umarım iyi huyludur,,, lütfen sonucu paylaş bizimle,,,
Kızlarrrrr eskiden öyle bi sorunum yoktu ama doğumdan sonra ilişki esnasında acı ve yanma oluyo bu sorunu yasayan varmı
Yok cnm taktirmadim bakalim gecer heralde ilac da alamam zaten..M miss_curious geçmiş olsun canım
sen spiral taktırmışmıydın
alerjin ondan olabilir
bir arkadaşımıza alerji yapmıştı
Aynenbende de sonrasında tuvalete çıktığımda öyle bir yanma oluyor ki kafayı yicem(
Ben de doktora gidiyim canım. Hafif kızarıklık ta var göz çevresinde. Geçmiş olsun size de.Bizimkinde de oldu doktor goz damlasi verdi. 1-2 gune gecti
Evet bende de oldu canımKızlarrrrr eskiden öyle bi sorunum yoktu ama doğumdan sonra ilişki esnasında acı ve yanma oluyo bu sorunu yasayan varmı
İnci minci ama nasil memeyi acitiyor bir bilsen :)Telaslanma oglumda dogdugu gun farkettim..dis sandim bende megerse .... incisi derlermis ... koydum cunku tam ismini hatirlamiyorum :) 3 aylik olmak uzere kendiliginden gecer demislerdi gercekten gecti..
Canım çok normal iki üç hafta oluyor bizimki çıkartalı, ellerini yalayacak sonra..Kızlar bebişim in agzından hep salya akıyo neden ki dişimi cıkcak acep 13 haftalık
İnşallah hayırlısıyla bi bebeğin olur canım dua et.. bende ederim inş.. bi tanığımda aynı şekilde olmuştu şimdi kızı 1 yaşında :)Merrhabalar bende hamile kalamayanlardan biriyim 2 yıldır evliyim kist var 6 cm mayisa kadar beklicem asilama için
Canim cok sevindim gelip geçici bir şeymiş :) memeler her durumda perişan yaaaİnci minci ama nasil memeyi acitiyor bir bilsen :)
Bazı doktorlar malesef dengesiz halden anlamıyor lar.. doktordan önce insanlık öğrenmeleri ne iyi olurdu..Bu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak
Aptal adam . Benim kızda dün cok huyduzdu emmek falan istemedi sanırım diş agrıları baslıyoBu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak
Benim memeler de memelikten cıktı resmen ;/Canim cok sevindim gelip geçici bir şeymiş :) memeler her durumda perişan yaaa