Aynen 24 mart son adet tarihin mminik bidigimahamile oldugumu ogrendigimgun 25 nisaneaimletanisma yildonumumuz
Geçmiş olsun canım. Bol limonlu ıhlamur bir de ılık suyun içine bal döküp iç canım.Kizlar bogazim cok fena oksurup duruyorym, gicik varbebegim uyanmasin diye odadan kactim, sicak su iciyorum bal yedim bitki cayi ictim gecmedi, ne iyi gelir bilen var mi?
Doktor benim rahmimde ufak yaralar gördü bende de yesil sümüksü akıntı ve koku var yaradan mı enfeksiyondan mı bilmiyorumaynen dedigin gibi canim koku ve akinti neyse 27 martta goruneyim hwm ben kizimdan sonra smear testi yaptirmisim bundan sonrada mi yapilcak
Yorgunluktan oluyor cnm..Merhaba kızlar 2 gündür hiç iyi değilim uykum u aldığım halde hep uykum var halsiz im canım birşey yapmak istemiyorbu kapalı havalarda n herhalde bahar gelse ya artık olmaz mı :)
Bebeğim iyi çok şükür burada duyduktan sonra dönmesini bekliyorum daha dönmedi ama 2 ocak doğumu
herkese bol sütlü gazsız günler :)))
Insallah cnm..zor günler gecirmissin canım gecmis olsun....zananla düzelir ins bebişler büyüsün:).
Ikinciyi Allah izin verirse ben de düşünüyorum yalnız bi 2-3sene sonra insallah yasim olmasa 4 sene filan beklerdim kardesimle aramızda 2 yas var ben cok kiskanmisim..bende çok özlüyorum ve yavaş yavaş da ikinci için plan yapmaya başladım:))),,,
iilk haftalar doğurmam diyordum ama şimdi hayatımız düzene giriyor, ve eşimde isterse ikinciyi doğurucam, hayırlısı ile,,,
cnm gereksiz yere cekmissin sıkıntı gercekten iste ilk olunca insan etkileniyo etrafindan istemeden, simdi kendi bildiğini yaparsın. .Canim Allah sana ve kizina saglikli hayrli uzun omur versin senin gibi bi kiz olsun kizinda ins zamanla herseyy daha iyi olacak emzik alsaydi daha iyi olurdu bu kadar zorlanmazdn ben kiximda cok cektim inan emIgi insanlar sanki onunla oyaliyomusum emzirmiyormudum gibi muamele yapinca 3 .ay geri cektim ve 5 aya kadar cok zor bi bebekti bunda esimdr diyor ne aptallikmis niye cektikki 5aya kadar emsin
paylaşım icin tesekkurler zira endise verici bi durum ben de yiyorum hepsini bundan olabilecegini dusunmezdim..bayanlar,,
ben baklagilleri hamileliğimde yiyemedim,, ilk emzirmede de yiyemedim,, şimdi gazlı dönemlerimiz bitti diye nohutu ve bulgur u fazla kaçırmışım, birde çikolata,, oğlum patır patır pırtlıyor, altını bir açtım hafif kanlı sülüksü bir dışkı,,, (ölüyorum sandım),, neyse öneml, bir şey değilmiş, çünkü ateş, yada huzursuzluğu yokdu,,, ( eğer bunlarda olsaydı hastaneye gitmek gerekiyormuş),,,
ve sebebi benim bol gaz yapan yiyecek tüketmem sanırsam,,, tabii içim şu anda cız ediyor,,, aman derim benim gibi gazı sancısı yok diye, çok abartmayın gaz yapan yiyecekleri :)))))
Kizlar endise etmeyin yara da olsa eger buyuk degil ise fitil verir tedavisi ayni gibi bi sey daha once kullanmistim ordan biliyorum. .Doktor benim rahmimde ufak yaralar gördü bende de yesil sümüksü akıntı ve koku var yaradan mı enfeksiyondan mı bilmiyorum
evet cnm ya sure cok kisa dr.un iyiymis yine 30 gun veririm demis benimki 10 gun dedi. .Nisan 6 da iznim bitiyo benim de alabilirsem heyet raporu alicam bakalim..Gunaydin... Zaman ne cabuk geciyor dogum iznim yarin bitiyor, neyseki doktorum 30 gun rapor verecek, el kadar bebeyi nasil birakirdim yoksa kimsemiz de yok bu sehirde, 16 hafta izin mi olur resmen acimasizlik... En kotu ihtimalle donemi kapatmak icin ucretsiz izin alicam.
