- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 29
sende erken evlenmıssın :)) bızımkıde 2 yıl 2 ay5 yil 4 aylik evliyiz canim:)...oglus a da eh iste bakiyo.bir yere gittigimizde daha cok ilgileniyo ama evde lazim bana.oyle iste yuvarlanip gidiyruz:))
bızde memlekete allah korusun cook kotu kavga ettık sorun annesıyle gezmesı bana da yemek sıparısı vermesı bız annemle gezmeye gıdıyoruz sen sunu sunu yap dedı ıyı bı kavga ettık :// burda cok ıyıyız oraya gıdınce bı haller oluyor adama ... erkekler boyle galıba bende erkek anasıyım ınsallah oglumda bana oyle olur ne dıyeyım duskun olsun yanıKızlar siz rv işç çocuk depresyonundasınız bende eş yüzünden depresyondayım ne zaman anası gelip gitse kavga ediyoruz dün amcamın gelininin ev ziyaretine gidecektik yok annen nerrye gidiyorsa sende gidiyordun fiye tantana etti yoldaydık annemi aradım siz gidin ben gelmiyorum dedim sinirden bu seferde vayy efendim sen niye arayıp gelmiyorum diyorsun kavga ettiğimizi sanscaklar falan filan bende kim ne anlıyorsa anlasın dedim yeter dedim ben sustukça tepeme biniyorsun dedim dahaçok şey söylemek istiyorum ama benim bi yapım var kavga etmeyi beceremem sinirden hemen ağlarım çok kızgını çoook
Dolduruyor canım önümde bile dolduruyor akşam pilav yaparım yer sabah oğlunun önünde akşam pilav yedim şekerim çıktı der birde iyi niyetli anlatoyorki görmeniz lazım
Çok güldüm canım ya buda güzelmiş, hiç korunmayalım ama bebişte olmasın..benımkıylede her gun kavga kıyamet korunmak ıstemıyor ama bebıs olmasınıda ıstemıyor ben korunuyum dıyorum ona da yok eee o zaman :))
zor guc ıkna edıyorum ıste gecınıp gıdıyoruz :)))
neyse ınsallah 2 sene sonar normal yolla olur :)))
ayyhhh oyle deme korunmuyorsan olmaaaaz dıyorum elı mahkumÇok güldüm canım ya buda güzelmiş, hiç korunmayalım ama bebişte olmasın..
Bence siz bi kaza yapacakmışsınız gibi geliyor, yakında hamileyimm diye yazarsan şaşmam
@Mrssuperfine haklısın canım çok ihtiyacım olacak eşimin desteģine onunda istemesini beklemek zorundayım, dediğin gibi belki kizim yürümeye başlayınca oda ister, suan elini bırakıp birkaç saniye desteksiz ayakta durmaya başladı,10,5 ayligız, bakalim ne zaman yürüyecek
Bende hep eşimin yanında oğluma öyle diyorum..bızde memlekete allah korusun cook kotu kavga ettık sorun annesıyle gezmesı bana da yemek sıparısı vermesı bız annemle gezmeye gıdıyoruz sen sunu sunu yap dedı ıyı bı kavga ettık :// burda cok ıyıyız oraya gıdınce bı haller oluyor adama ... erkekler boyle galıba bende erkek anasıyım ınsallah oglumda bana oyle olur ne dıyeyım duskun olsun yanı
uzak olmak ıyı tatlı oluyor yakın olanlara sabır versın bu arada kaynanamı anne gıbı severım ha sevmesem dusunemıyorum :))
amin canım, seninkinede akıl fikir versinaynen canım valla.allah düşmanımın başına vermesin böylesini
ohh yap bakalım keyif:) tadını çıkar güzelceKizlarrr bugün keyfime diyecek yokk . Yemeği annem yapiveriyo temizligide Sevilay ablamiz var o yapiyo bende oğlumla ilgileniyorum sadece. Bide swlonumuzun seklini degistirdij boyle daha genis oldu ohhh keyfim yerinde valla :)) esimin haberi yok odanin seklini degistirmizden bakalim gorunce ne dicek :))
hah işte o bulmayan ben oluyorum galibahihami @minione kızşar ben de sizin gibiydim eşime tabiri caizse Öküz gibi davranıyor sonra ds Öküz gibi pişman oluyordum:))
Serra yaşının gerecini yapıyor yaramaz
Adamcağız işe gidip geliyor hem yorgun hem bizle ilgileniyor
Ben de delleniyordum:))) sonra pişman oluyordum iğrenç bir ruh hali..
