enfeksiyondandir canim bendede hamilelikten ònce yesil ile sari arasinda sümüksü akintim olmuştu ilaçla geçti.Doktor benim rahmimde ufak yaralar gördü bende de yesil sümüksü akıntı ve koku var yaradan mı enfeksiyondan mı bilmiyorum
Canim 0-3 ay icin astronot bu satten sonra alma, bizimki kuculdu bile daha giyemiyor havalar biraz isindigi icin ben ayicik pelus seklinde tulum giydiriyorum, altina badi, tshirt, kilotlu corap, pelus tulumun usunede nohut battaniye ortuyorum. Hic usumedi bugune kadar.. Havalar kac derece sizin orda birazda ona bagli.Kızlar bide çook önemli son bişey daha sizler bebişlerinizi dışarda nasıl giydiriyorsunuz ben bu konuda nasıl yapacağımı bicorrum üşür diye çok korkuyorum battaniyeye sarıp sarmalıyorum abartıyorum gibi geldiastronot kıyafeti giydirip çıkarmak istiyorum ama astronot 0 3 ay için bulamadım çokta gezip bakamadım açıkçası bir tane aldım ama 9 aylık ve 1 yaşındakilere oluyor bana bu yönde yardımcı olun ne olur ben çok abartıyorum galiba
9-10 ay rahat kullanirsin, ardindan oturakli olanlara gecmemiz lazimİyi geceler kızlar bebeklerinizi oto taşıma koltuklarınızı kullanıyormusunuz bebekleriniz tahminen kaç aya kadr sıgar içine . Almayı duşunuyorumda annelutfen sitesinde sipariş vercem burdaki yorumları bekliyorum kullanışlımı ?
çok sagol canım ya alıyorum o zaman :)Masallah ne gzl bir gungecirmissiniz
Henuz acik hava tecrubemiz olmadi ama araba olayi cok onemli
Bizimde arabamiz hediye geldi travel sistem goruntusude cok adi birseye benzedigi icin cok sinirlenip almaya karar vermistim ama kullandikca cokta kotu degilmis diyip bikac ay idare edip yaza dogru baston aliriz diyr karar verdik ama aklim hala daha bastonlu travel sistemlerde
Hele bennn hele ben
Osuruk sesleri cikariyorum:))
Boooooyapip dil cikariyorym ve oda cikariyo sonra cokguluyo
Her emzirnede evet
Ama memede uyuyunca oyle uyuyocnm
Valla cnmbiz h&m den ayi postu aldikkk tek kelimeyle sahaneeee cokmemnunuz cokkorunakli onu giydirip ustune battaniye saripevden oyle cikiyoruz
Avmmesala serindi onu hic cikarmadim kumasi yumusacik diye icinde hic sikilmadi
Obnm elim kolum bence cok ideal
Evde bikere ben nereye o icinde oda benle
Wc ye giderken mutfakta is yaparken ev supururken :))) arabamiz zaten travel sistem evde onun icindeyken koluma takiyorum
Arabada o sekilde duruyo bagajdan arabayi cikariyorux sonra bebek icindeyken monte ediyoruz cok pratik
Simdilikicine sigiyozaten onlar 1 yasa kdr diyebiliyorum
Yok canim oyle olmuyor, zaten ilk 4 ay kanguruyu direk kullanamiyorsun, yenidogan aparati olmasi lazim, ergobaby ninki kundak gibi bisey bebek oturur gibi duruyr icinde, youtobe da videolari var, ergobaby infant insert yazarsan izleyebilirsin, nasil baglancagini vs anlatiyor. Momfortbaby fiyt olrakda epey uygun ve o bahsettigim sagdaki durus gibi bebegin durusu. Alirken sormaniz lazim yenidogana uygun mu diye, yafa 4-5 aydan sinra kullaninayyy cnm yaa
Kiyamam ben ona annesi o daha cok minikkkk zatenn kiskanmis olabilir
Bnm iki ci bir cocugum yok tavsiye veremiycem ama cok duygulandim yaa
Dun mesala eve kiz arkdsm 7 yasindaki ogluyla geldi bak oglum bebege diyor annesi orali bile degil bakmaya bile tahammulu yok dusun onun kardesi degilken kiskandi kardesi olsa ne yapardi bilmiyorum
Peki suan bix minik bebeklerimi koysak sagdaki gibi bacaklari durmaz ama sanki
Soldaki gibi asagi dogru sallandirmazlarmi
Ellerinize saglik
Hayatimda gordugum en gzl orgu modelleri hele filli olanina ayri bayildim
Bol kazanclar diliyorum
bende çok sık duydum bunları . Doktorumuza sorcm.Kizlar asi meselesi benimcok canimi sikmaya basladi, biraz arastirdim Allahim icinden cikilmaz bi durum, asi yuzunden cocugu otizm olanlar mi dersiniz, bebegini kaybedenler mi.. Ayrica asilarin icerigi berbat, insan spermine kadar yok yok diyorlar. Bide bu isin ticari yonu var onu hic dusunmek istemiyorum, sirf para icin nasil gereksiz asilara maruz kaliyorlardir yavrularimiz .
