- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
Uyanıp ne yaptı canım?Ne guzl bir duzenimix vardi gece 12 de yatip 4 de kalkiodu 5 de tekrar uyuyp 6,5 da kalkiodu o 5,5 saatin 4,5 saati bn uyuyordym gun icinde yetiyordu
Bu aksam 10 da uyuduk bu sefer 1 de uyandik gunduz saniyo uyumadi
Tv de birsey yokk esneye esneye bi hal oldumm
Söylüyorum ama dinlemiyor canım. Sonra da üzülüyor. Kendine Hakim olamıyor. Ben de çocuğu alır gîderim dedim. İyi git diyor. Artık inadından mı diyor bîlmiyorum ama küs uyuduk.Kimse istenez aslinda iste uykusuzluk yorgunluk birde islerine takildiysa sinirden yapiyordur
Ona nazikce diyebilirsin urkmesin korkmasin sonra yawrucak babasindan
Ben gecen haftalarda uyumuyo diyr cok uykusiz kaldim diye birz sesimi yukswlttim alt dudagini buktu aldim sapur supur optumnozur diliyorum
İnsan sonra ck uzuluyor
Aynen 12 haftalığıZ şimdiye kadar hergun sabahın dördünde tutan gaz sancısı yuzunden bu saatte uyanığız. Ne lanet bişeymış bu gaz ya:/Uykumm varrr... Gaz sancımız tuttu yine. 4 saat uykuyla duruyorum yetmiyor
Canım aynen bizim duzenımızde tamamen böyle şaşırdım tıpatıp aynı olmasına :/Ne guzl bir duzenimix vardi gece 12 de yatip 4 de kalkiodu 5 de tekrar uyuyp 6,5 da kalkiodu o 5,5 saatin 4,5 saati bn uyuyordym gun icinde yetiyordu
Evet canım. Ne yapıyorsun bu sancı sırasında??Aynen 12 haftalığıZ şimdiye kadar hergun sabahın dördünde tutan gaz sancısı yuzunden bu saatte uyanığız. Ne lanet bişeymış bu gaz ya:/
Canım ingiltereden gripe water diye bısey geldi turkiyede de var muadili . Sadece kriz anında veriliyor valla hemen rahatlıyoEvet canım. Ne yapıyorsun bu sancı sırasında??
Bizde maddi bazi seneplerden kavga ettik dun banada git dio ama cocuk bnm demexmi :) cinler tepeme geldiiiii dedim senmi tasidinnn karninda senmi emxiriyorsun ne munasebett niye veriyim ki sonrada kalk deki coxuklu kadin cok zor evlenirsin dahada sinirlerimi bozduySöylüyorum ama dinlemiyor canım. Sonra da üzülüyor. Kendine Hakim olamıyor. Ben de çocuğu alır gîderim dedim. İyi git diyor. Artık inadından mı diyor bîlmiyorum ama küs uyuduk.
Bizimki de hemen hemen böyleydi iki gündür bozuldu bu düzen dün akşam saatlerce ağladı, bi gece önceden uykusuzum diye eşim sen uyu ben bakayım dedi akşam tam uykuya dalıyorum bebeği yanıma getiriyo uyuyup uyanmaktan daha beter oldumNe guzl bir duzenimix vardi gece 12 de yatip 4 de kalkiodu 5 de tekrar uyuyp 6,5 da kalkiodu o 5,5 saatin 4,5 saati bn uyuyordym gun icinde yetiyordu
Cnm bu durumu her karı koca yaşar üzülme çok lafana takmaaSöylüyorum ama dinlemiyor canım. Sonra da üzülüyor. Kendine Hakim olamıyor. Ben de çocuğu alır gîderim dedim. İyi git diyor. Artık inadından mı diyor bîlmiyorum ama küs uyuduk.
Çok güzelmiş reflüsü olan bebekler için birebir o halde .. çünkü benimde reflüm var rennie yada gaviscon içmesem mide yanması ve ekşimesi geçmiyor çok acı cekiyorumCanım ingiltereden gripe water diye bısey geldi turkiyede de var muadili . Sadece kriz anında veriliyor valla hemen rahatlıyo
Aynen 12 haftalığıZ şimdiye kadar hergun sabahın dördünde tutan gaz sancısı yuzunden bu saatte uyanığız. Ne lanet bişeymış bu gaz ya:/
Aynılarını dün yaşadık hatta buraya yazmıştm çok korktum aşının 3.günüydü bebek perişan oldu durmadan ağladı uyuyamadı tabi bende mahfoldum.etki devam edebilir ederse calpol ver mutlaka o rahat uyumasını sağlıyor.eşim evde yoktu bizde tartıştık küsüz2. ay aşıları bebeğimi de beni de mahvetti, gece çok yorucuydu, ateşi çıktı, kustu, uykusu olduğu halde dalamadı. Sabaha kadar başında bekledim, anne olmak çok zor gerçekten, o ağladı ben ağladım. Eşim de sağolsun bir kez kalkıp ne oldu bu çocuğa demedi, ilişkimiz bir türlü düzelmiyor doğumdan sonra sanırım psikoloğa gitme vaktidir.
Calpol verdim onu da kustu, inşallah azıcık da olsa etki eder, ben bugün düzeliriz diye umuyordum 3 gün sürerse yandım...Aynılarını dün yaşadık hatta buraya yazmıştm çok korktum aşının 3.günüydü bebek perişan oldu durmadan ağladı uyuyamadı tabi bende mahfoldum.etki devam edebilir ederse calpol ver mutlaka o rahat uyumasını sağlıyor.eşim evde yoktu bizde tartıştık küsüzbebek hasta diyorum işim var erken gelemem diyor ya deli oldum.baba olmak ne kolaymış böyle
Cekiyorum da cok agliyor bu sefer.Memeni ağzından çekmiyormusun canım?
3 gun diye soylediler bana da canimİyi geceler kızlar bizimde aşımız yarın . Ebe aşı kartına banyo yapmış olsun diye yazmış ama hava soguk diye yaptrmadım . Sabahta aşımız var gidip gelirken banyonun etkisiyle uşutebilir diye yaptrmadım . Bu aşı sonrası kaç gun bayo yaptırılmıyrdu ki 3 gun diye hatrlıyorum ama.