Mola ALIN:) en iyisi bı. Yarım saat kahve için kuaföre gidin o bile yeterli hfyda bir iki kaç kez alabiliyorsanız..
Şu an tek düşündüğüm evimin huzuru serramın ve bizim sağlığımız gerisi Boşmuş diyorum boşuna zehir etmişiz kendimize diyorum. Tatilde bile kavga ediyordum :))
Şükredin nefes ALIN kaçamak yapın aile hayatınızın tadını Çıkarın bulamayanlr da var :)
Canım rızkını keseceğim diye düşünme hiç Rabbim onun rızkını senden daha çok düşünür öyle düşün sendeAh duham sorma.. Gece kızımı bırakıp gittik hastaneye kanamam var diyeyatakta yatıyorum kızım da yanımda. Malesef kötüyüm istifralar olmasa (
Bebii varmış kalp atışını da duyduk çok şülür Allah kazasız belasız eylesin ne diyetim artık :)
Ruhen kızıma ihanet etmiş gibiyim kendimi suçlu hissediyorum rızkını keseceğim diyeama mememden de hayır gelmedi hiç kg olmadı pna
oo bebekle tadilat zor olurCanim hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindim. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, benim kizim tüp bebek aslında çok ara vermeden korunmayı biraksam mi diye düşünüyordum ki seni gördüm bana cesaret verdin eşimle tekrar konuscam gerçi o kizimiz 2 yasina gelmeden istemiyor ama normal yollarla olmazsa yine tedavi deneyebiliriz zaman geçiyor sonuçta. Az kaldi yasina girecek inşallah.
Senin kanaman mi var? Doktor ne dedi? Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
Uzun süredir yoktum, evimde tadilat yaptirdim kirip dokmeler kizimla hiç kolay olmadı ama bitti çok şükür. temizlik ve hemen akabinde yatılı misafir derken çok yoruldum. Dinlenmeye çalışıyorum bugün artık. Sizler nasilsiniz? Fırsat bulursam biraz geçmişe bakiyim.
Aldım canım ekliyim fotosunu:) kardeşimin düğünde hepinizin beğendiği bordo feraceyi giydim:) memnun kaldım:) eymende çok hareketli canım ya bu aralar daha hareketlendi tutunup kalkıyor eliptik bisiklete taktı:) anam yapmıyor ben yapıyım spor diyorSaol canım bi gün içinde yaptı inanır misin bakıcı diyorki bigun gorusmedik ne olmuş böyle gün boyu tirmmanmis üniteye
artık seni saha iyi anliyorum canım çok zor ya
baya aştı sıpaaa bu gidisle uniteyi salona kaldiracagim gun boyu kaç kere çıktı sayamadim diyo bakıcıbabasi telefonda diyorki bi gün nöbete gittim çocuk okula gitmelik olmuş
ne gÜZel iste aile herkesin ne oldugunu biliyor sen hangi kiyafeti aldin bu arada kardesinin düğüne kırmızı feraceyi mi memnun kaldın mi .esinde eminjm çok seviyor sadece belli edemiyor inşallah oda olacakhareketli bebek çok zor cokk
değişiklik super oluyor ven oturma odasini bile habire değiştiryorum kanepeleri bi karsi karşı bi L yapıyorumesin de sever inş. Bu arada sefan olsun ohh anne candır cannon
@Mrssuperfine artik hamile cetvelde koyayy cook heyecanlı ne kararlık olmuş baya büyük kalp atışı bile var demek maşallah size dikkat et kanamaya falan sağlıkla kucaklarin dolsun ..hic öyle ihanet falan deme serra için bu hayirlihmis
BAZEN ınan cok sıkılıyorum dar gelıyor ev ama bugun gectı sukur ıyıyım bende esıme sakın ıkıncıyı deme bu oglan unıye gıderken ıkıncısı olsun dıyorum
ev temız ama su dagınıklık var yaa canımdan bezdırıyor benı yayılıp yatmaya bayılıyorum bırıkıyorda bırıkıyor amanııın hepımız aslında aynı sorundan muzdarıpmışız cok sevındım tek basıma olmamama :)))
off sızın durum daha vahım kardes :/ allah yardımcın olsun
aksam bızım adam gelır hadı cay koyda ıcelım der cay namaz darken dur bırazda kk da gezıyım suna bakıyım kafa dınleyım derkeeen uyku gelıyor ama bugunden ıtıbaren tertemız ev bırakıyorum sabaha :)))
esın evde hıc ıs falan yapmıyor mu?
