2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar oğlum cekmeceye basıp üniteye usune cikmayinogrendi her bulduğu şeyin üstüne tırmanıyor napcam ben bu cocugu ablasida düşmesin diye pesinde garibim az önce minik sandalyeye ters çıkıp aaaa diye bağırıyor bu arada elini bırakıp 2 adim atmaya başladı :KK17:
P_20151027_111140.jpg
P_20151027_111136.jpg
P_20151027_110644.jpg

ahh bizede hediye gelse nerdeee, bebek görmeye pek kimseyi kabul etmedim zaten hoş etsemde ne getirecekler ki eşofman falan:) annem bile lamdı bir şey kaynanam falan amaaan:KK11:

güle güle giysin Ahmet paşa:KK200:
saol canım sen en guzelini secersin eymene ..düğünde kendini yormamissin çok sevindim muhattap olma boşver herkes kendi görgüsünu sergiler :KK66:

Kızlar oğlum cekmeceye basıp üniteye usune cikmayinogrendi her bulduğu şeyin üstüne tırmanıyor napcam ben bu cocugu ablasida düşmesin diye pesinde garibim az önce minik sandalyeye ters çıkıp aaaa diye bağırıyor bu arada elini bırakıp 2 adim atmaya başladı :KK17:
Eki Görüntüle 1669420 Eki Görüntüle 1669422 Eki Görüntüle 1669423
Amaniiiin bu ne kız :confused:bebisler gün geçtikçe zorlasmaya başladı benimki de sabah aktivite masasının üzerinden yüzüstü yere çakıldı :emir_bebek: O ablayı da yerim yazık nasıl tutmuş arkasından :KK200:

Selam hanımlar:)

Geçmişi okumaya devam:)

Öncesinde kış geldi malum bebeklerinize astronot mont mu düşünüyorsunuz? Geçen kış battaniyeye sardık geçti çok çıkmadık malum ama bu kış çıkarım diyorum bazen okuyeter diyea götürmem gerekebilir, bizim burda mahalle arası bir mağazada 50 küsü liraya vardı mont çok kaliteliydi, şimdi netten baktım 100 lira fiyatlar siz ne yapacaksınız?

Birde ben ağda yapamıyordum bazı sebeplerden ama artık yapmak istiyorum ağda setlerinden aldım, bacak kol altı yaparım o bölgeler acımazda benim ama diğer malum yeri nasıl etcem ben ya çok tırsıyorum:KK53::KK53::KK17::KK17: böyle uyuşturan kremler varmış ya emla biri o çok pahalı ya 90 lira yuh yani, birde anestol sürünce uyuşuyormuş azcık:) bilenler ağda yapanlar akıl verin bana lütfen:KK37:
Canim ben astronot mont aldim, burda bir supermarkete gelmisti turk parasiyla 35 tl filan ediyor cok ucuz ve gercekten kaliteli, almanyada supermarketlere gelen urunlerin kalitesi sasirtir.. Sabah erken gitmeme ragmen hic kalmamisti neyseki baska subeye kostuk henen orda buldum :) cok kalin degil ama icine kazakla yeter diye dusunuyorum. Sadece bu kis giyinecegi icin fazla para kiyamadim ben .. birde astronot daha kullanisli olur hem sicak tutar hemde karlarin icine atariz yuvarlanirlar, parkta kuma girerler.. Agda meselesinde yardimci olamicam bende agda yapmiyorum hamile kaldigimdan beri.

Amaniiiin bu ne kız :confused:bebisler gün geçtikçe zorlasmaya başladı benimki de sabah aktivite masasının üzerinden yüzüstü yere çakıldı :emir_bebek: O ablayı da yerim yazık nasıl tutmuş arkasından :KK200:
Canım beş dk mutfağa gidip gelmeye bile artik guvenip birakamiyorum seninkide aktivite masasini üstüne mi çıkmış bu çocuklar nerden aliyor bu enerjiyi doğru düzgün yese bide:KK70: abla da istemiyor kardesini oyununu bozuyor diye oda hep pesinde kuyruk gubi:KK67:

