2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ultrasonu yaparken doktor asistanına not al sağda ve solda kist tespit edildi ... duyunca şok geçirdim hıçkırıklarımı gizlemeye çalışarak ağlamaya başladım doktorda çok üzüldü beni zor sakinleştirdiler doktorumuz çocuk cerrahının odasına götürdü konuştuk fatihte çok iyi tanıdığı bir profesöre yönlendirdi kist iyi huylu mu kötü huylu mu diye tahlili alındı sonucunu pazartesi alacaz inşallah dua edin ne olur çok ihtiyacım var I imspecial öyle deme canım herkesin imtihanı farklı olur her sorunda canımız sıkılır beni mahcup edersin herkes sıkıntılarını söyleyecek ki birbirimize destek olalım
Canim Allah acil şifalar versin bebişimize sanada sabir.. anliyorum seni bunu bi imtihan olarak gormen ne guzel rabbim dermansiz dert vermesin.. ins tedavisi ise yarar.. dualarım sizinle..

Esim usttegmen yani subay canim karier sinaviydi ondan gecmis sukurler olsun yukselmeyle alakali cok zor bi mealek bizd 3 aydr cok stres olduk simdide bu olay olunca uzuldum ama esim bundan sonra rahatladigini bana yardm edecegini soyledi gorecegiz:KK66:
Evet zor meslek Allah yardımcıları olsun.. iyi atlatmissiniz canım ya artik esinin desteği ile daha çok moral bulursun :)

Ne zamandır lekelenme varki rahimi temizlememiz gerekiyor diyor?benim de ara ara lekelenmem oluyor.10 gündür böyle mesela ama gitmedim hiç
Canim benimki dogumdan beri ayni 8 ocakta dogum yaptim en cok iki gün temiz kalabiliyorum

Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendim:KK42: yıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım:KK42:
Canim cok gecmis olsun gece sen mesaji yazdiginda ilk ben gördüm tel dondu cevap yazamadim canim allahtan sabir sifa dile insallah bebegin ufak bir tedavi ile atlatir bu durumu dualarimiz sizinle derdi veren allah mutlaka dermaninida vermistir...

anamm ben rota aşısı derken bunlar çıktı,,,
çok teşekkür ederim paylaşımın için,,,
kimseye, hiçbir şeye güven kalmadı,,,
Hic asi bile vurdurmayan anneler var.. Okudukca insan sasiriyor bu ara arastiroyorum bende.. Kararsizim hic vurdurmasam mi diyorum ama bi yandanda korkuyorun, en azindan cok gerekli olanlari vurdurupaz zararla kurulmak lazim

kizlar cwvaplarnz desteginiz icin tesekurler minione minione canm bende karsi degilimmama isine vermek isterimde benim cahil kocam biraz sorunlu onun yerine ek gida verdirur :KK43: nasik bi piskoliji sen dusun artiik ..hepinze tesekkur ederm haklsnz ben bosa uzulup sutumu etkikemeym emzirmeye devam hic olmazsa bi ay daha gorelim durumu bi cocuk drumuza da gotururm olmazsa hayirlisi olsun benden dahabuyuk dertleri olan arkadaslar yazinca uzuldum yazdigim seye
Canim nacizane tavsiyem yediklerine dikkat et bosver bi sure kiloyu falan iyi seyler ye bebisinede yarasin sutun yaglica olsun..benim cok bol sutum yok biliyosun ama canim ne isyerse yiyorum hatta dikkat ediyorum hergun protein vs.almaya,oglum kucuk sumo gibi,,farkedecektir emin ol Hic canini sikma.

Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendim:KK42: yıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım:KK42:
Canim cok gecmis olsun allahim dermansiz dert vermesin yavruna acil sifa versin iyilessin kuzun..kendini uzmemeye calis dualarimiz sizinle..

Canim nacizane tavsiyem yediklerine dikkat et bosver bi sure kiloyu falan iyi seyler ye bebisinede yarasin sutun yaglica olsun..benim cok bol sutum yok biliyosun ama canim ne isyerse yiyorum hatta dikkat ediyorum hergun protein vs.almaya,oglum kucuk sumo gibi,,farkedecektir emin ol Hic canini sikma.
kuçuk sumomu : )) yerim ben onu .