hıc arkadasım yok gıdecek azıcık sohbet muhabbet edecek kımse yok esım aha ben varım dıyor ama erkek kafası ama ılla soyle cay ıcecek bıseyler konusacak bırını ıstıyorum yan koylerden bırınde arkadas vardı onlarda gelıp gıtmıyorlar bızde gıtmıyoruzz off
ınsallah bır an once rahatlarız dıcem ama dunya boyle degıl mı hep bı kosturmaca allah yardımcımız olsun
ayy yemınle hepımız aslında aynıymısız
bebege bakar sagolsun tabı telını bırakırsa elındenallah ıcın bakar ama benım elım yavas bıde cok ıncelıyorum saatlerce cıkamam ıcınden nasılsa gercı bu hızlanmıs halım tecrube edınecem zaar bu dedıklerını kafama yazdım hocam :))
densız mı askolsun eflalo bı kerem unı mezunu hıh
ayy masallahhhh !! bu orumcek adam olmus ayolablaya sabırlar dılıyorum
doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)@Mrssuperfine canım geçmiş olsun şuan ne durumda bebiş??
İlk aylarda kanama görenlerin bebişi genellikle erkek oluyormuş ben iki kere görmüştüm..
Yazdıklarını okudukça hevesleniyorum ben zaten 2. Yi istiyordum eltim doğum yapınca senide görünce hepten ister oldum:))
Bu arada canım ne temiz kalpliymişsin geçenşerde busefer yaz annesi olalım demiştin şimdi yaz annesi olucan:))
ah canım inşallah çok çok kolay geçer, yakın olsak ben bile gelirim:) tabi iki çocukla beni alırsanValla temiz kalp mi şom ağız mı bana yetişin inş isteyen kim varsa:) Bebiş görünce insanın içi gidiyor di mi :)
Bebiş iyi dediler cinsiyetini ben de merak ediyorum ama Hayırlısı olsun kız erkek Mühim değil hayırlı evlat sağlıklı evlat serrama can yoldaşı olsun şu hayatta:) ben ilk aylar hiç kanama görmedim önceki iki hamileliğimde de teki düşük olmuştu teki de Serra işte..
Altı aya kadar emzirebilirsin dedi sorduğumuz her doktor ama bende kanama olunca yavaş yavaş keseceğim. Şimdilik anne sütü veriyorım sonra da keçi sütü alırsa onu veririm ama alır mı bilmem.. Her şeyi deneyeceğim işte..
Iki gündür annem BAKIYOR bugün kv geldi ili gün de o baksa diyorduk ama söylendi söylendi Serra ya acımadı annesi haram yaptı etti dedi ben bakamam sağlam olsam bakarım dedi gitti kendi bilir ne diyeyim.. Bi çözüm bulucaz artık.. 17 yaşındaki Yeğenim bile cumartesileri ben gelirim teyze diyor eşim Çalışıyor diye.. Ama kalbinde merhamet olmayan zor ..
canım artık değişmiyorum kıyafet yetişmiyor çünkü:)Bisey sorucam kızlar şimdi benim oglus cokkk kusan bi bebekti gunde degistigimiz kıyafetin haddi hesabi yojtu artik cok az kusuyo kiyafetlrini iki gun giydiği oluyo
kusmadigi zaman.siz hergun değişiyor musunuz.oglus iki gun giyiyo garibime gidiyo.
canım hiç acele etme bazen hormonlar böyle oyun oynar, eşinin hazır olması çok önemli:)Bende korunmak istemiyorum canım ama esime kabul ettiremiyorum. Ya hamile kalırsan kızım daha çok küçük ona kıyamam diyor. Bu akşam yine konuştum Hayır mümkün değil olmaz diyor. 2 yasina falan gelicekmis kizimiz ancak o zaman.. maceraya atamam onu diyor. Sanki birtek o düşünüyor kizimizi. Bende kizdim Allah nasip ederse doğduğumda kızım zaten iki yaşında falan olur diyorum yok anlamiyor.
Biz kimyasal olan bir asilamadan sonra direk tüp bebege gectik, hatta doktor bence denemeye devam edin normal yollardan olabilir demisti o yuzden ya hemen olursa diyor, bende ya senelerce olamazsa dedim, bir sene denedik olmadı.. kizim bana yeter dedi gitti uyumaya. Nasıl kıracam bu inadını, sinir etti beni gece gece.