korkma canım doğum sonrası herkeste oluyormuş bır mıktar@sarfansari gecmis olsun nisa bebise nisaydi degil mi 6 gun cok ya kuzuma nasil agri vermistir peki annesutunden baska bisy vermedigun hald mi oldu gaz damlasi kullaniyor musun bidene istersen sabunla mudahale etme canim ya sonra korkudan yasam boyu kabiz olanlar varmisarkadasin dedigi gibu zeytinyagi ve kulak cou daha iyi yaa altini ac bacaklarini tut ciss de ben oyle yapiyorum yapamaynca
praline gecmis olsun canim pastil kullanabilirsin naneli sekerde hafif rahatlatiyor
angelsturkey ayy korktum simdi yara mi normal dogum sonrasi kontrolde cok iyi demisti ins mantrdandr cankm
hepinize gunaydin kizlar mutlu pazarlar haftaya cumartrsi icin dis doktorundan randevu aldm son haftam korkuyla geccekbi suu kaplama dolfu off
benımkının de ellerı ayakları buz gıbı eger sıcak bır ortamdaysak takmıorum bendeKızlar bebeğimin eldivenlerini artık takmıyorum ama elleri hep soğuk, eve gelenler de üşümüş bu çocuk tak eldiveni diyorlar, üşüdüğü elinden belli olmaz diye biliyorum ama ikilemde de kalmıyor değilim. Sizinkilerin de elleri soğuk mu?
ben kullanıyorum cok zevkli bebekde cok seviyoKızlar Kanguru almayı düşünen var mı ben seviyorum kullanışlı olur mu bilmiyorum ama biz çok geziyoruz uzak yerlere de bebek arabasını götüremeyiz diye bana daha çok mantıklı geldi artık yenidoğan kapalı pusetlerde durmuyorlar hem taşıması da baya güç bende kanguru düşündüm sizce de kullanışlı olur mu
Benimde iznim yarın bitiyor ve doktorum raporda vermiyor başka yerlerden de sorduk soruşturduk kimse heyet raporu vermiyor millet dönemi bırak seneyi kapatıyordu bize gelince tüm kApılar kapalı hazirana kadar bulabilseydim seminere yine öyle böyle giderdim 5 er günlük almaya çalışıcam aryık napayım bebeğim çok minik yaa nasıl bırakılırGunaydin... Zaman ne cabuk geciyor dogum iznim yarin bitiyor, neyseki doktorum 30 gun rapor verecek, el kadar bebeyi nasil birakirdim yoksa kimsemiz de yok bu sehirde, 16 hafta izin mi olur resmen acimasizlik... En kotu ihtimalle donemi kapatmak icin ucretsiz izin alicam.
Benim bebişin elleri soğuk ne kelime buuuz gibi ama bende çok araştırdım üşüdüğü kafa ve ensesinden anlaşılırnış zaten vücudu sıcacık sadece elleri soğuk buda kan dolaşımından dolayı bebeklerde böyle olurmuş endişelenme ve takma eldivenleri ellerini bir seyredişi inceleyişi var kii çok tatlııııKızlar bebeğimin eldivenlerini artık takmıyorum ama elleri hep soğuk, eve gelenler de üşümüş bu çocuk tak eldiveni diyorlar, üşüdüğü elinden belli olmaz diye biliyorum ama ikilemde de kalmıyor değilim. Sizinkilerin de elleri soğuk mu?
Evet canim hic eldiven kullanmadim ben, ellerinin soguk olmasi onenli degilmis ayaklari onemliymis, ellerini surekli cirpip durdugu icin soguk oluyor. Tabi buz gibi olan el degil soguk elden bahsediyorum :)Kızlar bebeğimin eldivenlerini artık takmıyorum ama elleri hep soğuk, eve gelenler de üşümüş bu çocuk tak eldiveni diyorlar, üşüdüğü elinden belli olmaz diye biliyorum ama ikilemde de kalmıyor değilim. Sizinkilerin de elleri soğuk mu?