2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sen annesin canım, üzülüyosun ama saglam da durmalısın, evladinin sana ihtiyaci var, çok şükür şu an bir çok şeyin tedavisi var, yavrun tedavi olup atlatacak inşallah, bu sinav da geçecek inşallah sağlıkla, sıhhatle yaşamaya devam edeceksiniz. Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarimiz sizinle.

Hayirli hafta sonları hanimlar, dün sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama ebe beni görür görmez adet oldun mu dedi, hayır diyince bana hamile gibiymişsin gibi geldi, betahcg de isteyelim dedi şok oldum, ihtimal vermiyorum ama sol kasigim da batma ve ağrı hissettiğim icin hafta içi dra gidecektim, kist falan mı oldu diye ama ebe neye göre böyle söyledi anlamadım, cesaret edip testte alamadîm dün.

Bu kadar erken hamile kalınmaz degil mi? Dedigim gibi ihtimal vermiyorum ama çok huzursuz oldum.

canim hakkında hayirlisi.ins değilsin dir tabi hayirlisini bilemeyiz ama erken degil canım olabilir 40 inin icinde bitiminde ya da daha hiç adet görmeden hamile kalanları duydum.ben de korkuyorum.eşim olmaz diyip duruyor...peki günün gecti mi?

bununla geçmiş olsun canım ne cins bi dr mus ins önemli birşey değildir...sanirim istanbuldasin dr seçenekleri çoktur ins iyi bir dr bulursun cok onemli dr.

Benim de oluyo hatta adet olmaa başlıyorum sanıyorum yok o şekilde devam ediyo rahim nasıl temizleniyormuş ki korktum şimdi
bende bilmiyorum canım ilaç kullanıyoruö eğer lekelenme devam ederse pazartesi tekrar giderim o zaman ayrıntılarını öğrenirim inşallah gerek kalmaz

canım gece yatarken içersen baş dönmesini hissetmezsin ben öyle yapıyordm
canım bende gece içiyorum ama günde 3 kere içiyorum mecburen içiyorum gündüzleri
Kızlar bebişim in agzından hep salya akıyo neden ki dişimi cıkcak acep 13 haftalık
normaldir canım benimkindende geliyor çeneleri gelişiyormuş diye biliyorum

Canım senn bu cevabınla da bnm içim rahatladı kendimi o kadar üzüyordm ki emzircem die göğüslerim paramparça kan yutuyor oğlum hep içim huzursuzdu mama veryrm die kendimi anneliğimi sorguluyodum hep cevre baskısı zaten ayrı ama artık üzmicem kendimi dedim haberlerde izledim bi aile mama alcak durumu bile yokmuş bebeğini cayla besliyormş cok sükür mama alabiliyrz bebeğimi ac bırakmaktansa onun mutluluğunu görmek herseyi unutturuo doktorunda öle düşünmesi bni sevindirdi en azından

Bazı doktorlar hayatımızı mahvediyor, iyiki üstünde durmussun, daha kötü Şeyler olmadan. Bende başta doktor ve hemşire bilgi yetersizliğinden bebeğim çok yoğun sarılık geçirdi. Biz anneler sürekli tetikte olmamız gerek bebeğimize karşı sonra vicdanımız kabul etmiyor yaşananları.

Slm arkadaslar hastaneden dondugumden beri isi gucu biraktim cilginca arastirmalarim sonucu once internette bir yazi buldum ve yaziyi yszan cocuk dis doktorunu facede buldum ve hmn msj attim Allah razi olsun hemn sorumu cvplamis korkulcak birsey olmadigini epstein incisi oldugunu yinede cocuk dis hekimine gostermekte fayda oldugunu soyledi cokkk sevindim,ve hmn arastirdimki hemn hemn yeni dogan bebeklerin yuzde 80 inde bu epstein incisi cikarmis ve kendiliginden gecermis zaten 2 gun oldu farkedeli ,onuda belki yine gormezdim su karbonatli suyu pamukcuk icin surmemi soyledigi icin dr um onu yaparken gordum
Olurda sizlerde boyle birsey gorurswniz bnm gibi panik yapmayin diye size o bilgiyi atiyorum

