Canim hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindim. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, benim kizim tüp bebek aslında çok ara vermeden korunmayı biraksam mi diye düşünüyordum ki seni gördüm bana cesaret verdin eşimle tekrar konuscam gerçi o kizimiz 2 yasina gelmeden istemiyor ama normal yollarla olmazsa yine tedavi deneyebiliriz zaman geçiyor sonuçta. Az kaldi yasina girecek inşallah.Ah duham sorma.. Gece kızımı bırakıp gittik hastaneye kanamam var diyeyatakta yatıyorum kızım da yanımda. Malesef kötüyüm istifralar olmasa (
Bebii varmış kalp atışını da duyduk çok şülür Allah kazasız belasız eylesin ne diyetim artık :)
Ruhen kızıma ihanet etmiş gibiyim kendimi suçlu hissediyorum rızkını keseceğim diyeama mememden de hayır gelmedi hiç kg olmadı pna
Önce suda haşlayıp suyu çekince yağ gezdirir kızdırmazsım. Ben yumurtasını pişirirken va dikkat ediyorum ama yemekte bizimkinden ayırıyorum artık..Soganlari yagda kavurdugum icin vermiyordum, kizarma yerine geciyor diye, kizima suda kavuruyordum, ama dunden beri artik yediriyorum aynen dedigin gibi salca katmiyorum domastes katiyorum..
Ya beni heveslendiriyoraun halbuki hic hevealencek seyler soylemiyorsun ama ben heves ediyorum :)). İk ihafta sonra tr gitcem insallah guzel tatil yapmak istiyorum bendede ilk aylar bulanti olmustu, sonrasina Allah Kerim :)[/QUOTE][QUOTE="Mrssuperfine, post: 43249950, mhevealen]Ah duham sorma.. Gece kızımı bırakıp gittik hastaneye kanamam var diyeyatakta yatıyorum kızım da yanımda. Malesef kötüyüm istifralar olmasa (
Bebii varmış kalp atışını da duyduk çok şülür Allah kazasız belasız eylesin ne diyetim artık :)
Ruhen kızıma ihanet etmiş gibiyim kendimi suçlu hissediyorum rızkını keseceğim diyeama mememden de hayır gelmedi hiç kg olmadı pna
Saol canım bi gün içinde yaptı inanır misin bakıcı diyorki bigun gorusmedik ne olmuş böyle gün boyu tirmmanmis üniteyeMasallah ahmet yavrum bu ne hiz...cok tatli gorunuyorlar abla kardes:))
artık seni saha iyi anliyorum canım çok zor ya
baya aştı sıpaaa bu gidisle uniteyi salona kaldiracagim gun boyu kaç kere çıktı sayamadim diyo bakıcıCnm sen yine şükret ben uzun zamandır böyleyim
Ada'mın her yaptığı gözüme batıyor,dün bile aklımdaki pastayı yapmadım birşeyine sinir olduö sonrada pişman oldum gec saatte esıme git dedim pasta al hadi kutlayalım
Hiçbir sekilde mutlu olamıyorum bu aralar ,umarım dönemseldir ve geçer
Canım mont almadım evdekilerle şuan idare ediyoruz,şişme yelek gşyor şusn birde yeğenımın polardan montu vsr bu kışı onlarla geçiririz diye düşünğyorum
Ayyyy yok artıkkkkk
Aşmış senın oğlan kendini annesiiiii :)))))))
ne gÜZel iste aile herkesin ne oldugunu biliyor sen hangi kiyafeti aldin bu arada kardesinin düğüne kırmızı feraceyi mi memnun kaldın mi .esinde eminjm çok seviyor sadece belli edemiyor inşallah oda olacakcanım bu sene küçükler ya yürüseler tulum montlar kullanışlı olmaz ama, bakalım karar vericez artık:)
anladım anladım:) bende üst tarafa yıllar önce yapmıştım alta dokunamamıştım:)
oyyy şunlara bak yerim ya, canım Allah yardımcın olsun hareketli bebek çok yoruyor
aynen canım muhatabım olamazlar dış kapının mandalı onlarhem eşimin sülalesi beni daha çok seviyor bir eşim sevemedi düğünde herkes bana iltifat etti ohh canıma değsin
oyy geçmiş olsun benimkide bugün çok düştü
ay ne güzel öyle uygun bulsam bende kaparım hemen:) aslında geçen sene 30 liraya vardı bir yerde yarın bakalım bir duruyorsa alırız bizde:) bende çok para vermek istemiyorum abisinede kışlık alıcaz çünkü onun ki daha kaliteli olamlı malum her gün okula gidip gelecek hem eymene kalacak
