ben sadece rota aşısını yaptırmayacağım,,Kizlar asi meselesi benimcok canimi sikmaya basladi, biraz arastirdim Allahim icinden cikilmaz bi durum, asi yuzunden cocugu otizm olanlar mi dersiniz, bebegini kaybedenler mi.. Ayrica asilarin icerigi berbat, insan spermine kadar yok yok diyorlar. Bide bu isin ticari yonu var onu hic dusunmek istemiyorum, sirf para icin nasil gereksiz asilara maruz kaliyorlardir yavrularimiz .
Suan gerekli olan hala gorulen hastaliklarin asilarini yaptirmak istiyorum sadece, rota virusunu kesinlikle yaptirmayacagim, o hastalikta olum nedeni asiri su kaybi oldugu icinolabirmis, gunumuz sartlarinda bu duruma mudahele edilebilir diye dusunuyorum, Allah korusun ya. Bir yandanda asi vurulmadigi icin kizamik sonucu olusan enfeksiyonda cocugunu kaybeden birini duydum.. Karar vermek ne zor
Biraz arastirdim henuz, su siteye ulastim bir suru cevrilmis asi hakkinda makalelee var,ben sadece rota aşısını yaptırmayacağım,,
başka hangi aşıyı düşünmüyorsun ve neden , merak ettim ,
mutlaka model ismi ile you tube a yaz cnm video vardirYa bizim de craft marka araba koltugu var bebek arabasının icinden cıktı ana kucagı gibi ama biz bi türlü araba koltuguna monte edemedik acaba nasıl yapcaz??
Uyurken super kesiliyooTskler canim ben korkuyorum kesmeye ufacık parmaklari var ama uğrasacam bizde 2 buçuk aylik olduk canim yani on haftalik....
ben de uyurken kesiyorum yoksa mümkün degil başka türlü el kol surekli kıpır kıpırUyurken super kesiliyoo
Ayak tirnaklarini bile kestim benKızlar bebeginizin tırnaklarını hiç kestinizmi?
Benim bebisinki simdiye kadar kendiliginden kopuyordu ama simdi kopmuyor....
Canim ya sorma benimde dikisin ust bolgesi hala aciyor hic gecmicek gibi hissediyorum artikSezaryen olan arkadaslar dikisinizde batma hissi oluyor mu benim bugün hep oldu sızlıyor ve bisey batiyor gibi oluyor
Aynen senin gibiyim çok kararsız durumdayım.aşının gerekli olup olmadığı gerçekten tartışılır.geçen hafta 2.ay karma aşısından sonra bebeğim resmen huy değiştirdi.internette okuyorum etkisi sadece 3 günle sınırlı değil aylar sürüyormuş.birde dediğin gibi içeriği kafa karıştırıcı.yahudilerin aşı yaptırmamaları olayından sonra iyice şüphe ediyorum çıkmazdayımKizlar asi meselesi benimcok canimi sikmaya basladi, biraz arastirdim Allahim icinden cikilmaz bi durum, asi yuzunden cocugu otizm olanlar mi dersiniz, bebegini kaybedenler mi.. Ayrica asilarin icerigi berbat, insan spermine kadar yok yok diyorlar. Bide bu isin ticari yonu var onu hic dusunmek istemiyorum, sirf para icin nasil gereksiz asilara maruz kaliyorlardir yavrularimiz .
Suan gerekli olan hala gorulen hastaliklarin asilarini yaptirmak istiyorum sadece, rota virusunu kesinlikle yaptirmayacagim, o hastalikta olum nedeni asiri su kaybi oldugu icinolabirmis, gunumuz sartlarinda bu duruma mudahele edilebilir diye dusunuyorum, Allah korusun ya. Bir yandanda asi vurulmadigi icin kizamik sonucu olusan enfeksiyonda cocugunu kaybeden birini duydum.. Karar vermek ne zor
Canim ben asi desteklemen bi doktor bulyp, sadece cok gerekli olanlari yaptirmak istiyorum, tetonoz mesela.. Bazilari olume kadar goturebiliyor, bazi hastaliklarsa bikac hafta cektiriyoru. Ben kucukken kizamik kabakulak oomustum, o tip hastaliklarin asisini olmayip kendi vucudu bagisiklik kazansa daha iyi olur diye dusunuyorumAynen senin gibiyim çok kararsız durumdayım.aşının gerekli olup olmadığı gerçekten tartışılır.geçen hafta 2.ay karma aşısından sonra bebeğim resmen huy değiştirdi.internette okuyorum etkisi sadece 3 günle sınırlı değil aylar sürüyormuş.birde dediğin gibi içeriği kafa karıştırıcı.yahudilerin aşı yaptırmamaları olayından sonra iyice şüphe ediyorum çıkmazdayım
Ust bölgeyi hic hissetmiyorum zaten ustune bi de dikisim sızlıyor ne zaman normale donecegiz acaba??Canim ya sorma benimde dikisin ust bolgesi hala aciyor hic gecmicek gibi hissediyorum artik
Cok guzel olmus resimler canim oglusuna da masallah allah nazardan korusunBen heray kendi capimda yapiyorum bisilermrymtlh