speachact selam cnm kendi halime dalip sana bir turlu gecmis olsun diyemedim
Allah sifa versin annesi,insallah atlaticaksiniz,evlatt bambaska birsey bugun bikez daha bunu anladim,elimde koca ana kucagi 10 kg seyle 3-4 saat kanter icinde dr un iki dudagi arasindan cikacak olumlu bir soz icin saatlerce ayakta kaldim,yeterki onlar iyi olsunlar diye adeta kendi canimiz bile umrumuzda degil artik bunu farkettim,ama rabbim her iste hayr vardir,yavrun bunuda atlaticak ins,o hastane koridorlari dolup tasiyordu,cok daha beterleri gorunce insan haline sukrediyor,gercekten tip cok ilerledi artik hersey sn de tedavi ediliyor,insallah en kolayindan atlatirsiniz,Allah baska hastalik gostermesin nerde varsa butun bebeklere sifa versin

canım bir şey olmaz merak etme,diş çıkaran bebeklere öyle uygulanıyor,ağzının ateşini alıyor

o kabarcık hakkında bilgim yok hiç canım foto çeksen baksak
çok biliyor herkes he de geç duham:)
Bende kullanıyorum ama hiç faydası yok bizim kurtarıcımız grape water oldu
bir kurtarıcımız olsunda:)
canım işe yarıyor hem bazen öyle olur tamamen azaldığı anlamına gelmez stres yapma sakın
hoş geldin:)

canım lütfen sıkma canını kızım gibi olacak deme olmayacak Ahmet tombiş olacak inşallah, şöyle yap canım bir hafta bak tart evde ona göre mamaya başla bence, böylece bir ay beklememiş olursun

eşinin sınavı da hayırlı olsun
KıZlar bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma farkettim bugün. Sizin bebeklerinizde de oldu mu? Kuzucuğumun gözü akıyor.

doğduğundan beri vardı göz masajı yaptım sürekli azaldı hamdolsun

canım gece yatarken iç
canım sakin ol sakın üzülme çünkü birebir yaşadık bunu, eşimin ablasının kızında vardı şimdi iki yaşında ve geçti çok şükür, müdahale edilecek bir durum değil hiç korkma, üstelik çoğu bebekte görülen bir durum bu, için ferah olsun, kendi kendine geçiyor çoğunlukla
canım kocana çok üzüldüğünü ek gıda için erken olduğunu anlat dr ikna edemez mi eşini
dalga mı geçiyor ne dengesiz dr muş ya, değiştir canım sen bu dr u
Kızlar bebişim in agzından hep salya akıyo neden ki dişimi cıkcak acep 13 haftalık
normal tükürük salgısı artıyor onlarda yutamıyor dişten değil canım
ayy canım nasıl anlamış hayret, maalesef kalınabiliyor,hayırlısı olsun
canım mama da kötü değil sadece mamayla beslenenler var, kendine yüklenme hem bebeğin rahat etsin hem sen

canım şükür ne olduğunu öğrenmişsin belirsizlik zor oluyor sinir bozuyor

Allah herkese nasip etsin inşallah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin mutlu huzurlu saglikli büyütün rabbim büyük sonsuz nimetleri mucizeleri var bizede verir inşallah hu rahman her ay beklemek çok zor umut işte

Allah herkese nasip etsin inşallah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin mutlu huzurlu saglikli büyütün rabbim büyük sonsuz nimetleri mucizeleri var bizede verir inşallah hu rahman her ay beklemek çok zor umut işte
canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....

çok üzüldüm,, sen bilirsin de hemen ameliyat diyen ilk dr a güvenme, birkaç dr a daha gitmeni tavsiye ederim,,,
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bebişin sağlığına kavuşur,,,

umarım iyi huyludur,,, lütfen sonucu paylaş bizimle,,,

canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....

TE="aysimason, post: 40203970, member: 584692"]canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....[/QUOTE]
Yese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…