2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Söylüyorum ama dinlemiyor canım. Sonra da üzülüyor. Kendine Hakim olamıyor. Ben de çocuğu alır gîderim dedim. İyi git diyor. Artık inadından mı diyor bîlmiyorum ama küs uyuduk.

Ben sab simplex kullandım ama kusma yaptı. Ben de rezene çayına başladım. Ama arada tutuyor yine sancıları. Bugün bir sürü misafir geldi akşamına ağlama krizi tuttu.

Canım aynen bizim duzenımızde tamamen böyle şaşırdım tıpatıp aynı olmasına :/

Söylüyorum ama dinlemiyor canım. Sonra da üzülüyor. Kendine Hakim olamıyor. Ben de çocuğu alır gîderim dedim. İyi git diyor. Artık inadından mı diyor bîlmiyorum ama küs uyuduk.
Bizde maddi bazi seneplerden kavga ettik dun banada git dio ama cocuk bnm demexmi :) cinler tepeme geldiiiii dedim senmi tasidinnn karninda senmi emxiriyorsun ne munasebett niye veriyim ki sonrada kalk deki coxuklu kadin cok zor evlenirsin dahada sinirlerimi bozduy
Dedimm manyak adamm seni bosasam neden dedim bi hata yapip baska bir adamla evleneyimki
Erkekler dedim siz hepiniz aynisiniz saniyolarki em ufak bi tartismada bizi begenmiyolar ayrilip iyisine gitmek istedimizimi saniyolarr neee
Esimle tartismalarimiz zaten cok sinir bozucu gecer hic ne demk istedigimi anlamazz 10 dk sonrada inuturuz zaten

Bizimki de hemen hemen böyleydi iki gündür bozuldu bu düzen dün akşam saatlerce ağladı, bi gece önceden uykusuzum diye eşim sen uyu ben bakayım dedi akşam tam uykuya dalıyorum bebeği yanıma getiriyo uyuyup uyanmaktan daha beter oldum

Kızlar araba almayı düşünürken hediye geldi sevindim baby hope markalı baston puset çok beğendim tam yatabiliyor tente de tam kapanabiliyor sürüşü de güzel ağırlığı 7 kilo sanırım rengi de çok hoşuma gitti hem kaliteli hemde fiyatı gayet uygun tavsiye ederim ben beğendim yavrumu içine aldığımda gülmeye başladı

Kizlar merhaba. Kizim hic uyumuyo gece 3.5 dan beri salliyorum. Yok anacim uyku yok. Benim sutum acayip gaz yapiyo. 2 gun once 30 cc mama verdim. Sarilik icin almistik. Cocuk butun gun uyudu. Nasi bi is bu anlamadim sallayinca susuyo durunca ayaklarini karnina cekiyo cirpiniyo. Uyku namina bisey yok

Cnm bu durumu her karı koca yaşar üzülme çok lafana takmaa bizim odun da yardım eder sonra burnumdan getirir çok kötü kırılırım çok ağlarım ömür billah onunla konuşmam diye kafamdan silerim 5 dk sonra :) :) :) sanki o ben değilim bizim bu odun gönlümü almak için maymunluk yapar en sonunda güldürür e adam maymunluk yapacağına hiç kalbimi kırmasana e boşuna demiyoruz odunn diye takma boşver bence onlar çok ciddi konuşsalar bile içlerinden üzülüyorlar hatalarının farkına varıyorlar

Canım ingiltereden gripe water diye bısey geldi turkiyede de var muadili . Sadece kriz anında veriliyor valla hemen rahatlıyo
Çok güzelmiş reflüsü olan bebekler için birebir o halde .. çünkü benimde reflüm var rennie yada gaviscon içmesem mide yanması ve ekşimesi geçmiyor çok acı cekiyorum

2. ay aşıları bebeğimi de beni de mahvetti, gece çok yorucuydu, ateşi çıktı, kustu, uykusu olduğu halde dalamadı. Sabaha kadar başında bekledim, anne olmak çok zor gerçekten, o ağladı ben ağladım. Eşim de sağolsun bir kez kalkıp ne oldu bu çocuğa demedi, ilişkimiz bir türlü düzelmiyor doğumdan sonra sanırım psikoloğa gitme vaktidir.

Aynen 12 haftalığıZ şimdiye kadar hergun sabahın dördünde tutan gaz sancısı yuzunden bu saatte uyanığız. Ne lanet bişeymış bu gaz ya:/

Ayyy aynen bizimde öyle her sabah 4 civarı başlıyor ütüyle havluyu ısıtıp karnına poposuna sarıyorum rahatlıyır biraz ama sonra aynı döngü bıktık şu gazlardan:/
Canım bir de aklımda olsun 12.hafta büyümede atak haftası.bugünlerde huyu değişebilir çok uyanma fazla emme gibi.tracy hogg'un kitabında yazıyor.

Aynılarını dün yaşadık hatta buraya yazmıştm çok korktum aşının 3.günüydü bebek perişan oldu durmadan ağladı uyuyamadı tabi bende mahfoldum.etki devam edebilir ederse calpol ver mutlaka o rahat uyumasını sağlıyor.eşim evde yoktu bizde tartıştık küsüz bebek hasta diyorum işim var erken gelemem diyor ya deli oldum.baba olmak ne kolaymış böyle

Calpol verdim onu da kustu, inşallah azıcık da olsa etki eder, ben bugün düzeliriz diye umuyordum 3 gün sürerse yandım...

3 gun diye soylediler bana da canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…