ahh ah o dert bizde de var .ama bizim üst katta mikrofon yutmuş komşular var bütün gün bütün gece bangır bangır muhabbet ediyolar coluk çocuk cıglıklar kapı çarpmalar bide bi ayak sesleri var sanki ayaklarına taş bağlayıp geziyolar evdeSinirlenmemek elde değil ya. Her gelen aşağıdan bizim zile basıyo nasıl denk getiriyolar arkadaş ya. Tamam ilk daire bizim ama daire numarasıda 1den başlamıyoki 6 dan başlıyo. Normal zil değilde bu yeni modeller varya daire numarasına basıp zile basıyosun , kapıyu açmak için şifre falan giriliyo. Ya 1 biZim evin zili olsa valla anlıcamda 6 yı her seferinde nası tutturuyoşar ya tam uyutuyorum oğlanı hadi bakalım Zil çalar uyanır tekrar salla ondan sonra... Birinin bi gün kalbini kırıcam sabrım taşıcakta! Asansörcüsü ,kalorifercisi ,başkasının misafiri vs. Bu nedir arkadaş ya!!!
Ya çok şükğr komşular iyi bizim ses gürültü olmuyo pek. Şimdide bizim altımız işyeri kasap açılcak satırla etleri keserken sesler gelir artık bize yandık ki ne yandık bide sağolsun evi yapan duvarları kağıt kadar ince yapmuş afedersiniz ama osursan duyulcak yani. Allah'tan işte komşular gürültülü değil ama kasaptan gürültü gelir heraldeahh ah o dert bizde de var .ama bizim üst katta mikrofon yutmuş komşular var bütün gün bütün gece bangır bangır muhabbet ediyolar coluk çocuk cıglıklar kapı çarpmalar bide bi ayak sesleri var sanki ayaklarına taş bağlayıp geziyolar evdedün öğlen uyutabildim benim kızı 1 saat sonra bi gürültü bi gürültü bi baktım şimal uyanmış.gece tam uyutuyorum üst komsu mahalleyi inletiyor korna sesinden .konuşmuyoruz kavgalıyız hayır çıkıp artık yeter dicem ama bişey derlerse eşim onları pişman eder.başı belaya girmesin diye susuyorum mecbur
annelik böyle bişeymiş demekki :) aslında o sesler gürültüler bebek olmasa umrumuzda olmaz ama hele de bebeğin uyku saatinde oluyosa insanı canavara dönüştürüyor. bazen gecenin üçü dördü köpekler bi havlıyor çıkıp onları kovuyorum aman kızım uyancak diyeYa çok şükğr komşular iyi bizim ses gürültü olmuyo pek. Şimdide bizim altımız işyeri kasap açılcak satırla etleri keserken sesler gelir artık bize yandık ki ne yandık bide sağolsun evi yapan duvarları kağıt kadar ince yapmuş afedersiniz ama osursan duyulcak yani. Allah'tan işte komşular gürültülü değil ama kasaptan gürültü gelir heralde
Tesekkürler. Amin inşallah hepimize.minione canım bir Şeyler izlettirmeye karşıydık eşinle hep kaçtık ama sonunda el mahkum açtık. Göz teması bile kurmuyor bakmıyor elini ağzını kapatıyor kafasını ediyor. Önce seyretsin dalsın diyoruz Çizgiler klipler hepsini denedik bakmadı bile ( kalabalıkta parkta restaurantta yedirmeye çalıştık küvette su ile yedirmeye çalıştık ağzını bile açmadı. Böyle oldukça da bize sinir basıyor:))
Kv m tatlı Sütlaç Havuzlu kek ıspanaklı Börek yedirmeye çalışmış onlara bile ağzını açmamış. Sütlacı nasıl yemez diye hayret ediyorduama bir de sevimlileri açayım bakayım... Sağol önerin için...
Dibini keseceksiniz rulo bi iki tarafı Açıklık olacak Anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun cankm Allah damarlıklarını da göstersin inş :))
TesekkurlerEvet altını kesiceksinşz iki tarafı açık olan kısmını pipiyee. Ama biraz küçültün çok büyğk olmasına gerek yok zaten pipisi ne kadarcık daha.