Kızlar benim psikolojim gitti iyice yaa. Acayip sinirli tahammülsüz manyak gibi bişi oldum. Eşime trip yapıyorum sürekli adamın da ğbi yanlışı filan da yok yani koşturup duruyo pesimizde bu adam bana bu kadar nasıl dayaniyo acaba diye bile düşünür oldum. Bi de birden oldum böyle 3-4 gündür filan psikoloğa mi gitsem sizce nasıl toparlanır ki bu beynim
Cnm sen yine şükret ben uzun zamandır böyleyim
Ada'mın her yaptığı gözüme batıyor,dün bile aklımdaki pastayı yapmadım birşeyine sinir olduö sonrada pişman oldum gec saatte esıme git dedim pasta al hadi kutlayalım
Hiçbir sekilde mutlu olamıyorum bu aralar ,umarım dönemseldir ve geçer

:KK70::KK70:

masal da deniyim ama sanmam işe yarasın

:KK70::KK70: sen var ya çok yaşa sağlıklı huzurlu yaşa hep gülüyorum mesajlarına:KK60:

aa ağlamamı onu bilmiyordum ben:) burdan gördüm hemen yaptım sevdi miniğim

canım ben tersi diye biliyorum derin uykuya geçemeyenler çok rüya görür, ben mesela hiç bir zaman bebek olmasada derin uyuyamam çok ama çok rüya görürüm, eşim çok nadir görür başını yastığa götürürken uyur hatta sohbet ederken horlamaya başlar:KK70::KK70:

biliyorum canım:KK60: çok kırıldım onlara:) heveslendir canım buraya yazsam iş yapamayan arkadaşlarım üzülür diye yazmıyorum:)

özlettin canım kendini ama zor işin yoğunluktan yazamaman normal

eşim geçen seçimde başkandı tövbe etti yanındakilerin yaş ortalaması hep yüksekti çok yorulmuştu:KK70: bu sene görevli sadece

hoş geldin canım işini bitirde dön:)

kaynanana:KK11:

Selam hanımlar:)

Geçmişi okumaya devam:)

Öncesinde kış geldi malum bebeklerinize astronot mont mu düşünüyorsunuz? Geçen kış battaniyeye sardık geçti çok çıkmadık malum ama bu kış çıkarım diyorum bazen okula da götürmem gerekebilir, bizim burda mahalle arası bir mağazada 50 küsü liraya vardı mont çok kaliteliydi, şimdi netten baktım 100 lira fiyatlar siz ne yapacaksınız?

Birde ben ağda yapamıyordum bazı sebeplerden ama artık yapmak istiyorum ağda setlerinden aldım, bacak kol altı yaparım o bölgeler acımazda benim ama diğer malum yeri nasıl etcem ben ya çok tırsıyorum:KK53::KK53::KK17::KK17: böyle uyuşturan kremler varmış ya emla biri o çok pahalı ya 90 lira yuh yani, birde anestol sürünce uyuşuyormuş azcık:) bilenler ağda yapanlar akıl verin bana lütfen:KK37:
Canım mont almadım evdekilerle şuan idare ediyoruz,şişme yelek gşyor şusn birde yeğenımın polardan montu vsr bu kışı onlarla geçiririz diye düşünğyorum

Ayyyy yok artıkkkkk
Aşmış senın oğlan kendini annesiiiii :)))))))

Hey allahimm yaaa
Ben annesiyken bile olaki ayagima elim deyse elimi yilayip ogluma oyle dokunuyorum,ne kdr rahat davranan bir kadinmis yaa
Bidaha gelmesin o zmn lafinin arasinda dursun[/QUOTE
nerde o günler be canım. hep diyor bidaha gelmem diye de hepte geliyor günlerce.sürekli eşimin eski sevgililerini anlatıyor ay cok iyi kızdı uysaldı sen fenasın kendini ezdirmiyosun diyor.duşa girsem sen daha dün yıkanmadın mı diyor oğlunu çekip karın yarım saat yıkandı su faturası cok gelicek diye şişiriyor.odama epilasyon yapmaya girsem peşimden gelip karsıma oturuyor gazete okuyor.onun yüzünden bi ara jiletle aldım kendimi halen seyreltmeye calışyıroum.laptopu alsam elime hemen gelip bakıyor napıyosun diye.odama girip kapıyı kapattığım an hemen geliyor peşimden napıyomusum.yok hayatta cok sey görmüş gözü korkmuş artık aldatma olaylarından.zamanında eşimle aramı bozup bikere ayırdı bizi 3 aylık evliydim hamile halimle şiddet gördüğüm için ailemin yanına gittim millete başkasına kaçtı diye anlatmış.eşim yalvarıyor dön diye o dönme artık gittin gelme oğlum seni istemiyor diye mesaj atıyordu.ahh ah neler çektim hergün aklımda yasadıklarım bana ettiği aileme ettiği hakaretler cabası.yüzüme seni seviyorum diyor arkamdan neler neler.anne demiyomuşum ona hep bana neden anne demiyosun diyor nasıl diyim ki .bu defa gelsin onu hasetinden çatlatıp göndercem

