2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayirli cumalar kizlar
Dun dr kontrolunuz vardi bir cubukla oglumun agzina bakti annesi birax pamukcuk olmus karbonatli suyla sil dedi bende gecen hafta olmustubzaten bende oyle yapiodum bu azalmis hali demedim
Ama eve geldim karnonatli suyu surcegim zaman aaa ne goreyim alt cenesinde dislerinin ic kisminda beyaz ve sert bisey kenik gibi bi tane pirincc tanesi kdr,ayy dedim disimi cikiyo yoksa,sizlerdede oyle birsey varmi arkadasim var aramiz 5 gun tam tarif ettigin sey bende var dedi damagi oyle dedi de,birde dedim burda sorayim yoksa erkenden dismi cikarcaz

Benim kızımın da en arkadaki diş yerlerinde beyaz beyaz diş gibi bişey var doğduğundan beri
Hiç elimle bakmadım sertliğine ama doktora sordum pamukçuk mu ya da diş mi bunlar doğduğundan beri var dedim, pamukçuk da diil diş de diil normal dedi

3 yaşına kadar kulaktan ölçer tavsiye edilmiyor diyr biliyorum. Koltukaltı ya da ALIN.

Duha22 Duha22 bende de bir Sürü ölçer var normalde de ateşim çıkar onları koltuklarına kullanıyorum banyo öncesi vs bakacaksan ya da alından ölçer var 3 yalına kadar öyle 3 YAŞ sonrası kapağı Açılıyor kulaktan ölçülüyor..
İlk defa duydum niye tavsiye edilmiyo acaba kulağa zarar veririz diye mi en güvenilir ölçüm makattan ve kulaktan diye biliyorum bi sorayım doktorumuza

Selamlar herkese bende 23 ocakta doğum yaptım meleğim oğlumu kucağıma aldım çok şükür Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hamileliüimden beri takip ediyordum ama bir türlü üye olamadım bilg aram pek iyi değildir neyseki akıllı telefon sayesinde aranıza katıldım çoğu konuda faydalanıyorum sizlerden deneyimlerinizden benZer şeyleri yaşıyoruz herbirimiz

I imspecial yanlş hatrlamıyorsam bugun kontrole gtcektin . Bebeginin kilo almadıgnı soyluyordun gittnmi canım nasıl almişmi pasa kilo ?
canom cok akkn yazmak istemedim aslinda ama canim 400 gr almis malesef boyu uzamis 4 cmbas cevresode buyumus ama 600 gr mi bile bulamadi yavrum kizimda gibi oldu ayni sekilde kizimdada boyle olmustu mapcami bilmiyorum ebe soymasa aglar doyuyorsur cok uzuluyorsan mama basla ama gerek yok dedi anlamadm gitti sutum de var ama demekki yagli degil peki olk aylar bu kaar kilo aldiran benm sutum neden boyle oluyor aglmaktan bi hal oldum asiri harektli oflum nerdeyse zayiflicak die neler yapacm off

canom cok akkn yazmak istemedim aslinda ama canim 400 gr almis malesef boyu uzamis 4 cmbas cevresode buyumus ama 600 gr mi bile bulamadi yavrum kizimda gibi oldu ayni sekilde kizimdada boyle olmustu mapcami bilmiyorum ebe soymasa aglar doyuyorsur cok uzuluyorsan mama basla ama gerek yok dedi anlamadm gitti sutum de var ama demekki yagli degil peki olk aylar bu kaar kilo aldiran benm sutum neden boyle oluyor aglmaktan bi hal oldum asiri harektli oflum nerdeyse zayiflicak die neler yapacm off

Benim kızımın da en arkadaki diş yerlerinde beyaz beyaz diş gibi bişey var doğduğundan beri
Hiç elimle bakmadım sertliğine ama doktora sordum pamukçuk mu ya da diş mi bunlar doğduğundan beri var dedim, pamukçuk da diil diş de diil normal dedi
İyiki yanitladin cnm yoksa dedim birtek bixim basimizami geldi ,dissede zaten yspcak birsey yok gibi,rabbim onun zamanini dogru ayarlamistir elbet

esim sinavi kazandi sukurler olsun adamla konusurken agliyorsum sevinxi kursaginda kaldi Allahm hepimize yarrali autler versin simdi biraz daha iyiyim annemle falanda konustum sali gunude son misafirlerimi alaym bakalim eger canm hala skkn olrsa annemlerde gelmezse memlkete gidicm arkadaslar yanlis anlamasin benim skntim normal almasi gereken 600 gr bile alalmamais olmamaz yoksa obez tombis yapma derdinde dgilim kizlar benm kizim suan 3'5 yasinda ve 12 kilo cok dogal bealedik tamam ama ek gidaya alan gec gectm istah sounu yasadk halada oyle bu xocugumdada ayni syleri yasamaktan korkuyorum ben kensimi parcalarken icim rahat olsada diaardan cocuguna yetemiyormus gibi olmak istemiyorum cunku ister istemez bi saatten sonra etraftan duyduklarnz canininzi skiyor

