2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben sadece rota aşısını yaptırmayacağım,,
başka hangi aşıyı düşünmüyorsun ve neden , merak ettim ,

kizlar bebislerimizin algilari suan cok acik onlara bakarken gulumseyn hep guleryuzlu olsunlar ben gecen kizima sesimi yukselttn ahmette bi alindi dudagini buktu agliyor ama nasil gecen babasi kucagindayken hapsurmus babasinin hapsurugundan korkmus bi aglihor dustan ciktim ne oldu diye

kardes olayida cok farkli bi duygu ablasi kardesine ne iskenceler yapiyor opucuge boguyor oyuncaklari konusturuyor cekistiriyor yanaklarini kizartiyor benim icim gidiyor yapma desemde zaten ablamiz fena dinlemiyor ama aet halinden ijle memnunki anlatamam ablasini izlemeye bayiliyor ona kahkalar atiyor bazen opucukten bunalinca can havliyle saclarini yoluyor ablanin hep olumsz kiskanclik diyoruz ama kardesler arasindaki guzellik ayri ya hele kizima kuduyorum bazen gidip kardesine sarilip ona dertlenmesi varya anlatilmaz yasanir ahmeticim annecim bana küstu biliyomusun canim kaydesimmm

ben sadece rota aşısını yaptırmayacağım,,
başka hangi aşıyı düşünmüyorsun ve neden , merak ettim ,
Biraz arastirdim henuz, su siteye ulastim bir suru cevrilmis asi hakkinda makalelee var,
https://asihakkinda.wordpress.com/

Ayrica ayni sekilde arastirip asi vurdurmama karari alan anneler buldum sosyal medyada, Asilar yuksek metal iceriyor, vucuttan atilamiyor kansere, otizme yol aciyor, beyinde ciddi tahribatlara yol aciyir.. Asiyi desteklemeyn bi doktor bulmam lazim, cocugum olurda o hastaliklara yakalanirsa tedavi edebilmeai icin..

Sezaryen olan arkadaslar dikisinizde batma hissi oluyor mu benim bugün hep oldu sızlıyor ve bisey batiyor gibi oluyor

Selam kizlar bebeğimnize konsept foto cektirmeyi veya kendiniz cekmeyi düşünüyor musunuz

Kizlar bebegime 3 gunlukken emzik verdim tuttu ve emdi ama cokta agzinda surekli meme olmadi,gece uyuturken gun icinde bazen durmazsa ara sira ama artik bir haftadir onuda istemiyo puuuu yapip atiyo ,cok aglamayio sakin bir bebek,memede yada ayakta zaten uykusu gelince uyuyo ama ayy ne biliyim emzigi unutmasini istemiyorum,ne yapmaliyim illede emzik
Sartmi,istemiyorsa zorla alistirmamin sizce anlami varmi he birde zorladikca kuscak gibi olup ogurup atiyo

Aynen senin gibiyim çok kararsız durumdayım.aşının gerekli olup olmadığı gerçekten tartışılır.geçen hafta 2.ay karma aşısından sonra bebeğim resmen huy değiştirdi.internette okuyorum etkisi sadece 3 günle sınırlı değil aylar sürüyormuş.birde dediğin gibi içeriği kafa karıştırıcı.yahudilerin aşı yaptırmamaları olayından sonra iyice şüphe ediyorum çıkmazdayım

Canim ben asi desteklemen bi doktor bulyp, sadece cok gerekli olanlari yaptirmak istiyorum, tetonoz mesela.. Bazilari olume kadar goturebiliyor, bazi hastaliklarsa bikac hafta cektiriyoru. Ben kucukken kizamik kabakulak oomustum, o tip hastaliklarin asisini olmayip kendi vucudu bagisiklik kazansa daha iyi olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…