- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
Ben 6-9 aliyorum cnm, benim kafamı karistiran 3-6ayi nasıl alicam burda mayısta yaz oluyo uzun kollu alsam sicak olur sanki.mGünaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??
çok sevindim .Allah korusun daha yeniçıktık bu işten...Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..
canim o aylar cok yanıltıcıymis yaşayarak gordum su an 6 9 aylik kıyafetleri giyiyor hayret ediyorum cok küçükler.6 aylıkken giymesi mümkün değil... bebegim cok kilolu iri bir bebek değil sadece uzun boylu.ben de alışverişe cikican ve gayet büyük almayi düşünüyorum.Günaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??
buyuk geçmiş olsun.epey stres olmuşsundur :)Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..
şimdilik dökülmuyor.cok duyuyorum çevremden doğum sonrası saci dökülenleri.bitkisel şampuan a gectim ben ersağ kullanıyorum memnunum.Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
Benim kiz minyon snrm cnm tam 0-3 ay giyiyoruz biz su an hatta 6-9 ay alirken tereddüt ediyorum buyuk mu olur yazin sonuna dogru tam üstüne olmaya baslar sanki..canim o aylar cok yanıltıcıymis yaşayarak gordum su an 6 9 aylik kıyafetleri giyiyor hayret ediyorum cok küçükler.6 aylıkken giymesi mümkün değil... bebegim cok kilolu iri bir bebek değil sadece uzun boylu.ben de alışverişe cikican ve gayet büyük almayi düşünüyorum.
Gozun aydin cnm nasil rahatlamissindir tahmin edebiliyorum. .Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..
cnm eflalimin yazdigi gidalari denedin mi sutune etkisi olur mutlaka tuket bol bol..Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diyebir onerisi olan var mi?
Benimde cok dokuluyorGünaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
Tşkler canim bir bakayim esimden kredi kartini araklayabilirsem alacamaysimason canım o takım gittigidiyorda daha uygun haberin olsun araştırdım da:) inşallah alıcam süper oldu benim için hem mevlüte hem dayısının düğüne giyer inşallah:)
Benimde esim bioxin almisti kullanmadi acaba benmi kullansambuyuk geçmiş olsun.epey stres olmuşsundur :)
şimdilik dökülmuyor.cok duyuyorum çevremden doğum sonrası saci dökülenleri.bitkisel şampuan a gectim ben ersağ kullanıyorum memnunum.
Benim oglumunda hep döküldü simdi durdu sira bendeBenimde cok dokuluyoroglumunda cok dokuluyor heryerimiz sac oluyor..kuzum yakinda kel kalcak boyle giderse..yenileri cikiyor gerci..
Demir hapi hangi ilaci kullaniyon canimbenim dökülmedi, ama ne kadar ilgisi var bilmiyorum ben hala demir hapı kullanıyorum,,,kansızlıkda saç dökülmesi yapar diye biliyorum,,,
Canim bu konuda benimde kafam karisik bebegim 3 aylik bile olmadi henuz 3-6 ayliklar ancak oluyor, yani 4 aylik oldugunda 6-9 ayliklara baslamamiz gerekecek.. Bazi kiyafetleei 6 ay yaziyor diye cikarmamistim, gecen gun bir iki tanesini cikardim baktim nerdeyse kuculmus. Bence bebek kiyafet nunaralari yaniltixci, gercekci oldugunu dusunmuyorum..Günaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??
tek bir önerim var sadece,, stres olma, çünkü stres sütü gerçekten çok etkiliyor,,,,Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diyebir onerisi olan var mi?