Nego Nego ben tulum alayim diyordum ama yasina girecek diye kucukmu olur diyorum geride ama tulum montlari cok seviyorum da cok kullanamaz.biseyler alicaz mecburen.

agdayi da ben epilasyon kullaniyrum malum bolgeye de yukarilari aliyrum cok aciyor alıştım zamanla.. asagilara inemiyrum:oops:anladin sen:KK70:
canım bu sene küçükler ya yürüseler tulum montlar kullanışlı olmaz ama, bakalım karar vericez artık:)
anladım anladım:) bende üst tarafa yıllar önce yapmıştım alta dokunamamıştım:)
oyyy şunlara bak yerim ya, canım Allah yardımcın olsun hareketli bebek çok yoruyor

saol canım sen en guzelini secersin eymene ..düğünde kendini yormamissin çok sevindim muhattap olma boşver herkes kendi görgüsünu sergiler :KK66:
aynen canım muhatabım olamazlar dış kapının mandalı onlar:KK53: hem eşimin sülalesi beni daha çok seviyor:KK45: bir eşim sevemedi:KK70::KK70: düğünde herkes bana iltifat etti ohh canıma değsin:KK70::KK70:
oyy geçmiş olsun benimkide bugün çok düştü
Canim ben astronot mont aldim, burda bir supermarkete gelmisti turk parasiyla 35 tl filan ediyor cok ucuz ve gercekten kaliteli, almanyada supermarketlere gelen urunlerin kalitesi sasirtir.. Sabah erken gitmeme ragmen hic kalmamisti neyseki baska subeye kostuk henen orda buldum :) cok kalin degil ama icine kazakla yeter diye dusunuyorum. Sadece bu kis giyinecegi icin fazla para kiyamadim ben .. birde astronot daha kullanisli olur hem sicak tutar hemde karlarin icine atariz yuvarlanirlar, parkta kuma girerler.. Agda meselesinde yardimci olamicam bende agda yapmiyorum hamile kaldigimdan beri.
ay ne güzel öyle uygun bulsam bende kaparım hemen:) aslında geçen sene 30 liraya vardı bir yerde yarın bakalım bir duruyorsa alırız bizde:) bende çok para vermek istemiyorum abisinede kışlık alıcaz çünkü onun ki daha kaliteli olamlı malum her gün okula gidip gelecek hem eymene kalacak:KK48:
Ben de astronot aldım ama ana kucağına battaniye işe koyup üstünü yağmurlukla örtmek daha kolau soy çıkar olmuyor terliyor bir de:KK43:

I imspecial benim kız böyle..

Nego Nego emla bi numara
canım benim bebek arabasını tekeri kırıldı eşim yaptıracakta ben görücem yenide almıyor e bastonda korunaksız sağdan soldan esiyor tulum bana şartta aslında arabada şart pöfff içim şişti düşündükçe:mad:

