resimlerin harika,,,nazarlar saklansın bebişin, oğlun,,, küçük bir erkek resmenKizlar bebegime 3 gunlukken emzik verdim tuttu ve emdi ama cokta agzinda surekli meme olmadi,gece uyuturken gun icinde bazen durmazsa ara sira ama artik bir haftadir onuda istemiyo puuuu yapip atiyo ,cok aglamayio sakin bir bebek,memede yada ayakta zaten uykusu gelince uyuyo ama ayy ne biliyim emzigi unutmasini istemiyorum,ne yapmaliyim illede emzik
Sartmi,istemiyorsa zorla alistirmamin sizce anlami varmi he birde zorladikca kuscak gibi olup ogurup atiyo
Aynı bizde boyleyiz cnm ögürünce vermiyorum zorlamiyorum baya unuttu emzigi emziksiz nasıl olur iyimi kötümü bende bilmiyorumKizlar bebegime 3 gunlukken emzik verdim tuttu ve emdi ama cokta agzinda surekli meme olmadi,gece uyuturken gun icinde bazen durmazsa ara sira ama artik bir haftadir onuda istemiyo puuuu yapip atiyo ,cok aglamayio sakin bir bebek,memede yada ayakta zaten uykusu gelince uyuyo ama ayy ne biliyim emzigi unutmasini istemiyorum,ne yapmaliyim illede emzik
Sartmi,istemiyorsa zorla alistirmamin sizce anlami varmi he birde zorladikca kuscak gibi olup ogurup atiyo
Saol cnm bnm hepimizinkilerini rabbim korusun esirgesin insallahresimlerin harika,,,nazarlar saklansın bebişin, oğlun,,, küçük bir erkek resmen)) ,,,
bence sen bilirsin de emzik şart değil,,,,
Cok guzel olmus resimler canim oglusuna da masallah allah nazardan korusun
minione masallah oglusuna cnm cook tatli tutmuyorsa yaramz degilse zorlama
Saolun kizlarAynı bizde boyleyiz cnm ögürünce vermiyorum zorlamiyorum baya unuttu emzigi emziksiz nasıl olur iyimi kötümü bende bilmiyorum
maşallah Barekallah oğluşuna cokk tatli minik erkek.Ben heray kendi capimda yapiyorum bisiler @mrymtlh
benimki de aynen başta aldı sonra ogurdu dedigin gibi midesi bulandi bıraktım öyle aşırı aglayan bir bebek degil.sen de zorlama istersen.Kizlar bebegime 3 gunlukken emzik verdim tuttu ve emdi ama cokta agzinda surekli meme olmadi,gece uyuturken gun icinde bazen durmazsa ara sira ama artik bir haftadir onuda istemiyo puuuu yapip atiyo ,cok aglamayio sakin bir bebek,memede yada ayakta zaten uykusu gelince uyuyo ama ayy ne biliyim emzigi unutmasini istemiyorum,ne yapmaliyim illede emzik
Saol cnm evet haklisin zorlamiycam bendemaşallah Barekallah oğluşuna cokk tatli minik erkek.
benimki de aynen başta aldı sonra ogurdu dedigin gibi midesi bulandi bıraktım öyle aşırı aglayan bir bebek degil.sen de zorlama istersen.
Rota virüsü aşısını neden yaptırmak istemiyorsunben sadece rota aşısını yaptırmayacağım,,
başka hangi aşıyı düşünmüyorsun ve neden , merak ettim ,
Bende hasta olmuştum bi kaç hafta önce ve ilaç almak zorunda kaldım boğazım da kötüydü.. Burun fis fisi ve boğaz fis fisi yazmıştı doktor.Burnum akiyor halsizlik başladı
İhlamur iciyorum
Benim hasta ligim agir geçer ve hic yakinimiz yok bulunduğum şehirde.
İlaç. Kullanabilir miyim ???
Burnum akiyor halsizlik başladı
İhlamur iciyorum
ben minoset kullandım,,Burnum akiyor halsizlik başladı
İhlamur iciyorum
Tskler canim ama benimkine uyurken dokunmak mümkün degil hemen uyanıyorUyurken super kesiliyoo
Oh masallah ben bugün keseyim dedim kaptirdim hemen biraktim kesmeyi ben zaten kendi tırnaklarımı bile kesmeywe korkuyomAyak tirnaklarini bile kestim ben
Mrb canim bebislerimiz ayni gün doğmuş silikon ucla bilgim yok benimde sütüm yetrsizdi ondan mama veriyorum.....Slm güzel anneler ve tatlı bebekleri takipteyim nezamandır ama sifremi unutmuşum yazamıyordum bnde 8
Ocakta doğum yaptım zor emzirme günleri yasadık silikon uçla emziriyrm uçlar olmadığı için tutamadı hiç uçlada zar zor emziriyrm sütüm olmasına rağmen mamaya alıştık bizde durumlar böle kızlar uçla emzirenler varmı aranızda doyuyor mu bebeğiniz
Opmekle ne alakasi varmis canimKizlar bugün dayanamadim oglusumu yine doktora götürdüm aslinda kendim icin gitmistim onuda gösterdim burun tikanikligi için doktor nedese iyi olur.
Bebegi öpmek yasak ben nqsil dayanacam minik kuşumu öpmedem :-( :-(
Maşallah oğluşuna cnm Allah nazarlardan saklasın ben de istiyordum yapmayı ama hastalıklardan sıkıntıdan başımı kaldıramadım bunalımdayım heralde annemde Hasta yardım edemiyor hoş hasta olmasa da pek etmeye meraklı değil .. annemlerde bize böyle yaptı biz nasıl büyüttükse sizde öyle büyütün diyor zaten o kadar çok canımı sıktı ki zor bela 20 gün tutabildim yanımda bide yaşıda ilerleri kafam almıyor artık diyor çok bahaneler uyduruyor bende kızıyorum ona önceden büyükleriniz cahilce zalimse sizleri halinize terketmişlerse sizde öyle mi yapacaksınız diye çok kızdım ama insan neyi görürse onu uygular diye düşünüyorum öyle isterdim ki bir büyüğüm olsun bana kızım şöyle yap böyle yap diye tecrübeleriyle beni yönlendirsin o kadar ihtiyacım var ki hiç değilse kendimi yalnız çaresiz haline terkedilmiş hissetmezdimBen heray kendi capimda yapiyorum bisiler @mrymtlh