Canım sizleri takip ettiğim için az çok tanıyorum sen bilinçli br annesin bebek bakımı konusunda tecrübelisin illa kilo alması mı gerekiyor bu ayda böyle oluversin sağlıklıysa ve açlık yüzünden ağlayıp huzursuzlanmıyorsa mama verme bence iki hfta daha bekle tekrar tart yine düşükse o zaman başla mamaya tabii bu benimfikrim içgüdülerine güven sen en doğrusunu bilirsin

Selamlar herkese bende 23 ocakta doğum yaptım meleğim oğlumu kucağıma aldım çok şükür Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hamileliüimden beri takip ediyordum ama bir türlü üye olamadım bilg aram pek iyi değildir neyseki akıllı telefon sayesinde aranıza katıldım çoğu konuda faydalanıyorum sizlerden deneyimlerinizden benZer şeyleri yaşıyoruz herbirimiz
Hosgeldin :) Allah bagislasin melegini..

esim sinavi kazandi sukurler olsun adamla konusurken agliyorsum sevinxi kursaginda kaldi Allahm hepimize yarrali autler versin simdi biraz daha iyiyim annemle falanda konustum sali gunude son misafirlerimi alaym bakalim eger canm hala skkn olrsa annemlerde gelmezse memlkete gidicm arkadaslar yanlis anlamasin benim skntim normal almasi gereken 600 gr bile alalmamais olmamaz yoksa obez tombis yapma derdinde dgilim kizlar benm kizim suan 3'5 yasinda ve 12 kilo cok dogal bealedik tamam ama ek gidaya alan gec gectm istah sounu yasadk halada oyle bu xocugumdada ayni syleri yasamaktan korkuyorum ben kensimi parcalarken icim rahat olsada diaardan cocuguna yetemiyormus gibi olmak istemiyorum cunku ister istemez bi saatten sonra etraftan duyduklarnz canininzi skiyor
Ne sinavi takip edemedim Çok sevindim sizin adınıza :) bebiş için üzülme sağlıklı ve huzurlu olması önemli.. her şey zamanla yoluna girer inş..

Canım sizleri takip ettiğim için az çok tanıyorum sen bilinçli br annesin bebek bakımı konusunda tecrübelisin illa kilo alması mı gerekiyor bu ayda böyle oluversin sağlıklıysa ve açlık yüzünden ağlayıp huzursuzlanmıyorsa mama verme bence iki hfta daha bekle tekrar tart yine düşükse o zaman başla mamaya tabii bu benimfikrim içgüdülerine güven sen en doğrusunu bilirsin
saol canm hosgeldin bu arda aramiza haklisin sbi ay daha gozlwmliycem bakalim ac olsa sonucta uyumaz gulmez aglar durmaz saolun kizlar aizde olmasanz cok uzuldum bugun

Ne sinavi takip edemedim Çok sevindim sizin adınıza :) bebiş için üzülme sağlıklı ve huzurlu olması önemli.. her şey zamanla yoluna girer inş..
Esim usttegmen yani subay canim karier sinaviydi ondan gecmis sukurler olsun yukselmeyle alakali cok zor bi mealek bizd 3 aydr cok stres olduk simdide bu olay olunca uzuldum ama esim bundan sonra rahatladigini bana yardm edecegini soyledi gorecegiz:KK66:

Hepinize iyi geceler kizlar bu ara 2015 ocak anneleri saglikli beslenme sayfamizda ne kaar kilo versemde bugunku olaydan sonra cokmustur ben kendim saglikli yiyerek ayifladim saniyorsum ki zayif bi insan degilim sadece dogum kilolarm gitmisti beni zayiflatan ahmet beyin oburluguymus :-)))

canim üzülme lutfen.sağlıkli olsun önemli olan o.inş.sonraki aylarda fazlasıyla farki kapatır canim..sen stres yapma ki sütün etkilenmesin....tebdil i mekanda ferahlık vardır annenlere gidince moralin düzelir iyi olur senin icin:)

hod geldiniz ocak annesi:)...ben de 23 ocakta doğum yaptım:)

KıZlar bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma farkettim bugün. Sizin bebeklerinizde de oldu mu? Kuzucuğumun gözü akıyor.

X