benim kızınd teşi olmadı ama akşam çok ağladı yarım çay kaşığı verdim heralde ağrısı vardı onu verdikten sonra sustu biraz sonrada uyudu ver istersen biraz dinlenirKizlar sabah asilarimizi olduk ates yok ama surekli agliyor yinede calpol vereyim mi
Evet dokununca fıkır fıkır sesler geliyor. Biraz bastirinca da hissediyorum dedigin gibi. Umarim ciddi bir sey degildir ve kendiliginden gecer. Sizinkinin sisliginin azalmasi tahminen ne kadar surdu? normalde ne kadar da kadar soguk kanli biriyimdir ama bebegim dogdugundan beri en ufak bir olumsuzlukta elim ayagima dolasiyor bir yas daha yaslaniyorum sanki. Ne degisik bir seymis şu annelik. Bir yanim bir an once buyusun de su gunleri sag salim atlatalim istiyor, bir yanim da hic buyumesin hep boyle minnak kalsin istiyor.Agri sizi olmuyo huzursuzlukta olmuyo gobek deligine dokundugunda bagirsagini hissedersin
Bizim yatarken degil de emzirirken kivriliyo cnm ben de kepce olcak diye endiseleniyorum..Selam kızlar aşılarınız hayırlı olsun
benim oğluşumun yatarken kulakları kıvrılıyor sağa sola döndükçe kepçe olacak diye korkuyorum şapkayı sevmiyor kız bebiş gibi bant takıyorum onda iyice deliriyor sıpa
Bende aşıdan sonra verdim huzursuz olmasın diye..Kizlar sabah asilarimizi olduk ates yok ama surekli agliyor yinede calpol vereyim mi
O pirinç gibi olan şey sert mi yumuşak mi.. belki pamukcuktan da olabilirBirde dis etleri cok kabarmis eczaneden dislik alip dolapta sogutun soguk soguk damaklarinda gezdir dedi,ayyy cok sacma geldi buz gibi seyi dahw 65 gunluk cocuga damagi rahatlasin diye yawrucuk grip olcak Allah korusun,aranizda dislik kullanan yoktur bu kdr erken mumkun degildir yani
Sert cnm belli yani disin kökü gibiO pirinç gibi olan şey sert mi yumuşak mi.. belki pamukcuktan da olabilir
Bizim yatarken degil de emzirirken kivriliyo cnm ben de kepce olcak diye endiseleniyorum..
hemşire bana atesi çıkmazsa verme dedi.yani yok atedi vikmasin huzursuz olmasın diye onceden tedbir anacli vereyim deme dedi...biraz buyuk olsa verirdim belki huzursuzlugu icin
cnm ates genelde 3-4 saat sonra oluyor, benim dr. Asiri huzursuz olursa da ver demisti, ben vermistim..
sen bilirsin ama akşam ateşlenebilir o zaman kullanırsın,,
benimkide huysuzdu ilk gün, akşam 8-9 gibi ateşlenmişdi,,,, umarım seninki ateşlenmez,,,
Teşekkürler kizlar bi cay kaşığı verdim bakalim gececek mi huzursuzlugu 3 aşı aynı gun ck zor oluyor yazik bebislere yabenim kızınd teşi olmadı ama akşam çok ağladı yarım çay kaşığı verdim heralde ağrısı vardı onu verdikten sonra sustu biraz sonrada uyudu ver istersen biraz dinlenir
Keske bende verseydim asidan once..Dafiduck ben aşıya gitmeden vermiştim
o yüzden çok huysuzlanmadı
ateş olmasada ağrı için verilebilir
sonuçta üç tane aşı ağrısı olur
Sağol cnm bende verdim simdi gecer insallahBende aşıdan sonra verdim huzursuz olmasın diye..
anamm ben rota aşısı derken bunlar çıktı,,,Kizlar asilar hakkinda guzel bir yazi, prof yazmis. Ben dikkat etmeye caliscam, henuz asi vurulmadi bebegim
http://annetubadannotlar.blogspot.de/2012/03/as-yaptrmak-m-yaptrmamak-m.html?m=1
ahhh şu konuşanlar,,,Evet dokununca fıkır fıkır sesler geliyor. Biraz bastirinca da hissediyorum dedigin gibi. Umarim ciddi bir sey degildir ve kendiliginden gecer. Sizinkinin sisliginin azalmasi tahminen ne kadar surdu? normalde ne kadar da kadar soguk kanli biriyimdir ama bebegim dogdugundan beri en ufak bir olumsuzlukta elim ayagima dolasiyor bir yas daha yaslaniyorum sanki. Ne degisik bir seymis şu annelik. Bir yanim bir an once buyusun de su gunleri sag salim atlatalim istiyor, bir yanim da hic buyumesin hep boyle minnak kalsin istiyor.
