2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar sabah asilarimizi olduk ates yok ama surekli agliyor yinede calpol vereyim mi
benim kızınd teşi olmadı ama akşam çok ağladı yarım çay kaşığı verdim heralde ağrısı vardı onu verdikten sonra sustu biraz sonrada uyudu ver istersen biraz dinlenir

Agri sizi olmuyo huzursuzlukta olmuyo gobek deligine dokundugunda bagirsagini hissedersin
Evet dokununca fıkır fıkır sesler geliyor. Biraz bastirinca da hissediyorum dedigin gibi. Umarim ciddi bir sey degildir ve kendiliginden gecer. Sizinkinin sisliginin azalmasi tahminen ne kadar surdu? normalde ne kadar da kadar soguk kanli biriyimdir ama bebegim dogdugundan beri en ufak bir olumsuzlukta elim ayagima dolasiyor bir yas daha yaslaniyorum sanki. Ne degisik bir seymis şu annelik. Bir yanim bir an once buyusun de su gunleri sag salim atlatalim istiyor, bir yanim da hic buyumesin hep boyle minnak kalsin istiyor.
Şu gunlerde bir de buyume atagi haftasindayiz sanirim. Huysuzluk tavan yapmis durumda. Sut yetistiremiyorum kuzuma. Tomrisin emzirme notlari cok etkilemis beni - belki de gereginden fazla.. mama vermemek icin kendimle cevremle savas veriyorum adeta. Sutum bitmeden memede uyuyakalsin diye dualar ediyorum her seferinde. Hayirlisiyla bi atlatsam su atağı..

Bizim yatarken degil de emzirirken kivriliyo cnm ben de kepce olcak diye endiseleniyorum..

Benim kızımın da aşıdan sonra ateşi çıkmadı ama çok ağrısı oldu onun için bi aşıdan eve gelince bi de gece verdim calpol. Çok ağlamıştı çünkü çok ağrısı vardı ah kıyamam ya o iğneyi sonuna kadar sokup yapınca o aşıları içim parçalandı

Buarada biz de alından ateş ölçer aldık ama makat ve koltuk altı için de 2 ayrı çubuk dijital ölçer aldık, hoş makattan ölçmemi söylüyo doktor ama korktuğum için hiç denemedim bile :) alından çok yüksek çıkarsa tabi mecbur makattan ölçeriz allah göstermesin

O pirinç gibi olan şey sert mi yumuşak mi.. belki pamukcuktan da olabilir

hemşire bana atesi çıkmazsa verme dedi.yani yok atedi vikmasin huzursuz olmasın diye onceden tedbir anacli vereyim deme dedi...biraz buyuk olsa verirdim belki huzursuzlugu icin
cnm ates genelde 3-4 saat sonra oluyor, benim dr. Asiri huzursuz olursa da ver demisti, ben vermistim..
sen bilirsin ama akşam ateşlenebilir o zaman kullanırsın,,
benimkide huysuzdu ilk gün, akşam 8-9 gibi ateşlenmişdi,,,, umarım seninki ateşlenmez,,,
benim kızınd teşi olmadı ama akşam çok ağladı yarım çay kaşığı verdim heralde ağrısı vardı onu verdikten sonra sustu biraz sonrada uyudu ver istersen biraz dinlenir
Teşekkürler kizlar bi cay kaşığı verdim bakalim gececek mi huzursuzlugu 3 aşı aynı gun ck zor oluyor yazik bebislere ya

ahhh şu konuşanlar,,,
bir arkadaşım doğum yaptı,,, emziriyor musun diye sordu evet dedi,,, aman dedim kimsenin dediğini sakın duyma insanların ağzından ilk çıkan şey sütün yetmiyor, aç bu bebek lafları olucak dedim,, kulak tıka bunlara,,,
birde insanlar çok negatif,,,
benim oğluşum normal kilo alıyor, şükür,, görümcem geldi,, emziriyorum, hep aç zaten dedim,, ilk dediği şey,,, sütün mü yetmiyor, oldu,,, yok dedim öyle bir şey,,,
sende konuşulanlara kulak tıka,stres sütü etkiliyor,, bebişinin bezini takib et,,doyup doymadığını anlamak için,,,

cevap yazdim senin yazdiginla birlesik cikmis

slm annisler dunden beri sutum azaldi sikinca geliyo bebegim bi iki dakika emdikten sonra memeyle kavga ediuo sanki cekistirip dueuyo cokta sinir oluyo acaba gazimi var dedim gazini cikariyo gogsumu sıķtım bi damla bile gelmedi diger gogsumde ayni sekilde dun gece kizima mama vermek zorun da kaldim agla agla oldum ya cok canim sıkıldi bugun humana sttil tee aldirdim ise yariyomu acaba kullanan varmi kac defa iciyo

Ben her gun bir fincan içiyorum cnm ondan mi bilmiyorum ama kizim simdilik doyuyo..
sabahlari tereyaginda yumurta, dereotu ve tahin pekmez yiyorum yaninda da humana iciyorum..

Valla insanlar malesef hep boyle negatif .
iyi ki tarti aldim eve kilo takibi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…