2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??
canim o aylar cok yanıltıcıymis yaşayarak gordum su an 6 9 aylik kıyafetleri giyiyor hayret ediyorum cok küçükler.6 aylıkken giymesi mümkün değil... bebegim cok kilolu iri bir bebek değil sadece uzun boylu.ben de alışverişe cikican ve gayet büyük almayi düşünüyorum.

Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..Hoppa
buyuk geçmiş olsun.epey stres olmuşsundur :)
Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
şimdilik dökülmuyor.cok duyuyorum çevremden doğum sonrası saci dökülenleri.bitkisel şampuan a gectim ben ersağ kullanıyorum memnunum.

canim o aylar cok yanıltıcıymis yaşayarak gordum su an 6 9 aylik kıyafetleri giyiyor hayret ediyorum cok küçükler.6 aylıkken giymesi mümkün değil... bebegim cok kilolu iri bir bebek değil sadece uzun boylu.ben de alışverişe cikican ve gayet büyük almayi düşünüyorum.
Benim kiz minyon snrm cnm tam 0-3 ay giyiyoruz biz su an hatta 6-9 ay alirken tereddüt ediyorum buyuk mu olur yazin sonuna dogru tam üstüne olmaya baslar sanki..

Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..Hoppa
Gozun aydin cnm nasil rahatlamissindir tahmin edebiliyorum. .

Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diye:KK43: bir onerisi olan var mi?
cnm eflalimin yazdigi gidalari denedin mi sutune etkisi olur mutlaka tuket bol bol..

Nego Nego iyi dayanmissin cnm hic cikmadan ben de sık cikmiyorum ama surekli evde olmak bana gore degil, kizimin bana ayak uydurmayi ogrenmesi lzm en yakin zamanda kendi sağlığım icin hava almam lzm yoksa onunla yeterince ilgilenemem ben iyi olmazsam .

Merhaba güzel anneler rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi.nasip etsin inşallah. Benin de bubi aç gündür sanki sütüm azaldı bebeğin emmeye başladıktan iki üç dakika sonra memeyi çekiştirmeye basladi memeyi sıkıyorum süt gelmiyo bugün bebeğim emdikten iki saat sonra sağdım en son emdiği memeden 20 ml diğerinden 30 ml geldi az olduğunu düşünüyorum günüç saat sonra tekrar sağa cam şuanda memeyi satanlar varsa kaç saate bi sağiyo kaç ml geliyo

Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.
Benimde cok dokuluyor:KK43: oglumunda cok dokuluyor heryerimiz sac oluyor..kuzum yakinda kel kalcak boyle giderse..yenileri cikiyor gerci..

Kızlar burda sütü az olduğu için üzülen anneler görüyorum ya bence bu kadar dert etmeyin hiç süt emmeyen bebekler var mesela ben sadece 3 ay emmişim sonra sadece mama . Ama gayet saglıklıyım yani. Bence bu kadar takmayın ben fethiyede yasıyorum burdaki ingilizler memeleri sarkmasın diye emzirmiyo düsünün artık. Tabi süt olsa iyi olurdu ama yoksa da canınız saolsun :)

buyuk geçmiş olsun.epey stres olmuşsundur :)

şimdilik dökülmuyor.cok duyuyorum çevremden doğum sonrası saci dökülenleri.bitkisel şampuan a gectim ben ersağ kullanıyorum memnunum.
Benimde esim bioxin almisti kullanmadi acaba benmi kullansam

M miss_curious canım iki kere hastane iki kere sağlık ocağı

iki kere annemgile bir kere ablama birde güne gittim

onlarda gezmeden sayılmaz:)

dışarda hiç yürümedik daha
bende patlıycam az kaldı

benim annemle babam ayrı alem

onlara gidince daha çok stres oldum daha da gitmiycem

yazın giderim anca

sen benim yerimede gez:)

Günaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??
Canim bu konuda benimde kafam karisik bebegim 3 aylik bile olmadi henuz 3-6 ayliklar ancak oluyor, yani 4 aylik oldugunda 6-9 ayliklara baslamamiz gerekecek.. Bazi kiyafetleei 6 ay yaziyor diye cikarmamistim, gecen gun bir iki tanesini cikardim baktim nerdeyse kuculmus. Bence bebek kiyafet nunaralari yaniltixci, gercekci oldugunu dusunmuyorum..

kontrole gittim kadın doğuma şükür bi problem yok hersey normale dönmüş...dr um nasıl korunuyorsunuz diye sordu...korunmuyoruz hocam dedim.edim tedavi gördü iki yıl iğne kullandi dr u da ilacsiz olnaz demis eşime dedim...tamam o zaman korunmayin gerek yok.olursa da iyi olur dedi ne diyorsunuz hocam dedim biraz sonra olsun hayırlısı dedim...şaka gibi kadin ne guzel tedavisiz olmuş olur diyo :KK57:

Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diye:KK43: bir onerisi olan var mi?
tek bir önerim var sadece,, stres olma, çünkü stres sütü gerçekten çok etkiliyor,,,,
benim de aklımın hep bir köşesinde acaba sütüm yeter mi diye soru işareti var,, ama çok takmamaya çalışıyorum,,,
mama vermek anne sütü kadar iyi değil, fakat dünyanın sonu da değil,,, hep kendime bunu söylüyorum,,, stres olmamaya çalışıyorum,,,

Kızlar bir konuda kafam karıştı. Geçen akşam gelen misafirler ısrarla rezene çayını onerdiler, kullanmışlar. Benim bildiğim milupanin rezene çayı var ama onlar aktardan alınan taze rezeneyi biraz suda demliyorlarmis. Hem gaz hemde rahat uyuması için iyi dediler. Bende acaba ağır gelir mi diye düşündüm.Siz aktardan ali ani mi yoksa milupaninkini mi kullaniyorsunuz? Taze rezene kullananlar hangi ölçüde demliyor ve kaç cc veriyorsunuz?

X