4 aylik evliyiz canim:)...oglus a da eh iste bakiyo.bir yere gittigimizde daha cok ilgileniyo ama evde lazim bana.oyle iste yuvarlanip gidiyruz:))
benim eşimde tam bu tipten dışarıda oğlu için neler neker yapıyor hatta benim içinde beni yere göğe sıpdırmıyor ama evde tam tersi bende uyuz olutorum bu duruma annesinin önünde sevgisini aşkunı gösterir kv de kıskançlıktan bana çatarEn Korktuğum erkek tipi dışarıda ilgili evde fos:) gören de Karısı ne şanslı diyor :) benim babam öyleydi..
Evi çok takma canım ama iyice de tembellik yapma haftada bir gün Bebiş uyuyunca temizlik yapıcam diye söz ver kendine:) oldu da biti maşallah..