Cnm gecmisincok takip edemedim ama egerki bebegin bu ay kilo almadiysa bu ay boyle diye herwy boyle olcak anlamina gelmez,heray degisir cnm sikma canini,hem ben su mama verme konusuna karsiyim ,gorunurde bnm bebegim 1 satte yakin emiyo iki emme arasi 1 saat,gunde dolu dolu 6-7 defa cisli bez cikiyo,her emme ardindan gazini cikaracagim zanan iki yenek kasigi fazlaligi cikarmasina ragmen bu ay tam 1 kg almis olmamiza ragmen dr bana kizdisaol canm hosgeldin bu arda aramiza haklisin sbi ay daha gozlwmliycem bakalim ac olsa sonucta uyumaz gulmez aglar durmaz saolun kizlar aizde olmasanz cok uzuldum bugun
sıkma canını canımya saglıklı olsunda .. İlk zamanlar çok iyi almiştı oglun kiloyu msaallh zayıf degildir . Çok hareketliyse ondanda olabilir . Bnm buyuk oglumda dorduncu ayda az almişti . Emzirmeye devam et bnce uzulupte sutun azalmasın ahmet paşaya bol bol sut olsun yarasın . Bu arada eşin kazanmş sınavı hayırlı olsun cnm.esim sinavi kazandi sukurler olsun adamla konusurken agliyorsum sevinxi kursaginda kaldi Allahm hepimize yarrali autler versin simdi biraz daha iyiyim annemle falanda konustum sali gunude son misafirlerimi alaym bakalim eger canm hala skkn olrsa annemlerde gelmezse memlkete gidicm arkadaslar yanlis anlamasin benim skntim normal almasi gereken 600 gr bile alalmamais olmamaz yoksa obez tombis yapma derdinde dgilim kizlar benm kizim suan 3'5 yasinda ve 12 kilo cok dogal bealedik tamam ama ek gidaya alan gec gectm istah sounu yasadk halada oyle bu xocugumdada ayni syleri yasamaktan korkuyorum ben kensimi parcalarken icim rahat olsada diaardan cocuguna yetemiyormus gibi olmak istemiyorum cunku ister istemez bi saatten sonra etraftan duyduklarnz canininzi skiyor
Benim oğlumun doğduğundan beri var hatta kenarlarda o sulanma yüzünden tahriş oluyor göz bitiminde sürekli maszj yapıyorum merhemi var biraz azaldı sanki. Sütünü damlatmayı bir dene istersen mikrop kaptıysa temizler geçer belki zararı olmaz sütününKıZlar bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma farkettim bugün. Sizin bebeklerinizde de oldu mu? Kuzucuğumun gözü akıyor.
cnm kızların söylediği gibi önemli olan sağlığının iyi olmasi, doymasa aglardi bence de..saol canm hosgeldin bu arda aramiza haklisin sbi ay daha gozlwmliycem bakalim ac olsa sonucta uyumaz gulmez aglar durmaz saolun kizlar aizde olmasanz cok uzuldum bugun
Benim kizim da cok emiyo belki de benim sutum de anlattigin gibidir, napiim ek gidaya baslaya kadar elimden geleni yapiim sonrasi Allah kerim..Cnm gecmisincok takip edemedim ama egerki bebegin bu ay kilo almadiysa bu ay boyle diye herwy boyle olcak anlamina gelmez,heray degisir cnm sikma canini,hem ben su mama verme konusuna karsiyim ,gorunurde bnm bebegim 1 satte yakin emiyo iki emme arasi 1 saat,gunde dolu dolu 6-7 defa cisli bez cikiyo,her emme ardindan gazini cikaracagim zanan iki yenek kasigi fazlaligi cikarmasina ragmen bu ay tam 1 kg almis olmamiza ragmen dr bana kizdi
Memelerine yazik gunah dedi yarim saatten fazla emzirmeyi onermiyoruz dedi
Dwmekki dedi sutun ya ince akiyo yada tam doyurmuyo
Birak dedi super anne olmayi illede meme vericem diye harap etme kendini
Gunde dedi iki defa mama vermek kotu birsey degilki dedi
Zaten diger vakitler meme emiyo mamadan korkma dedi
Hem dedi goguslerin dinlerin onzamanlarda
Valla icime su serpildi
bencede canım ya bebegin doymadıgı yerde mama verilmesine bende karşı degilim . Allah koymasın ama doymadgı yerde verilmeli aç kalmasında bebişler . Tamam mamanın anne sutu kadar besleyiciligi yok belkide ama bebege zararlı bişey degil sonuçta bebegin metabolizmasına ozel hazırlanıyr . Doymadıgı yerde verilmeli tabi doktor onerisiyle .Cnm gecmisincok takip edemedim ama egerki bebegin bu ay kilo almadiysa bu ay boyle diye herwy boyle olcak anlamina gelmez,heray degisir cnm sikma canini,hem ben su mama verme konusuna karsiyim ,gorunurde bnm bebegim 1 satte yakin emiyo iki emme arasi 1 saat,gunde dolu dolu 6-7 defa cisli bez cikiyo,her emme ardindan gazini cikaracagim zanan iki yenek kasigi fazlaligi cikarmasina ragmen bu ay tam 1 kg almis olmamiza ragmen dr bana kizdi
Memelerine yazik gunah dedi yarim saatten fazla emzirmeyi onermiyoruz dedi
Dwmekki dedi sutun ya ince akiyo yada tam doyurmuyo
Birak dedi super anne olmayi illede meme vericem diye harap etme kendini
Gunde dedi iki defa mama vermek kotu birsey degilki dedi
Zaten diger vakitler meme emiyo mamadan korkma dedi
Hem dedi goguslerin dinlerin onzamanlarda
Valla icime su serpildi
canım kilo alımı normalse sorun yoktr . Bazen bebekler emzik niyetine emerler memeyi doymadıgı için degil.Benim kizim da cok emiyo belki de benim sutum de anlattigin gibidir, napiim ek gidaya baslaya kadar elimden geleni yapiim sonrasi Allah kerim..