canım benim bebek arabasını tekeri kırıldı eşim yaptıracakta ben görücem yenide almıyor e bastonda korunaksız sağdan soldan esiyor tulum bana şartta aslında arabada şart pöfff içim şişti düşündükçe
emla pahalı canım ya benim odun almaz ki onu 100 lira olmuş emla, acıya dayanamazmıyım kiben ki doğum sancısı çekmiş üstüne sezaryan olmuş bir kadınım
canım seninki kaynana değil kaynanatör
değişiklik super oluyor ven oturma odasini bile habire değiştiryorum kanepeleri bi karsi karşı bi L yapıyorumKizlarrr bugün keyfime diyecek yokk . Yemeği annem yapiveriyo temizligide Sevilay ablamiz var o yapiyo bende oğlumla ilgileniyorum sadece. Bide swlonumuzun seklini degistirdij boyle daha genis oldu ohhh keyfim yerinde valla :)) esimin haberi yok odanin seklini degistirmizden bakalim gorunce ne dicek :))
Canim hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindim. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, benim kizim tüp bebek aslında çok ara vermeden korunmayı biraksam mi diye düşünüyordum ki seni gördüm bana cesaret verdin eşimle tekrar konuscam gerçi o kizimiz 2 yasina gelmeden istemiyor ama normal yollarla olmazsa yine tedavi deneyebiliriz zaman geçiyor sonuçta. Az kaldi yasina girecek inşallah.
Senin kanaman mi var? Doktor ne dedi? Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
Uzun süredir yoktum, evimde tadilat yaptirdim kirip dokmeler kizimla hiç kolay olmadı ama bitti çok şükür. temizlik ve hemen akabinde yatılı misafir derken çok yoruldum. Dinlenmeye çalışıyorum bugün artık. Sizler nasilsiniz? Fırsat bulursam biraz geçmişe bakiyim.
Yok canım ablaya güvenir miyim o kızınca bi boğazını sıkmadigi kalıyorI imspecial oğluşun hareketli ablası göz kulak oluyor diyr güvenme canım benim kızıma da Yeğenim bakıyordu boynundan çekmiş düşmesin diye hırkası boynunu kesiyordu az Kalsın çok dikkatli ol. Ama ablasının Peşinde olması da güzel:)) güzel ipeğim benim. Bahtı da güzel olsjn inş:)
6 haftalıkmış gece kalp atışını da duyduk rahatladık :) hadi sen de üçüncüyü yap Ahmet abi olsun heheh :)
Yok canım ablaya güvenir miyim o kızınca bi boğazını sıkmadigi kalıyoramin ipege iyi dileklerin için .. ay maşallah minik bebise ya..Yok canım ne 3.su ben şuan düşünmüyorum hatta hic düşünmüyorum ama esim 5yıl sonra illa olsun diyo ama nasıl dogururm ben ya ben daha regl olmadim ama düzensizdir diye düşünüyorum geçen test yaptim sonuçta tırstım simdi
2.daha kısa sürüyor bunu düşün mutlu ol..sen yine abd de doğuracaksın değil miBen de eşim emekli olunca doğurtucam o baksın bakmak nasıl oluyormus Görsün diye diyorum hahaha:) evet nasıl doğurucam
Epiduralimi cebime koyucam :) hastanede vermiyorlar hainlertamam öok istedim vs ama o ıkınma anını unutamıyorum ben böhü sancılarda Aklımı kaybediyordum belki de kaybettim :) of of Hayırlısı :))
2.daha kısa sürüyor bunu düşün mutlu ol..sen yine abd de doğuracaksın değil mi
BAZEN ınan cok sıkılıyorum dar gelıyor ev ama bugun gectı sukur ıyıyım bende esıme sakın ıkıncıyı deme bu oglan unıye gıderken ıkıncısı olsun dıyorum@asliayet canım sakin ol hayat boyle bisey yapacak bisey yok yemek temizlik sirkülasyonu hem aynı büyüdükçe sertlerinde büyüyor esim bazen diyorki insanlar bundan yaşlanıyormuş evlat yetirtirmk zor ama gusel olacak emin ol
ev temız ama su dagınıklık var yaa canımdan bezdırıyor benı yayılıp yatmaya bayılıyorum bırıkıyorda bırıkıyor amanııın hepımız aslında aynı sorundan muzdarıpmışız cok sevındım tek basıma olmamama :)))İnanki beni tarif etmissin gecenlerde oyleydim duzeleceksin emin ol cnm
Dusme kalkmalar bizde oluyor en aza indirmek icin yanindan biran olsun ayrilmiyorum o yuzden isde yapmiyorum o uyurken ne kdr olabiliyorsa iste
O yuzden ne sinirlen cnm nede oglusuna kizma annesi birak hersey 4 4 luk olmasin varsin daginik kalsin ,biz cocuklu insanlariz cnm mana bulan tiplerde gelmesinler valla