Bizimki 9 ay 10 günlük hala dışı çıkmadı bir hafta önce doktora sordum normal dedi 13.ayda da çıkabilir dedi. 13. Ayı geçerse çıkmazsa sorun demekki ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dis zaten o yüzden kafaya takmiyorum 12.ay da kontrol var o zaman cikmamis olursa endişeleneyim başlarım bence de boşuna kafaya takma . Emekliyor mu ya da yürüyor mu . Benim oğlum hiçbirini yapmıyor ama çok hareketli oturarak ya da Emekleme pozisyonunda etrafında dönüyor . Bu konuda pek bilgim yok çok mu geç kaldı bebekten bebeğe degisiyormus amadaha dişimiz çıkmadı bizim 9 aylık olucaz onu da ayrı dert ediyorum kendime.üst diş yerleri şişmiş diş izleri var ama dr yok ben göremiyorum dediiştahı maşallah iyi şimdilik uyku bozuk gündüz uykumuz 1 e düştü oda 1 buçuk saat uyuyor.sabah sinir krizine girdim artık eşimde anlamıyor boş kuruntu yaptığımı düşünüyor hepten çıldırıyorum
yaklaşık 5 buçuk aylık sürünerek ilerliyordu yerde ama 1 aydır emekliyor baya baya.yürüyemiyor henüz yürütece koyuyorum hep parmak uçlarına basıyor.parmak ucuna basan bebekler gec yürürmüş diye duydum ama nekadar doğru bilmiyorum.emeklemeyi kafana takma benim arkadasın çocuğu 1 yasına girdi bu ay hiç emeklemedi.otururken kıç üstü gidiyor.yürümeye yeni başladı onunki ama tam değil sarhoş gibi sallana sallana gidiyor.onun dişi 5.5 ayında cıkmıstı.bizde daha hiç yok.daha benimki tam oturamıyor bile dakikada devriliyor yana.ama o benim hatam cunku hiç oturtmamıştım destekli flan yeniyeni başladım oturtmayaBizimki 9 ay 10 günlük hala dışı çıkmadı bir hafta önce doktora sordum normal dedi 13.ayda da çıkabilir dedi. 13. Ayı geçerse çıkmazsa sorun demekki ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dis zaten o yüzden kafaya takmiyorum 12.ay da kontrol var o zaman cikmamis olursa endişeleneyim başlarım bence de boşuna kafaya takma . Emekliyor mu ya da yürüyor mu . Benim oğlum hiçbirini yapmıyor ama çok hareketli oturarak ya da Emekleme pozisyonunda etrafında dönüyor . Bu konuda pek bilgim yok çok mu geç kaldı bebekten bebeğe degisiyormus ama
Canim kiyaslama yapma bence, gercekten her bebek cok farkli, kimisi hic emeklemiyor direk yuruyor, kimisi aylarca emekliyor halinden memnun yuruneyi sevmiyor..Bizimki 9 ay 10 günlük hala dışı çıkmadı bir hafta önce doktora sordum normal dedi 13.ayda da çıkabilir dedi. 13. Ayı geçerse çıkmazsa sorun demekki ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş dis zaten o yüzden kafaya takmiyorum 12.ay da kontrol var o zaman cikmamis olursa endişeleneyim başlarım bence de boşuna kafaya takma . Emekliyor mu ya da yürüyor mu . Benim oğlum hiçbirini yapmıyor ama çok hareketli oturarak ya da Emekleme pozisyonunda etrafında dönüyor . Bu konuda pek bilgim yok çok mu geç kaldı bebekten bebeğe degisiyormus ama
Demek her bebek farklı oluyor. Bizimki senin benim gibi oturuyor otururken her türlü şey yapıyor ama yüzüstü yatiriyorum elleri ayakları cirpiyor karnınin üzerinde duruyor etrafında dönüyor ilerleme yok karada yüzüyoryaklaşık 5 buçuk aylık sürünerek ilerliyordu yerde ama 1 aydır emekliyor baya baya.yürüyemiyor henüz yürütece koyuyorum hep parmak uçlarına basıyor.parmak ucuna basan bebekler gec yürürmüş diye duydum ama nekadar doğru bilmiyorum.emeklemeyi kafana takma benim arkadasın çocuğu 1 yasına girdi bu ay hiç emeklemedi.otururken kıç üstü gidiyor.yürümeye yeni başladı onunki ama tam değil sarhoş gibi sallana sallana gidiyor.onun dişi 5.5 ayında cıkmıstı.bizde daha hiç yok.daha benimki tam oturamıyor bile dakikada devriliyor yana.ama o benim hatam cunku hiç oturtmamıştım destekli flan yeniyeni başladım oturtmaya
Benimki alkış yapıyo bide tel sarar yapıyo ama canı isterse :)) onlarıda yeni yeni yapmaya başladı :) bebişlerin sağlıkları yerinde olsunda varsın geç olsun herşeyleri :))Canim kiyaslama yapma bence, gercekten her bebek cok farkli, kimisi hic emeklemiyor direk yuruyor, kimisi aylarca emekliyor halinden memnun yuruneyi sevmiyor..