emla pahalı canım ya benim odun almaz ki onu 100 lira olmuş emla, acıya dayanamazmıyım ki:KK53: ben ki doğum sancısı çekmiş üstüne sezaryan olmuş bir kadınım:KK70:
nerde o günler be canım. hep diyor bidaha gelmem diye de hepte geliyor günlerce.sürekli eşimin eski sevgililerini anlatıyor ay cok iyi kızdı uysaldı sen fenasın kendini ezdirmiyosun diyor.duşa girsem sen daha dün yıkanmadın mı diyor oğlunu çekip karın yarım saat yıkandı su faturası cok gelicek diye şişiriyor.odama epilasyon yapmaya girsem peşimden gelip karsıma oturuyor gazete okuyor.onun yüzünden bi ara jiletle aldım kendimi halen seyreltmeye calışyıroum.laptopu alsam elime hemen gelip bakıyor napıyosun diye.odama girip kapıyı kapattığım an hemen geliyor peşimden napıyomusum.yok hayatta cok sey görmüş gözü korkmuş artık aldatma olaylarından.zamanında eşimle aramı bozup bikere ayırdı bizi 3 aylık evliydim hamile halimle şiddet gördüğüm için ailemin yanına gittim millete başkasına kaçtı diye anlatmış.eşim yalvarıyor dön diye o dönme artık gittin gelme oğlum seni istemiyor diye mesaj atıyordu.ahh ah neler çektim hergün aklımda yasadıklarım bana ettiği aileme ettiği hakaretler cabası.yüzüme seni seviyorum diyor arkamdan neler neler.anne demiyomuşum ona hep bana neden anne demiyosun diyor nasıl diyim ki .bu defa gelsin onu hasetinden çatlatıp göndercem

canım seninki kaynana değil kaynanatör:KK11:

canım bu sene küçükler ya yürüseler tulum montlar kullanışlı olmaz ama, bakalım karar vericez artık:)
anladım anladım:) bende üst tarafa yıllar önce yapmıştım alta dokunamamıştım:)

oyyy şunlara bak yerim ya, canım Allah yardımcın olsun hareketli bebek çok yoruyor

aynen canım muhatabım olamazlar dış kapının mandalı onlar:KK53: hem eşimin sülalesi beni daha çok seviyor:KK45: bir eşim sevemedi:KK70::KK70: düğünde herkes bana iltifat etti ohh canıma değsin:KK70::KK70:

oyy geçmiş olsun benimkide bugün çok düştü

ay ne güzel öyle uygun bulsam bende kaparım hemen:) aslında geçen sene 30 liraya vardı bir yerde yarın bakalım bir duruyorsa alırız bizde:) bende çok para vermek istemiyorum abisinede kışlık alıcaz çünkü onun ki daha kaliteli olamlı malum her gün okula gidip gelecek hem eymene kalacak:KK48:

canım benim bebek arabasını tekeri kırıldı eşim yaptıracakta ben görücem yenide almıyor e bastonda korunaksız sağdan soldan esiyor tulum bana şartta aslında arabada şart pöfff içim şişti düşündükçe:mad:

emla pahalı canım ya benim odun almaz ki onu 100 lira olmuş emla, acıya dayanamazmıyım ki:KK53: ben ki doğum sancısı çekmiş üstüne sezaryan olmuş bir kadınım:KK70:

canım seninki kaynana değil kaynanatör:KK11:

aynen canım valla.allah düşmanımın başına vermesin böylesini :KK43:

Kizlarrr bugün keyfime diyecek yokk . Yemeği annem yapiveriyo temizligide Sevilay ablamiz var o yapiyo bende oğlumla ilgileniyorum sadece. Bide swlonumuzun seklini degistirdij boyle daha genis oldu ohhh keyfim yerinde valla :)) esimin haberi yok odanin seklini degistirmizden bakalim gorunce ne dicek :))

hoş geldin bacım ayyy yolla kız aşure

önce Bi sakin ol aslıcan
oda oda temizle canım utuyude günde 2-3parça bile yapsan erir gider
sonrasında da sürekli toplu tutmaya çalış mesela ben odaları ve mutfağı toplamadan yatmam sabah toplu eve uyanmak işi yarıya indiriyor hemen süpürmeye başlayabilirsin
donem donem hepimiz bu bunalıma giriyoruz

bak sen şu ipeğe:) :)

gördük efendim afiyet olsun:)

aynen gelmesinler !!!!
göndereyim canım:))

Iyi geceler guzel anneler..
cok yogundum bikaç gündür annemler geldi filan.şükür atlatttim.bebisle misafir cok zorrr.

Kokorec muhabbetine gelince.yiyemem bende iskembe ciger miger koyun eti vs asla yiyemiyrum.jirmizi ete hanilegimde aserdim alıştım tavuga da.Vejeteryan gibi biseydim.