off sızın durum daha vahım kardes :/ allah yardımcın olsunbende senin gibiyim bu aralar hersey gözümde büyür oldu.yaklaşık 2 haftadır gece uykum yok ve inanılmaz sinir yaptı eşime bebeğime sataşır oldum.en son kızdım benim ufaklığa bağırdım bayaa bana gülümsedi pişman oldum.anlamıyo ki yavrum oyun yapıyorum sandı.ev desen benim hallice oldu hergün topluyorum yine dağınık örümcekler dadandı içeri bahçeden kara kara evden soğudum.eşime bende çok sataşıyorum emin ol senden daha fazla.gecen gün artık adamcağızın kalbi sıkıştı üzüntüden.azcık üzgün mahsun davranıyor küsünce uyrken bi sarılıyorum seni sveiyorum ama anla beni de bu aralar sinir sitres naptıgımı bilmiyorum diyorum barışıyoruz .ee annelik dünyaın en zor işi.sabah 8 akşam 5 değil.7 gün 24 saat sorumlulukları daha agır daha yıpratıcı.dün gece beşiğin dibine yatak yaptım kendime sabaha kadar salladım kızımı bazen olmadı aldım kucağıma pış pış diye gezdirdim.sabaha zombi gibiydim.işte bu yüzden anlamalılar bizi .bize küsülmez ki
aksam bızım adam gelır hadı cay koyda ıcelım der cay namaz darken dur bırazda kk da gezıyım suna bakıyım kafa dınleyım derkeeen uyku gelıyor ama bugunden ıtıbaren tertemız ev bırakıyorum sabaha :)))önce Bi sakin ol aslıcan
oda oda temizle canım utuyude günde 2-3parça bile yapsan erir gider
sonrasında da sürekli toplu tutmaya çalış mesela ben odaları ve mutfağı toplamadan yatmam sabah toplu eve uyanmak işi yarıya indiriyor hemen süpürmeye başlayabilirsin
donem donem hepimiz bu bunalıma giriyoruz
esın evde hıc ıs falan yapmıyor mu?@asliayet geliyor gidiyorlar banada dönem dönem canim evimizin halini kabullenmekten baska care yok ama bende kabullenemiyorum çaresini de bulamadım...inanilmaz agrasif oluyrum isler yigildikca basima.
ınsallah bır an once rahatlarız dıcem ama dunya boyle degıl mı hep bı kosturmaca allah yardımcımız olsunCnm hepsi normal ben be kavgalar ettim,hala da ediyorum esim.cogu zaman alttan aliyor..
ayy yemınle hepımız aslında aynıymısızCanim inan hepimizin durumu anlattiklarin gibi
bebege bakar sagolsun tabı telını bırakırsa elındencanım sakin oluyorsun ev işi dediğin akşama kadar uğraştığın akşam beş dk da dağıtılan bozulan iş, disiplinli ol plan yap kendine, akşam evi toplamadan yatmamayı adet edin bir kere, sonra haftalık plan yap yemek listesi yap, gün gün temizlik yap,her gün bir saatini işe ayır mesala çok değil, eşin çoğu vakit evde zaten o bebeğe bakarken iş yapabilirsin, evin dağınıklığı insanı daha hasta ediyor aklın hep o dağınıklıkta yapılacak işte oluyor, yap kurtul kasmadan rahat ol tatlım bak iki çocukla ben delirmeden size izin yok
densız mı askolsun eflalçok sıkıcıydı canım, eltinin annesiyle kız kardeşini bir güzel haşlamak geçti içimdenhiç bir düğünde bu kadar sıkılmamıştım, yeni eltiyle samimi değilim olmayıda pek düşünmüyorum, çok densizler bu bir gerçek neyse sizin için güzel foto çekineyim dedim nerdeee çocuklara bakmaktan olmadı:)
ayy masallahhhh !! bu orumcek adam olmus ayolKızlar oğlum cekmeceye basıp üniteye usune cikmayinogrendi her bulduğu şeyin üstüne tırmanıyor napcam ben bu cocugu ablasida düşmesin diye pesinde garibim az önce minik sandalyeye ters çıkıp aaaa diye bağırıyor bu arada elini bırakıp 2 adim atmaya başladı
Canım neden korunuyorsun?Canim hamilemisin çok şaşırdım ve çok sevindim. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah, benim kizim tüp bebek aslında çok ara vermeden korunmayı biraksam mi diye düşünüyordum ki seni gördüm bana cesaret verdin eşimle tekrar konuscam gerçi o kizimiz 2 yasina gelmeden istemiyor ama normal yollarla olmazsa yine tedavi deneyebiliriz zaman geçiyor sonuçta. Az kaldi yasina girecek inşallah.
