Iyi kurtulmussun canım,canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım
aynen
ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedimo dönemde de fan fini olacaktı iyi ki olmamış kazaya kurban gidebilirdim
inciride dene canım güzel süt yapıyor
hah haya o de ne ki ilişki miolmadı hiç canım o yüzden bilemiyorum
aynen
canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun
canım e bebeğe bakabilirsin birde bebefixe bak bizim buranın mağazası araç gereçde fiyatları uygun oluyor, marka tavsiye edemem ama bende çok para verilmesinden yana değilim:)
inşaallah geçer canım
oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)
canım büyüme atağıdır
benimde sağda vardı hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmıştı patolojiye göndermişti dr
Aynen bi de spiral taktırdım onun da etkisi olabilir ama yorgunluk uykusuzluk acı derken zevk değil ızdıraba döndü bu işBen varımmm.sezeryanla doğum yaptım ama wc de de yanma oluyor ilişki de eskisi gibi değil zorlanıyorum
tşklr canım aynı ona benziyor oğluşum şimdi o fotoyu babasına göstersem ayırt edemezcok guzelmis annesi ben begendim..
oglun da bu yakisikliya benziyosa epey tatliymis Masallah..
Canim fiyati 59 tl selam bebek yaz bulursun telden yazdigim için linkini kopyalayamıyorum
Canim ben almadim ama n11.comdanda alabilirsin ben pc yi açınca linkini gönderirim sana ben alamadim kredi karti istiyor
ne yazık ki yapılıyor,,,Tesellileriniz için minnettarımNego gerçekten yakının da yaşamış mı hemen atlattı mı ayy içime az da olsa su serptin inş ameliyat gerektirmez ben soruyorum doktor birşey demiyor konuşmuyor bunlar gerçekten işi ticarete dökmüş illa o profesör arkadaşına gidip ona da para kazandırmak istiyor öyle sezdim sadece muayeneye 300 tl ayrıca bide onların hastanesinde parayla yaptırdığım tüm tahlillerin aynısını o prof.tan istiyor ve onda da yaptırın muhakkak istiyorum gerçi hastanemizdeki de çok iyi yapıyor yine ona da görünün ama ücreti biraz pahalı ama muhakkak görünün diyor çok saçma buldum niye bütün bu insanlar başlarına bir hastalık musallat oldu mu tek profesöre mi götürüyorlar zaten uzman doktorlarla muhatabız hastane özel ama bu dediğinden sonra iyice işkillendim bunlar nasıl insanlar ya subhanallaah bu kadar da olmaz çok kez ticari düşünerek hareket ettiklerine şahit oldum sağlığın yada hastalığın üzerinden ticaret yapılır mı!
Canim ben dogum yaptigim hastanede 210 liraya taktirdim.ucreti biraz fazla geldi bana ama doktoruma guvendigim icin baska yere gitmek istemedim. Spiral iyi takilmadigi zaman olumsuz seyler olabiliyormus internette okudum. Riske girmeyeyim dedim.ne kadar ücreti
Sonucu aldin mi benim dogum sirasinda birini aldi digeri gomulu oldugu icin alamadi sonucumda cok sukur iyi cikticanım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım
aynen
ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedimo dönemde de fan fini olacaktı iyi ki olmamış kazaya kurban gidebilirdim
inciride dene canım güzel süt yapıyor
hah haya o de ne ki ilişki miolmadı hiç canım o yüzden bilemiyorum
aynen
canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun
canım e bebeğe bakabilirsin birde bebefixe bak bizim buranın mağazası araç gereçde fiyatları uygun oluyor, marka tavsiye edemem ama bende çok para verilmesinden yana değilim:)
inşaallah geçer canım
oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)
canım büyüme atağıdır
benimde sağda vardı hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmıştı patolojiye göndermişti dr
Aynen canım:/ bide kocaman oldular taniyamiyorum yaniiii :/Benim memeler de memelikten cıktı resmen ;/
Canim hadi büyùk geçmiş olsun:OHayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..
Canim bende sütüm yok diye çok stres yaptim olmayinca olmuyor ben sütümü veriyorum sonrada mama veriyorum kqfayada takmıyorum inan açliktan ağlasa daha çok üzülürümSutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diyebir onerisi olan var mi?
benim dökülmedi, ama ne kadar ilgisi var bilmiyorum ben hala demir hapı kullanıyorum,,,kansızlıkda saç dökülmesi yapar diye biliyorum,,,Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
canım sen dr unu ara sor bencecanım doktorumda fitil olarak dedi önce ama eczacı çocuk ısrarla ağız yoluyla kullancaksın dedi.
bende önceden bu ilaçları vajinal yolla kullanıyordum.
ne yapsam acaba doktorumu arasam.
bu arada maşallah ne çok şey paylaşmışsın işi gücü bıraktım paylaşımlarını okuyorum
ah canım bende çıkamadım hala doğumdan beri çıkıp gezemedim düşün halimiBugun burasi yagmurlu ya 4 gozle pazar olmasini bekliyorum hic degilse parka gidioduk disari cikamadikca iyice bunaliyorum..Avm ye de gidemiyorum su anda Allah göstermesin domuz gribi filan var diolar...
Kisaca pazar gununu evde gecirdim ve cok Uzgunum..
Bu arada benim prenses besiginde hop uyaniyo ama kucagimda.olunca epey uyudu napicam bilmiyorum besige kiyafetimi filan da biraktim ise yaramadi. Onu bu alışkanlıktan kurtarmak icin onerisi olan var mi kizlar. .
tamam canım orayada bakayım çok hoşuma gittiCanim ben almadim ama n11.comdanda alabilirsin ben pc yi açınca linkini gönderirim sana ben alamadim kredi karti istiyor
canım ilk doğumumda olmuştu bu olay sonuç temiz çıkmıştı zaten hamileyken patlamıştıSonucu aldin mi benim dogum sirasinda birini aldi digeri gomulu oldugu icin alamadi sonucumda cok sukur iyi cikti
hadi gözünaydın canımHayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..
dökülmeye başlar özellikle üçüncü aydan sonra artacak hamileyken dökülmeyen bütün saçların dökülüyorGünaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diyebir onerisi olan var mi?