canom cok akkn yazmak istemedim aslinda ama canim 400 gr almis malesef boyu uzamis 4 cmbas cevresode buyumus ama 600 gr mi bile bulamadi yavrum kizimda gibi oldu ayni sekilde kizimdada boyle olmustu mapcami bilmiyorum ebe soymasa aglar doyuyorsur cok uzuluyorsan mama basla ama gerek yok dedi anlamadm gitti sutum de var ama demekki yagli degil peki olk aylar bu kaar kilo aldiran benm sutum neden boyle oluyor aglmaktan bi hal oldum asiri harektli oflum nerdeyse zayiflicak die neler yapacm off
Olabilir cnm biraz bende de suc var aslinda her agladiginda sakinlessin diye veriyorum zavallim bazen kafasini ceviriyo artık istemiyorum diye..canım kilo alımı normalse sorun yoktr . Bazen bebekler emzik niyetine emerler memeyi doymadıgı için degil.
Evet canım benim kızımdada var sert beyaz igne ucu kadar belirgin :) çıkabiliyormuş etkenden diş bazende çıkması 4. Yada 6.ayı bulabiliyormuş.Hayirli cumalar kizlar
Dun dr kontrolunuz vardi bir cubukla oglumun agzina bakti annesi birax pamukcuk olmus karbonatli suyla sil dedi bende gecen hafta olmustubzaten bende oyle yapiodum bu azalmis hali demedim
Ama eve geldim karnonatli suyu surcegim zaman aaa ne goreyim alt cenesinde dislerinin ic kisminda beyaz ve sert bisey kenik gibi bi tane pirincc tanesi kdr,ayy dedim disimi cikiyo yoksa,sizlerdede oyle birsey varmi arkadasim var aramiz 5 gun tam tarif ettigin sey bende var dedi damagi oyle dedi de,birde dedim burda sorayim yoksa erkenden dismi cikarcaz
canom cok akkn yazmak istemedim aslinda ama canim 400 gr almis malesef boyu uzamis 4 cmbas cevresode buyumus ama 600 gr mi bile bulamadi yavrum kizimda gibi oldu ayni sekilde kizimdada boyle olmustu mapcami bilmiyorum ebe soymasa aglar doyuyorsur cok uzuluyorsan mama basla ama gerek yok dedi anlamadm gitti sutum de var ama demekki yagli degil peki olk aylar bu kaar kilo aldiran benm sutum neden boyle oluyor aglmaktan bi hal oldum asiri harektli oflum nerdeyse zayiflicak die neler yapacm off
Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendimyıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım
canım cokk geçmiş olsun.Allahim beterinden esirgesin...kotu düşünme ins kolayca tedavi edilir. belki ufak bir operasyonla atlatır. annesin üzülürsun ama sutun etkilenir yavrunu düşün canim.Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendimyıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım
Ne zamandır lekelenme varki rahimi temizlememiz gerekiyor diyor?benim de ara ara lekelenmem oluyor.10 gündür böyle mesela ama gitmedim hiçCancazlarim nasılsını iyisinizdir insallah.
Kaç gündür giremiyom foruma çok yogun bir hafta geçiriyoruz.
Kizlar size bir sorum olacak pzartsi kadin dogum doktoruma gittim lekelenmelerim için bana progestan ilaç verdi eger lekelenmelerin kesilmesse rahimi temizlememiz gerekebilir dedi aranizda bu durumu yasayan varmi?
Ayrica bana verdigi ilaç çok uyku ve bas dönmesi yapiyor bu ilaçtan tüp bebek doktorumda vermisti bana yumurta toplamadan sonra vajinal yolla kullaniyordum simdi ise içiyorum
ne yapacagimi bilmiyorum çok zorlaniyorum
Canım Allah dermansız dert vermesin çok şükürki tedavisi olan şeyler bunlar hiç korkma.evlatlarımız için üzülmek gayet normal ama yapılacak çözümlere odaklanmaya çalış,Üzülürsen bebek doğrudan hisseder.iyi olacak inşallah kalbini ferah tut.dularımız seninleKızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendimyıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım