2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
InsaALLAHUOTE="leble, post: 40204330, member: 584266"]umarım iyi huyludur,,, lütfen sonucu paylaş bizimle,,,[/QUOTE]
In

InsaALLAH iyi huyludur allah bebegine sağlık uzun ömür nasip etsin üzülme herseyde bir hayır vardır allah şifa versin allah yar ve yardimciniz olsun allaha emanet olsun bebeğin inşallah hu Rahmân en kısa zamanda huzurlu mutlu gunler sizinle olsun inşallah ya safi isminin hurmetine peygamber efendi hz yüzü suyu hurmetine sifa yarabbim bütüncocçocuklara

praline hakikatwn oglus hem elek gibi hemde masallah pervane gibi oldugu erde durmuyor eltime diyoum zayiflicak kilo almicak diye kollarini baglayasm geliyor senin okul oncesi ogrwtmeni oldugunu bilmesem kizardim diyor terzi kendini dikemez misali anne her halukarda anne neyse aman ya nbugun bi arkadasn oglu tombik onun onunden tatlilari alinca anne nolur bi tane deyince yuregim parcalandi ddim ki aman gamze Rabbim saglik versin normal kiloda olaun hatta normal zayifta olabilir aman obez olmasin tehlikli ainirda olmasin ne zormus ya
@bir_melwk aslinda canim kilo verdim falanda hakikaten iyi yiyodum sadece cok sevdigim hamur isimi yemiyorsum banada gun dogsu dunden beri neler yedim buda bajhanem oldu
minione iyiki bisey cikmamais insani bazen Allah bisyini kaybettrp buldurup sevindirirmis ya o misal sende iyice youldun ama sonuc guzel
U umberto cok saol canim taveccuhun icin sizin boyle guzel sozleriniz herse eter canim hepimiz birincide olsa ikicide tecjbede olsa anneligi beraber ogrenme surecine devam ediyoruz

İyi akşmlar kızlar . Bi oto tasıma & ana kucagı siparişi vermiştim . Beklettiler beklettiler stok yokmş kaldırdılar baska sitedende alamam guvenmiyorum çunku. Gecen bi beşik siparişi verdim farklı urun gonderdiler . Degişim istedim bi suru sorun çıkarttılar o yuzden guvenilmeyen yerden almıyorum artık . Belli baslı bi kaç tane site var ama bu istedgm urun yok . Bunun dışında bir suru marka var . Marka konusunda kararsz kaldım . Goz gormeynce int ten tereddut ediyorum . Pahalı markalarda var bir yandn almk istiyorum bir yandanda bi ana kucagına o parayı vermeyi istemyrm : ) markalar arasında en çok tutulnlar baby2go , kanz , kraft , pierre cardin ve bir alt kademe sunny baby crystal baby var . Hangisini tavsiye edersiniz ve sizdeki ana kucaklrınında markasınıda ogrenmk isterim iyi akşamlar.

Telaslanma oglumda dogdugu gun farkettim..dis sandim bende megerse .... incisi derlermis ... koydum cunku tam ismini hatirlamiyorum :) 3 aylik olmak uzere kendiliginden gecer demislerdi gercekten gecti..
İnci minci ama nasil memeyi acitiyor bir bilsen :)

Merrhabalar bende hamile kalamayanlardan biriyim 2 yıldır evliyim kist var 6 cm mayisa kadar beklicem asilama için
İnşallah hayırlısıyla bi bebeğin olur canım dua et.. bende ederim inş.. bi tanığımda aynı şekilde olmuştu şimdi kızı 1 yaşında :)

Bazı doktorlar malesef dengesiz halden anlamıyor lar.. doktordan önce insanlık öğrenmeleri ne iyi olurdu..

Tesellileriniz için minnettarım Nego gerçekten yakının da yaşamış mı hemen atlattı mı ayy içime az da olsa su serptin inş ameliyat gerektirmez ben soruyorum doktor birşey demiyor konuşmuyor bunlar gerçekten işi ticarete dökmüş illa o profesör arkadaşına gidip ona da para kazandırmak istiyor öyle sezdim sadece muayeneye 300 tl ayrıca bide onların hastanesinde parayla yaptırdığım tüm tahlillerin aynısını o prof.tan istiyor ve onda da yaptırın muhakkak istiyorum gerçi hastanemizdeki de çok iyi yapıyor yine ona da görünün ama ücreti biraz pahalı ama muhakkak görünün diyor çok saçma buldum niye bütün bu insanlar başlarına bir hastalık musallat oldu mu tek profesöre mi götürüyorlar zaten uzman doktorlarla muhatabız hastane özel ama bu dediğinden sonra iyice işkillendim bunlar nasıl insanlar ya subhanallaah bu kadar da olmaz çok kez ticari düşünerek hareket ettiklerine şahit oldum sağlığın yada hastalığın üzerinden ticaret yapılır mı!

Aptal adam . Benim kızda dün cok huyduzdu emmek falan istemedi sanırım diş agrıları baslıyo

Selam anneler:)

Ben regli oldum bir sene olmasam diyordum ama yine büyük oğlumda ki gibi 3. ayda oldum gerçi onda tam son adet tarihimde olmuştum:)

Hemen sütüm azalıcak endişesi oluştu biraz araştırma yaparken güzel bir yazı buldum sizlede paylaşmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…