Kızlar siz rv işç çocuk depresyonundasınız bende eş yüzünden depresyondayım ne zaman anası gelip gitse kavga ediyoruz dün amcamın gelininin ev ziyaretine gidecektik yok annen nerrye gidiyorsa sende gidiyordun fiye tantana etti yoldaydık annemi aradım siz gidin ben gelmiyorum dedim sinirden bu seferde vayy efendim sen niye arayıp gelmiyorum diyorsun kavga ettiğimizi sanscaklar falan filan bende kim ne anlıyorsa anlasın dedim yeter dedim ben sustukça tepeme biniyorsun dedim dahaçok şey söylemek istiyorum ama benim bi yapım var kavga etmeyi beceremem sinirden hemen ağlarım çok kızgını çoook
annelerr yemek yemek bana haram oldu durdum durdum en azından uygun bısey alalım dedım ben dedım yanı koca kişisi bilmıyorfıyat 100 lıra kargoyla 104 lıra :) yerde yıyoruz o yuzden bu ıyı olur herhal dıye dusunuyorum sızce nasıl kullanıslı mı guvenlı mı ıhtıyac mı nolur yardııım
hahaha be-n bı adım oteye goturup valıdecıgım benım herıfı nasıl yetıstırdıysen soyle bende oyle yetıstırecem dedım kaynananın hosuna gıttıBende hep eşimin yanında oğluma öyle diyorum..
Oğlum baban anasına naılsa sende bana öyle olsan yeterlidir diyorum:))
kız sen var ya alemsin alemhahaha be-n bı adım oteye goturup valıdecıgım benım herıfı nasıl yetıstırdıysen soyle bende oyle yetıstırecem dedım kaynananın hosuna gıttıtabı aralara allah razı olsun senden valla fılanıda ekledım yagladım balladım baya baya hosuna gıttı
hahaha be-n bı adım oteye goturup valıdecıgım benım herıfı nasıl yetıstırdıysen soyle bende oyle yetıstırecem dedım kaynananın hosuna gıttıtabı aralara allah razı olsun senden valla fılanıda ekledım yagladım balladım baya baya hosuna gıttı
ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemezEşim şimdide özür diledi çok nadir yaptığı birşeydir
Ah ahh bide ben hemen sırıtp barışmasam iyi olurdu ama huyum kurusun küsmeyi bile becermem:))
ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemezhatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım
İnşallah donemseldir canım bugün de benimkinin doğumgünü :)Cnm sen yine şükret ben uzun zamandır böyleyim
Ada'mın her yaptığı gözüme batıyor,dün bile aklımdaki pastayı yapmadım birşeyine sinir olduö sonrada pişman oldum gec saatte esıme git dedim pasta al hadi kutlayalım
Hiçbir sekilde mutlu olamıyorum bu aralar ,umarım dönemseldir ve
Canım ben hep kendime vakit ayırıyorum ama bu aralar o da iyi gelmiyo o anda iyiyim ertesi gün yine aynı sanırım hareketlenme sürecine alışamadım bunu kabullirsem geçecek :)hihami @minione kızşar ben de sizin gibiydim eşime tabiri caizse Öküz gibi davranıyor sonra ds Öküz gibi pişman oluyordum:))
Serra yaşının gerecini yapıyor yaramaz
Adamcağız işe gidip geliyor hem yorgun hem bizle ilgileniyor
Ben de delleniyordum:))) sonra pişman oluyordum iğrenç bir ruh hali..
Mola ALIN:) en iyisi bı. Yarım saat kahve için kuaföre gidin o bile yeterli hfyda bir iki kaç kez alabiliyorsanız..
Şu an tek düşündüğüm evimin huzuru serramın ve bizim sağlığımız gerisi Boşmuş diyorum boşuna zehir etmişiz kendimize diyorum. Tatilde bile kavga ediyordum :))
Şükredin nefes ALIN kaçamak yapın aile hayatınızın tadını Çıkarın bulamayanlr da var :)
Hahahaha biz de aynı moddayiz. Mal gibi geziyom ortalıkta 2.ye bakabilecegimi nasıl düşünüyorsa onu da anlamış değilim. Ovulasyon testi yapıyorum ben de negatifse rahatız :))benımkıylede her gun kavga kıyamet korunmak ıstemıyor ama bebıs olmasınıda ıstemıyor ben korunuyum dıyorum ona da yok eee o zaman :))
zor guc ıkna edıyorum ıste gecınıp gıdıyoruz :)))
neyse ınsallah 2 sene sonar normal yolla olur :)))
ayyy öldüm buna Hahahahahahaha be-n bı adım oteye goturup valıdecıgım benım herıfı nasıl yetıstırdıysen soyle bende oyle yetıstırecem dedım kaynananın hosuna gıttıtabı aralara allah razı olsun senden valla fılanıda ekledım yagladım balladım baya baya hosuna gıttı