2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oyyy allah korumus cok cok gecmıs olsun
 
Sekerler bunlarda bızım 1 günlük civcivler esımın olunca hobılerı var kuluçka makınesı aldı cıvcıv cıkardı koye annesıne goturecek seneye organuk yumurta yıycez
hayırlı olsun sız temelden baslamıssınız ıse ınanırmısın son 2 3 aydır koy yumurtası yıyoruz sukur market yumurtaları ıgrenc gelıyor bana tadsız tuzsuz kabugu ıncecık beyazı su gıbı alısmısım koy yumurtası kırmaya kalın ya kabugu bugun marketten pogaca yapmak ıcın yumurta aldık tezgaha caat dıye bı vurdum yumurtanın pestılı cıktı
 
benım kv ılle kp nın adını koyacaksınız dedı bız Kabul etmedık muhammed Yusuf koyduk kv dogmadan once yok sevmem kustum konusmam dedı bebıs dogunca ısler degıstı tabı aılemdekıler bazısı muhammed bazısı Yusuf deyınce bız uyardık uzun uzun muhammed Yusuf dıyorlar zeynep nıl de cok guzel bı ısım ıkısını soyleyebılırsen soyle soyleyemıyorsan nıl de gıtsın
 
ıcım sızladı sen boyle deyınce valla nasıp kısmet bu ısler oyle dusunme lutfeen
 
anneler bebegımın yaklasık ıkı aydır bezlerı hep bombos ama 500 gram yada 350 gram arası alıyor boyu 1 2 cm uzuyor ıkı gundur ek gıdaya basladım ırmık zeytınyagı kabak pısırdım verdım yemedı mıdesı bulandı ogurdu sonar da ıkı defa kustu bugun 3 kere bez degıstırdım ama toplasan 1 bez bıle degıl ası oldu cook agladı artık acının ne oldugunu bılıyor sanırım. onceden hep dudagını buerdı. sımdıye kadar gladı sızladı mik mik sukur uyudu sımdı. aksameve gelınce sulu sulu yogurt verdım ıctı sevdı onu acaba yutamıyor mu kı ? cok sordum allah rızası ıcın bı el atın bezı neden bos
 
Canim benim kiziminda bezleri artik bos, gece bile kac saat degistirmiyorum 8-9 saat bazrn o bile dolu olmuyor, hatta cogu zaman.. Artik hem hareketlendiler, hemde buyuduler normal diye dusunuyorum..
 

Ablam da kedi için aldığı aynı şeyleri paket paket bana vermişti hamileliğimde. Sütü olmamış yazık diye ağlamıştım ama aynısı benim de Başıma geldi. Hiç kullanamadım sağlık olsun ne diyelim..
 
Canım ben aynı durumu ilk oğlumda yaşadım.ben hamileyken kp vefat etti kv de kpnin ismini koymak istedi bizde kabul ettik.velhasıl kelam çocuğun ismi Mustafa Levent oldu.bizdr ilk başda eşimle Levent diyemedik utandık sanki onlara inat dermiş gibi olur diye.onların yanında ne Mustafa ne Levent diyemedim ikisi Birden'den Çık uzun oluyordu..ÇOĞU zaman oğlum diyodum.sonra yavasdan Levent demeye başladık eşimle..bahanemiz de babamın ismini veremiyorum Saygısızlık gibi geliyo dedik..gerçekten bizim oralarda Büyük'lerin ismi pek verilmez.şimdi BÜYÜKLER Mustafa..gençler Levent diyo..oğlumda iki isminede alışık yani..
 
Merhabalar guzel anneler.
Memleketteydim 15,gundur bugun dondum
Evdr cok isim var.
Son 3 gunumuz atesli gecti bugun daha iyiyiz. Ya hastalandik yada dis cikariyor
Diştendir canım bizimki de öyle.. Bir de yolculuk da bebeklerde ateş yapabiliyor Hoşgeldiniz :)
 
biz 5 senedir köy yumurtasindan otlaniyoruz ama seneye tayin çıkınca bakarız artik
Bu arada bizimde bezler dolu dolu değil yaz geldi ya sivi ihtiyacı artıyor diye düşündüm

Merhabalar guzel anneler.
Memleketteydim 15,gundur bugun dondum
Evdr cok isim var.
Son 3 gunumuz atesli gecti bugun daha iyiyiz. Ya hastalandik yada dis cikariyor
geçmiş olsun canım hosgeldin
 
canim bizimde öyle hatta esime dedim oglus eskisi gibi doldurnuyor bezlerini diye. arkadaşın dedigi büyüdüler galiba normal artik.
 
M miss_curious canim bizimde oglusun adi abdullah
bir de kp in adi var valla kp bile adini demiyor Allah var babam gibi severim kp i su an tek isim kullaniyruz ama büyüyünce iki isminide söyleme niyetim var.simdi de söyleyeceğim de utaniyrum kp adini seslenmeye....icinden geldigini söyle canim alışırlar kv ler de
 
merhabalar herkese. pek yazmadan okuyup takip ediyorum sayfayi. oglum 1 hafta sonra 7 aylik olacak. 3 haftadir ek gidaya gectik. bizim de bezler bombos cikiyor artik. eskiden gece bezi 1 kilo olurdu doktor bunun terlemeyle alakali oldugunu soyledigi ocin kafaya takmiyorum cok. terle su kaybettigi icin eskisi kadar cok cis yapamazmis.

ama benim asil sorum su. normalde benbeyaz neredeyse su gibi olan cis rengi 2 gundur sari. acaba bi skintisi mi var? herseyde doktora kosmak istemiyorum. size sorayim dedim. sizin de bebeginizin bezinin onu artik cok acik sari renkte mi?

susuz kaliyor desem hayir su veriyorum icmiyor ve her zamankinden daha cok emiyor bu aralar.
ek gidaya gectiginden desem 3 hafta oldu. gerci blw yapiyoruz karnina giden miktar cok az. acaba su 2 gundur mu daha iyi yemeye basladi?

yoksa dis cikariyor 2 tane. ates ve popoda minik beyaz uclu sivilceler olustu. kuru oksuruk ve uykusuzluk da var. bu sari cise de mi disle alakali acaba?

kisacasi sasirdim kaldim. biranda bir suru degisiklik oldu oglumda ve ben hasta mi yoksa disin yan etkileri mi bu bilemiyorum. fikir verirseniz sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…