Kizlar bebisleriniz neler yapabiliyor? Alkis baybay vs olarak. Birde konusmaya basladilar mi?
benimki sadece çığlık atıyo onu da ben öğrettim butun gün evde korkuluk görmüş gibi çığlık atıp yürütecin içinde havaya zıplıyor :) 3 hafta önce babaannesi geldi hiçbişey öğretmemişsin diyor çocuğa ne tel sarar yapıuomus ne alkış ne öpücük yabani olmuş çocuk dediBenimki alkış yapıyo bide tel sarar yapıyo ama canı isterse :)) onlarıda yeni yeni yapmaya başladı :) bebişlerin sağlıkları yerinde olsunda varsın geç olsun herşeyleri :))
emeklemeden yürüycek belki .olsun sağlıklı olsun da varsın emeklemesin bigün bi bakarsın yürüyorDemek her bebek farklı oluyor. Bizimki senin benim gibi oturuyor otururken her türlü şey yapıyor ama yüzüstü yatiriyorum elleri ayakları cirpiyor karnınin üzerinde duruyor etrafında dönüyor ilerleme yok karada yüzüyor
Daha hazır değildir yavrucağın bak bende ne zamandır yapıyorum daha yeni yeni başladı yapmaya kimininki bayadır yapıyo ama hiç sıkıntı yapmadım sadrce gün içinde oynarken ara ara yapıyodum şimdi hazırmış şimdi yapıyo sakın gerçekten sıkıntı yapmayın bak benimkinde ne dede me baba var öle anlamsız sesler çıkarıyo oynarken :) ama inşallah elbet bigün konuşacak niye hemen yapsın diye kendimi ve çocuğumu sıkıntıya sokayımki dimi amaaa :) sizi ve bebişleriniZi öpüyorumm iyi akşamlarrrbenimki sadece çığlık atıyo onu da ben öğrettim butun gün evde korkuluk görmüş gibi çığlık atıp yürütecin içinde havaya zıplıyor :) 3 hafta önce babaannesi geldi hiçbişey öğretmemişsin diyor çocuğa ne tel sarar yapıuomus ne alkış ne öpücük yabani olmuş çocuk dedinapim onca uğraştım öğrenmedi en işe yaramazı çığlık atmayı öğrendi.bütün gün evde dede dede diye geziyor
Dr umuz ve saglik ocagida sadexe kizamik dedi ikiside gerek yok cogu kisi olmuyor 1 yasinda vurulursunuz dedilerminione 9.ay aşısı kızamık isteğe bağlı olarak menenjit var
benimki daha 3 aylık yoktu alıp kucağıma anne diye tekrarlardım anne dedi şaka gibi ama şimdi sadece dede diyor.ama sağlıklı olsunlar da elbet hersey olur zamanla .iyi akşamlar bebişi öptüm :)Daha hazır değildir yavrucağın bak bende ne zamandır yapıyorum daha yeni yeni başladı yapmaya kimininki bayadır yapıyo ama hiç sıkıntı yapmadım sadrce gün içinde oynarken ara ara yapıyodum şimdi hazırmış şimdi yapıyo sakın gerçekten sıkıntı yapmayın bak benimkinde ne dede me baba var öle anlamsız sesler çıkarıyo oynarken :) ama inşallah elbet bigün konuşacak niye hemen yapsın diye kendimi ve çocuğumu sıkıntıya sokayımki dimi amaaa :) sizi ve bebişleriniZi öpüyorumm iyi akşamlarrr
Asla hamsi istavrit vs gibi kucuk baliklara dokunamam ayiklayamam benElektrikli ızgarayla çok rahat oluyo işte :) bide balığı hazırlamayla pişirmeyle eşim ilgileniyo bana salata kalıyo sadece :) hamsiyi nasıl yaptın? Balık pişirmeyi pek bilmemde ben :) bide küçük balıkları temizlemiyolar maalesef
Bn senin yerunde olsam minicik bir sticera bebek uyuyo yazar hemn iner yapistiririmSinirlenmemek elde değil ya. Her gelen aşağıdan bizim zile basıyo nasıl denk getiriyolar arkadaş ya. Tamam ilk daire bizim ama daire numarasıda 1den başlamıyoki 6 dan başlıyo. Normal zil değilde bu yeni modeller varya daire numarasına basıp zile basıyosun , kapıyu açmak için şifre falan giriliyo. Ya 1 biZim evin zili olsa valla anlıcamda 6 yı her seferinde nası tutturuyoşar ya tam uyutuyorum oğlanı hadi bakalım Zil çalar uyanır tekrar salla ondan sonra... Birinin bi gün kalbini kırıcam sabrım taşıcakta! Asansörcüsü ,kalorifercisi ,başkasının misafiri vs. Bu nedir arkadaş ya!!!
Aynen valla :)))
annelik böyle bişeymiş demekki :) aslında o sesler gürültüler bebek olmasa umrumuzda olmaz ama hele de bebeğin uyku saatinde oluyosa insanı canavara dönüştürüyor. bazen gecenin üçü dördü köpekler bi havlıyor çıkıp onları kovuyorum aman kızım uyancak diyebi büyüseler güzel güzel sesten etkilenmeyip uyusalar da bizde bi oh çeksek