2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Milupanınkini kullanıyorum canım.

Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasıfun, ve selamun alelmurselıyn. Velhamdülillahi Rabbil aleminel-Fatihah.
kızlar bu duayı okuyup bebeklerinizin üstüne üfleyin inşallah okuduklarımın tesiri sizin bebeklerinizin üstünede geçer hepinizi içine katıpta okudum....

Canım niye cıkmıyosun kii biz hemen hergun yuruyoruz evde durdukça huysuzlasıyolar cık bence artık

ben bazı şeyleri 6-9 ay aldım, ama bazı şeyleri de 9-12 aldım, birde mağazadan mağazaya kalıplar değişiyor,,
mothercare den urun alan var mı kizlar olculer tam uyuyor bize..Buyuk beden almiyorum ben ordan..
Allah kabul etsin cnm tesekkur ederiz okudum ben de prensesime..

aysimason canım o takım gittigidiyorda daha uygun haberin olsun araştırdım da:) inşallah alıcam süper oldu benim için hem mevlüte hem dayısının düğüne giyer inşallah:)
bnde istiyorumm :) ama ben o takımı gydirip dugun içine çıkarırsam nazar ederler çocuma zaten tosuncuk :) bilemedim.

bnde istiyorumm :) ama ben o takımı gydirip dugun içine çıkarırsam nazar ederler çocuma zaten tosuncuk :) bilemedim.
bizim önümüzde düğün müğün yok.. ben sadece misafirliğe gitmek için alıyorum.
benim oğluşumuda nazar ederler bende korktum bak şimdi.
bide dün babasına o fotoğrafı gösterdim bak oğluma elbise alıp giydirdim nasıl olmuş diye.
eşim nedese beğenirsin kandırma beni, size hediye gelmiş te giydirmişsin dedi
ben bir saat gülmüşüm oğlum aynı o bebişe benziyo eşim bile ayırt edemedi

mothercare den urun alan var mı kizlar olculer tam uyuyor bize..Buyuk beden almiyorum ben ordan..

ben mothercare dan almadım, genelde H&M den alıyorum, bana hem uygun geliyor hemde kaliteli, oradan şimdi 6-9 aylık tulumlar falan aldım, arada carter s dan alıyorum oranın kalıpları daha küçük geliyor, 1 ay önce 6 aylık kıyafetlerinii giydiriyordum,,
mothercare inde outlet mağazasını buldum istanbulda ama bir türlü gidemedim,,

Ben de aktardan papatya-rezene-çörek otu karışımı kullanıyrm
Gazına hiç bi faydası olmuyo bence
Bebişe de vermiyorum doktor verme dedi
Bana faydası oluyo ama kesinlikle , sezeryana giderken de içtim hemen gaz çıkardım mesela
İçiyrm düzenli

bu arada bayanlar,
cuma günü tek başıma çıktım, hafta sonu eşimle çıktım, ve pazar günü yemeğe davetliydik, çok iyi geçti, ve bugünde tek başıma çıkdım hatta pazardan biraz alışveriş bile yaptım,,,
bundan sonra hava yağmurlu olmadığı sürece çıkacağım artık,,
hayat snki bir nebze olsun normale dönmüş gibi geldi,,,,

@eflalim canım gitti gidiyora baktım bayaa ucuzmuş üstelik ücretsiz kargo eşim akşam geldiğinde kredi kartını alıp inşlla sipariş verecem..

Evet bizim 3 aylık olmamıza 10 gün var mothercare'in 0-3 aylık uyku tulumları tam geliyor şu anda. Bence de markadan markaya değişiyor bedenler.

Ben su anda avm ye gidemedigim icin netten aldim hep yalnız carter's gecende markafonide indirime girmişti ve 6 ay bikac sey aldim kalıbı buyuk degil dedin umarim kisa sure giymeyiz olmadı iade ediyim gelince bakip..

Y
Yer elmasi, humana cayi, isirganotu anason rezene caylari, ayva kompostosu. Benim de aklima gelenler bunl

Yer elmasi, humana cayi, isirganotu anason rezene caylari, ayva kompostosu. Benim de aklima gelenler bunlar sut icin

Canim ben hipp in bio olan rezenesini kullaniyorum gazi varsa, 10-12 bebek kasigi kadar agzina dokuyorum bebegimin, gercekten ise yariyor , yuttukca karnindan sesler geliyor ilginc.. Patir patir gazinida cikariyor bi yandan

Arkadaslar bi kac soru sormak istiyorim size 4. Ayin icindeyiz ufak ufak bazi yiceklerin tadini tattiriyim mi kizima. Sadece anne sutu ile besliyorum. Ne yapiyosunuz siz bebeklerine. Bi de bezleri internetten aldiginiz bi site var mi. Tavsiye edebiliceginz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…