Cancazlarim nasılsını iyisinizdir insallah.
Kaç gündür giremiyom foruma çok yogun bir hafta geçiriyoruz.
Kizlar size bir sorum olacak pzartsi kadin dogum doktoruma gittim lekelenmelerim için bana progestan ilaç verdi eger lekelenmelerin kesilmesse rahimi temizlememiz gerekebilir dedi aranizda bu durumu yasayan varmi?
Ayrica bana verdigi ilaç çok uyku ve bas dönmesi yapiyor bu ilaçtan tüp bebek doktorumda vermisti bana yumurta toplamadan sonra vajinal yolla kullaniyordum simdi ise içiyorum
ne yapacagimi bilmiyorum çok zorlaniyorum
Benim de oluyo hatta adet olmaa başlıyorum sanıyorum yok o şekilde devam ediyo rahim nasıl temizleniyormuş ki korktum şimdi
Canım çok geçmiş olsun bebeğine Rabbim acil şifalar versin înşallah dediğin gibi biz anneyîz ve bebeklerimiz îçin sağlam durmak zorundayız sen moralini yüksek tut ki ona en iyi şekilde bakabilesin

Ultrasonu yaparken doktor asistanına not al sağda ve solda kist tespit edildi ... duyunca şok geçirdim hıçkırıklarımı gizlemeye çalışarak ağlamaya başladım doktorda çok üzüldü beni zor sakinleştirdiler doktorumuz çocuk cerrahının odasına götürdü konuştuk fatihte çok iyi tanıdığı bir profesöre yönlendirdi kist iyi huylu mu kötü huylu mu diye tahlili alındı sonucunu pazartesi alacaz inşallah dua edin ne olur çok ihtiyacım var I imspecial öyle deme canım herkesin imtihanı farklı olur her sorunda canımız sıkılır beni mahcup edersin herkes sıkıntılarını söyleyecek ki birbirimize destek olalım
geçmiş olsun cnm ya çok yıpratma kndini uzulupte bebeginin sana ihtiyacı var . Şimdi tıp çok ilerledi tedavisi yapılır iyileşir bebegin annesi inşllh.

mesaj tekrarı

Cancazlarim nasılsını iyisinizdir insallah.
Kaç gündür giremiyom foruma çok yogun bir hafta geçiriyoruz.
Kizlar size bir sorum olacak pzartsi kadin dogum doktoruma gittim lekelenmelerim için bana progestan ilaç verdi eger lekelenmelerin kesilmesse rahimi temizlememiz gerekebilir dedi aranizda bu durumu yasayan varmi?
Ayrica bana verdigi ilaç çok uyku ve bas dönmesi yapiyor bu ilaçtan tüp bebek doktorumda vermisti bana yumurta toplamadan sonra vajinal yolla kullaniyordum simdi ise içiyorum
ne yapacagimi bilmiyorum çok zorlaniyorum
canım gece yatarken içersen baş dönmesini hissetmezsin ben öyle yapıyordm

Allahım minik bebeğini korusun canım dermansız dert vermesin inşallah içini ferah tut dualarımz seninle

Canim ya gecmis olsun, kiyamam bebisine.. İnsallah sorunsuz olur, zarar gelmez insallah hayirli evlatlarida olur.. Kusmayla ne ilgisi varmis acaba?

Benim oğlumun doğduğundan beri var hatta kenarlarda o sulanma yüzünden tahriş oluyor göz bitiminde sürekli maszj yapıyorum merhemi var biraz azaldı sanki. Sütünü damlatmayı bir dene istersen mikrop kaptıysa temizler geçer belki zararı olmaz sütünün
Teşekkür ederim canım

I imspecial canim benim pek tecrubem yok ama doktor ve ebeler bi suru uc aylik bebek goruyor belkiarrik kilo aliminin yavaslamasi nornaldir. Ustalik hareketli bebekle hareketsiz olan cok farkediyor, iki arkadaslarimin bebekleri arasinda 10 gun fark var kucuk olan cook hateketliydi balik gibi hic durmazdi, digeri sakin surekli yatan bi bebekti, sakin olan bayagi tombiliydi :). Simdi 11 aylik oldular sakin olanda yurumeye filan baslayinca kilo verdi ikisi ayni duruyor. Metabolizma hiziylada cok ilgili bazi bebekler hizli metobolizmaya sahip ki sen denistib elek gibi yapiyor :)

Allah yar ve yardımcın olsun, Rabbim Kalıcı dert vermesin, bende çok büyük badireler atlattım, sınanıyoruz. Sabırlı ol arkadasım hepsi geçecek.

Bu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak

Kızlar dua ve tesellileriniz için çok sağolun Allah dermansız dert vermesin herşey imtihan şu dünyada.. praline praline cnm reflüden şüphelenerek gittik araştırılırken ultrasonda tevafuken çıktı reflüsü de var araştırdım kist te aynı zamanda kusma yaparmış reflüden dolayı böyle kusuyor tabi korkuyorum inşallah hemen atlatırız :KK43:

X