Şu gunlerde bir de buyume atagi haftasindayiz sanirim. Huysuzluk tavan yapmis durumda. Sut yetistiremiyorum kuzuma. Tomrisin emzirme notlari cok etkilemis beni - belki de gereginden fazla.. mama vermemek icin kendimle cevremle savas veriyorum adeta. Sutum bitmeden memede uyuyakalsin diye dualar ediyorum her seferinde. Hayirlisiyla bi atlatsam su atağı..
Evet dokununca fıkır fıkır sesler geliyor. Biraz bastirinca da hissediyorum dedigin gibi. Umarim ciddi bir sey degildir ve kendiliginden gecer. Sizinkinin sisliginin azalmasi tahminen ne kadar surdu? normalde ne kadar da kadar soguk kanli biriyimdir ama bebegim dogdugundan beri en ufak bir olumsuzlukta elim ayagima dolasiyor bir yas daha yaslaniyorum sanki. Ne degisik bir seymis şu annelik. Bir yanim bir an once buyusun de su gunleri sag salim atlatalim istiyor, bir yanim da hic buyumesin hep boyle minnak kalsin istiyor.
Şu gunlerde bir de buyume atagi haftasindayiz sanirim. Huysuzluk tavan yapmis durumda. Sut yetistiremiyorum kuzuma. Tomrisin emzirme notlari cok etkilemis beni - belki de gereginden fazla.. mama vermemek icin kendimle cevremle savas veriyorum adeta. Sutum bitmeden memede uyuyakalsin diye dualar ediyorum her seferinde. Hayirlisiyla bi atlatsam su atağı..
15 gunluktu farkettigimde simdi 71 gunluk daha tam gecmedi bu arada acayip sistiginide gordum.gazi oldugunda ve cok agladiginda acayip sisiyor.sut konusuna deginmissin benim sut icin formullerim var ben bu sayede mamayi biraktim anlatayim sana kurudutu beyaz olucak sabahlari su bardagina bir avuc yikayip kpyuyorum uzerine sicak su dokup cay niyetine iciyorum rezene cayi iciyorum birde dere otu acayip sut yapar haberin olsun.esim ilk haftalarda solgar diye bir vitamin almisti oda cok sut yapiyo ben bir hafta kullandim sonra o olmadan sutum olmazsa diye korkup biraktim. bilmiyorum budediklerimi yaptin mi .huysuzluk bizdede var hatta gogsumle kavga ediyo buaralar ilk basta aglaya aglaya gogsumu tutuyo
cevap yazdim senin yazdiginla birlesik cikmisEvet dokununca fıkır fıkır sesler geliyor. Biraz bastirinca da hissediyorum dedigin gibi. Umarim ciddi bir sey degildir ve kendiliginden gecer. Sizinkinin sisliginin azalmasi tahminen ne kadar surdu? normalde ne kadar da kadar soguk kanli biriyimdir ama bebegim dogdugundan beri en ufak bir olumsuzlukta elim ayagima dolasiyor bir yas daha yaslaniyorum sanki. Ne degisik bir seymis şu annelik. Bir yanim bir an once buyusun de su gunleri sag salim atlatalim istiyor, bir yanim da hic buyumesin hep boyle minnak kalsin istiyor.
Cnm evde takmiyorum saci yok ama kafasi cok terliyo..bizimki hep kıvrılıyor canım olmazlar inşallah şapka takıyor musun benimki şaçlı olduğu için çok terliyor o yüzden takamıyorum
Ben her gun bir fincan içiyorum cnm ondan mi bilmiyorum ama kizim simdilik doyuyo..slm annisler dunden beri sutum azaldi sikinca geliyo bebegim bi iki dakika emdikten sonra memeyle kavga ediuo sanki cekistirip dueuyo cokta sinir oluyo acaba gazimi var dedim gazini cikariyo gogsumu sıķtım bi damla bile gelmedi diger gogsumde ayni sekilde dun gece kizima mama vermek zorun da kaldim agla agla oldum ya cok canim sıkıldi bugun humana sttil tee aldirdim ise yariyomu acaba kullanan varmi kac defa iciyo
Valla insanlar malesef hep boyle negatif .ahhh şu konuşanlar,,,
bir arkadaşım doğum yaptı,,, emziriyor musun diye sordu evet dedi,,, aman dedim kimsenin dediğini sakın duyma insanların ağzından ilk çıkan şey sütün yetmiyor, aç bu bebek lafları olucak dedim,, kulak tıka bunlara,,,
birde insanlar çok negatif,,,
benim oğluşum normal kilo alıyor, şükür,, görümcem geldi,, emziriyorum, hep aç zaten dedim,, ilk dediği şey,,, sütün mü yetmiyor, oldu,,, yok dedim öyle bir şey,,,
sende konuşulanlara kulak tıka,stres sütü etkiliyor,, bebişinin bezini takib et,,doyup doymadığını anlamak için,,,