2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bızde memlekete allah korusun cook kotu kavga ettık sorun annesıyle gezmesı bana da yemek sıparısı vermesı bız annemle gezmeye gıdıyoruz sen sunu sunu yap dedı ıyı bı kavga ettık :// burda cok ıyıyız oraya gıdınce bı haller oluyor adama ... erkekler boyle galıba bende erkek anasıyım ınsallah oglumda bana oyle olur ne dıyeyım duskun olsun yanı
uzak olmak ıyı tatlı oluyor yakın olanlara sabır versın bu arada kaynanamı anne gıbı severım ha sevmesem dusunemıyorum :))

aysimason kaynanan dolduruyo olabilir mi yada nazar ediyo
Dolduruyor canım önümde bile dolduruyor akşam pilav yaparım yer sabah oğlunun önünde akşam pilav yedim şekerim çıktı der birde iyi niyetli anlatoyorki görmeniz lazım

Çok güldüm canım ya buda güzelmiş, hiç korunmayalım ama bebişte olmasın..
Bence siz bi kaza yapacakmışsınız gibi geliyor, yakında hamileyimm diye yazarsan şaşmam

@Mrssuperfine haklısın canım çok ihtiyacım olacak eşimin desteģine onunda istemesini beklemek zorundayım, dediğin gibi belki kizim yürümeye başlayınca oda ister, suan elini bırakıp birkaç saniye desteksiz ayakta durmaya başladı, 10,5 ayligız, bakalim ne zaman yürüyecek

annelerr yemek yemek bana haram oldu durdum durdum en azından uygun bısey alalım dedım ben dedım yanı koca kişisi bilmıyor fıyat 100 lıra kargoyla 104 lıra :) yerde yıyoruz o yuzden bu ıyı olur herhal dıye dusunuyorum sızce nasıl kullanıslı mı guvenlı mı ıhtıyac mı nolur yardııım

ayyhhh oyle deme korunmuyorsan olmaaaaz dıyorum elı mahkum korktum valla allahımmmm olmayanlara ve ısteyenlere verrr nolursuuunn amıın

Bende hep eşimin yanında oğluma öyle diyorum..
Oğlum baban anasına naılsa sende bana öyle olsan yeterlidir diyorum:))

aynen canım valla.allah düşmanımın başına vermesin böylesini
amin canım, seninkinede akıl fikir versin
ohh yap bakalım keyif:) tadını çıkar güzelce
hah işte o bulmayan ben oluyorum galiba
Canım rızkını keseceğim diye düşünme hiç Rabbim onun rızkını senden daha çok düşünür öyle düşün sende
oo bebekle tadilat zor olur
Aldım canım ekliyim fotosunu:) kardeşimin düğünde hepinizin beğendiği bordo feraceyi giydim:) memnun kaldım:) eymende çok hareketli canım ya bu aralar daha hareketlendi tutunup kalkıyor eliptik bisiklete taktı:) anam yapmıyor ben yapıyım spor diyor

elbise bu yeşildi canım:)

doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)
ah canım inşallah çok çok kolay geçer, yakın olsak ben bile gelirim:) tabi iki çocukla beni alırsan
canım artık değişmiyorum kıyafet yetişmiyor çünkü:)
canım hiç acele etme bazen hormonlar böyle oyun oynar, eşinin hazır olması çok önemli:)

bende ağlarım sinir olurum bu huyuma

bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)

Bende hep eşimin yanında oğluma öyle diyorum..
Oğlum baban anasına naılsa sende bana öyle olsan yeterlidir diyorum:))
hahaha be-n bı adım oteye goturup valıdecıgım benım herıfı nasıl yetıstırdıysen soyle bende oyle yetıstırecem dedım kaynananın hosuna gıttı tabı aralara allah razı olsun senden valla fılanıda ekledım yagladım balladım baya baya hosuna gıttı

kız sen var ya alemsin alem

Eşim şimdide özür diledi çok nadir yaptığı birşeydir
Ah ahh bide ben hemen sırıtp barışmasam iyi olurdu ama huyum kurusun küsmeyi bile becermem:))
ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemez hatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım

ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemez hatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım

Benimkide çok nadir özür diler gururundan aşağıya inmez:)
Ama biraz naz edebileydik iyi olurdu

İnşallah donemseldir canım bugün de benimkinin doğumgünü :)

Canım ben hep kendime vakit ayırıyorum ama bu aralar o da iyi gelmiyo o anda iyiyim ertesi gün yine aynı sanırım hareketlenme sürecine alışamadım bunu kabullirsem geçecek :)

Şu alıntılar dün yaptım anca yazabiliyorum

Kızlar benim oğlum soyunmayı seviyor üstünü çıkardığım zaman kollarını havaya kaldırıyor çıkardıktan sonrada kaçıyor:))
Çığlık kıyamet giydiriyorum onu daha kolay hiydirme yönteminiz varmı??

Hahahaha biz de aynı moddayiz. Mal gibi geziyom ortalıkta 2.ye bakabilecegimi nasıl düşünüyorsa onu da anlamış değilim. Ovulasyon testi yapıyorum ben de negatifse rahatız :))

ayyy öldüm buna Hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…