Senin kanaman mi var? Doktor ne dedi? Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
Uzun süredir yoktum, evimde tadilat yaptirdim kirip dokmeler kizimla hiç kolay olmadı ama bitti çok şükür. temizlik ve hemen akabinde yatılı misafir derken çok yoruldum. Dinlenmeye çalışıyorum bugün artık. Sizler nasilsiniz? Fırsat bulursam biraz geçmişe bakiyim.
Valla temiz kalp mi şom ağız mı bana yetişin inş isteyen kim varsa:) Bebiş görünce insanın içi gidiyor di mi :)Pinking Tree canım geçmiş olsun şuan ne durumda bebiş??
İlk aylarda kanama görenlerin bebişi genellikle erkek oluyormuş ben iki kere görmüştüm..
Yazdıklarını okudukça hevesleniyorum ben zaten 2. Yi istiyordum eltim doğum yapınca senide görünce hepten ister oldum:))
Bu arada canım ne temiz kalpliymişsin geçenşerde busefer yaz annesi olalım demiştin şimdi yaz annesi olucan:))
Altı aya kadar emzirebilirsin dedi sorduğumuz her doktor ama bende kanama olunca yavaş yavaş keseceğim. Şimdilik anne sütü veriyorım sonra da keçi sütü alırsa onu veririm ama alır mı bilmem.. Her şeyi deneyeceğim işte..Pinking Tree canım sormayı unuttum serra ya kim bakıyor birde süt vermiyorsan ne veriyorsun kuzucuğa..
Bisey sorucam kızlar şimdi benim oglus cokkk kusan bi bebekti gunde degistigimiz kıyafetin haddi hesabi yojtu artik cok az kusuyo kiyafetlrini iki gun giydiği oluyo
kusmadigi zaman.siz hergun değişiyor musunuz.oglus iki gun giyiyo garibime gidiyo.
Merhamet duygusu olmayan insan öyle canım ister torunu olsun ister babası bakmaz ama kendidi kaybeder boşver sen..Valla temiz kalp mi şom ağız mı bana yetişin inş isteyen kim varsa:) Bebiş görünce insanın içi gidiyor di mi :)
Bebiş iyi dediler cinsiyetini ben de merak ediyorum ama Hayırlısı olsun kız erkek Mühim değil hayırlı evlat sağlıklı evlat serrama can yoldaşı olsun şu hayatta:) ben ilk aylar hiç kanama görmedim önceki iki hamileliğimde de teki düşük olmuştu teki de Serra işte..
Altı aya kadar emzirebilirsin dedi sorduğumuz her doktor ama bende kanama olunca yavaş yavaş keseceğim. Şimdilik anne sütü veriyorım sonra da keçi sütü alırsa onu veririm ama alır mı bilmem.. Her şeyi deneyeceğim işte..
Iki gündür annem BAKIYOR bugün kv geldi ili gün de o baksa diyorduk ama söylendi söylendi Serra ya acımadı annesi haram yaptı etti dedi ben bakamam sağlam olsam bakarım dedi gitti kendi bilir ne diyeyim.. Bi çözüm bulucaz artık.. 17 yaşındaki Yeğenim bile cumartesileri ben gelirim teyze diyor eşim Çalışıyor diye.. Ama kalbinde merhamet olmayan zor ..
Canım biz hergün değişiyoruz bazen günde iki kerede değişiyoruz biz uyku tulumuda kullanmıyoruz onun için hergece temiz pijama takımları giydiriyorum..Bisey sorucam kızlar şimdi benim oglus cokkk kusan bi bebekti gunde degistigimiz kıyafetin haddi hesabi yojtu artik cok az kusuyo kiyafetlrini iki gun giydiği oluyo
kusmadigi zaman.siz hergun değişiyor musunuz.oglus iki gun giyiyo garibime gidiyo.