Suan gerekli olan hala gorulen hastaliklarin asilarini yaptirmak istiyorum sadece, rota virusunu kesinlikle yaptirmayacagim, o hastalikta olum nedeni asiri su kaybi oldugu icinolabirmis, gunumuz sartlarinda bu duruma mudahele edilebilir diye dusunuyorum, Allah korusun ya. Bir yandanda asi vurulmadigi icin kizamik sonucu olusan enfeksiyonda cocugunu kaybeden birini duydum.. Karar vermek ne zor
Doktor gaz Sancısı var mı diye sordu. Rahatlatıcı vericem ama önce idrardan emin olalım dedi ... Gazını çıkardıktan sonra bile ıkınıyo benim kızım... Idrar tahlilinde iltihap çıktıSelam, çok geçmiş olsun benim de kızım 2 aylık :) idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladığınızı merak ettim ne gibi belirtiler verdi ? Bu bebişler çok mazlum ağızları var dilleri yok. Bi sıkıntısı olur da farkedemem diye o kadar korkuyrm ki bazen sebepsiz ağlıyor gibi geliyor
Canım aslında cocugun haline göre ayarlayabilirsin eğer eli ayağı ve burnu soğuk olmuyosa yeterli demektir bence cok da sıcağa alıstırma sonra dayanıksız olurKızlar bide çook önemli son bişey daha sizler bebişlerinizi dışarda nasıl giydiriyorsunuz ben bu konuda nasıl yapacağımı bilmiyorum üşür diye çok korkuyorum battaniyeye sarıp sarmalıyorum abartıyorum gibi geldiastronot kıyafeti giydirip çıkarmak istiyorum ama astronot 0 3 ay için bulamadım çokta gezip bakamadım açıkçası bir tane aldım ama 9 aylık ve 1 yaşındakilere oluyor bana bu yönde yardımcı olun ne olur ben çok abartıyorum galiba
Ya bizim de craft marka araba koltugu var bebek arabasının icinden cıktı ana kucagı gibi ama biz bi türlü araba koltuguna monte edemedik acaba nasıl yapcaz??Masallah ne gzl bir gungecirmissiniz
Henuz acik hava tecrubemiz olmadi ama araba olayi cok onemli
Bizimde arabamiz hediye geldi travel sistem goruntusude cok adi birseye benzedigi icin cok sinirlenip almaya karar vermistim ama kullandikca cokta kotu degilmis diyip bikac ay idare edip yaza dogru baston aliriz diyr karar verdik ama aklim hala daha bastonlu travel sistemlerde
Hele bennn hele ben
Osuruk sesleri cikariyorum:))
Boooooyapip dil cikariyorym ve oda cikariyo sonra cokguluyo
Her emzirnede evet
Ama memede uyuyunca oyle uyuyocnm
Valla cnmbiz h&m den ayi postu aldikkk tek kelimeyle sahaneeee cokmemnunuz cokkorunakli onu giydirip ustune battaniye saripevden oyle cikiyoruz
Avmmesala serindi onu hic cikarmadim kumasi yumusacik diye icinde hic sikilmadi
Obnm elim kolum bence cok ideal
Evde bikere ben nereye o icinde oda benle
Wc ye giderken mutfakta is yaparken ev supururken :))) arabamiz zaten travel sistem evde onun icindeyken koluma takiyorum
Arabada o sekilde duruyo bagajdan arabayi cikariyorux sonra bebek icindeyken monte ediyoruz cok pratik
Simdilikicine sigiyozaten onlar 1 yasa kdr diyebiliyorum
Momfortbaby i arastirin derimben chicco nun kangrusunu almayi planlıyorum cnm dedigin kriterlere uygun mu acaba?
Insallah cnm..
Ikinciyi Allah izin verirse ben de düşünüyorum yalnız bi 2-3sene sonra insallah yasim olmasa 4 sene filan beklerdim kardesimle aramızda 2 yas var ben cok kiskanmisim..
cnm gereksiz yere cekmissin sıkıntı gercekten iste ilk olunca insan etkileniyo etrafindan istemeden, simdi kendi bildiğini yaparsın. .
paylaşım icin tesekkurler zira endise verici bi durum ben de yiyorum hepsini bundan olabilecegini dusunmezdim..
canim emniyet kemeriyle sabitliyeceksiniz youtube da vard bi bakYa bizim de craft marka araba koltugu var bebek arabasının icinden cıktı ana kucagı gibi ama biz bi türlü araba koltuguna monte edemedik acaba nasıl yapcaz??
İzledim cok basitmiş :)canim emniyet kemeriyle sabitliyeceksiniz youtube da vard bi bak
Tskler canim ben korkuyorum kesmeye ufacık parmaklari var ama uğrasacam bizde 2 buçuk aylik olduk canim yani on haftalik....aysimason ben tirnaklarini uzadikca surekli kesyorum yuzunu cizmesin diyr birde artik sertler guzel kesiliyor yarin 12 haftalik oluyoruz
Evet canim benimkide aynisini yapıyor bazen aniden agliyor bazende gùlüyor...Mrb güzel anneler sizin bebeklerinizde uyurken tuhaf tuhaf sesler cikariyormu bide bazen gülüyor bazen aglama sesi cikariyor uyurken