Nego Nego hoşgeldin ozlettin kendini canim benim:))) hayırlı olsun düğününuz bebisle iki dugun yaptin masallah.zor ya kardeşimin düğünde baya zor olmuştu bana.sende iki tane:))

praline praline canim o ucgun kuralını yaoanadim ki yiyen bir bebek degil bugünkü yedigi miktari soyleyim 2 3 cay kasigi ancak yemustir:KK43:((

@asliayet geliyor gidiyorlar banada dönem dönem canim evimizin halini kabullenmekten baska care yok ama bende kabullenemiyorum çaresini de bulamadım...inanilmaz agrasif oluyrum isler yigildikca basima.

@sarfansari hadi geçmiş olsun kv badiresini atlatmissin.cins kv ler işte iyisine az rastlanır.

aysimason aysimason hayirli olsun yeni bebis Allah hayırlı evlat eylesin....Asure yi de Allah kabul etsin afiyet olsun:)))
Ben de cumartesi yaptim arkdas a da vermiştim ayni sitede oturuyruz sonra cok begendim bir de bana yapalim mi ben bilmiyrm yapmayi dedi tamam dedim bugunde ona yaptık tabi bendeji kadar zor olmadi cikan bulasigi yikadi dogradi vs arkdas bende kattim karıştırdım sadece:KK70:
Teşekkür ederim canım.,
Biximde üst komşu çok beğendi gelip tarifini aldı:))

hihami hihami minione minione kızşar ben de sizin gibiydim eşime tabiri caizse Öküz gibi davranıyor sonra ds Öküz gibi pişman oluyordum:))
Serra yaşının gerecini yapıyor yaramaz
Adamcağız işe gidip geliyor hem yorgun hem bizle ilgileniyor
Ben de delleniyordum:))) sonra pişman oluyordum iğrenç bir ruh hali..

Mola ALIN:) en iyisi bı. Yarım saat kahve için kuaföre gidin o bile yeterli hfyda bir iki kaç kez alabiliyorsanız..

Şu an tek düşündüğüm evimin huzuru serramın ve bizim sağlığımız gerisi Boşmuş diyorum boşuna zehir etmişiz kendimize diyorum. Tatilde bile kavga ediyordum :))

Şükredin nefes ALIN kaçamak yapın aile hayatınızın tadını Çıkarın bulamayanlr da var :)

praline praline niye ayrıpişiriyorsıun? Artık her şeyi yiyebilir tuz katmadan ayır salça yerine domates püresi kullan. Salça aşırı tuzlu oluyor.. Oldu da bitti maşallah:) hiç kendini yorma :)

Ben üç gün Kur'ân'lı ile deniyordum ama artık bir şey kalmadı denemedim bir gün ben de M miss_curious gibi tahini Yanlışlıkla verdim o alerji yaptı o kadar.

Domates süt dut kakao sağolsun bunları vermişler ama alerji yapmadı.

simal3001 simal3001 beterin beteri varmış diyorum.o nasıl bi kaynanadan öte insan hey Allahim Allah yardimcin olsun....ayy benim kv yaninda kuzu...

Pinking Tree Pinking Tree canim nasilsin bedenen ruhen nasıl gidiyor dr a gittin mi?.meraklı melahat oldum

Ah duham sorma.. Gece kızımı bırakıp gittik hastaneye kanamam var diye :KK43: yatakta yatıyorum kızım da yanımda. Malesef kötüyüm istifralar olmasa:KK43:(
Bebii varmış kalp atışını da duyduk çok şülür Allah kazasız belasız eylesin ne diyetim artık :)
Ruhen kızıma ihanet etmiş gibiyim kendimi suçlu hissediyorum rızkını keseceğim diye:KK43: ama mememden de hayır gelmedi hiç kg olmadı pna

praline praline niye ayrıpişiriyorsıun? Artık her şeyi yiyebilir tuz katmadan ayır salça yerine domates püresi kullan. Salça aşırı tuzlu oluyor.. Oldu da bitti maşallah:) hiç kendini yorma :)

Ben üç gün Kur'ân'lı ile deniyordum ama artık bir şey kalmadı denemedim bir gün ben de M miss_curious gibi tahini Yanlışlıkla verdim o alerji yaptı o kadar.

Domates süt dut kakao sağolsun bunları vermişler ama alerji yapmadı.
Soganlari yagda kavurdugum icin vermiyordum, kizarma yerine geciyor diye, kizima suda kavuruyordum, ama dunden beri artik yediriyorum aynen dedigin gibi salca katmiyorum domastes katiyorum..

X