2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ben bi ara vitamin kullaniyordum benimde bebegiminde idrar sapsariydi, vitaminin fazlasi idrarla atildigi icin, sizdede oyle bir durum var mi? Birde kendi idrarinadad dikkat et oda sariysa senin yediklerinden olabilir.
 

Idrarı kokulu değil ya da yaparken ağlama acı duygusu vs yoksa korkmana gerek yok. Ek gıda yiyecekler vs birçok şeyden etkileniyorlar..

Ben de blw uyguluyorum, den neler yapıyorsun, suyunu kendi mi içiyor destekliyor musun? Ben suyunu kendim veriyorum yemekleri önüne koyuyorum..
 
M miss_curious canım sen Büyüklük yapıp iki ismini koymuşsun zaten niye çekiniyorsun, onlar farkında bile değildir. Istersen ikisini de söyle, kısa olan kolayıma geliyor dersin... Onların böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum.

Diyecekken benim de Bebeğimin iki ismini kullanamadığımı fark ettim :))) çekiniyorum ben de.. Ama çok Saçma...

Bir de benim kızıma iki isim koyduk ama kv üçüncü bir sim bulmuş kafasına göre onu söylüyordu ben de anne o isim put ismi, Bebeğin ismi ise Kur'an'dan dedim. Benim koyduğum isme döndü :)))
 
dış çıkarma esnasında bizim hem sari hem kokuluydu
 
bebegımde bugun ası oldu sımdıye kadar ıc ceke ceke agladı ıcım yandı valla
Aşı bizi de mahvetti surekli agladi sabah da ciglik atip aglayarak uyandi ck korkty dun aşıdan...27 ocak dogumluyuz biz siz hangi gun canim ocak sonu dogmus senin bebis de emekleme belirtisi de yok ciglik atma disinda ses de cikarmiyor seninkide oyle mi
Dafiduck canım benim de yarama parmak bastın kaç paket en coklusundan almışım bide göğüs pedlerini süt saklama poşetleri desen öyle ben de üzülüyorum gordukce.
Aynen bende cok uzuluyorum yok jellisi yok jelsizi gogus pedleri her markanin sut saklama posetleri cok uzücü ve sinir bozucy bi durum
Öyle canim Saglik olsun
 
Slm kizlar ben su an yogurt yapmak icin inek sutu bulamiyorum marketten gunluk sut aldim hazir yogurtla mayalamaya calistim bi turlu tutmadi inek sütünü mayaladigim gibi yapiyorum olmuyor bende napayim marketten aldigim hazir yogurdu yediriyorum vicdanim rahat degil ama hic yogurt yememesindense ondan yesin yedimdogru mu yapiyorum yoksa inek sutu buluncaya kadar hic yogurt yedirmesem mi?
 
Kızlar uzun süredir giremiyordum. Herkes ek gıdaya geçti mi? Biz de geçicez bugün. Bu ay bebiş az kilo almış anne sütüne takviye şart artık. Doktor liste verdi. Sebze çorbası da var kahvaltılık ta var içinde. Biraz aklım karıştı ama alışçam inşallah. Siz neler veriyorsunuz?
 
çok sağol canım bilgiler için :) sizede çok geçmişler olsun Allah daha beterinden korusun

bitoss coook geçmiş olsun Allah korumuş tosbagayı
sağol canım

sağol canım

cok gecmis olsun cnm, Allah korumus..
Her an gözümüzün uzerlerinde olmasi lzm gun gectikce zorlasiyor gozetmek..
sağol teyzesi.. evet canım ya aynen

oyyy allah korumus cok cok gecmıs olsun
sağol canım allah hepimizin bebişlerini korusun
 
Canim ben heo hazir sutle mayaliyorum, gunluk sutle denemistim olmamisti, simdi uzun omurlu sutlerle mayaliyorum
 
Canım normal kutu sütle yap ya da Atatürk orman Çiftliği et süt kurumu vs varsa yakınlarında oradan bulabilirsin tabi sanırım o istanbul da da olabilir sadece..
Kutu sütle mayala yoğurdu üç kereden sonra daha faydalı olur diyorlar hazır yoğurttan daha iyidir..
 
Ben günlük pastörize süt kullanıyorum canım tutuyor benimki bi daha dene istersen
 
Selam kızlarım

cumadan misafirim vardı çocukluk arkadaşlarım geldi ilçeden çok güzel iki gün geçirdik pazar döndüler

sonra tabiki temizliğe giriştim :) bugün akşamda çaya misafirm var

oğluşuma gelince artık emekliyoruz ama dişte Bi gelişme yok henüz ek gıda iyi gidiyor şimdilik

dun ebebek te 200₺ye anında 50₺indirim vardı
hemen Bi mama sandalyesi kaptım oğluşuma joie bin inşallah güzeldir

M miss_curious canm seviyorum diosyn sakin olmaya çalış anne baba olarak hala alışma sürecindeyiz hepimiz sıkıntısız atlatırsın inş

bitoss çok geçmiş olsun canm şimdi iyidir inşallah

5gundur ayrı kaldık @eflalim I imspecial Dafiduck @asliayet Duha22 Pinking Tree hihami praline hepinize selam olsun
 
Selam kızlar kadın doğum doktoruma geldim 6. Ay kontrolune sıra bekliyorum o arada buraya bakayım dedim. Koridora oğluşumun fotosunu asmışlar tam karşısına oturdum gözümü alamıyorum

Ek gıdaya yeni başladık biz 2 kaşık zor yediriyorum 5. Ayda filan kaşık maması veriyordum daha güzel yiyordu şimdi algısı artınca zorlaştı sanki daha erken baslasaydim keşke diyorum ama panik yapmıyorum yemeyince,anne sütü mama duzenimizi eskisi gibi sürdürmeye çalışıyorum arada yedikleri kardır hem 9. Aya kadar öğrenme aşaması sonuçta bi de biz yarı blw yapıyoruz oğluşumun isteğiyle. Kaşığı götürüyorum hemen elini uzatıyor kendi alıyo ağzına benim yedirmemden biraz daha fazla yemiş oluyor
 
Hoşgeldin canım maşallah oglusuna benimki de popoyu kaldırmaya başladı elleriyle gitmesi gerektiğini bilmiyor deve kuşu gibi kafayı gömüyor hala
 
Benim Bebiş de prenses gibi kendini kucakta taşıtıyor, cırlamaları ile de sağa sola emir veriyor sağolsun :))) şu zamana kadar yerde 5 saat kalmamıştır..

Kızlar Yemeğe geldim bebeğimi mama sandalyesine oturdum bir de küçük 2 yaşlarında başka biri var arada geliyor bebeğimi seviyor. Neyse ben masadan Kalktım yan masadan peçete alacaktım hemen. Gözüm bebeğimde derken diğer çocuk crocs terliklerine bebeğimin başına iç dört kez vurdu. Şok oldum. Kızım da önce ağlamadı sonra ağladı o da şaşırdı.. Hızlı ve sert şekilde vurdu..

vuran bebeği suçlamıyorum hadi o da küçük.. Kendimi suçluyorum yanından ayrılmamaloydım ve diğer Bebeğin annesi çocuğunu Görüyor uyarmıyor konuşmadı bile bir şey bile demedi(( ne bana ne çocuğuna..

Şok oldum çok üzgünüm. Kızımın kafasına 3-4 defa sert sert terlikle vurdu tatlı kızım benim.. Ben de kadına bir şey bile diyemedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…