2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim kizina onunlada bebekken ayni skilde ilgilendigini, kardesinin bakima ilgiye muhtac oldugunu yoksa buyuyemeyecegini anlatsan,yasi buyuk aslinda anlayabilir bence

kesinlikle katılıyorum canim. cok azz. benim d30unda bitiyor bakalım dr um kaç gün vericek
csnim dr lar ksn dolaşımından soğuk olur diyorlar ama.brn yine de ellerinin üşüdüğünü düşünüyorum.bebeğimin elleri uzerini değişirken fazla bekledgi zaman buz gibi oluyr Üşüyor normalde sıcak oluyor elleri. hemen battaniye filan örtüyrum ısınıyor.eger hep soguksa taksan iyi olur canim.

R rosa85 canim bahar sendromu yasiyorsun ve gececek hic uzme kendini bu ksikanclik olayi ara ara tekrar ediyor kardesi buyumeye baslayp yaptigi seylere sevinince daha artacak yapacagn sey vakit buldukca onunla tek basina ilgilen esin birakip minigi markete falan gotur yemek yaparken yemegi karistirtr beraber biseyler yapmak hem senin vicdamini rahatlatr hem onun ruhunu canim zor iki cocukly anne olmak malesef insanlar senin kadar hassas degil birde konus onunla anlayabilecek yasta o kardesini kiskanmiyor seni paylasmaktan yoruluyor

raindrop26 benimde30 umda bitiyor `
bende aile hekiminden bi on gun alicam hazirana seminerlere kadat rapor bulursam rapor yoksa ucretsz ankarada parayla heyet veren yerler varmis onlari dusunuyorum cunku ev kresi si oduyoruz zor olacak ucretsz eldiveni kirkindan sonra cikarsm ben hic takmiyirum zamanla normale donsu..

hayalll07 hosgeldin ecvine

Cnm bizim ellerimiz sicak genelde eldiven takmiyorum usuyunce soguk oluyor yalnız söylediğin bilgi de dogru elleri soguk olabilirmis. .
M miss_curious canim bak resimde anlatiyor, sagdaki dogru durus.bu arada sonunda resim yuklemeyi cozdum :))
Cok sagol cnm ya oldukca faydali bi bilgi dikkat edicem ben de..

Kizlar sizin de erken olduysa dogum sonraya aktardilar mi izninizi ben 3 gun once dogum yaptim beklenenden ve aktardilar. .

Yarin gelicekmis misafirlerim nasıl sigacaklar eve bakalım zaten 6 aileydi esim 2 aile daha gelmek istiyo dedi 8 aile ve hepsi cocuklu nasil olcak bakalim..

Evet canım haklısın bu geçiş mevsimlerinde oluyor böyle.Evet onu herşeye dahil etmeye çalışıyorum ama son zamanlar çok fazla agresif hareketleri var geçici bir durum inşallah

Benim 8 gün erken oldu doğum, eklediler canım.

Kizim 6 gundur kaka yapmıyordu. Bugün sabunu fitil gibi soktuk. Yapti 2 dk sonra çok şükür.
Bebeğim pisik oldu 3 gündür seba med ve almanyadan gelen pudrali bir krem var. İkisinde geçirmedi
canim birde hametan dene ise yariyor ben her altini actigimda sudokrem suruyorum azck
auy dugun gibi desene Allah kolaylik versin. Benimde 7 gun once oldu aktardilar cnm dogum oncesindede calismistm ben 98gun oldu toplam ve ne yazikki 9 gun kaldi oglumls kizimla ne cabuk gecti 89 gun

Evet canım haklısın bu geçiş mevsimlerinde oluyor böyle.Evet onu herşeye dahil etmeye çalışıyorum ama son zamanlar çok fazla agresif hareketleri var geçici bir durum inşallah
onu da anla annesi oda mevsim gecisi yasiyor hormonlari enerjisi artiyor oda soyle bi disari ciksn hezsn bahar tam gelsin rahatliycak

Allah kolaylık versin canım hepsini aynı anda aradan çıkarmış olursun iyi yönü de bu :)

hayırlı akşamlar öncelikle çocuklarınızla ailenizle mutluluklar dilerim.biraz önce netten araştırıyordum da bugun adetimin 7 gün gecikti.2 gün önce test yaptım silikti bugun yaptım ikinci çizgi yerinde bariz pembe nokta vardı sizinde 2008 de öyle olmus merak ettim o ay hamilemiydiniz.teşekür ederim şimdiden

Selam..
Benim de 2 aylık kızım var.. Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor... Aynısını yaşayan var mı acaba"? Doktor ne ilaç verdi

Selam, çok geçmiş olsun benim de kızım 2 aylık :) idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladığınızı merak ettim ne gibi belirtiler verdi ? Bu bebişler çok mazlum ağızları var dilleri yok. Bi sıkıntısı olur da farkedemem diye o kadar korkuyrm ki bazen sebepsiz ağlıyor gibi geliyor

Hanımlar lütfen bana yardım edin, ne oldu böyle anlamadim, sanki hamileymisim de bebegin suyu geliyormus gibi birden su geldi, çamaşırım ıslandı, bacaklarımdan aktı resmen, ne oldu birden böyle anlayamadım. Bir bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…